63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hogy utána kedvem szerint dolgozhassak vele PhotoShop-pal ...
Azért első lépés a max, mert itt igen fejlett a görbeszerkesztés, szeretek vele dolgozni . -
mér jó ha .alba mented ki? mér nem jpgbe vagy egyébbe... -
Erre a problémára tudtok valami megoldást? Ha exportálok egy görbét *.AI fájlba, valamiért mikor megnyitom nincs rajta a teljes egész . Probáltam pivotot centerbe rakni , az objectet középre , de semmi ...Az export rossz vagy a megnyitás PS-ben ? :))
-
hogyan lehet ilyen HDRI képeket csinálni?
a normál fotót fotosopban, v vmi más progival meg kell bütykölni, vagy hogy? -
Sehol sem szeretnek fizetni. :| -
Ez az asztalosság elég szerencsétlen, itt nem igan szeretnek fizetni :)))) -
Sztem az is szánalmas hogy egy egyszerűbb formát nem tudnak fejbe elképzelni a megrendelők,meg ha megcsinálod akkor plusz 10 szinbe még csináld meg mert szint se tudnak hozzáképzelni.Ugye ez lehuzás szempontjábol nem baj.:) -
világ életemben asztalos voltam, tudom hogy ma már nélkülözhetetlen a látványterv , a vevők elvárják , de gondolom ti ezt jobban tudjátok, ma már mindent látni akarnak mielőtt fizetnek ...
Azt is tudom, hogy iszonyat kevés a hozzáértő ember aki megcsinálná megfelelően ( hogy ne csak hasonlítson , hanem ugyanaz legyen ..).
Láttam sok ilyen "látványtervezőt" , és még több egymásba teleportált szekrényt , tollal "kijavított" látványtervet :))))
De az is biztos, hogy itt nem lehet milliókat keresni , egyszerűen nem hajlandók többet fizetni, igaz nincs aki megcsinálja ..... Talán idővel rájönnek, hogy a sok milliós haszonból lehet erre is áldzoni . -
Mondjuk ez is egy jó pont. :) Mert ha naponta lenyomsz 5-6 ilyent, mindegyiket 10Kért, és megrendelés is van bőven, abból meg is élnél. -
ne azt nézd, hogy ki kevesli hanem, hogy neked megéri e az az x óra amit a 10k megkeresésével töltesz, ha nagyon sok megrendélesed lesz akkor beszállok segíteni 6k-ért:) -
Hja, ne rontsad itt a piacot alacsony árakkal! :) Sajnos (és ezzel NEM leszólva a vidéket, mert én is elég keményen vidéki vagyok...) vidéken sok elég amatőr szabadúszót talál, aki 10ért bőven megcsinálja neki, és a minősége olyan is lesz. És amíg a megrendelő ilyen referenciákkal, és látványtervekkel is sikeres, és megy a bolt, addig könnyűszerrel hajtja el a szakértőket a magasabb munkadíjukkal egyetemben. -
poén a csirke a sütőben (: -
Nem, nem én terveztem, csak legyártottam egyszer néhány kollégával ...
