3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Brazil-al renderelek egy képet, 1280x1024-es felbontásban, és elég recések a tárgyak élei!Miért?Tudna valaki megoldást a problémára?
Köszönöm!
TheCables
köszönöm

Aldaryn
Check sample visibility

per aspera ad astra

Nekem akkor csinált hasonlót, amikor nem állítottam elég magasra a minõséget.
TheCables
Udvozletem!
Egy (szamomra) igen kinos problemaval allok szemben, es szeretnek kerni egy kis segitseget! Nemreg kezdtem el "komolyabban" foglalkozni a Vrayel, es a kepen lathato hiba kijavitasahoz szeretnek segitseget kerni... hiaba probalkoztam kikuszobolni, nem sikerult:

Vajon miert nincs normalis arnyek a kijelolt helyeken?
Eloreis koszonom!

<#worship> igen igen azaz az volt az😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Flash Gordon
Nektek nem ugy tunik, hogy a Design21 mar megint elcsuszott egy kisse?? 😊
sunipoton kivul tudod mire emlexeztet meg:
anno volt egy film ahol a fohosnek egy sziklanak mindenfele lukba kellet bedugni a kezet s ha felt vagy rossz lukba dugta be akkor valami megszurta s megpusztult..no a kionto lukak ugyanolyanok😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
NFR,10mp modellezéssel
csalikancsó

\"So always look on the bright side of death\"

Khhmmmm..... WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MI VAN A SPEEDEL 😊))))

ILLNeo
Nekem a kettõ közül DELL van otthon, de a színeket ki lehet kalibrálni. Egyébként nagyon megbízható...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Ez nagyon jó! Ilyen van a kertemben.....

ahh de jo kis kep😄
Nekem tetszik😊
De ha nem mondod hogy noveny akkor valami nyulvanyra gondoltam volna amit vilagito kis nano lenyek urhajoi atackolnak epp😄

Al! Számíthatok a mai nap folyamán a tesztjelenetekre, vagy inkább próbáljam meg összehozni én? <#rolleyes>

Nekem tetszik. Egy gondom vele, hogy azok a világító izés úgy néznek ki, mint ha vektorosan raktad volna oda õket. Túl homogének.
ThomasGins
Frankó lett!

hunkircsi
Helló!

Szóval Ronin666 kolega kérdésére válaszolva: Én is megyek az Expo-ra, de csak szombat délelött leszek. Délután fontos találkozóim lesznek. Felmarkolom a Cinema4D-met, körülnézek, és már ott sem vagyok.😉

Amúgy meg van itten egy újabb képem, tessék véleményezni. Akartam egy idegen bolygó növényét létrehozni, melynek a virágai világítanak.

alien_plant

Üdv mindenkinek, és továbbra is a MAX legyen minden alkotnivágyó CG-s egyénnel.

Ki korán kel, poligont lel.

Na jo kapsz meg egy nap haladekot de aztan kannaba ultetunk s leontunk betonnal s a tengerbe dobunk😊)))))))))

Aldaryn
Oh, pics*ba... itt nincs meg a kellõ psd, hogy kitehessem hírnek. :/ Vááá... a múltkorit otthon nyomtam...

per aspera ad astra

Aldaryn
Éééés, hazaértem! 😊

per aspera ad astra

khmmmm este van!!!!😄😄😄😄

En megyek...

Megy valaki az expo-ra?
figyelek am😄 (ket mosogatas kozt benezek)😊

scorpeeon
Mintha vmi hasonlókkal reklámozta volna az ATI az X1000-es kártyáit 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Megköszönném. Vray és Brazil a döntés. De attól még lehet MR is, szerintem logikusabb a barzilnál.
Holnapra ígértem... <#rolleyes>

ThomasGins
KHMMM😊

Free
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

AL MI VAN A SPEEDDELLL.. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

nah van még arcod??? :C))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Húvazze... ezt meg elfelejtettem kiírni. Váááá. Oks. Este. 😊 ilyenkor nyugodtan üvöltsétek le az arcom, mert rövid az agyam!

per aspera ad astra

jah s nem akarunk szemtelenek lenni de azt mondtad kitalaltal valami speed contestre😄DDDD

Boba
Juhheeee, akkor ujabb Aldaryn NFS aradat fog kovetkezni?😊 Jo proci tesztelgetest.😊

