3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Free... elvben ugy lehet legolcsobban kijonni, ha mindig a masodik generacioban maradsz, az altalaban a legjobb ar/teljesitmeny arany. De 300 ezer akkor is sok... inkabb kell venni egy Box360at oszt joccakat, a maradekbol meg feltankolni jatekokkal es kesz. A gep csak egy bizonyos fokig visszatarto tenyezo... ez a grafikustol fugg. En pl a jelenlegi gepemmel fel milla poligonnal meg kenyelmesen tudok dolgozni mudboxban barmifele lassulas nelkul, es tudok Bodypaintben 16k-s texturakat realtime festeni. Nem mondom, hogy nem kellene a jobb... csak azt mondom, hogy kezdek mar En lenni a szuk keresztmetszet a kepeimben, nem pedig a gep.
ez a ketmagos gep annyit fed hogy ha porog benne ketszer 1.8 s van egy progi(jatek) aminek a kovetelmenye 2.4-2.5 akkor ezt viszi vagy nem viszi?😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
nézz szét a PHn az apróhirdetéseknél a bazárokban. 50eFt-ért van X1950pro. Azért az már egy emészthetõ ár a hivatalos 100eFt-hoz képest. És amúgy is sebességre az 1950XT most a leggyorsabb, ha a Gef8-at és a több magos példányokat nem nézzük és a pro sem megy sokkal gyengébben, szóval most ár/érték arányban nagyon toppon van szerintem.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
LINK
LINK II
3Ghz és 3,4Ghz között mozog a 6300 fesz emelés nélkül. De ha feszt kell emelni, az sem olyan nagy gond, 3,2-õt úgy is tuti el fog futni. PHn volt teszt, benne rendertesztek is. 6400-at húzták és jobban ment, mint a 6700, ami vagy 250eFt, szóval van ezekben még szufla.
Nekem X800XTm van és max hibátlanul magy, bár én nem mayázok. Viszont az X1950pro most nagyon olcsó ahhoz képest, amit tud.
Tuninghoz érdemes lesz majd minõségibb ramokat venni. 70eFt-ért már van 800Mhz-es Crosair ram 2x1Gb (Maxhoz nem árt min. 2Gb). Persze zenoka nem mondta, hogy egyáltalán akaja-e húzni a gépezetet, de szerintem ezt a procit vétek nem húzni, hiszen még iszonyat erõk vannak benne.
haat a 350 az tuti keves😄
kerestem x1950-t ha jol sejtem ez videokari de 100 ezer alatt nem lattam...telleg szamit nekem bar ezer forint ide oda 😊)
A tap az meg mittomen... nekem egy zalmann belseju FSP Bluestorm500 van, en megvok vele elegedve. Elotte egy 360as Chieftec volt (A nagy dragon hazhoz jart) azzal az volt a gondom, hogy nem terhelesfuggo volt a ventije.
Radeont en nem ajanlok... bar a franc tudja, hogy max hogy van ezzel, lehet, hogy semmi gond. Maya ala kizart, hogy megfelelo legyen a radeon. Az SM3 tamogatas mar csak hab a tortan... hatha epp HDR vagy fizikai gyorsitas fog kelleni neki a jovoben. 😄
A64X2-t sem mondok (Hiaba van az nekem... 3800+ 2.5GHZ-n😄), mert lasabb is lenne tuning nelkul, nomeg sokkal olcsobb sem volna. Max egy 10essel lenne olcsobb a cpo + alaplap paros.
alieneknal nezelodom eddig itt tartok de ez igy sok sajna..s nincs is meg a ket giga ram csak masfel.. meg nincs meg az uj gep de mar kivagnam az ablakon😄DD
Asus P5B (S775-iP965-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II)
38 010 Ft
Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz
41 730 Ft
DDR2 1024MB 800MHz KINGMAX Mars
33 780 Ft
DDR2 512MB 800MHz KINGMAX Mars
17 040 Ft
GigaByte GeForce 7600 GT 256MB
43 140 Ft
Samsung 160GB 7200rpm 8MB Cache (SATA-II)
15 180 Ft
Chieftec 500W ATX /Aktív PFC, 12cm hûtõventillátor/ (
19 950 Ft
Cooler Master Centurion Black Midi ATX
13 680 Ft
szuma: 222510
Sokat nem tokoltem a finom vonalakkal, par aprobb dolgot huztam be, hogy is kellene (vagy ha nem is pont igy, mert karakterfuggo de nem art, ha hasonlit erre) fussanak az elek. Az elek ugy kell fussanak, hogy izomhuzodasra merolegesen es parhuzamosan alljanak, kis anatomiai tudas nem art.
