3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
Oryon
Köszi skacok 😊
Oryon
Az elso valami fantasy szereplo szeruseg... wings3d-ben 2-3 ora modellezes, majd 4 ora Zbrush pofozgatas... azthiszem kicsit tulpofoztam, nemkellett volna ennyire rucskosre festegetni de mostmar mind1.
Zbrush screenshoot
Lowpoly modell wings3d-ben
A masodik probalkozasom valami elf szeruseg volna... 1.5 ora modellezes wingsben.
Itt a lowpoly wire
Szummazva... nagyon bejon ez a wings3d+zbrush munkamenet... gyorsan lehet dolgozni es nagyon kenyelmesen, eddig tetszik.😊
Remelem lesz olyan, akinek bejonnek a modellek! Kritika, hozzaszolas barmi johet... szidas azt csak finoman, serulekeny a kis lelkem!😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nem semmi,
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Keresek egy zenét, szerzõre, és címre, egy magyar feldolgozása Zefirelli Rómeó és Júliájában hallható egyik betétdalának (btw by Nino Rota). Talán Delhusza, de meg vagyok lõve igazán. 😄 Valahol még a padláson porosodik párszáz bakelit között, de nekem most, és gyorsan kellene, ráadásul digitálisan. Szóval, ha valaki ki tudna segíteni, azt megköszönném!
per aspera ad astra
Grat!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Nagyon süti lett
Grat :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Talán az utolsó dolog és lezártam:
Interaktív QuickTime média (egy "animációval" kezd, de megállítható/mozgatható, 3mb):
http://oryon.extra.hu/02-3d/porsche911c4s.mov
Ugyanez GIF-ben, akinek nem menne a QT (darabosan megy amíg be nem tölti teljesen, de utána folyamatosabb lesz, 4mb):
http://oryon.extra.hu/02-3d/porsche911c4s.gif
Készült: 72db 640x360px-es render felhasználásával (egyenként 12-14 perces rendertime)
Oryon
Nem emléxem így fejbõl, de mint ha a max tudna alapban obj. formátumba menteni.
A kész jeleneted mentsd el ebbe, mert az megõriz minden infót, és egy format konverter prg-vel ha ebbõl az obj. formátumból csinálsz 3ds-t elméletileg szerintem jónak kéne lennie. Egy próbát megér.
a materialok, ha standard materialt hasznalsz, a szin, meg egy ket map marad rajta a tobbi elszall, mivel max specifikus.
3ds format sajnos egy kisse kusza, igy lehet hogy eppen ahova be akarod hivni az nem vesz figyelembe valamit.
Lenne egy fontos kérdésem... testeket kellene kimentenem 3DS formátumban úgy, hogy a matreialo9kat is vigye magával... mért van az hogyha kiexportálok valamit 3DS formátumban, akkor rákérdez vmi material koordinátákra, de ha visszaimportálom akkor nincs semien material...???
Nem tudja valaki hogy mimódon lehetne kimentenem úgy hogy a materialok is mûködjenek...? mert elég fontos lenne nekem... Sajnos ez a formátum kell...:S
Elõre is köszi!
Σοφια
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f'
Cannot insert the value NULL into column 'DID', table 'D21_sql.dbo.hsz'; column does not allow nulls. INSERT fails.
/d21/asp/n2_run.asp, sor: 500
azt nem tudom hogy megjelenik e a hozzaszolas utana mert jobb oldalt ugy latszik igen de a topicot nem tudom megenzni😊
[O_O] (.)(.)
per aspera ad astra
de mostmar megy nemi hibaval.
A d21 fórumján olvastam ezekrõl a renderfarmokról. Ezekrõl szeretnék többet megtudni estleg hogyan lehet ilyet összerakni.. stb. stb.
tessek csak megnezni a datumokat oldalt meg a hozzaszolasnal is😄
<a href=http://3dmax.hu/iaro/kep/d21.JPG>Kép (149.6 K😎</a>
kis off topic. Zbrushban lehet reszeket hideolni es un-hideolni. Namost nekem valahogy kiakadt ez a dolog. Elhideoltam egy reszt, majd ha azt akarom unhide-olni, akkor az eddig latszo resz tunik el, es forditva. Valakinek van valami 5lete a problemara?
(ui... a Zbrushoz lama vagyok, most hasznalom eloszor😄 talan a modellt valamikor felrakom AP-ra... de lehet, hogy meg letexturazom es csak utana... egy mindennapi ork szeruseget csinalok... tudom, hogy mar a csapbol is az ilyenek folynak, de nemakartam valami huzosabb temaval kezdeni.)
per aspera ad astra
Free:
😊 tudnál kicsit segiteni, hogy az a vraysky-t, meg vraysunt hol találom, mert pont az a baj, hogy abban a segédletben is csak annyit hogy vmit ezekkel kellene csinálni, de a továbbiak már nam voltak leirva.
Boba:
Igazad van, hogy lehet kicsit elõre szaladtam de annó mikor még 2.5-ös maxal próbálkoztam még nem igazán voltak, ilyen jó kis segédletek aztán meg a 300MHz-es p2-es se volt még az a render gép. Igy néhány halovány próbálkozás után el is felejtödött a dolog, mert magamtól, csak ugy próbálkozás utján nem igen tudtam elõre haladni.
Most is csak ugy jutottam el megint a max-hoz hogy a flash-hez kellene csinálnom pár 3d-s animált logot, s eddig ehhez swift 3d-vel ügyküdtem, csak kezelhetõség meg modellezés(meg minõség) terén nincs igazán a topon(de animálni, meg texturazni viszonylag egszervü vele, na meg lehet exportálni .fla-ba), viszont kezeli a max-es medelleket.
Igy most ismerkedek megint a max-el, s mivel most már több sikerélményem volt vele, nagyobb lelkesedéssel teszem ezt mint annó, s próbálom jobban beleásni magam, de talán nagy lelkesedésembe kicsit nagyon is elõre szaladtam, s most hogy próbálnék kicsit kreativkodni, jönnek elõ a hiányzó alapok.
Csak sajna a turotalok többsége igazából csak arra jó, hogy megcsinálva az ott leirtakat szép rendereket kapjunk, de nagyon kevés az olyan ami le is irja, hogy melyik beállitás mire jó. Egyébként köszönöm az oldal ajánlást, körül fogok nézni ott is.