63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Dark Geo
    Szép napot! Tegnap éjjel majdnem sírógörcsöt kaptam:d eszembejutott egy jó kis téma amit már lassan 2napja csinálok és tegnap feltexúráztam a terepet ahh gondoltam csinálok egy asztalt és miközben csináltam kaptam egy "Unhandled Exception"-t... és azóta az autobackup-ot és a recovery-t se tudja megnyitni akármennyivel is előrébb volt :( Tudja valaki miért lehet?:S
  • nenad
    mi a kovetkezo tema?
  • nenad
    ez poen, nap korouli utazas! :D
  • ThomasGins
    Ajándék föld rulez:P
  • zenoka
    akkor a kovetkezore atszolunk oda is:D
  • Free
    nekem jó :c)
  • zenoka
    oke de legyen akkor hogy wire-t kepet is keljen feltolteni meshsmooth/turbosmooth nelkul:D..ne szoljunk a maya (megyek szajat mosni hogy kiejtettem ezt a szot) topicosoknak is hatha tobben leszunk:)
  • Free
    jah éls a 10. forduló végén megnézzük ki volt összetettben a legjobb és az nyer egy nap körüli utazást a földdel :c) plussz egy egész életrevaló lélegzethez jutást :c)
  • zenoka
    popec:D
  • Free
    Gyerekek ma éjjel lejár a minden ami KV speed. éjfélig lehet még munkákat betenni . utánna összegyűjtöm és kiteszem a 3dmax.hu ra egyben névvel idővel mindennel ahol meg lehet őket mjd nézni plussz rtemélem összejön hogy pontozni is. a jövőheti speed et meg vasárnap reggel 9 kor hirdetem ki .. :c) már van ötletem is. :c)
  • Free
    nyugi nyugi 3d warezban gfx en úgyis fent lesz :c)))))
  • zenoka
    cool..na kezdek sporolni a dvd-re;)
  • youth #39320
    Egy kis teszt... saját hdr környezettel ami még erősen teszt jellegű :)
  • ThomasGins
    Olyasféle.
  • zenoka
    jolesz:D s gepolaj lesz benne?:D
  • ThomasGins
    Még erősen wip
    link
  • nenad
    milyen spiritualis beutes van a mostani szlogenunkben.(al? :-)
  • zenoka
    na sikerult megoldanom az volt a problema hogy svideo scart atalakitott hasznaltam s felfedeztem a tv-n egy svideo bemenetett igy rogton svideot dugtam a tv-re s las csodat szines lett..igazi muszaki analfabeta vagyok:D
  • nenad
    a hab alapvetoen sima textura, egy keprol szedtem le.
    A metrial viszont altlatszo es erosen glossy, ez adhat hasonlo feelinget.
  • zsolesz92
    ha már neki van támasztva a falnak, akkor árnyékot adhatsz neki, mert igy olyan mintha a levegőbenállna ;)
    Amugy jó(a tutorial :D) vicc volt, én is sok tutort csinálok
  • samuzsolt
    öm, ezt ma csináltam. tudom, nem nagy szám, dehát, még csak 2 napja ismerkedtem meg a progival^^
    ide tessék kattintani
    néhány materialt még le kell szednem, meg gyakorolnom kell vele sokat, mert a fémes csillogást valahogy nem sikerült előhoznom:(
  • zenoka
    ezzek kurv@ jok!
  • zenoka
    koszi!
    haat a masodikat sikerult megoldanom de hiaba allitom at b/pal ra attol meg fekete feher marad..vegig porgettem az osszes lehetoseget s semmi valtozas:S
  • zsolesz92
    :O :O :O
    ajj, de jó má :O
    nenad tied is fasza lett.
  • fle go
    Na meg ez:

Bocsesz
  • zsolesz92
    a habot hogyan csináltad?
  • fle go
    Ez nem speed, de gondoltam illik a temahoz, mar eleg regi amikor meg boxmania volt:)
  • GixEr
    pardon. a 2. valasz.

