63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Hali!

Hátt ezeket választottam, de talán a Samsung 215W lenne a legjobb választás, mert ha jól informálódtam akkor az az egyetlen ebben az árkategóriában ami nem TN paneles viszont csak 21,5 colos.
    Mi a véleményetek?
    DELL E228WFP
    LG 226 WA-SN
    LG 226 WTQ
    SAMSUNG 226 BW
    SAMSUNG 225 BW
    SAMSUNG 215WT
    ASUS MW 221U
  • Free
    valami hasonló volt a koreográfia :c) De zenei képzést nem kapottt. nem tanítottam meg kesztyűbe dudálni :c)))
  • zenoka
    Off
    igy zajlott a tortenees?:
  • Free
    áhh nincs jó hetem . csupa dinnye emberrel kelett beszélnem méramennyire beszéd az ilyen. Plussz volt egy sötébőrű fiatalember aki nem kellő tisztelettel beszél a nővéremmel és jelbeszéddel magyaráztam el neki hogy hogyan is kellene viselkednie. szóval izgalmas lelki állapotban vagyok most :c)
  • zenoka
    na mostmar Te is szemet vagy:D:D
    egyebkent nekem a forum a kezdolapom:D
  • Free
    amúgy tudod a tanulás folyamata eléggé összetett és ha nincs "időd" arra a súgóra akkor sztem hagyj fel a 3D modellezéssel és 3D grafikával. inlább fogj egy adag gyurmát és nosza. Amúgy meg nem tudtam mennyi idős vagy a reakciódból következtettem de a reglapod megnézve hát csúnyán mellé nyúltam .. méga annál is fiatalabb a felfogásod mint ami oda van írva. szvsz. hanyagold a felesleges trágár kifejezéseket, és kb annyi idő lett volna megtalálni a helben a megoldást vagy a googlevel mint amennyi idő alatt SG t kinyitottad ideléptél ebbe a fórumba és begépelted az "üzeneteid" Szóval ne gyere azzal hogy nincs időd mert ha nem lenne időd nem itt basznád a rezet...
    a picsába nem leírtam én is ? :c))))
  • Free
    LOL :c)))
  • lac coo
    Kipróbáltam a Deep Paint 3D -t, nagyon jó... Végre használhatom a cerkát ....
  • zenoka
    Baratom tudom mi a RTFM azert irtam ha megnezed a rovidites.hu-t akkor van egy ilyen megjegyzes hozza "akkor használják ha valaki nagyon alapvető dolgot kérdezz -például egy internetes fórumon - ami biztossan szerepel a leírásokban." Egyebkent uszkve 14 eve hasznalom ezt a kifejezest(s nem az oviban).....
    ...igen is olvasd el azt a ki....tt manualt..."Nincs idod minden reszletet elolvasni"...ez amit kerdeztel nem reszlet hanem alap dolog...ez a hozzaallas akkor nyero ha esetleg egy bombat kell hatastalanitanod....

• lac coo
    Ez nagyon így van .
    Kezdő maxosként ( + öreg is vagyok én már ehez :))), nap mint nap találkozom megoldhatatlan problémákkal, de nem szoktam egyből írogatni ...Előbb nyomkodok mindnenfélét :))))Aztán ha tényleg nem megy , akkor kérdezek ...
  • zsolesz92
    Jól van, nem azért mondtam, de ezen nem kell felhuzni magad.
    Lényeg hogy segítettek nem?
  • bencsab
    Na ezen igazán ne vesszetek össze! De asszem az azért elmondható, hogy ha valamire magad keresed meg a megoldást, akkor sokkal jobban megragad az ember fejében. Szóval érdemes azt a Helpet olvasni, mert nagyon jól meg van írva.
  • vafeN
    ejj ez elég olvad a kibaszot kézikönyvet! Most ennek van így értelme?
    De mind1, nem vitatkozok! Én nem az a tipus vagyok aki rontja egy forumba az életet!
  • zsolesz92
    Honnan tudod h nem tudja hogy mit jelent? feltételezem hogy tudja...na mind1
  • vafeN
    Tudom mi az a sugó, meg a help. De nincs időm nekem arra hogy minden szar részt elolvassak (sry a kifejezésért). Zenoka meg neked tényleg anyit hogy addig ne használj rövidítéseket amég nem tod pontosan hogy mit jelent, attól hogy a topicba benne van az RTFM! attól még nem biztos hogy olyasmit is jelent. Meg mondom az öszintét hogy én sem tom de nem érdekel. Meg köszi a segítséget^^
  • zenoka
    en akkor kezdtem megtanulni hogy mijaza help amikor az esc melle csaptam izombol s feljott a csodaablak megvilagosodtam s feltoltodtem tudassal:))))

• lac coo
    Nem volt elérhető a gugli ! :P
  • Aldaryn
    Ezt igazán felgooglizhattad volna...

