3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
Egy kis NFR meg a materialokon valtoztatni fogok ha lesz idom ra 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

hunkircsi
Nem fájdul bele, mert én úgy tudom, hogy a szabványos elõírás szerint akkor jó a monitor magassága, ha az ember elötte ülve kiegyenesített háttal a képernyõ felsõ széle a szemmagasságával egyezik meg. Nekem meg így van beálítva, legalábbis ami a magas irodai székemet, meg a kétméteres magasságomat illeti. Amúgy a "lefelénézés" kicsit sarkított megfogalmazás. Már elég régóta megy a vita az okosok részérõl, hogy ha nincs megfelelõ hát-támlájú szék, akkor a lefelenézés gerincmeghajlást eredményez hosszú távon.

Na mindegy, hogy ne legyek annyira OFF, idebököm a legújabb véréj képemet. Nem pöcsöltem sokat vele, inkább csak amolyan fény, material teszt.

teapotok_vray_render

Ki korán kel, poligont lel.

oryon
Ez azért nem egészen így van, de értelmetlen lenne belemenni 😊

Al: köszi, ma nézegettem párat 😊

Oryon

Rozsomák
http://www.printmojo.com/vrayinfo/Store/Product.php?ProductID=4011

en kozepre eskuszom, de bencsab is ugy tudja ha jol emlekszem. :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

cigi, KV és minden más, ami a napi melót elviselhetõvé teszi 😄

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

pedig ez a melós asztalom 😄

Boba
Egyes monitorok leirasaban az van (nekem igy volt leirva a reginel), hogy olyan magassagban kell ulni, hogy a lathato kep tetejevel legyunk szemmagassagban, es lefele kell nezni.

(Japanoknal sok helyen van pl az asztalba beepitve az LCD monitor...)

Aldaryn
nem fájdul bele a nyakad, ha felfele kell nézni a monitorra? Érdekes koncepciónak tatottam mindig is a monitor talpazatot. Tök jó helykímélõ, az igaz, de ha jól tudom,m ergonomikusabb, ha lefelé néz az ember, mint egyenesen, vagy felfele.

per aspera ad astra

hunkircsi
Hali!

Beszállok én is a sorba. Ez az otthoni és egyben a melóhely is. Az asztalról most hiányzik a 19"-os CRT Bellinea. Osztott képernyõs rulez.

asztalom

Csõ

Ki korán kel, poligont lel.

Hehe, az en kolis asztalom elbujhat az osszes mogott 😄
De legalabb szep rendetlenseg van rajta mindig 😄

na ezzen az asztalon is van cigi😄 ugy latszik errefele alapkovetelmeny😄DDD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

RelakS
Most rakjak be én is egy képet? A gond csak az, hogy Hiroshimában az atomtámadás után kevésbé volt kupleráj <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hát, a képeket elnézve jobban járnál. ez kb olyan, mintha egy 30 millás autóra 100 ezerért vennének könnyûfém felnit, merugye gurulni, azzal is gurul.

Aldaryn
Egész otthonos. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn

per aspera ad astra

work (csak, hogy én se maradjak ki a sorból)

ThomasGins
Kemény😊

\"So always look on the bright side of death\"

érdemes megnézni: http://www.danielsimon.net

oryon
Pfff, szerinted állva számítógépezek? 😊
Még nem találtam olyan asztalt ami megfelelt volna és megérte volna áldozni rá, a mostanival meg bõven jól elvagyok és ezek fontosabbak voltak 😛

Oryon

Free
sehol semmi kaja nincs az asztalomon .. az egy kidertojás belseje amiben gépcsavarok vannak tárolódva :c))))
Jövõhéten majd updatelem a dolgot. addig ez az állapot marad :c)))
És akkor a másik 3 vas még nincs is bent itt a szobában. :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hehe pedig innen tok ugy nezett ki😊...akkor ti is roplabdaztok felfujt gumival😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

nincs az eldugva 😊 Ez a "szoba" kozepe kb 20-an vagyunk benne...
ehe jo kis eldugott zugod van😊

