63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hágy megás? Elég durva hűtést raktál rá. pedig az alap is elég erősnek tűnik. -
megint egy láma kérdés miért nem jelzi ki az objektum éleket, hogyan tudom visszahozni.Csak a vertexeket látom az éeknél meg csak vakon tapogatok hogy kb hol lehet.A sugoba már mindenhogy kerestem de nem találtam rá.
Esetleg az alábbi kérdésemre is tudna valaki a választ?Annyit már kiprobáltam, hogy obj formátumba kiexportálva átvihetö mindegyikbe csak ép a képek nem látszanak a planeken és nem külön objektumok a planek igy nem tudom külön külön ki-be kapcsolgatni öket ha nincs rá szügség.
Flegos:Grat a géphez ha jol látom akkor dupla procis vagy csak ilyen brutál hütés van rajt?Milyen paraméterei vannak? -
De igen az. -
Hát elolvadni biztos enm fog. A videókártya nem egy 8800? -
OFF:
csak gondoltam megmutatom az uj gepem, kár hogy nem modellként mutatom
-
Létezik az , hogy egy objektum, modell megjegyez valami texturanevet mikor scene-be mentik ?
Tudom , hülyeség , de játékba próbálgatok kisebb dolgokat berakni, gyakorlásból, egy meglévő scene-ből szedtem a modellt, azt texturáztam fel a megfelelő , játék által használt texturákkal ( gmotor), de valamiért nem találja a textura mapot ....Arra gondolunk , azért mert közben más nevet adtam a materialoknak, shadereknek .... -
Annyira nem vagyok profi, jó nekem az RC2 is csak menjen max8 alatt :)))) -
Most mondjam azt, hogy kérj Vladotól? :)
Bár akkor már kérhetnél RC5-öt is... -
Én sok olyat szedtem már le, de nem működött egyik sem :((( -
Előbb írtam, van RC3-ból max8-as, nincs más verziószám, ahhoz való, mint ahogy max9-esből is van x86 és x64-es is. -
9-eshez jó az RC3
érdekes mert azt gondolnám, hogy visszafelé kompatibilis -
pauly #38639 Legalábbis én nem találtam eddig olyat RC3-ból ami jó lett volna max8-hoz :/ -
pauly #38638 RC2 -
És max8 -hoz melyik a jó pontosan ? -
A VRay releasek folyamatosan elkészülnek max8-hoz és 9-hez is, csak a megfelelő verziót kéne feltelepíteni... -
thx, akkor megkeresem a max 9 dobozát :) -
Nálam csak MAX9-el indul az RC3-as . Max8-al ugyanaz van mint neked . -
ma? reményeim szerint valaki elárulja nekem, hogy kell felrakni a vrayt.
Felraktam az 1.5 RC3-at a Max indulásakor 126-127-es hibakóddal nem tud a plugin dir-ben file-okat inicializálni (vagy mi)
Felraktam az 1.5 RC4 demót de azt meg nem lehet használni mert nem jó a licensz. -
nenad #38632 vasarnapi piac? :-)
se kep se hang. Mi lesz ma emberek? :D
(design21 se negy meg) -
nenad #38631 kiraly, elso blikkre dinnyere asszocialtam. -
Felraktam (azt is), leszedtem a http://www.vray-materials.de-ről egy materialt de nem amikor behívom akkor dll fileokat hiányol és nem is jelenik meg, persze biztos, hogy valamit én is rosszul csinálok
-
VRay 1.5 RC3. Sztem. -
Tejóég, az azért nem gyenge :) Ez még egy szőkenős viccnek is elmenne :) -
8-as Max-hoz melyik v-ray "való"
-
és felvettétek? ha igen megyek én is hozzátok dolgozni :DDDD -
GixEr #38625 Errol eszembe jutott, hogy anno jott hozzank felvetelre egy srac 3D-zni. Kapott feladatot amiben tukrozodnie kellett az egesz jelenetnek, erre nem egy plane/box+tukrozodo material volt a megoldas, hanem egy, select all es masolat arrebbhuzasa... Visitottam a gyonyortol, kerdeztemn tole, hogy ezt most miert?? A valasz az volt: nem tudom hogy kell a materialt beallitani hozza.... Hozzateszem, hogy vegig en diktaltam mit tegyen, mert nem birtam nezni amit muvel. -
golyóscsapágy paradicsom :) -
És mi is ez ? ;) -
nfr,egy paradicsomrol jutott eszembe ez a nagyon hasznos dolog:)
Majd még leöntöm kályhaezüsttel:)
-
Igaz, látod ez eszembe sem jutott :))) THX ! -
vagy kézzel,vagy a másolandó tárgy pivot pontját 0-ra rakod. -
Nagyon láma kérdéem van ....
Hogyan oldhatnám meg azt , hogy ha tükrözök egy objektumot, akkor a másolat ugyan annyira legyen az adott tangelytől mint az eredeti?
PL.: az X tengelyetől -500-ra van egy plane, akkor van valami más módszer is rá, vagy mindig kézzel írjátok be -jelen esetben-a +1000 -et ? -
1 kis NFR
egy lakberendező újságban láttam ehhez hasonló kannát :) -
zenoka #38617 Igen?!..szemetseg:S -
GixEr #38616 nem ez volt a kerdes. A temp be nem dolgozik a max ezert ott felesleges keresni. -
Valahogy ki átlehet vinni a beállitott refképeket másik 3d-s progiba ugy hogy minden ugy maradjon és a textura is rajta legyen?
Mert Max-ba sikerült egész jol beállitani ,de a modellezés könyebben megy másik progiba vagy legalább is ki akarom probálni másikban is,de azokban nem tudom a refképeket pontosan beállitani.
Van rá megoldás?
Modo,Wings3d,Rhino3dvagy maya progikba lehetséges? -
zenoka #38614 naja a temp erzekeny joszag csak akkor dolgozik ha o akar..viszont ha tunderbirdbol nyitod meg akkor ott lesz a tempben:D
viszont zipbol totalcomaderrel megnyitott dwg-t most teszteltem be..tempbe is megjelent sok masodik megnyitasra ra is kerdezett hogy akarom e a tempbenben levo mar letezo ugyanilyen filet felulirni:D -
GixEr #38613 Persze, ha zip bol nyitod meg, de munkakozi allomanyokat tuti nem talalsz a windows temp be, erre megeskuszom. -
zenoka #38612 meg korul lehet nezni a winfos temp konyvtaraba is onnan is elolehet neha szedni elozo allapotokat..
mostanaba hulye nekem is a maxom neha ha resetelek egy ket bohockodas utan fogja s benyom egy kekhalalt..(aze felelmetes):) -
ja, van automatikus mentés x percenként...