63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #60648 számomra is furcsa, hogy a legújabbat állítja le. -
MasterMason #60647 Egyébként az xsi az a prg amit teljesen felesleges ezeknek "update"-lni, egész egyszerűen nincs olyan dolog, amire annak a programnak még szüksége volna. Gyakorlatilag ezek az updatek amik voltak hozzá évente, ezeknek nem volt semmi értelme. :D
Kész van az a program már nagyon régóta, az ICE-nak köszönhetően minden benne van ami pedig nincs az összeteszed a programban. :D -
putyi #60646 az meg külön szenyaság, hogy kihagyták belőle az open subdiv-et.
úgy tűnik, hogy a max-et a game, a mya-t pedig a movie skatulyába pakolták bele, s mivel az autodesk-nek nincs több doboza, így az xsi a kukában végzi. -
#60645 Ez elsőre jónak hangzik Kérdés, hogy mennyiért lesz belőle végfelhasználói termék -
nenad #60644 XDDD -
bencsab #60643 Vicces, hogy mindegyik verziónál előadják, hogy mennyit gyorsul a viewport az előzőhöz képes. Mondjuk azt aláírom, hogy a 2012-2014-es váltásnál pont egy gigantikus ipari épületet modelleztem. Amiben nagyon gyorsult, az a beimportált DWG rajzok megjelenítése. Amiíg 2012 alatt a komplett vonalas alaprajzot pár fps-el mutatta, a snapping is csigalassú volt, 2014-ben 20fps felett ugyanez és a snapping is folyamatos.
Mondjuk csak ismételni tudom magam: 1000 éves hibák javítása kellene!!!!!!!! -
MasterMason #60642 Ebből mém lesz! :)
Mostantól nem vagytok maxosok, mától ti vagytok a nindzsák! :D -
putyi #60641 Bejelentették a Max2015-öt!! -
#60640 Xp-n még annó 0.8 körüli változat ment jól,win7-en már nem, de ez a 2-es verzió win7en nem akar rendesen menni, nem szereti a vid kártyát villog ezerrel. -
#60639 Úgy akartam mondani hogy régen, lehet hogy más csinálta:)
Csak megvették elrontani:) -
putyi #60638 Most is az.
-
putyi #60637 Köszi. -
bencsab #60636 Most mondja meg valaki, miért nem lehet azt a kurva crossinsert funkciót normálisan leprogramozni? -
#60635 BSZ!
De rég láttam már ezt: meshmixer.com, ez régen nem autodesk termék volt, nem? -
putyi #60634 Köszönöm. -
#60633 putyi: BSZ (még belefért a mai napba:-)) -
#60632 Nocsak, kezd beérni a nyílt VRay API? Van még jópár dolog, amit implementálhatnának 3rd party fejlesztők.
Frankó, köszi! És van benne importance sampling! -
putyi #60631 Új shadermodel a vray-hoz. szebb glossy, kicsit nagyobb renderidő. -
putyi #60630 hát ez van :-) -
zenoka #60629 nem adtal le Te se semmit ejnye:D -
#60628 :D hehe Ez igaz. -
putyi #60627 én még várok egy kicsit :-) -
putyi #60626 még van 4 azaz 2 órád!
voltak már ennél lehetetlenebb küldetések is :-) -
#60625 No, ennyi, idáig húztam az igát, mostantól lenne rá idő: Azt hiszem, ebből nem lesz AP contest nevezés már... :| -
zenoka #60624 haha..:) -
nenad #60623 nincs idöm rá sajnos... -
putyi #60622 pedig egy hónap múlva lesz '15-ös. -
bencsab #60621 ne sokkolj, még csak most tértem át 2014-re. remélem a pluginekkel visszafelé kompatibilis lesz. -
zenoka #60620 meg idoben vagy hol elkezd:D
vasarnap estig kell elkuldeni..
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=4600 (kiiras, file letoltes, egyeb) -
putyi #60619 márc. 16-ig -
nenad #60618 ne kelljen már utána néznem...xD aki fejből tudja plz -
#60617 A 2015-ben lesz. Ami mindjárt itt is vala. :D -
putyi #60616 még a 2013-at használom. mondjuk, most jól jönne egy layer manager, de megvagyok nélküle. -
#60615 Nézted, hogy az *új* MAX-ba megvettek valami layermanagert, ami már tud layer groupokat kezelni? :D Nem, mintha ettől maga a program gyorsabb, vagy megbízhatóbb lenne. -
nenad #60614 meddig él a contest? -
putyi #60613 erre írtam, hogy de jó volna, ha a layer-ek egyben struktúrálnák is az adatot. -
zenoka #60612 nah az mar fel siker:) -
#60611 Kacérkodtam a gondolattal, hogy nekiveselkedek, de mivel a sokadik éjszaka telik el kattintgatással, nem hiszem, hogy lesz rá lehetőségem. :| Azért jól megkritizálni jó köcsög módjára meg fogom őket. :D -
bencsab #60610 az meglátásod matematikai szempontból logikus, de szerintem abban te is egyetértesz vele, hogy felhasználóként ne nekünk kelljen már azt sakkozgatni, hogy a program hogy tudja saját magának a memóriában elrendezni a dolgait. csoportosítsa egy belső algoritmus szerint ha ő jónak láthja, nem? -
zenoka #60609 lattam az admin listan, de nem mondok velemenyt mig az osszes palyamu be nem jon:)
remelem Aldaryn is beszal majd a kontest kiertekelesebe es esetleg megmutatja az o elkepzeleset:DD