( :P )
  • lac coo
    Jaaaaa, télleg :)))
  • Geccoka
    http://en.wikipedia.org/wiki/RTFM
  • lac coo
    Miaza RTFM ?
  • Free
    ne bántsd te sem úgy születtél rögtön, hogy tudtad mi az a help meg a súgó meg a program leírás, a tutoriálról és a segédletről nem is beszélve. de sztem a lecke és egyéb szinonímák sem születésünk óta vannak a tudatunkban. az RTFM rövidítés meg kimondottan speciális 3D s szakszó ami már feltételez némi alapismereteket..

:(((
  • zenoka
    ejj ez azert eleg RTFM!:D
    multi/sub materiallal tudod megcsinalni itt egy tutor hozza..
    2 meg a rendering resznel enviroment (sima 8as gomb)
  • vafeN
    Valaki tudna segíteni? Hogyan lehet azt meg csinálni, hogy ha van egy dobozunk, és hogy annak az oldalai kék színű legyen és a teteje pedig fehér? Meg hol lehet beállítani a hátér színét rendernél?
  • fle go
    Köszönöm szépen az ötleteket, tippeket, nezelödök már napok óta de nem igazan tudok dönteni, valamelyest elörebb vagyok a segitsegetekkel!
    Köszi
  • repvez
    Nekem is 205BW-m van eddig amit probáltam az minden jo vele, de a 215TW az már nem TN paneles és 120 körul van az ára.
  • marcee
    Tegyük hozzá, hogy a common non-wide tft 5:4-es képarányt jelent. (ugye az egyetlen elterjedt ilyen felbontás, az 1280x1024 miatt)
    Nekem is bejött a wide szinte minden felhasználásra, kivéve web. Ilyen méretben (24" 1920x1200) az oldalak már csak a kép felét töltik ki nagyjából, a pivot meg használhatatlan, mert távccső kellene, hogy lássam a kép tetejét. De a szabadon rendezgethető eszköztárú cad-es, 3d-s, képszerkesztő programokban mesés! (a filmezésről nem is beszélve ugye)

fle go, sajnos konkrét típust egyébként nem tudok mondani, mert a sajátom nem ez az árkategória (Samu 244T), amit meg ismerek és beleférne az árba (205B), az meg TN-es. Tapasztalatom szerint az extreme digital-ban kellemesek a monitorárak és van is raktárkészletük.
  • Aldaryn
    Kis ellenvélemény, szerintem meg sokkal jobb 3D-s munkára is a széles panel. Én legalábbis sokkal kényelmesebben dolgozom rata, mint annakelőtt a 4:3ason. Webre is kényelmesebb "lenne" ha valami szoftver automatice átkapcsolná a képet, ha elfordítom, de így körülményes.
  • nenad
    egy jo tanacs, tatsd tavol magad a tul gyors paneloktol.
  • nenad
    Flegos,
    fogod magad es bujod az oldalakat, s nehany ora mulva kivalasztod a legjobbat a penzedert. Ezt nem lehet maskeppen jol.
    ezert a pemnzert lhet mar PVA-s panelt szerezni, csak jol korbe kell nezni
    vagy legrosszabb esetben egy valos 8 bites TN-t.
    a szelesvasznu 3d melora nem annira jo mint 4:3 .Webre is inkabb a 4:3, de egyekent majd minden masra jobb, ugye kiadvanyt szerkeszteni stb, jobb, tobb a hely szelessegben, bar ez lehet preferencia kerdese
  • zenoka
    tenlyeg jol latom ebben a tutorba hogy a ficko vray RC4 et valasztotta ki renderelonek??? azt hittem RC3 a legutso..
  • Lazarus
    http://www.google.hu/index.html#___________________igy :]
  • fle go
    mit javasoltok?
  • Boba
    A naggyal es a szelesvasznuval egyetertek, de nem hiszem, hogy egy TN paneles monitor volna a legmegfelelobb.
  • berlinboy6329
    Vmi nagyot.Szélesvásznút(filmre).Samsung 226BW.Sok jót hallottam már róla.
  • fle go
    Ja és filmre 3D-re játékra is jó legyen
  • fle go
    Udv Emberek!

OFF: régen offoltam már, kb 100-130eFt-ért milyen tft monitort ajánlanátok??
  • Atika :o)
    Sziasztok egy kis NFR

kep 1
    kep 2

a masodikban meg hianyzik a fu nem volt idom mar kirenderelni ;)
  • tilbury
    Sziasztok!
    Lenne két kérdésem:
    1. az mitől lehet, hogy ha el akarom indítani a vrayserver.exe-t azt írja ki h hibát generált és a windows be fogja zárni. Eddig pedig működött.(Win2k, vray 1.47.02)
    2. amiket letöltöttem *.mat kiterjesztésű materialokat azt a material/map browser-ben a file/opennél tudom előhozni? csakmert vmeik materialt sikerült előhozni vmeiket meg nem engedte:(
    előre is thx.
  • zenoka
    hehe az mar ok...eljenek a varosi legendak:DD