Ezen kellene szerintem igazits. Az aranyok nemhiszem, hogy annyira veszesek volnanak, a fule mindenkepp kicsi, az agykoponya is nagyobb kell, hogy legyen.
Meg ugy altalaban, kicsit jobban illene rendezni a vonalakat... Oryon tudhatja, az en hivatalos beta tesztelom, hogy en is szorom szanaszejjel az eleket, de azert ennel kicsit megfontoltabban kellene.
Meg valami... miert nem editable poly-ban modellezel? A halvany haromszogekbol arra gondolok, hogy editable mesh-ben modellezel... ha igen, ne tedd.
\"So always look on the bright side of death\"
http://www.send2u.hu/get/U6Wxz2t2ztygr1EYKhZp/dl.s2u?f=fej.jpg
És most?
Sajnos a 200 ezer az telleg a felso hatar..(itt a tel gaz szamla, felesegemnek ajandek etc)😊
Free... Asus P5B az mondjuk 40, ehhez egy CoreDuo2 az 60... 100nal vagyunk. Kb tovabbi 50ezer forint 2 giga DDR2-es memoria, 50bol pedig talan van egy 7600GT (75-80 kornyekeert mar van 7900GTO ami sokkal durvabb mint a 7600GT)
Az arak tajekoztato jelleguek, nem neztem arlistat csak ugy emlekezetbol mondtam az arakat, ugy megkozelito jelleggel. Remelem jol ertettem a feladatot, es nemkell, hogy ebbe beleferjen az eger, bill, haz, tap... bar tapbol nem artana valami uj, egy 480-500 wattos markas tap.
per aspera ad astra
Szeretnék kérni egy nagy szivességet a hardwarehez jobban ertoktol (azzaz nálam mindenki jobban ert) osszejött némi pénzmag igy szeretnék egy új gépet venni van rá 200k-m dfe azért jobb lenne ha ilyen 180-190 ból kijönne amit az elözõ gépbõl kitudok menekiteni az egy dvd iro s egy wifi kartya😄D Ebbe kérnék segitséget hol s mit érdemes venni milyen gépet annyit tudok hogy dualmagost szeretnek...de atobbi mar kinai..
per aspera ad astra
Vlado is emlitette a 64bites verzio legalabb 10-15 szazalekkal gyorsabb.
+(standalone) par szazalek.
Ugyanez a cinmea4d nel, ott nem sajnaljak hogy atirjak, meg valoszinu talan ott vannak az egyik legjobb progamozok, ahogy elnezem milyen gyorsan milyen brutalisan sokmindent bele tudnak tenni. 2-3 havonta kijonnek egy nagyobb frissitessel, es ketlem hogy nagy letszamu lenne a banda. Valoszinuleg nagyon jo rendszert raktak ossze.
Vray proxy-val szinte mident lehet. 32biten is
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
(a fene egye meg, hogy csak VIP tagoknak van szerkesztes... dogoljek meg, ha fizetek ezert sms-t😄)
per aspera ad astra
Barhogy is nezegettem, egyben nemtudja kiszamolni a gep... nem fer be 2 gigaba. (0.5 giga pedig marad az XP-nek, firefoxnak, msnnek es hasonlo baromsagoknak...)
2: viewport is gyorsabb, egyszerre lenyegesen tobb polyval lehet dolgozni...
3: amilyen jelenetnel (particle) maya8 32bites verzioja kifagy, 64bitessel meg gond nelkul lehet dolgozni.
Cinema4d-t csak hallomasbol tudom, de render alatt kozel 30szazalekkal lett gyorsabb, es ugy allcuzammen gyorsabb lett jocskan. Sajat tapasztalatom nincs, de cgtalkon pl nagyon dicsertek a 64bites Cinemat. A 64bites mayat pedig en dicserem...
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>