De amikor először láttuk a terveket mi is jókat röhögtünk a farok formáju világításon :))))
Mondjátok kevés az ár... Hát találok jobb vevőt akkor tudok talán többet kérni, bár ezen eléggé elgondolkodtam, hogy mindenki kevesli, lehet hagyom az ipsét a fenébe, ingyen nem dolgozok .... -
Itt én is szivesen elmajszolnék egy párizsiszsömit kakaóval:) -
Gondoltam tied a hely. :) Milyen obival lövöd ezeket? Mondjuk, azért lehet egy masszív hatása annak, amikor felszereléssel, laptoppal felvonulsz. -
És gondolod én ilyen helyekre járok a szakadt reklámpólómban kajálni? :) Valójában csak a parkolót akartam fotózni de fújt a szél és a fák nagyon mocorogtak. Bementem, hátha a recepciónál tudok fotózni és hirtelen a reggeliztetőben találtam magam :) -
O_o engem be sem engednének ilyen helyre, az ajtóban álló öltönyös úriember elküldene a ... , na pont oda. ^_^ -
Itt a mai fotózás egyik eredménye:
-
Geccoka #38873 Huh, hat archicad-es importtal nekem sincsenek jo tapasztalataim. En foleg belsoket csinalok, igy nekem vegulis csak a falakat kellene atimportalni. Azokat fogom es atviszem archicedbol cinemaba, majd ott korulrajzolom egy spline-al es azt extrudeolom, meg kivagom a nyilaszarok helyeit. Sajna arra meg nem jottem ra, hogy ki lehet-e valahogy csak a falakat AI formatumban exportalni, mert akkor nem is kellene ezzel tokolni, csak azt beimportalni es mehet az extrude. Valaki tudja, ez megoldhato? -
dikab #38872 Sziasztok!
Fura kérésem, kérdésem lenne. Én nem értek a 3ds max-hoz, programozónak tanulok. A szakdolgozatomnak egy go-kartos játékot szeretnék készíteni, de sajnos sehol sem találtam Go-kart modell-t. Amit találtam az fizetős, és nagyon drága. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e köztetek egy lelkes ember aki elvállalná a go-kart elkészítését. Sok pénzem nincsen rá, de nem is kellene extra részletesen megcsinálni, elég ha egy szép textúrával, úgy rendben néz ki. Akit érdekelne a dolog, és segítene, az írjon a [email protected] e-mail címre.
Előre is köszönöm, Dika -
Mi itt még csak szívtunk importált archicad modellekkel, tisztogatás, előkészítés, stb... sokkal gyorsabban megvagyunk az általunk kívánt minőséggel, ha egyszerűen újraépítjük MAXban behozott tervekből. Ettől függetlenül sokszor nekimegyünk, hogy akkor hajrá, használjuk az archicadből exportált cuccot. VRay felettébb érzékeny coplanar facekre, és hasonló szépíégekre. -
zenoka #38870 hallotam minimal modon kezelem is az archicadet csak nagyon nagyon nem szeretem..nem vagyunk joban sajnos egymassal..majd ha rakenyszerulok egyszer akkor komolyabban nekiveselkedem de addig probalom hanyagolni:D -
Nem használtam még, mambót régebben, de épp úgy ültem le ma gép elé, hogy néznem kellene egy jófajta ingyenes CMS-t kis házi projekthez, úgyhogy a téma kapórajött. :) -
nenad #38868 arrol van szo hogy a content manager nem akarja megjeleniteni normalisan a csak kep linket. (elmeletileg mukodnie kene)
Hogy miert, majd mas kitalalja, ezert kell manual megcsinalni.
Ha elveszem rola a css-t akkor sem jeleniti meg normalisan. Valszeg valami bug. Szoval marad a manual. De ez oket nem fogja majd zavarni mert remelem a kepet ( a menuben) nem kell surun cserelgetni.
Amit szerettem volna, hogyha megis kell akkor se nyagassanak...
Ez minden. amit leirtam az egy jo ut, sot nincs is mas, ha erted mit irok felu.
Egyebkent minden mas faszan mukszik, jo ez a joomla! -
Az sem járható út, hogy csinálsz egy generikus css rule-t, ami elrejti a szöveget, a doboz bármilyen más tulajdonságától függetlenül pl. {overflow:hidden;text-indent:-50000pt;} aztán a többit már úgy, meg akkor változtatják, ahogy akarják, cserélhetik képeket jobbra balra, table-t ide-oda, ha ehhez az egy rulehoz nem nyúlnak. -
nenad #38866 //hat ja, csak tudod az van, hogy en olyan oldalt akarok csinalni amivel engem tobbet ne baszogassank, es ha esetleg elhuzok megint kulfodre, ne rinyaljanak.
egyebkent egyenlore siman betettem dreamweaverben, aztan ha megvannak a szekciok, kategoriak stb, csinalok egy fake menut, es ralinkelek mindent, lekoppintom a linkeket, es ha siman ranyomom a kepekre.
csak meg a webhely sincsen meg ugy hogy localhostba nyomom.