Aldaryn
Egyikhez sem nehéz 4-5 perces renderû jelenetet összerakni, mivel ugye nem a renderer képességeit, hanem a processzort méritek. Ha kell, akkor szívesen összerakok egy sorozatot, brazilra, mr-re, meg vrayre. Épp a minap jött meg a 6300-as rendszerem, véééégre, szal, ahhoz tudnám lõni a renderidõt.

per aspera ad astra

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a cél 3-5 perc renderidõ egy jelenlegi nemgyenge gépen. (x2 3800+, P4-3GHz+, E6300 ilyesmi) Merthogy ezek a jelenetek maradnak egy ideig és lehetséges, hogy még a 8 magos idõkben is ki kell tudniuk mutatni értékelhetõ különbséget, de a jelenlegi tesztek sem tarthatnak túl soká.

fLeSs megkért, hogy frissítsem a prohardver! processzor-tesztjeihez használt renderjeleneteket és szoftvereket. Eddig volt egy scanline ("interior_radiosity.max" kicsit átdolgozva), egy vray cornell, egy mentalray audi, és egy brazil fiat500-as jelenet, max7 alatt. (ezen kívül van maya, lightwave és cinebench teszt is)

Most az lenne a harci feladat, hogy eldöntsem(-sük), melyik két darab max-os render engine maradjon meg a tesztben, szemelõtt tartva a többmagos processzorok minnél jobb kihasználását. Részemrõl a Vray biztos, a scanline nem jeleskedik ebben túlzottan, amennyire látom, de mégiscsak az az alap render, nem? MentalRay és Brazil tudtommal ugyancsak profi többszálúságban és az elõbbi beépített is.

A feladat nem áll meg a választásnál, kellenének tesztjelenetek is, ha esetleg rendelkezésre állnak. Vray még nem lenne gond, de sajnos se brazil-hoz, se MR-hez nem nagyon értek.

Aldaryn
Hehe... 😊 Oké, akkor konténer, ha hajóval megyük, akkor kb 3-4 hetet kell kibírni, amíg forró homokon és pálmaárnyékban nem leszünk. Mindenki hozzon magával sok feltöltött akksit, és törölközõt.

hunkircsi: A nyálkás dolog azért nyálkásak, mert nyálka van rajtuk, ami többnyire vízalapú oldat, így az IOR-je is ilyen 1,3 1,6 között alakul.

per aspera ad astra

Viszem az asszonyt is egy kontenerbe is kepes 5 fogasos vacsit csinalni😄

hunkircsi
Hali!

Aldaryn és a többiek. Tudnátok segíteni? Milyen Refl. IOR értéket adjak egy belsõszervi nyálkás izének, hogy nagyon gusztustalanul undorítóan hasson a tökrözõdése. Nem magáról a folyadékról van szó, hanem egy belsõ fényszóródásos organikus testrõl, aminek a külsõ rétegét akarom, baromira realisztikusan nyálkásra csinálni. Szóval?

Köszi!

u.i.: Jah, V-Ray Material-ról van szó.

Ki korán kel, poligont lel.

Free
ehh én benne vagyok csak nem tudom hogy a konténerbe átjönnek e a mûholdas net jelek 😄😄 de sztem az leárnyékol meg az agregátor is eléggé megmérgezne minekt .. :d

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Lol. 😄 Vándoroljunk be valahova illegálisan, konténerben. 😊

per aspera ad astra

Postas kapcsolat van azt intezem szivesen😄

ThomasGins
Összedobunk pénzt egy konténerre és feladjuk magunkat postán.😊

Free
Feláldozod magad a közösségért? :d

Malakai
NME-re úccse megyek. Én szivesen leszek áldozata az ügynek, ha megszponzoráljátok az utazást... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Akkor valakinek sürgõsen ki kell mennie egy tengerpartra helyetted, mert különben senki nem fogja tartani a reményt itt az emberekben...

per aspera ad astra

Malakai
Hát, installálás, alapvetõ felépités, konfigurálás, kb annyira, amennyit fél óra alatt te is megtudsz rólla. 😄
(Kérdezd egy év múlva, addigra talán érdemben is tudok rólla beszélni... 😛)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

veglegesen vagy csak pihinek ugrasz haza?😄

ThomasGins
Akkor hétvégén expo?😄

skacok, megyek haza! pont egy eve jottem ki, 2005 okt 3.
poen.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

volt anno egy jolán nevezetu nom<#beka2>...dehogy jomla...hmmm😄