63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Az, két felület egymáson. :) -
zenoka #37164 hm? ket felulet egymason? nem tudom mi az a coplanar?:S -
zenoka #37163 hehe nem:D
raadasul felenel felejti abba a textura rendereleset..
teljesen passz a dolog.. -
bencsab #37162 Sztem coplanar felületek. -
Nem hálózati render, és egyik gép nem látja a fileokat? :) -
zenoka #37160 Sracok!
Az elkepzelheto hogy a vray elfelejti kirenderelni ha bitmapot adok meg diffuseba..szoval van egy fal azon csempe textura felig kirendereli rendesen de a kep alsofeleben mar nem rendereli a texturat ..viszont a reflekciokat igen..s semmi hibat nem jelez vissza...
nem tudok/lehet kepet betennem sajna:S -
Jah, köszi ! -
EditPoly alatt,az edit geometry-nél constraints.
Ha erről beszéltél:) -
Egyszer talátam egy beálítást , amivel pl. ha egy vertexet mozgattam, mindig az objektum felületén maradt , nem lehettet ki-bemozdítani .....De most nagyon nem tudom merre is van ez, tudnátok segíteni ?
Elég szépen megfogalmaztam, de remélem értitek ;) -
Jó lesz:)
Egy NFR.
Ha valaki megmondja hogy lehet az unvarp uvw irdalásokat valahogy poly kijelöléssé tenni akkor befejezem:)
A robinson család animfilmet meg megnézni moziba,nagyon kemény:)Meg van benne kanna:) -
Koszonom szepen!:)
Igen, a szemevel en se vagyok elegedett, csak meg nincsen kornyezet igazan korulotte, nincs mit tukrozzon. (Par light-plane lett csak bedobva, hogy csillogjon valami.) Ha majd lesznek korulotte fak, bokrok talan elettelibb lesz... remelem!:)
Robinhoodos banditas anim sajna nem lesz, nem birna a gepem. 192 frame az animacio, es 2.5-3 perc volt egy frame kiszamitasa (1024*768ban) szoval az nagyon lassu lenne. De amugy a hangulatot eltalaltad, egy kozepkori fantasy jelenet lesz, suru erdos teruleten. Egy kislany lesz meg mellette (akinek O valami testor, vedelmezoje lesz) es valaki, akik a fak mogul figyeli oket.
A pofaja meg azert olyan, mint aki szarba harapott mert majd a riggeles fazisaban lesz a blendshapek animalasa, amikor majd valami arckifejezest is kap. -
zenoka #37154 kibeb@szottul tetszik!!!
sokaig gondolkodtam rajta hogy a szor az most tetszik vagy nem tetszik! aztan rajottem hogy megy az egesz stilusahoz...mert ennek van stilusa:D
a szemei azok egy hangyanyit furcsak..de csak lehet hogy a vilagitas miatt..
ebbol kardozos nyilazos robinhoodos banditas anim kell!!! -
Sziasztok!
Csak egy kis wip a mostani jelenetembol... Elnezest, amiert nem Max es Vray hanem Maya + Mr + DigitalFusion de mivel ide is sokszor bepofatlankodok, hat most is ezt tennem.
A karakter testerol egy render
Egy közeli a fejről
Ez meg egy korbeforgo video (~4mb)
Most johet a csontozas, skinneles, majd raterek a kornyezetre (fantasy erdo), es meg 2 karakter lesz a jelenetben. Majd ha azok is valamikor meglesznek, majd bedobom azt is! Addig meg Comments and critics are wellcome!:) -
Bocsánat, nem sértegetni akarok , de ezt nem hagyhattam ki :) -
genya :c))) -
Igen ? :))))))
Mondjuk realnak ronda , modellnek meg nagyon szép ;) -
nenad #37149 gya'
de talaltam egy olasz ceget, nekik vannak ilyen kepei :D -
Modern interirorokról kell kép, hogy egy fal kb ortoban látszik, mert erre kell utólag digitálisan klímaberendezéseket rákompozitálni? :) -
Culram #37147 Ez real. -
nenad #37146 vegul ugy nez ki osszejott a kello mennyiseg.
koszi -
:)
Amugy egy ismerős csinálta utah teapot memorizálása után fél évvel:) -
nenad #37144 modern inerior fotok kellenekek, nincsen valakinek valami haszanos otlete?
Lehetoleg olyan hogy a fal szemben legyen (klimakat) kene felpakolni.
Koszi
Neten eddig eleg gyeren talaltam. -
Ez szép!
Én is csináltam egy hasonlót egyszer, csak én még ujjlenyomatokat is raktam a bump térképre ....Mintha összefogdosta volna a fazekas :) -
Újabb pot szerzemény:) -
bocs, de Operát használok, vagy 3 éve..... -
Elnézést közben megtaláltam, kicsit sem volt az orrom előtt :)))))) -
Háááát...ahogy ti mondanátok vizuális orgia ! :))) -
Van valami okosság arra, hogy a tükrözött vagy szimetrikusan modellezett objektumről eltűnjön az illesztési él ?
Egész estémet rászsántam már, de nem találok megoldást rá ...
-
zenoka #37137 oke..magyarazd meg hogy mit kenne latnunk a kepen a teapoton rajta ?:D kerlek...:)) -
Ha nem ie-t használnál, látnád
-
Ha nem hosszú "í"-t használnál, akkor talán meg is nézhetnénk :) -
M0rph3u5 #37134 kis nfr
-
marcee #37133 Ez a radeon 9800-as kártyák realtime techdemo-ja volt. -
dikab #37132 Köszönöm! -
Culram #37131 Ezt láttátok már? Nekem bejön. :D
http://www.flixxy.com/animusic-pipe-dream.htm -
marcee #37130 gp2-3ds.rar -
LOLLER ! :))) -
marcee #37128 Vedd le a saturációt a vray renderbeállításainál. -
Jobb klikk az tojás objektumra, vray properties, generate GI ....erről vedd le a pipát . -
Hali. Na azt hiszem ez itt a vége:
mit kell állítani azon h ne sugározza a tányérra a tojás a színét?