Meg az urlt sem tudom, ugyhog vegul is mind1, addig kar ezzel tokolni. -
Azaz marketinges?
Olyant nem lehet csinálni, hogy megmondja neked szépen, mit akar, és megígéri, hogy ha kész, nem nyúl hozzá? :)
-
nenad #38864 na jo, csak xy, aki a kerskedelemhez ert... tuti elbassza.. -
Nagyon pofás lett, az egésznek ad valami masszív hangulatot, hogy az ablakkal együtt megkapod a belefeszített zöld hátteret is, mintha a TVShopot látnám, és ez most itten nem kritika, vagy csipkelődés. Továbbá a gigantikusan fallikus mennyezeti elem is sokat dob az összhatáson. Te tervezted a konyhát, vagy ez már tényleges munka is egyben? -
"css-t elkerulnem" - itten rontasz. :P Leggyorsabb, legegyszerűbb, legflexibilisebb, később legkönyebben buherálható. -
bencsab #38861 Szerintem 10k/konyha az nagyon-nagyon kevés. Véleményem szerint ennek legalább az ötszöröse lenne reális, de még lehet, hogy ezzel is keveset mondtam. -
nenad #38860 //off, joomla, image menuket hogyan lehet csinalni, a text ne jelenjen meg.. Admin felueltbol. (css-t elkerulnem, hogy kesobb xy is ki tujda cserelni) -
Max-ban rajzolt line-okat hogy lehet beolvasni ps-be?
Kimentem AI formátumba, de amit behoz a ps ( már amikor megnyitja :))), azon semmit nem látni ...Hasznát venném , max-ban nagyon tetszik a görbeszerkesztés, öröm vele dolgozni . -
nenad #38858 remelem is.... -
mind1, most látom képen h nem is olyan kell, hanem jó az ami alapbol benne van a maxban az a fonott material, de amugy nem tudom elmondani pontosqan h mire gondoltam... -
??? -
Amugy kédéssel jöttem be. szeretnék csináűlni egy gombolyagot amiről lógnak le rongyosan a fonalak. ill nem rongyosan, hanem egy szőrös golyót szeretnék csinálni... nem kellenek hosszú szőrök (díszítés lesz egy tárgyra) a golyó megvan, hogy tom megcsinálni a szőröket? ha azt monnyátok h modellezés, akor inkább hagyom, de zaért mondhatjátok :D
materiallal probáltam, óriási bumppal de nem erre megy ki az egész render és nem látszik csak a golyó -
ezért pénzt kapsz? :O:O:O
Nem leszolásként vedd hane meghökkentem, azt monnyátok h eccerü, és 10k-t kapni érter? -
Off.:
Na eddig jutottam a konyhával, ez amolyan bemutató látványterv, volt szívás vele néhol, de az ilyen bútor nagyon ritka, általában csak egyenes sorok ...
Vannak hibák a képen, néhol kicsit bugos a progi .
Sokat nem sikerült kisajtolnom az első kuncsaftomból, 10 000 / bútor:(((
Igaz, folyamatos munka, és két gyerek mellett elég jól jön az a heti 30-40 rongy.. Ilyen világ van , sajnos ...
-
Érdekes megoldás a modelre, ilyet se hallottam még. ArchiCAD-et nem próbáltad? Kicsit egyszerűbb: amíg te meghúzol 4 vonalat AutoCAD-ben addig én egy vonallal húzok egy egész falat 3D-ben és 1 kattal benne van egy full ablak is. Ráadásul ugyanúgy kordináta rendszerben szerkeszthető minden csak sokkal sokkal egyszerűbben. Ha komolyabban érdekelnek a látványtervek akkor ajánlom. Gyerekjáték megtanulni.