63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zsolesz92
    bocs, balra igazított... xD
  • zsolesz92
    Banner jobb alsó sarka, aztán utána banner közepe, jobra igazított szöveg. igy sorban olvasd ;)
  • Norberto91
    Nekem megvan a 3D studio max és tom hogy ingyen lehet használni 1 hónapig. ez nekem lejárt és valami kódot kér. Nem tudnátok valami kódgenerátort erre? nagyon kéne:S PLEASE!!!
  • ThomasGins
    Hátha érdekel vkit
    vray-batch-render
  • Met
    Köszi mindkettőtöknek :)
  • npeter
    http://www.suurland.com/tutorials_blueprint_max.htmtalán ez kell neked
  • ThomasGins
  • Met
    Lehet valahogy a berakott blueprint képminőségén javítani? Mert ha ráközelítek nagyon pixelesek a vonalak. Maga a kép jó miőségű
  • Geccoka
    Itt egy forum a temaban, az elso hozzaszolas szepen leirja milyen irasi modok vannak. Bar ez meg cd, de a dvd-nel is hasonloan mukodik:
    http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=118784
  • Met
    az a lényeg, hogy nekem sem egyből 8x-osan kezd el írni :)
  • nenad
    uhum, ott viszont az eltolas gyorsabb, ugyhogy vegul is nem logikus :D
  • nenad
    az lemez keruletbol adodo sebessegkulonbseg meg hagyjan, de mondjuk ha belegondolsz ez sem biztos, mivel azt a lezersugarat is valatozo frekvenciaval kell vezerelni, tehet en maradnek a konstans sebesseg es a valtozo lezer freki elvenel...(ezt sztem sokkal konyebb megvalositani mint a motor sebesseget igazitani a fej eltolasahoz, durva lenne, de persze nemtom biztosra)

ha elolvastad, azt irtam hogy miert csak az iras felenel eri el a max sebesseget, tehat nem az a gond hogy nem ir annyival, hanem az
    hogy nem azonnal annyival ir.

Az logikus hogy belulrol kezdve kifele haladva no az irasi sebesseg, koriv/adat azonos forgasi sebessegnel.
    Tehat igaz lehet :D
  • Met
    az csak paraszt vakítás, hogy 8x-osan ír, ugyanis ha a lemez külső és belső felén is ugyan azzal a sebességgel írna akkor belül jóval gyorsabb lenne az átmérő különbség között, vagy valami ilyesmi :)
    a másik, hogy az író a lemez minőségéhez igazítja az írási sebességet, tehát ha rosszabb minőség akkor lassabban ír
  • nenad
    // :D mostmar ertem miert nem valaszol senki a kerdeseimre. :D:D:D
  • ngcsnet
    tetszik, nagyon szép, teljesen felismerhető, nem csúsztál el sehol, úgyhogy csak így tovább
    sok sikert^^
  • spongya
    Sziasztok! max 9-em van és szeretnék vray-t rárakni. nem tudjátok hol tudnám letölteni? felraktam egy változatot de csak hibákat ír ki. szóval ha tudtok lécci segítsetek. előre is kösz
  • ThomasGins
    LOL,tényleg,használtan szereztem és nem sokat tudtam róla:)
  • Met
    HT wazeg :)
    azt se tudod milyen proci van a gépedben?

lac coo: neked meg olyan VGA-d van aminek van tv kimenete
  • lac coo
    Megnéztem, nekem is két procit ír az eszközkezelő :)))) Rosszul emlékeztem :)))
  • Free
    Dinnye .. Csak hypertrades a proci amit vettél :c) az azt jelenti hogy egy mag két szálomn csatlakozik. így a legtöbb rendszer 2 magnak érzékeli. de köülön van választva a procin a lebegőpontos és a mitpmijlyen számolás. nekem is ilyen van :c)
    Max gyorsabban számol kb 30 50 % al de mondjuk egy zip kitömörítés lasabb. :c)
  • lac coo
    Nekem most valamiért videokártyából van kettő, nem is tudok új drivert rakni rá ...
    Ez nem lehet, hogy a HT? Bár nekem is az van még sincs két proci a hw-nál ...
  • ThomasGins
    Kicsit félreinstalláltam,vagy nem vettem észre egy procit:)
    link
  • Evogordon
    Még sokat kell rajta dolgoznom de a nagyján már túl vagyok.

