63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #39452 ide toltsd fel:
iaro.3dmax.hu
lasd banner jobbra kozepen:D
imgshackot nem szereti az sg.:D -
Szeretném megkérdezni hogy mivel tehetném szebbé az árnyékolást ezen.
(Még ugye elég kezdő vagyok, tutorial alapján van.)
Kösz -
Dark Geo #39450 lol és elirtam..nem un hanem inactive..:D -
Dark Geo #39449 ahh most nézem ,hogy utólag még dobtam rá egy meshsmootot és elcsúszott a textura...fakk azért se renderelem újra -
Dark Geo #39448 Na elég volt mára 2 és fél órát elvett az életemből. PShez abszolult nem értek úgyhogy nem kritizálni a texturát:P Na jó természetesen szeretném is ,hogy elmondjátok a véleményeteket. Hozzáteszem amatőr vagyok. Viszont soha többet nem egyszerüsítek light shaderekkel, de már nagyon untam mrshadowal dolgozni:) Ime az "alkotás" tessék figyelmesen elolvasni a matricát(másik oldalhoz szintén már nem volt türelmem)
-
Hahó!
Ha nem sértődtök meg ide is kitenném :$
Canon EOS 350d tükörreflexes, 8megapixeles váz + canon 18-55mm f/3.5-5.6 objektív + 1GB CF ultra II kártya + Canon BG-E3 portrémarkolat. Megkímélt, jó állapotban van mindegyik alkatrész.
Irányár: 140 000 HUF (alkudni lehet)
írjon privit akinek felkeltettem az érdeklődését :) -
Sarhidai #39446 ő a folyadék realflow 4gyel készült.. hát egy kcisit tényleg nagy .. na majd ha lesz időm kicsit még szórakozok vele .. -
Süti!
A folyadék mivel?Kicsit nagy a viszkozitása:) -
Jól néz ki!! -
Sarhidai #39443 Na egy kicsit szórakoztam miután elémkerült egy ilyen Colás doboz. Na majd valami cimke méég kéne rá. 
-
Vertigo #39442 Koszike! :)
A nagy render mar anno megvolt hataridore. Holnap reggel nehany napra elutazom, de ha visszajovok feltolom, es belinkelem (mondjuk az olvashato feliratokon kivul csak a hibak lathatok jobban :D)
Joejt mindenkinek! -
zenoka #39441 cukorbetegseg csak intelligencia kerdese (elvesztem):)
kivancsian varjuk majd a nagy rendert is ha megmutatod a reszletek miatt (mondjuk eleg a 3000*1500):D
igym asodszorra reszletesebben megnezve plane kurv@jo:D
-
Nagy ötlet mind,nekem bejönnek! -
Dark Geo #39439 ahh azt hiszem igazatok van nem ér megy egy material se annyit ,hogy tönkretegyem magam:D Lehet tényleg pihennem kellene ,mert a héten elkezdett lüktetni a fejem mármint ,hogy a fülemmel hallom ahogy lüktet... pihenés pihenés pihenés. Úgyhogy mindenki vigyázzon magára néha tessék letenni a billentyűzetet és kimenni a "friss" levegőre! -
Vertigo #39438 Na most lebuktam :)
De nyugi nem en hasznaltam el oket :P
Amugy anno a palyazathoz volt 1kis rizsa, hogy vegul is arrol szol, hogy a kozteri megmozdulasokon seruleseket okozo eszkozok ilyen egyszeruen biztonsagossa tehetok (mint lathatod mindegyiknel a boztonsag 5csillagos ;) ) -
gasoline22 #39437 ésezekmikezek?
a kúpból 1 van kinyomva, hogy kerül oda 5 :) hohohó
-
Vertigo #39436 Koszi szepen! :)
A cukorbetegseg viszont nem gyogyithato, csak kezelheto, mig ennel jelenleg azon remenykedem, hogy megjavuljon mutet nelkul minel hamarabb (persze k.rva lassan regeneralodik). Minden esetre mindenkinek ajanlatos zseles-csuklotamaszos egerpadot hasznalni, illetve, mindenki figyeljen oda az ujj/kezfej zsibbadasokra, mert mint a pelda mutatja nem jatek dolog (akar 1eves melo kiesest is okozhat)
A keppel kapcsolatban pedig igen, sajna nem tokeletes, modellezesnel/texturazasnal is elfogyott az ido (lasd puskacso), meg a render beallitasoknal is (leven elokeszuletbe meg kellett csinalni a ~6000x3000 -es rendert is relative zajmentesen), inkabb az otletet probaltam hangsulyozni, ugy latszik nem sikerult annyira, talan nem lett eleg egyszeru, es frappans... Amugy rendes meretbe latszik meg 1-2 plusz info, mint a gumilovedek aljan levo "ne kapd be!" felirat, az "ammo bears" az meg igy is talan olvashato, illetve a felfujhato macskako osszetevoi, mint cica, kavics, e1-e1000, iylesmik... -
zenoka #39435 maxozasnal az azert zavarobb lehet mint a cukorbetegseg...mar amit tudok rola abbol gondolom..
jo lett a gep egyedul a kapszulatarto belsejenek az a folia szeru ize na az lett kicsit muanyagos de jopofa maga az oszhang:D
-
Vertigo #39434 Csatlakozom a "listahoz" egy guyon tunnel szindromaval, illetve ha mar nyilvanossagra hoztak a kihelyezendo @rc plakatok listajat (es nem talaltam benne magam :( ), gondoltam belinkelek 1kis kepecsket, ha mar nehany napot elb@xtam ra...
