3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld meg a refracton-nál a fog multipliernél 0,01-es értket megadni akkor hobban ár fog látszani.
Papirzacsi
Ennek a glossy_plastic_red materialnak kéne átlátszónka lenni?
Ugyan nem vagyok guru a témában, sõt még kezdõtõl is messze állok,
de a refraction-nél a .85-ös glossy szetem már elég "mákos" eredményt ad, ami csökkenti az átlásztóságot, illetve a 0,25-ös FOG is fõleg, hogy ha jól látom egy teljesen tömör testrõl van szó, és nem üregesrõl.Jóllátom?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ennél a materialnal a translucency van megadva ami nem feltétlenül jelent átlátszóságot csak ha mögé helyezel egy fényforrást akkor annak fénye áttetszik az adott tágyon.
Zsolo007
Igen ráhúztam

szep modelezes!
Mennyi ido alatt hoztad ossze?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Klasszicista épületgyakorlatnak egy rajzról megpróbálltam a VH elõtti Reichstag-ot modellezni. A textúrázáshoz már nem volt kedvem.
Reichstag
zsolesz92
ráhúztad azt az átlátszó materialt a tárgyra? mert a barna van most kijelölve...

Zsolo007
Sziasztok! Új vagyok még vrayben, és belefutottam egy kis problémába:

Íme

A probléma az, hogy a material elvileg áttetszõ (netrõl szedtem..), a viewportban így is látni, viszont a renderben mégsem ez a helyzet.. Be kell esetleg kapcsolni valamit a renderelõben, vagy valami más hiba lehet?

Köszi!

Free
nem kell nekem már van új töletem :d😄

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

😊)))
cimbi...nincs ket egyforma p... a vilagon😄DDDD
Mar csak ALnak kell elinditani..
no eloallok en massal nem rontom meg a fiatalsagot😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
most spec nem a tûzre gondoltam :c))))

Zénóka neeeee

Azt én akartam .. egy pot formályú kájha vagy kandalló :d😄

De akkor mással állok elõ :d

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

diszkreten neveznek egy p..a formaju kandaloval😊)

ThomasGins
neked ez az egy pluginod van?😛PP

\"So always look on the bright side of death\"

Free
Legyen minden ami meleget ad. :c)

en nem otletelek mert a multkori keves "jatekost" is az en otletemnek tudom be 😛PPP okes gondolkodas indul😊)

Aldaryn
Ötleteket várok, ide, vagy az Ap-s speedcontest topicba! 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
😊
ráér az a 3d contest végén is😊

khm khm SPEEEEDCONTEEEEST😊))))))

Aldaryn
Jaj neee! 😄

per aspera ad astra

aaa ugyis az utolso nap kezd neki s amikor a kozonsegdij varomanyosa lesz az oldal eltunik....lattunk mar ilyet😊)))))))

ThomasGins
Tessék indulni😊

Aldaryn
artistpub.hu 😄 Ott virít széles bannerben.

per aspera ad astra

az miaz a contest?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Körtére még rágyurok egyszer (egy üveg vilmos mellett😊
AP 3d contesten indul innen vki?
Én rákattantam most nagyon,ugyhogy reszkessetek!😊

lehet hogy kenne csinalni egy felnott szobatt.konyvespolc mar megvan s volt valamikor USBje Thomasnak😊))hmm...

piktor
Thomas! Megint egy nagyon jo otlet! Funny! Es jo kis NFR, gratulalok!!!!
Zenoka: a polcbol szeretnek rendelni! ;-)

FRenkie
Valaki nagyjából el tudja magyarázni hogy mûködik a blackburner, vagy kénytelen leszek elolvasni a 100 oldalas útmutatót? :\

