63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    szep a fa, onyx?
    meg a kep szinezese is tetszik.
  • lac coo
    Kösze !
  • ThomasGins
    link
  • lac coo
    Hali !

Valaki tudna adni egy linket MAX8-al is működő Textporter-hez ? Már ha van ilyen :)))

THX !
  • Free
    A hernyó nekem kimondottan tetszik. az alma lehetne kicsit kevésbé ennyire fénye. és sötétebb. kicsit mintha a fény be lenne égve de öszhatásilag nekem bejön.

MÁS: Lehet sikerül majd a 3dmax.hu ra egyedi motort összehozni szóval rettgjen mindenki mert még pár hét és beindúl :c)))

jah és suttogva L kiabálom , hogy lesz nyeremény de ez még titok :c)
  • schorby
    almás
    almás
    tom hogy kicsit késtem de gondoltam ha már megcsináltam azért felrakom.
    modelling 50 perc
    textura 15 perc
    renderelgetés 6 óra (ezzel ment el az időm)
    Véleményeket szivesen veszem.
  • ibor90
    hmmm..tudom hogy ez már 2 órával éjfél után vand, de Magnificat tanácsára kicsit állíttottam a narancs textúráján és sztem mégsokkal jobb lett...
    Narancsok
  • Free
    baba lett nagyon. :c)

nah akkor mondom az új speed ki írást kivételesen nem 9 kor mert valószínűleg megint aludni fogok. :c)
    Az Új Speed ki írása a "hang". minden ami hangot kelt vagy hangot ad
    Lejárat Augusztus 18 24:00
  • ibor90
    Na ebben a pillanatban lettem kész a zöldség & gyünölcsös képpel!
    Maya 8, Mentel Ray
    Modellezés: kb.20 perc
    Textútázás: kb.30-40 perc
    Render beállítás + renderelgetés: kb 1,5 óra
    Itt a kép.
    Itt a wire.
    Remélem tettszik.
  • ThomasGins
    Fu tényleg,összedobom gyorsan én is a véglegest
  • zsolesz92
    Sziasztok. Bocs, hogy eltüntem, csak behalt a vinyóm. mivan a speeddel?
  • fle go
    nezzetek at a masik topicba kéne egy kis help
  • vaczak
    ahááá! vagyúgy, hmm
  • Malakai
    Sehogy, nincs alapból a max-ban, OrionFlame a neve.
  • vaczak
    bocs ha hülyeséget kérdek, de az alábbi képen látható toolbart hogy lehet előcsalni a maxból?
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/37/Max9_GDC_2007.png
  • youth #39478
    Te aztán nem viccelsz :)
  • ThomasGins
    Jóféle!
    A fát mivel?:)
  • Aldaryn
  • lac coo
    Kicsit off, de Zbrush 3.1 update-et nézte már valaki ? Naggggyon dúrva lett...Pl.: ami nagyon tetszik a snake hook simán müxik 3D-ben is ...
  • GixEr
    A 10 nap alatt meg torpe szupernova is lehet belole, sok lesz az garancianak...
  • Dark Geo
    Megvan a címe!!!:D
    Asztali fúzióserőmű (SuFEG)

Rákötheti kedvenc mikróját tévéjét és hűtőjét!
    Hogy ne kelljen feleslegesen fizetnünk a villanyszámlát és még a zsebedben is elfér!:D

Reklám!

never get annoyed with energy shortages anymore! we present you the brand new Supplementary Fushional Energy Generator for home use for only 89,90$! buy SuFEG now, and pay less then half of your current bills for energy! (10 day waranty)
  • Dark Geo
    Úristen:D Jobbnál jobb ötletek:) Lehetséges,hogy tényleg folytatnom kellene?! Viszont örülök,hogy a materiálok legalább jók lettek. Bár a legfontosabb nem sikerült. Valahogy el kell érnem ,hogy ne csak egy fehér gömbnek tűnjön,hanem valami olyan ami tényleg világít de látható is.
    Egyébként igen az egerem is közrejátszott a dologban, de hogy ez még antigravitációs is lett:D

• nenad
    illete ha shadert teljesen mental cuccbol rakod ossze akkor is van.
    (surface(dsg) shadow(tranparency base))
    Hmm, kijottem a gyakeszbol :D
  • nenad
    uhum,bocs, igazad van, ha a fenyforrasra light shadert teszel akkor
    van transzparens arnyek...
    Gondoltam csak lecsekkolom mar megegyszer!
    :D
  • nenad
    nema bizony, mental ray glass(physical) baszik transzparens arnyekot vetni
    (area omni)
  • Free
    Amúgy nekem inkább egy antrigravitációs felsőgőrgős egér jutna az eszembe. ha csinálnál neki egy asztalt mellé egy hologrammos monitorral, és egy hasonló designben tervezett billel, már kész is lenne a cucc. egy szoba . az ablakon kinézve egy futurisztikus város képe. és voala . eladható mint dekor kép :c)
  • GixEr
    MentalRay anyaggal se? Nemá.
  • Free
    jók lettek a materiálok. kimondottan kellemes.
    Amolyan jó a szemnek de meghatározhatattlan amorf érzetett kelt.
    a szürreális nonfiguratív keverve a határozott de éles formák kereszteződésében.
    :c)))))
  • gasoline22
    világítós ablakfelhúzókar
    (asszem)
  • Dark Geo
    Érdekes,hogy a nagyfelbontásu képen a háttér még mindig zajos. pedig 4/16(min/max) sample/pixel.
  • Dark Geo
    Igen:P Most így utólag ránézve hagyni kellett volna a francba eredeti környezetében szürke háttérrel. Jó nagy szar lett. Még a HDR is gagyi lett. Legközelebb megpróbálok valami komolyabbat. Egyébként köszönöm a címet így első körben ;)
  • nenad
    ez a hordozhato kristalygomb? :D
  • Dark Geo
    és íme...
    Itt nagyban is megnézhetitek!

• Dark Geo
    Jó reggelt mindenkinek! Mivel nem tudom megcsinálni és már nincs is hangulatom szarakodni vele, renderelem a vasalóba integrált webcam ion generátorral ellátott morze puttyogatót :) Bár közben rájöttem mi lehet a baj, de ez a projekt már nem fogja megkapni azt a materialt....majd legközelebb.
  • bencsab
    Ja, hoppá, elnéztem az évet. Én az alatta lévőre gondoltam, de mint látszik, az 2006. Sztornó.
  • Malakai
    2006 Augusztus 8.
    A ChaosGroup at Siggraph 2007-re katttints rá. :)
  • bencsab
    Érti ezt valamelyikőtök:
    [URL=http://www.chaosgroup.com/news/#72]http://www.chaosgroup.com/news/#72[/URL]

Itt "first release candidate for version 1.5"-ről beszélnek. Akkor most az eddigi RC5 az mi volt?
  • nenad
    caustics,
    mental nem fog neked transparent arnyekot vetni a budos eletbe.
  • eNiX
    Sry, mental rayjel készült. Ami érdekelne ugye az az hogy a pohár talpa alatt normális árnyék legyen - meg persze lehet hogy nem ilyen "tömörnek" kellene lennie máshelyen is.
  • Dark Geo
    Üdv! ha alap rendert használsz, godolom a képen ez raytrace shadow, akkor pl még a normal shadow-al is kissebb állítgatás után egészen jókat ki lehet hozni, ha mentalray akkor mr shadow nem túl bonyolul, bár nekem pont ma kellett volna szarakodnom vele de a rohadt unitok miatt szívtam vele, de minek?! Vrayről nem tudok mit mondani életemben 5percet ha eltöltöttem vele