-
a Vista "egy remek gyors és tökéletes rendszer"
de komolyra fordítva a szót biztos hogy ,minden sokkal gyorsabb lesz ha visszaállsz XP SP2 re. kisebb a hardwer igénye magának az oprendszernek és több marad a szoftvernek . -
csabiks #39432 Sziasztok!
Google sketchup tökéletes, sok tutorial minden most már tudom viszonylag kezelni, a kérdésem az lenne : (tudom laptop nem modellezésre való), a laptopomon vista van emiatt is akadhat a modellezés? nem akad csak ha sokat mozgatok egyszerre vagy ha valami nagy dolgot csinálok, tehát ha felteszek egy xpt akkor valamelyest gyorsulni fog a teljesítmény?
A latpopba egy integrált GMA950es van ha ez számít valamit
köszi -
zenoka #39431 igyon alkoholt az akinek jo a szervezete:D szigoruan bubimentes viz:D esetleg lightkola:D -
meg a máját:) -
zenoka #39429 ehehe..szoval ha lesz valaha topic meeting mindenki hozza magaval etelhordoba a gyogyszeret:D -
na igen az idegrendszer kimerülése és gondjai okozzák a különböző szervi ajokat.
Érdemes megnézni hogy csak itt a mi kis közösségünkben hogy áll az egészség.
kezdve velem szívritmus zavar, aztán ügye te sem voltál valami jól meg vagy . akkor Al sem vesz már tartós teje. És Zénóka is lemondta már a hosszútávú újságelőfizetéseit. :c)))
A maxra amúgy álltalánosságban rá kéne iratni mint a cigire hogy tartós használata halált okozhat :c) -
nenad #39427 miert szenvedsz ezzel a mental rayel annyit?
Komoly 3ds terveid vannak?
egyebkent vannak ilyen videotutorialok is valahol.
mental rayrol, meg konyv is.
Lehet azzal kene kezdeni, ez a rajovok modszer nem biztos hogy
jot tesz az idegrendszerenek hosszu tavon (viccesen ertem) -
Dark Geo #39426 így meg lehetetlen fotonokkal számolni. na majd este megpróbálkozom újból. -
Dark Geo #39425 csakrájöttem!!!! Standard material 50%opacity (már átereszti a fényt és máris számolhatunk árnyékkal + mentalray connection(glow lume surface) ezekután már csak az a baj,hogy egy mr shadow kicsit nehézkesen számol vele :S de jó lesz ;) -
Dark Geo #39424 Aludni is alig bírtam, egész éjjel szenvedek ezzel a k. materiallal. Közben egy kérdés: Ha egy (mentalray shader) materialhoz hozzácsatolok egy fényt akkor teljesen mindegy hogy a térben maga a fény(pl:omni) hol helyeszkedik el igaz? Már ez a 30. próbáb,hogy hogyan hozhatnám össze. Ha fotonokkal, final gather nélkül renderelem akkor látszik ,de nem tökéletes, ha bekapcsolom FG-t akkor meg nincs fotons sehol :( -
gasoline22 #39423 csupa nyál a billentyűzet, szép lett!
(fekete háttér lehet jobb lenne, minimálabb) -
zenoka #39422 popec :D
nagyon baszo a meterial:D -
Fasza lett a mat! -
Dark Geo #39420 Létezhet e hogy a final gather nem veszi figyelembe a fotonokat? mert úgy néz ki ,hogy igen...és ez lenne az utolsó simítás de nem akar vele együtt múűködni. úgy veszi mintha mindenhova azonos erősségü fény menne és mondanom sem kell lof.... -
nenad #39419
modell kb 20 perc, a kocsanyt mar nem volt kedvem megcsinalni majd odaheggesztem psben kesobb, vagy maxban.
Materialokkal eleg sokat eltokoltem, renderido 25 perc, mindent belegettem az imapba, igy gyors volt utana a teszteles.
displace bump specular diffuse map, a citromon. -
Dark Geo #39418 Milyen igazad is van. azért nem ment mert nem használtam mellég final gathert... köszönöm! -
A fotonoknak nem sok köze ahhoz, ha azt akarod, hogy egy tárgy világítson. Final Gather és vmi durván világos shader, pl egy Glow a Surfacebe, aminek a birghtnesét emelgetheted. -
Dark Geo #39416 Juteszembe pont ehhez a projekthez kellene: találtam egy mentalray : hogyan adjunk fényt egy tárgynak shaderekkel. El is fogadja hogy general photont de egyszerűen nem lesz fény... többször átolvastam de nem jött össze. Tudjátok mint scanline render alatt a radiosity. Aki esetleg találkozott már a dologgal és csinált ilyen materialt legyen olyan kedves és ossza meg velem :) -
Dark Geo #39415 Azért nem tudom minek nevezni mert egy reggel a webkamerámra ránéztem és abból indult az ötlet...na de a végére már hasonlít ez vasalóbaintegráltwebcamiongenerátorra:D -
Dark Geo #39414 Aranyosak! :D -
zenoka #39413 segitunk, variaciok a kepcimre:
az elso sakkeszletem, az elso biciklim, fájör, angelina jolie ahogy en latom, polski 500 the first car, aszteroida mezo, rét fűűűvel, zsándárk a híronő :)
[apró] bocsi csak viccelodom, tenyleg, nehagyd el a lelkesedesed:D hajrá [/apró]