3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új IE egy kis lépés elõre, ami az UI-t tekinti, és ugyan olyan stagnálás, ami a szabványok ismeretét illeti. Vagyis, fenéket, nem állnak, hanem dacosan ellenszegülnek. Ezzel csak az a baj, hogy nem "van ilyen is, olyan is" hanem "van az IE, és a többi browser" 😊
per aspera ad astra
Most, hogy fut firefox (memoriazabator progi...), bitcomet es rakas megnyitott weblap igy van 400 mega memoria felhasznalasom. Hiaba van 2.5 giga memom, elviszi a tobbletet a vista.:S
http://www.gumicsizma.hu/picture/n_1156932527.jpg
http://www.gumicsizma.hu/picture/n_1156932578.jpg
http://www.gumicsizma.hu/picture/n_1156932495.jpg
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Rohej.
Viszont az zoom a legjobb, latszik hogy valami bufferbe renderel es azt egye egeszen mas technikaval zoomoljak.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Szoval sztem ezt ok siman a felbontassal akartak elintezni, csakhat ugye nagyobb felbontas ugyanakkora feluleten, az nagyobb dpi. Szoval vegulis igaz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
A 23as Applehoz nemkell dual-link, valaszoltak. De a legegyszerubb ugyis az volna, hogy kikell probalni, bekell menni es megkerdezni. Az a legtisztabb.
Al, szerintem 1 DVI-re van bekorlatozva a 165mhz-s savszel. Lehet, hogy ez is majd olyan lesz mint az USB1->2 es akkor majd nemkell dual-linket hasznalni... de ahogy latom, nem rohan annyira elore a technika, hogy ez kelljen. Eloszor a windows Vista-nak is kepesnek kellene lenni arra, hogy vektor alapokon hozza letre a GUI-t. En ugytudom, hogy erre nemkepes... ha igen, akkor nem szoltam. Akkor a lehetoseg adott a nagyobb felbontasokhoz. (Linux alatt Gnome, KDE vektor alapu, felbontasfuggetlen)
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
(Dual) WQXGA (2560 × 1600) @ 60 Hz
Feltételezem hogy akkor menni fog akkora felbontáson single bekötéssel, csak egy bibi az lesz, hogy 60hz-nél nem tudom majd feljebb venni.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
Viszont ma nézelõdtem és találtam egy még jobb megoldást. PHn egy srác árul új bontatlan 24-es Samsungot, ami egy az egyben a Dell lenne. 180eFt-ért hozza és már több embernek szállított. Az sem lenne rossz akár. Garis és számlás is ez a variáció.
Az apple megoldasa az nemtom hogy a francba van... rdekes megoldas lehet, ugyanis a DVI-D hatara 1600*1200@60HZ. Szvsz kell a dual dvi... A savszelessege nem enged tobbet. Lehet, hogy DVI-A vagy DVI-I van az Apple cuccokon... bar szerintem inkabb az, hogy csak nem tuntettek fel a dual-dvi-t. De majd megkerdezem apple boltos ismit, hatha valaszol meg idoben.😊
Elismerem, hogy jobb az 1920*1200as felbontas, en is orulnek neki. De ez szinte fele annyiba kerul, nagyobb, van rajta HDMI (fontos volt, hogy xbox360 es HD-DVD kompatibilis legyen a cucc!) es lehet tv-zni is rajta... bar TV-m az van, szoval csak monitornak hasznalom es DVD-k mennek innen. De a box360 miatt is esett erre a valasztas. (most a projectort ne mond, mert azzal sajna gebasz lesz... csak HDMI-n fogja kiadni a HD-DVD jeleket... szopacs.:S)
Nah... apple oldala ezt irja : "And with dual-link DVI support and up to 256MB of graphics memory, every MacBook Pro also supports the massive 30-inch Apple Cinema HD Display, giving your portable computer a dramatic desktop canvas."
A 30as verziohoz kell a dual dvi... a 23ashoz nemtudom, miert nem kell, amikor a dellnek kell. Na mind1...
http://www.metacafe.com/watch/189181/baginski_fallen_art/
Speciel en most lattam eloszor, de nagyon bejon a hangulata 😛
Eddig LG 19" és 17"-os Flatron, 2 CRT-s rendszerem volt, de amennyire örültem neki az elején, annál kényelmetlenné vált a végére ->inkább "szenvedtem" csak a 19"-esen. Most megleptem magam karácsonyra egy Samsung 940BW TFT-vel (19" wide, 16:10, 1440*900, 4ms) és az árához képest egész jó, számomra (élvezve az "olcsó" TFT minden elõnyét és hátrányát). Most próbálok mindent ezzel megoldani, hogy ne legyen szükségem a crt-kre, mert bár elismerem, hogy a 2 monitoros rendszer tényleg jó dolog, de számomra nagyon kényelmetlen volt 😞 a mostani wide meg kényelmesebb / kellemesebb sokkal.
Oryon
A méret annyira nem számít. Jó a szemem, nem kell túl nagy kép, viszont a felbontás az annál inkább számít. Kis felbontáson jóval kevesebb cucc fér el. 1920*1200-as felbontáson azért jobban el lehet lenni. És írtam, hogy az sem utolsó, hogy egybe legyen a kép és ne két monitoron.
Húúú, milyen ígényeim vannak. 😄
Igyis ugyis kell, a 24-30as Dell-nek ugyanis 2 DVI kell. 1 megy ugyan csak bele, de igy :
nez ki egy ilyen. A kettes aga megy a VGA kartyaba.
Amugy en ugy oldottam meg a dolgot, hogy van egy 22inches samsung 1200NF moncsim, plusz ey 27inches Samsung LCD TV amit szinten monitorkent hasznalok (ez az elsodleges monitorom... a samsungot mar nem is hasznalom, itt van az asztal alatt.)
A felbontasa valoban kicsi... 1360*768. De filmekre, jatekra jo, es meglepoen megfelelo arra a 3d-s munkara is, amire en hasznalom. Maya, mudbox, bodypaint, digital fusion, photoshop. Hameg nagyon kell a nagy felbontas, akkor ottvan a 2048*1556 a samsung CRT-n. De nekem jobban esik csak a nagyot hasznalni.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Viszont a photoshoppos munkálkodásra még mindig a nagy moncsi lenne a nyerõ és egyéb munkákra is jó. Két monitorral csak gond lenne és árban sem olyan rettenetes a difi. És az sem lenne egyszerû, hogy ki legyen kötve a 2 monitor és mellé még egy projit is kikössek VGAn.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Valamiért FF hisztizik privátnál.
Nem tudtam privatot kuldeni (?):
feltoltottem:
http://www.send2u.hu/get/?f=NYPEs3lhkmdrsBfmxhya
max 8al keszult kettofajta van benne: egyiknek a csoren van luk a masikon nincs..😊
Kikészülök ettõl a sok kannától! Még egy-két ilyen kép és kannás rémálmaim lesznek. Az orvosi kezelést ti fogjátok állni! 😄
27-es monitor? Milyen is? 😊
Te ez nem homokora😊)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
Amúgy múltkor itt úgy számolgattuk boba-val, hogy 230eFt körül lenne meg németbõl, de most hogy emelték az árát, így már nem. Mindegy, itthon venni amúgy is szerencsésebb.
per aspera ad astra
No lassan összejön a pénz a moncsira és épp mostanában szûnt meg a németországi akció. Már ott is 1000 euró a 24-es Dell. Itthon is meg lehet már kapni PCLand-nél 260eFt-ért. Na kivi leszek, hogy tudnak is hozni annyiért, vagy csak kint van a lapjukon a termék...