• GixEr
    Ha elmagyarazod mi koze az FPS-nek a Ping-hez eskuszom segitek...
  • zsolesz92
    jó, de nem valószínü hogy közer van a cs-hez... Több mint valószínü h az összes fps-nél ezt csinálná (CoD, MoH...)
    azért gondolotam h ezvvmi általános, és segítséget kérek
  • GixEr
    Mondjuk, ha esetleg megprobalnad egy CS forumban. Biztos sokat segitene.... De lehet, hogy hulye otlet...
  • zsolesz92
    Off.
    Nem tudjátok miért nagy a pingem CS-ben?
    800-900 között van mindig, élvezhetetlenül szaggat.
    Nem magyar server (nem találok tört magyart)
    vmi progit nem tudtok ami lejebb szedné a pinget?
  • GixEr
    Nem PIO modban megy??
  • nenad
    //tudja valaki nero miert kezdi mondjuk 3x irasi sebesseggel mikor 8x van beallitva, es kb az iras felenel eri el ezt a sebesseget? Van erre valami megoldas, esetleg masik iro program?
  • lac coo
    Az hát...És ha megvan a textura ( plusz néhol külön alfa stb..) akkor lehet neki állni a játék által használt GMotor materialt -ban visszarakosgatni .Persze idővel gyűlnek azért az újból felhasználható objektek, texturák ....A legnagyob "gond" az, hogy ennél a materialnál meg kell adni előre a használandó bitkép méretét, és annak egyeznie is kell azzal amit ténylegesen ráhúzok, ezért kell mindent kirenderelni előtte ...
    Legalább is csekély az esély hogy találok pont akkora mérteben kész texturát , és ugye az árnyákokkal spórolni kel , szal azt is ki kell rendereljem a texturára ....
  • nenad
    ez nagyon durva, erre sztem van mas megoldas.
    render to texture, azzal kene probalkoznod.
  • lac coo
    Persze, de nagy könnyebbség lenne, Inkább pályák érdekelnek, ott aztán van object dögivel ( fák százával, stb ...) .Így is előbb le kell modelleznem, texturáznom, utána kirenderelni a texturát, majd újból feltexturáznom a már megfelelő, játék által használt formátumban, de itt már multimaterial kell ...
  • nenad
    azert autot sem mindennap keszitesz el
    egyszer egy honapban megcsinalni nem nagy kaland.
  • zenoka
    gondolom kulon kulon objecten tesztelte a materialok amiket majd egy masik objecthez akar majd felhasznalni:))
    de mondjuk ennyi ido alatt osszelehettet volna mar huzigalni:D
  • lac coo
    Alapvetően , játékok miatt kezdtem el alapszinten foglalkozni a MAX-al, és a legtöbb játék egyetlen egy multitexturát használ ....Konkrétan ami engem érdekel, az rFactor legalábbis csak így eszi meg ...
  • nenad
    mondjuk ennek mi ertelme?
    nemtom van e ilyen script..
    marmint egyberakni oket.
  • lac coo
    És valahonnan le tudnék szedni ilyent? Hülye vagyok ezekhez a halandzsákhoz:))))
    Esteleg ha az id-ket is kiosztaná egyből, az lenne tuti ;)
  • zsolesz92
    Nem mondtam még hogy ez volt vele a célom? xD
  • marcee
    Repülőgép és balra dől, persze, a szekrényajtó is azért nyílt ki! >:)
  • zsolesz92
    Üdv, feliratosan jött magyarországra a treansformaers??
    Nem is jön ki szinkronban?