3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Na mindegy, hogy ne legyek annyira OFF, idebököm a legújabb véréj képemet. Nem pöcsöltem sokat vele, inkább csak amolyan fény, material teszt.
teapotok_vray_render
Ki korán kel, poligont lel.
Al: köszi, ma nézegettem párat 😊
Oryon
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
(Japanoknal sok helyen van pl az asztalba beepitve az LCD monitor...)
per aspera ad astra
Beszállok én is a sorba. Ez az otthoni és egyben a melóhely is. Az asztalról most hiányzik a 19"-os CRT Bellinea. Osztott képernyõs rulez.
asztalom
Csõ
Ki korán kel, poligont lel.
De legalabb szep rendetlenseg van rajta mindig 😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
per aspera ad astra

Még nem találtam olyan asztalt ami megfelelt volna és megérte volna áldozni rá, a mostanival meg bõven jól elvagyok és ezek fontosabbak voltak 😛
Oryon
Jövõhéten majd updatelem a dolgot. addig ez az állapot marad :c)))
És akkor a másik 3 vas még nincs is bent itt a szobában. :c)))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ahogy Free monitora magától belemászott a kukába, az én asztalom kompletten beleugrott monitorostól, gépestõl, billentyûzetestõl, egerestõl <#vigyor>#vigyor>
A kolat epp iszom, a bor meg csak disz😊 valamikor fotoztam azota itt all asz asztalon.
Majd dobok kepet az otthoni asztalomrol is.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Egyébként a betûk egy cég neve, és az egész vörös fényt bocsátana ki magából.
per aspera ad astra
Hétvégén egy kisebb látványtervet kellett csinálnom, és újfent abba a problémába ütköztem, hogy nem tudok világító testet készíteni. Konkrétan egy fém testbõl van kivágva néhány betû, és mögötte vörös fény lenne. A beépített boolean-nal nem igazán sikerült szépen kivágni a betûket, plugint meg nem volt kedvem feltenni, ezért inkább csak beraktam a betûket egy kicsit a fém elé tolva. Ezeket a betûket akartam fényes (izzó?) testté változtatni, hogy legalább valamennyire meglegyen a kívánt hatás.
Hogy lehetne ezt megcsinálni? Mindenképpen particle kell, vagy lehet máshogy is?
per aspera ad astra
per aspera ad astra