63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #38690 Na veeegre nem azt a k*csog zbrush-t tolod hanem ertelmes kannnakat...
ez nagyon rendben van:) -
egy nurbs majdnem háromszög és scatter,2000szer,erre material by element modify.:) -
a füvet mivel? -
NFR
-
Igen??? Akkor bocsánat ...
-
3D Studioban mindig is így volt. -
És ez mitől van , hogy nálam ilyen fordítva van? Eddig nem is vettem észre de ilyent még nem láttam ... -
Nem lehet felcserélni. -
Senki ..? :)))) -
Az hogy lehet, hogy nálam a "Z" tengely a "fel-le" ????Az "Y" meg a mélység ???
Ezt lehet valahol állítani ? -
Norberto91 #38680 üdv emberek, kéne egy kis segítség, csináltam egy karaktert, de nem tudom színezni a ruháját tud valaki segíteni ebben, hogy lehet színezni a 3ds max 8 -ba? előre is köszike -
Érdekes amit irtál, gondolkodtam én is passzivban aztán pont 80 meg afeletti értékek riasztottak vissza, noha állítólag nem kellene még a 80 fokos hömérséklet miatt sem parázni.
nenad: jaja erömü én szolgáltato az áramot és a fütést a társasházban:))) -
nenad #38678 akarom mondani qmc -
nenad #38677 akarom mondani qmc -
nenad #38676 ez brute force gi, sztem -
Valszeg nem használt irradiance mapot. -
nenad #38674 ecsem ez egy atomeromu! :-)
-
Hahó!
Találtam egy képet cgtalkon és nagyon megtetszett, hogy a GIs árnyék nem foltos hanem inkább zajos. KÉP
Ezt vajon, hogy lehet megcsinálni? Kicsit olyan maxwelles, de v-rayel készült.
Köszi -
Hmm, gratula az új gépedhez. A hűtést szerintem kicsit túltervezted, itt minden frankón szív középről, ha esetleg kényszerített vákuumban szeretnéd dolgoztatni a processzorod, akkor biztos jó. :P
Én pont a hétvégén tettem egy próbát, és a gépemben lévő 3 ventiből egyet leszereltem, nevezetesen azt, ami a processzor felett volt. Így maradt a táp 12centise a procc felett, meg egy ultralassan forgó 14cm-es a ház elejében, a proccon meg a videókártyán pedig passív borda, az eredmény egészen meglepő lett, az alapesetben kb 45fokon működő procc 80 fokig melegedett, és ott stabilizált. No mindegy, ez csupán érdekesség. :) -
putyi #38671 szerintem rajzold le a házad oldalnézetben, majd rajzold bele a levegő útját. ha okosan helyezed el a ventillátorokat, akkor sokkal halkabb gépet kapsz eredményül. pillanatnyilag egy pontból szívod a levegőt 3 irányba. -
Hát én hogy jártam ... Modelleztem próbából, tesztelésből F1 autóhoz egy új első szárnyat .. Berakom a játékba , a régi eltűnik ez meg sehol ....Nekiálltam legalább 50-szer, exportálgattam, próbálgattam a shadereket, írogattam az scn fájlokat, semmi ...
Aztán egyszer csak megvilágosodtam : a szárny mindössze 1 mm széles volt :))))))Ott volt az valszeg elsőre, csak nem lehetett látni :)))) -
Vagy F4. -
erre gondoltam köszi , mindig a leglámább dolgok hátráltatják az embert. -
Hát nem tom mire gondolsz pontosan, nem akarok hülyeséget írni ...
Jobbklikk az ablakban bal felül a feliratra, ott pedig edget faces ... -
PLZ help hogy kell visszacsalogatni az éleket az objectre?Már befonom a hajam miatta :( -
A nője elveszítette a nyertes lottoszelvényt, ezért bepiált :) -
nenad #38664 fantom of the opera, a zeneje mindig felhuz. :-)
-
zenoka #38663 hey mester..nö? pia? lottonyeremeny?:D -
Én a legtöbbet kész materialokból tanultam ...Leszedtem ami tetszett és ami érdekes volt vraymaterial.de -rő , aztán addig vizsgálgattam még rájöttem, hogyan is van :))))
Persze van amit máig nem értek :)())) -
nenad #38661 ma este jo kedvem van! :D -
nenad #38660 ja, igen a glossynesst allitsd 0.94re. 8 samples eleg. -
Ejha ! ;)
Ilyenre nem szoktatok válaszolni :)))) -
nenad #38658 elso lepesben ha nem erted mi mit jelent akkor nezz utana,
masodik lepesben miutan megeretetted mit jelent ezt a formulat, megprobalod rahelyezni a valosagra.
pl most igy fejbol, milyen tulajdonsaga van a keramia maznak, kiegetve.
Van szine, mintazata, es van nemi tukorozodese, illetve ha olyan feluleti erdessege. Ezt alkalmazva, allitani kell a reflection-on a diffuse-on, illete a bumpon.
pl, most egy szimpla tort feher keramia, kb
diffuse rgb 245, 250, 235
reflection 35, 30, 40
Bumpba tegyel valamilyen texturat, uvw (texture coordinatakra)figyels, es allitsd, Bump fekete feher skalatol fuggoen, atlagosan 5-10-re a map slot melleti szamot.
es csokolom. -
Dreaming #38657 Sziasztok
most kezdtem el ismerkedni 3D vel meg Vray-el és ami érdekelne hogy, hogyan lehet jó materiálokat csinálni VRayhez? pl kerámiát szerenték egy kerámia bögrét.. tudna valaki ebben segíteni?
előre is köszi -
ha te mondod. Én igazából nem is nagyon nézegettem, hogy mi hogy van rajta. Beraktam, azt inkább a teljesítményét csodáltam. -
nem nagy kunszt hutot cserélni -
Szóval leszedted a 8800 gyári hűtőjét. Bátor tett, én nem emrtem volna nekilátni. Picit hasonlít az én gépemhez, csak az nincs így agyonhűtve. -
ez csak egy 320MB, a gyari huto meg elég hangos azért raktam rá ezt.
putyi: hogyne lenne értelme, az az egyik szellözetetö, fujja kifelé a levegöt, belülre nem fért volna, viszont nagyon hasznos ebben a formában is.
Én kérek elnézést, hogy szét OFFoljuk a topicot, de örülök ennek a gépnek, hogy összejött végre. -
Ha a hátulján lévőre gondolsz, akkor szeriznem van, mivel ha felkerül az oldala, akkor az freankón kifújja majd belőle a meleget. -
putyi #38651 annak a fehér ventillátornak van értelme?