63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• marcee
    Köszi! Beletelt némi idegeskedésbe és próbálkozásba, de az XnView-val végül sikerült!
  • Culram #37204
    FotoWoosh
  • Aldaryn
    Lehetne benne "aki ezt elolvassa, az kap egy rekesz sört" sor is. :)
  • GixEr
    Total commander vagy. Xnview (xnview.com)
  • zsolesz92
    akkor hogy?
  • marcee

Tudtok valami programot ajánlani, amivel 54db fotóra rá lehet utólag iratni egyenként az exif metaadatokban szereplő készítési dátumot, pontos időt?
  • Lazarus
    Nem kell hozzá garment maker
  • zsolesz92
    7es maxban hogyan lehet ruhaszimulációt csinálni?
    nem is kéne nekem animáció, hanem pl egy függőny lóg az ablakban.
    vagy csak modellezni lehet? Olyat nem lehet hogy fogom a félig lemodellezett függönyt, szimulálom(elengedem had lógjon, és a nekem tetsző helyzetben rögzítem? (Lehet h kicsit sokat várok el a progitól de láttam egy max 9es videot, amiben gömbre volt egy textura ráfeszítve, és együtt mozogtak(garment nemtommilyen modifier, de 7ben nincs))
  • zenoka
    igen erre gondoltam..
  • Sitnyikk
    nem tom melyikre gondolsz, mert én cska olyat írtam, hogy:
    Ha elolvastad ezt a cikket, akkor köszönöm, ha nem, akkor pedig azt köszönöm, hogy egyáltalán benéztél ide.
  • zenoka
    En is elolvastam tolem is egy kis eszrevetel:
    valamit nagyon furcsan optimalizalhatatok mert ketszer lotte le a 8as acrobat readert....
    Tartalmilag...ez keves lesz sajna nyomtatott sajtohoz...sokkal komolyabb cikkeket kell beletenni szerintem..oke bemutatkozo szam de annak kellet volna nagyott utni, pont azert hogy kesobb is elolvassak...
    Azmeg kifejezetten nem poenos hogy ha "eddig elolvastad akkor jo ha nem nem" kiveve ha a bravo nezegeto korosztaly a cel..
    De drukolok nektek..hajra..
  • Sitnyikk
    köszike, mint mondtam már, bemutatkozó szám, rengeteget kell még tanulnunk :)
  • Aldaryn
    Megnéztem, elolvastam. :) Kis nyílt kritika, eléggé szellősre sikeredett. Tudom, hogy nem nyomtatott magazin, de azért lehetne stílusosabb. A betűméret, sorköz, és indokolatlanulnagy képek (MAX UI shotok pl, egy lapon egy teljes fél oldalt elfoglal egy... O_o) helyett léteznek sokkal elegánsabb megoldások a helykitöltésre. ;)

Ennek ellenére gratula, és sok szerencsét a továbbiakban!
  • Sitnyikk
    Sziasztok!
    Megjelent a CGH Magazin első, bemutatkozó száma, melyet a cgh.atw.hu oldalon el is érhettek. Tudom, a másik topikba is írtam, de Ti hátha nem olvassátok azt :D
  • Aldaryn
    Ájjderégi
  • Free
    Az Új microsoft op rendszer a Vista hibáinak javítása után új nevet kapott.....
  • marcee
    Hasznos írás a Windows XP 32 bit memóriakezeléséről. Amiért linkelem, az a végén található rész, a 3GB memóriahasználat engedélyezésének lehetősége egy processz számára. Ezzel még húzhatja kicsit hőn szeretett max-unk, amíg azok a fránya driverek és a (nemkevésbé csúf) Autodesk összeszedi magát, és feltolhatjuk a 64bites Vistát.
  • fle go
    Jut eszembe nenad, hogy vagy? Remelem, mar sokkal jobban!
  • lac coo
    Van valami lehetőség arra, hogy egy *.3ds fájlból kimentesem a map-ok elérési útvonalait txt fájlba?
  • Sarhidai
    És ja háát az a gáz hogy az AA lett elcseszve és PS-ben kicsit belepiszkáltam hogy azért mégis valahogy kinézzen ,de lassan csak rá jövök a jóó beállításra.. és nem nem ül benne emberke.. de máár készül :D
  • Sarhidai
    Ezek jóó ötletek köszönöm szépen mindenképp folytatom :P
  • zenoka
    Boba mester mindent elmondott mar!
    Jo lett...folytasd!
  • Boba
    Tetszik, de egy kicsit direktebb formamegfogalmazas nem artana neki... valami iranyitott lampat dobj a jelenetbe, es ne legyen ennyire homalyos? (Dof lett ellove, vagy ilyen durva a filtering? Mindenesetre AA hibat nem latok a kepen;) )

Meg nem igazan tudom eldonteni, hogy van-e legoemberke benne, tippem szerint nincs. Azt meg rakj bele, es kicsit szinesithetsz is a cuccon. Amugy tetszik.

Lego felirat lesz a pockokon? Bumpkent pl... nomeg jojjon valamilyen hatter. (csinalj melle AT-AT-t meg legobol osszerakott havas tajat es hajra!:) )
  • Sarhidai

Véleményt légyszi. :D
  • hiftu
    Remélem még nem volt téma az alábbi hír. (Nem olvastam végig a fórumot.)

A most megjelent PhotoShop CS3 Extended verziójához készített Enzo 3D Paint for PhotoShop plugin segítségével lehetséges a nagyobb 3D alkalmazásokban (Maya, Max, XSI, stb..) készített objektumokat importálni és 3d-ben az objektumon megfesteni a texturát. Az alábbi honlapon szemléletes video mutatja be a használatát. A plugin 30 napos kipróbálásra ingyenesen letölthető.
    Lásd: www.electriciris.com
  • zenoka
    lol hulye vagy zenoka....nalam is csak cachebol nyomta a masik oldal:D
  • zenoka
    baaar gyanus hogy a mesharray-en van egy forum link ami a design21-re mutat...a studio21 sem megy...
  • Malakai
    Nálam mind2re Server not found, pingelni se lehet. :) (error 11004)

Hamarosan... Mostmár tényleg... Leállunk.
    :)
  • zenoka
    nekem request error:D
    de a www nelkuli az meg mindig varakozo allaspontban van:D
  • Malakai
    [url=http://www.design21.hu]D21 [/url]
  • Boba
    A grafika tetszett, de amikor mar a japan robot is megjelent mar kicsuszott a szamon : Jajj, meg ezis?
  • ThomasGins
    Jó kis videó,de sztárvorsz óta tudjuk h ha a robotlábak száma N>1 az elég nagy buktató,főleg ekkora méretnél:pp
  • Bucser
    Gondolom őket nem kell bemutatnom senkinek:) a Code Guardian jó kis video lett:)
  • Aldaryn
    Akkor még gyúrjad! :P
  • zenoka
    scene mergeles, bucket meret es order valtoztatas megoldotta...de fogalmam sincs meg mindig hogy melyik a harom kozul:D
    Nenad,Aldaryn koszi a helpet..
  • nenad
    eredmeny?
  • M0rph3u5
    a bőrtextúra a lényeg;)
  • zenoka
    AA qmc-n van..ezt a memorias dolgot is megnezem...Aldaryn mester mailen adott egy-ket tippet!
  • nenad
    allits a system-ben, hogy kevesebb memoriat egyen, es/vagy allits a bucket mereten, az AA-t tedd qmc-re, es nezd meg.
    Lehet valami fura mem problema.

Azt is megprobalhatod hogy siman raytrace kirendereled, GI nelkul.
  • zenoka
    az nem tuti:)