Csak, hogy en se maradjak ki 😊
Work
laptop laptop hatha na ja...Na de kie a CICI?😊

Rozsomák
nem nem, csak szobatársak 😊

LOL

ahogy Free monitora magától belemászott a kukába, az én asztalom kompletten beleugrott monitorostól, gépestõl, billentyûzetestõl, egerestõl <#vigyor>

Aldaryn
Hehe... laza mennyiségû munkafelület. 😊 Aranyos!

per aspera ad astra

fle go
Jahh azt nem irtam ez a munkahelyi asztalom, vannak G5-ök is de csak a grafikusainknak, nekunk operatoroknak meg nem jutott😞

A kolat epp iszom, a bor meg csak disz😊 valamikor fotoztam azota itt all asz asztalon.
Majd dobok kepet az otthoni asztalomrol is.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
skizofrének😊

\"So always look on the bright side of death\"

Rozsomák
íme az enyém is 😄

Atika :o)
Van itt notebook faszig 😄 jut itt gep mind a ket kezedre meg a labaidra is 😄

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

FRenkie
Itt az én renderfarmom:

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Az igazi bor az feher s szaraz😊)

Aldaryn
G4, G4... nagy szám....

Bor és Kóla! Nebaj ha nem vörös.

per aspera ad astra

Boba
G4 cool!😊

fle go
Ez az en asztalom.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Free na ez igen😊)) Latom a szerszamok meg uzemben vannak, felujitas hogy all? En epp hetvegen fejeztem be, nehez melo volt fokepp hogy meg sose csempeztem, de megerte mert szep lett!

fle go
epp ezt akartam mondani en is😊)) Meglatjatok az enyemet...

Köszi GixEr, meg fogom próbálni ezeket. Igazából általánosságban érdekelt a megoldás, nem csak ebben a konkrét esetben. Most már tudom, hol kell keresgélni.
Egyébként a betûk egy cég neve, és az egész vörös fényt bocsátana ki magából.

Aldaryn
Szvsz egyáltalán nem. :/ Maximum a gyorsabb directx wireframek miatt. Plugin ellátottság még elég gyatra.

per aspera ad astra

Érdemes Max 8-ról 9-re áttérni? Lett valami használható javítás? Illetve Vraybõl ugyan azok kellenek 9 alá, mint 8 alá?
Ehhez minek particle?? A kivant testre tegyel egy Vray light materialt vagy a selfillumination map ra egy output-ot ahol az RGB intenzitast allitsd kb 4-5 -re. Dobj egy screenshot-ot a betuidrol, mert igy nem ertheto, hogy mi vilagit.
Sziasztok!
Hétvégén egy kisebb látványtervet kellett csinálnom, és újfent abba a problémába ütköztem, hogy nem tudok világító testet készíteni. Konkrétan egy fém testbõl van kivágva néhány betû, és mögötte vörös fény lenne. A beépített boolean-nal nem igazán sikerült szépen kivágni a betûket, plugint meg nem volt kedvem feltenni, ezért inkább csak beraktam a betûket egy kicsit a fém elé tolva. Ezeket a betûket akartam fényes (izzó?) testté változtatni, hogy legalább valamennyire meglegyen a kívánt hatás.
Hogy lehetne ezt megcsinálni? Mindenképpen particle kell, vagy lehet máshogy is?

Aldaryn
hehe... szóval, próbálom kitalálni mi micsoda az asztalodon.... az ott egy fél leütött tojás egy mûanyagban? 😊 Ugye nem...

per aspera ad astra

na ezé nem férsz te el az asztalodon! tele van szeméttel! 😄

a helyedben egy aztalt meg egy széket vettem volna elõször.

Aldaryn
Hmm, ez már így kicsit érdekesebb. A kompozíción lehetne még javítani ezt azt.

per aspera ad astra

oryon
Jó kérdés, szerintem a "jaj, elfelejtettem, hogy ezt is be kell vallanom" c. mûsor szokott menni, de engem is foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan is mûködik ez rendesen ... kéne már egy könyvelõ 😊

Oryon