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

fasza a korte! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

zsolesz92
hello, használni szeretnék monnyuk egy leopárdos vray materialt. letöltöm. berakom a matlibs mappába(kicsomagoltan) material editor, standardra katt newet kiválasztom bal oldalon aztán open megnyitom a leopard.mat filet, oké, rákattintok h haszbnálja(a mat.editben a kör sötétebb szürke lesz) tárgyra huzom de baxik használódni, ugyanolyan a render, csak sötétebb szürke, de kiprbáltam másfélét is, annál is ugyanez. na meg akkor még egy kérdés, ha sok kis szart tesz ki a mat beolvasása után(multi sub object gondolom) de ha beolvastatom egyenként õket mult sub objectbe ugy se müxik. help pls

nem szo ismertsegevel volt a gond hanem zenoka ismeretsegeivel😊

Padlásszoba,tetõtéri szoba, az a manzárdszoba, sorry azt hittem ismertebb a szó.
A P-mobile-izé-dísz is frankó thx a közelit, mert nem bírt nyugton hagyni, hogy mi is lehet az.
Zsiiir lett!!!

ThomasGins
😄

Aldaryn
Kandírozott körte?

per aspera ad astra

ThomasGins
Re az uraknak!
Nenadnak BSZ!
Vrayteszt kircsi lett.
P*napolc se gyenge😊
Emmeg egy NFR😊

ize asszem rossz a link itt a jo:
http://www.artistpub.hu/content/miscimages/99/9099_l.jpg

koszi! mielott megkerdeztem volna azert megneztem hogy miaza manzárd szoba😊)nem tudom mit akartam visszaadni😊
ize disz egy kicsit modositottam a talapzat materialjan..egyebkent Artistpub-os speedcontestre keszult.

Nekem bejön a kép, fõleg hogy ha egy manzárd szobát akartál visszaadni.
Az az izé-dísz a job ablakban érdekelne közelrõl is.
Szia,
surgos szolgalati kozlemenyem lenne, privat.
Kosz szepen!

Probálkoztam kicsit az általad írtakkal, de sajnos annyit sikerült csak elérnem, hogy ha 2.2-es gammát állítva töltöm be a material-t, akkor már a mat.editor-ban és a viewport-ban is kiszürkülve jelenik meg az anyag, és renderelve is olyasmi mint eddig. Én ennek az ellenkezõjét szeretném elérni! 😄

control+alt+del folyamatok monitor.exe leallit😊

Sziasztok!!
A Max3d 8. verziot nem birom föltelepíteni,a következöt irja ki:
The installer has detectedthat the following programs are running
monitor .exe
in order to complete installation,these program must be closed

mit kell ijenkor tenni?Ha valaki tud akkor segitsen .Elõre is köszi.
az otlet barmely butorgyartonak elado kulonbozo szinben s premezessel😄

Koszi a kommentet.😊)
Az elso koncept az volt hogy legyenek a butorok szurkesek😊
uvegre gondoltam egyszer...egy probarender erejeig...aztan mutattam egy <#mf1>a gepemnek s elvetettem az otletet egy ket honapra.😉
a bundan elgondolkodom lehet hogy neki esek..de akkor viszont bocistyle😄

Al: koceee😊) na de legalabb valami tetszik😄DDD ize kivitelezes nem tetszik vagy csak ugy nem tetszik😄 ilyenbol lehet tanulni hogy a kovetkezo jobb legyen😊

Aldaryn
Áldassék a neved, ó Nagy Buba!

per aspera ad astra

Free
muutasd be egy csinos plane lánynak :c) akkor mindene feláll majd :d
amúgy használj valami fû plugint ha van idõd ha nincs akkor meg diszp el

de lesz okosabb ember is itt :d

más:
Jelentem elsõ vas áll a másodikon még dolgozom :C)
Hála AL cimbvijének :d

zsolesz92
LÉgyszi segijjetek: ha plane-re teszek fû materialt, akkor csak fekszik a fü, 2Dimenziós lesz, szal nem áll fel, hogyan tudom megoldani h "felálljon" a fû?

Aldaryn
Az asztal tetszik, kifejezetten szép ez a minta, és színválasztás. A többi pedig nagyon nem. 😊

per aspera ad astra

Atika :o)
Hat az a punci formaju polc nagyon komoly 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Lazarus
Szép, de a kanapé/fotel + a könyvespolc materialja lehetne komplexebb

pl a polc üvegbõl, a kanapén pedig sokad dobna valamilyen csíkos/pöttyös macskabunda + 1-2 párna