63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bocs, balra igazított... xD -
Banner jobb alsó sarka, aztán utána banner közepe, jobra igazított szöveg. igy sorban olvasd ;) -
Norberto91 #38568 Nekem megvan a 3D studio max és tom hogy ingyen lehet használni 1 hónapig. ez nekem lejárt és valami kódot kér. Nem tudnátok valami kódgenerátort erre? nagyon kéne:S PLEASE!!! -
Hátha érdekel vkit
vray-batch-render -
Köszi mindkettőtöknek :)
-
http://www.suurland.com/tutorials_blueprint_max.htmtalán ez kell neked -
#27181 -
Lehet valahogy a berakott blueprint képminőségén javítani? Mert ha ráközelítek nagyon pixelesek a vonalak.
Maga a kép jó miőségű
-
Geccoka #38562 Itt egy forum a temaban, az elso hozzaszolas szepen leirja milyen irasi modok vannak. Bar ez meg cd, de a dvd-nel is hasonloan mukodik:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=118784 -
az a lényeg, hogy nekem sem egyből 8x-osan kezd el írni :) -
nenad #38560 uhum, ott viszont az eltolas gyorsabb, ugyhogy vegul is nem logikus :D -
nenad #38559 az lemez keruletbol adodo sebessegkulonbseg meg hagyjan, de mondjuk ha belegondolsz ez sem biztos, mivel azt a lezersugarat is valatozo frekvenciaval kell vezerelni, tehet en maradnek a konstans sebesseg es a valtozo lezer freki elvenel...(ezt sztem sokkal konyebb megvalositani mint a motor sebesseget igazitani a fej eltolasahoz, durva lenne, de persze nemtom biztosra)
ha elolvastad, azt irtam hogy miert csak az iras felenel eri el a max sebesseget, tehat nem az a gond hogy nem ir annyival, hanem az
hogy nem azonnal annyival ir.
Az logikus hogy belulrol kezdve kifele haladva no az irasi sebesseg, koriv/adat azonos forgasi sebessegnel.
Tehat igaz lehet :D -
az csak paraszt vakítás, hogy 8x-osan ír, ugyanis ha a lemez külső és belső felén is ugyan azzal a sebességgel írna akkor belül jóval gyorsabb lenne az átmérő különbség között, vagy valami ilyesmi :)
a másik, hogy az író a lemez minőségéhez igazítja az írási sebességet, tehát ha rosszabb minőség akkor lassabban ír -
nenad #38557 // :D mostmar ertem miert nem valaszol senki a kerdeseimre. :D:D:D -
tetszik, nagyon szép, teljesen felismerhető, nem csúsztál el sehol, úgyhogy csak így tovább 
sok sikert^^ -
Sziasztok! max 9-em van és szeretnék vray-t rárakni. nem tudjátok hol tudnám letölteni? felraktam egy változatot de csak hibákat ír ki. szóval ha tudtok lécci segítsetek. előre is kösz -
LOL,tényleg,használtan szereztem és nem sokat tudtam róla:) -
HT wazeg :)
azt se tudod milyen proci van a gépedben?
lac coo: neked meg olyan VGA-d van aminek van tv kimenete -
Megnéztem, nekem is két procit ír az eszközkezelő :)))) Rosszul emlékeztem :))) -
Dinnye .. Csak hypertrades a proci amit vettél :c) az azt jelenti hogy egy mag két szálomn csatlakozik. így a legtöbb rendszer 2 magnak érzékeli. de köülön van választva a procin a lebegőpontos és a mitpmijlyen számolás. nekem is ilyen van :c)
Max gyorsabban számol kb 30 50 % al de mondjuk egy zip kitömörítés lasabb. :c) -
Nekem most valamiért videokártyából van kettő, nem is tudok új drivert rakni rá ...
Ez nem lehet, hogy a HT? Bár nekem is az van még sincs két proci a hw-nál ... -
Kicsit félreinstalláltam,vagy nem vettem észre egy procit:)
link -
Még sokat kell rajta dolgoznom de a nagyján már túl vagyok.
-
GixEr #38547 Ha elmagyarazod mi koze az FPS-nek a Ping-hez eskuszom segitek... -
jó, de nem valószínü hogy közer van a cs-hez... Több mint valószínü h az összes fps-nél ezt csinálná (CoD, MoH...)
azért gondolotam h ezvvmi általános, és segítséget kérek -
GixEr #38545 Mondjuk, ha esetleg megprobalnad egy CS forumban. Biztos sokat segitene.... De lehet, hogy hulye otlet... -
Off.
Nem tudjátok miért nagy a pingem CS-ben?
800-900 között van mindig, élvezhetetlenül szaggat.
Nem magyar server (nem találok tört magyart)
vmi progit nem tudtok ami lejebb szedné a pinget? -
GixEr #38543 Nem PIO modban megy?? -
nenad #38542 //tudja valaki nero miert kezdi mondjuk 3x irasi sebesseggel mikor 8x van beallitva, es kb az iras felenel eri el ezt a sebesseget? Van erre valami megoldas, esetleg masik iro program? -
Az hát...És ha megvan a textura ( plusz néhol külön alfa stb..) akkor lehet neki állni a játék által használt GMotor materialt -ban visszarakosgatni .Persze idővel gyűlnek azért az újból felhasználható objektek, texturák ....A legnagyob "gond" az, hogy ennél a materialnál meg kell adni előre a használandó bitkép méretét, és annak egyeznie is kell azzal amit ténylegesen ráhúzok, ezért kell mindent kirenderelni előtte ...
Legalább is csekély az esély hogy találok pont akkora mérteben kész texturát , és ugye az árnyákokkal spórolni kel , szal azt is ki kell rendereljem a texturára .... -
nenad #38540 ez nagyon durva, erre sztem van mas megoldas.
render to texture, azzal kene probalkoznod.
-
Persze, de nagy könnyebbség lenne, Inkább pályák érdekelnek, ott aztán van object dögivel ( fák százával, stb ...) .Így is előbb le kell modelleznem, texturáznom, utána kirenderelni a texturát, majd újból feltexturáznom a már megfelelő, játék által használt formátumban, de itt már multimaterial kell ... -
nenad #38538 azert autot sem mindennap keszitesz el
egyszer egy honapban megcsinalni nem nagy kaland.
-
zenoka #38537 gondolom kulon kulon objecten tesztelte a materialok amiket majd egy masik objecthez akar majd felhasznalni:))
de mondjuk ennyi ido alatt osszelehettet volna mar huzigalni:D -
Alapvetően , játékok miatt kezdtem el alapszinten foglalkozni a MAX-al, és a legtöbb játék egyetlen egy multitexturát használ ....Konkrétan ami engem érdekel, az rFactor legalábbis csak így eszi meg ... -
nenad #38535 mondjuk ennek mi ertelme?
nemtom van e ilyen script..
marmint egyberakni oket. -
És valahonnan le tudnék szedni ilyent? Hülye vagyok ezekhez a halandzsákhoz:))))
Esteleg ha az id-ket is kiosztaná egyből, az lenne tuti ;) -
Nem mondtam még hogy ez volt vele a célom? xD -
marcee #38532 Repülőgép és balra dől, persze, a szekrényajtó is azért nyílt ki! >:) -
Üdv, feliratosan jött magyarországra a treansformaers??
Nem is jön ki szinkronban?