3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem túl erõs és túl éles a tükrözõdés. Ezen kívül minden oké.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ThomasGins: kb 4h-5h, "agyonoptimalizálva" :/
Zenoka: uhh, thx, h észrevetted, a feliratot nem én tettem rá és nem néztem meg én sem, h jó e 😊 javítva lesz...
Csapatmunka rulz 😄
Flego, Free: thx 😊
Oryon
A fények miatt csináltam csak,szoval igy marad szegény.😊
Bump mellett még a blurt is feljebb nyomhattam volna,de majd ha sok procim lesz egyszer😊
\"So always look on the bright side of death\"
Szerintem egy nagy adag Bump még akár javíthatna is a dolgon.
#32845 Nagyon király tõlled megszokott minõség :c)
#32848 Zénókának igaza van a trutyi tök jó lett :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
nfr1
Furcsa h a 2 órás render, a disp. miatt néha 8 órás akart lenni és vray reset után ujra jo volt.
miert ez a datum rajta? nem valami nov kozepeig lehet leadni?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Render idõ?
publikus alkoholista övezet😄
Oryon
per aspera ad astra
kosz az utmutatast mester😊
1, CAD indít.
2, script megír
3, pontok felvesz
4, lemet dgw vagy bármi amit a cad tud
5, CAD bezár
6, max indít
7, import DGW vagy amit lementettél CAD ban
8, elnyúlsz a nyugtatóért mert valami biztos nem ott van ahol te akartad és kezdheted elõrõl :c))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Letezik olyan plugin vagy funkcio hogy egy kis ablakba irogatom a pontok xyz koordinatait s a max arra a helyre huzza spline-t?
Arra gondolok h ha egy plane-re rajzolok egy szemérmetlen nagy kidudorodás akkor utána ki kell jelölnöm hogy subdivet nyomjak rá.Ha soxor akarnám ezt csinálni akkor lenne hasznos. MaxSculpt pluginban volt erre egy tessellete gomb,bár nem volt az igazi,de volt😊
Ugy erted, hogy displacement festegetes kozben lepegethetsz-e a szintek kozott? Mert akkor igen... hasonlo mint Zbrush, bar a szintek kozotti lepegetes egy picit lassucska. De karpotol maga a program gyorsasaga... Zbrushal ellentetben itt van normalis kamera forgatas, object kezeles, hardwares gyorsitas eeeeeees... perspektiva. 😄 Zbrush axonometriajatol falnak megyek.
Van arra lehetõség mudboxban,hogy rajzolás közben rakja a subdivokat?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szokasomhoz hiven, nem max... de megiscsak 3d. Az alap modell XSI-bol (screenshotra sem erdemes, kb 3-4szaz poligon maximum, csak a topologia miatt) a "highres" pedig mudboxbol szarmazik. Bar igazan csak felig highres, lett volna kedvem jobban belemenni a dolgokba de ennyi idot nem eri meg raforditani. Ez is csak egy elotanulmany a sok kozul egy most keszulo nagyobb munkahoz. Mielott elkezdem az ottani displacement festegetest megcsinalok jopar tesztet, az elso teszt lenne ez.
Lowpoly modellezes kb 10 perc, mudboxozas kb 40-50 perc lehet, igyekeztem 1 oran belul maradni.
Itt a fenti kep highresben, ha valakit veletlenul erdekelne.😊
Nna... hat ennyi lettem volna, bocs a pofatlankodasert😛 Senem max, senem maya...😄
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)
per aspera ad astra
pitpot
Elõször használnálom ezt a lookat cuccot és még sürgõs is sajnos. 😞(
Hogyan lenne 1xûbb?
Pontosan úgy csinálom ahogy a tutorial írja és mégsem hajlandó a test mozogni a csonttal...
Az egyetelen különbség az, hogy az ezen a képen látható IK chaint valamiért én nem tudom kijelölni ezt, lehet ez a gond. Tud valaki esetleg egy másik tutorialt, vagy ha ez valami banális hiba akkor írja le nekem mit csináljak.
Köszi!
a lobogó így marad azt hiszem, de a hátteres dolog érdekelne : ) hogyan kéne lennie szerinted?