a DirectX overlay miatt nem megy at a kep, en MediaPlayer Classic -ot hasznalok, ott allithato hogy a kepet hogyan renderelje (DX7 - DX9 stb.)
    Kodek pakk mehet a kukaba es CSAK az ffdshow filter kell, a MPC-ben beepitett codec is van MPG2-re AC3-ra es DTS-re. Minden flottul mukodik igy.
  • GixEr
    Nvidia Control panel = Pal/B
  • ThomasGins
    Frankó!
    A habnál ott sss látszódik?
  • zenoka
    he fotot nem er betenni:Dpopec:D
    OFF:
    muszaki problemam akadt..van egy 7900gs es videokarim amin van svideo kimenet vettem egy svideo-scart kabelt..a scart veget raduktam a tv-re kovetkezo problemaim akadtak:
    1.) fekete feher a kep gondolom ez pal-ntsc problema lehet:S de a teven nem lehet ezt allitani:S
    2.) a videolejatszasnal semmit nem latni a teven csak ures fekete reszt:S
    valakinek valami otlet!
  • Free
    állat lett :c)

én asszem kimaradok ebből a speedből mert a max az istennek nem akar elindúlni.. :8 elindítom majd elkezdi betőlteni a plugokat és egyszerűen utánna megszünik működni.. olyan mintha kilépne..
  • nenad

kavebab displace,
    modellezes nem sok, de sokat tokoltem a displace beallitassal, ugyhogy tulleptem az orat..
  • zsolesz92
    Én lassan egy éve (bár nem számolom, és volt egy pár hónapos kihagyásom)
    maxozom, még mindig nagyon kezdő szinten vagyok, de én még igyis büszke vagyok magamra, itt a mesterek között megbujok és tanulok, néha meg dobok 1-2 képet. Sztem az alapokat meg tudod tanulni mindenféle fizetős segítség nélkül (értsd fél millás tanfolyamok) max egy kicsit tovább tart. Csak annyit tok mondani hogy hajrá
  • zenoka
    jopofa kanna mar csak meg kell dorzsolni s jon a dzsin:D
    hat tutorialokra sajat logikara tamaszkodva hosszu hosszu ido alatt jo messzire lehet fejlodni..itt az "oregek" (of course nem en) nagyresz autodidakta modon maguktol tanultak joval az ipart jo keves (s anno meg tutorialbol sem volt ennyi) szoval csak kitartas kerdese..hajra:D
  • samuzsolt
    sziasztok!
    én ma kezdtem el 3ds max 9 et használni, mindenféle előismeret nélkül! ezt úgy értsétek, hogy mint 3ds alkalmazást csak játékokat láttam:D csak annyit szeretnék kérdezni, hogy tutorialokra támaszkodva, milyen szintre tudok felfejlődni? ma ezt dolgoztamlink
    a megfelelő material kiválasztása/elkészítése értelem szerűen még nehezen meg, mert még nincs akkora tapasztalatom, hogy tudjam mit hogyan kell párosítani, de sztem jól haladok! ezt a lámpát egy dobzból csináltam, sztem elég pofás:D
  • zenoka
    acadba ha kivagsz egy lukat akkor kesobb megfohatod a luk kozepet s oda helyezed at ahova akarod..vagy ha a quadransat akkor meg a meretet tudod valtoztatni(2008as verzioban)..de teljesen mas mint a max
  • GixEr
    +kieg

A free verzioban az osszeallitasban levo elemek szama van korlatozva, amugy minden mukodik benne. (most meg nem mondom fejbol, hogy mennyi)
  • GixEr
    Kicsit mas gondolkodasmod kell hozzajuk.
  • GixEr
    Az Alibre Design -nek van egy free verzioja, abban megprobalhatod. Kb. olyan mint a ProEngineer (na ettol a falra masztam mikor vett a ceg 3peldanyt es oktatasra kuldtek. Amugy azota is csak ott all a polcon mindegyik, meg feltelepitve sincsenek). (anno mi szavaztunk mikor kerdeztek, hogy legyen-e free verzio belole. Asszem 100.000 szavazat kellett egy honapon belul. Osszejott. Nekem tetszik)