3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
Ronin a rendes székem jelenleg a konyhában van😊
Zenoka: jahh marha jo buli a csempezes! Majdha rendet rakok akkor dobok ujabb kepet, ami nem udom mikor lesz, meg van egy kis melo a furdoszobaban😞
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Tovabb szinesitve a topicot ez a latvany fogad jelenleg az otthoni gepemnel😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
érdemes megnézni össze rakhatod a saját gépedet a mai csúcs technikából.
az enyém majdnem 3 millió 😄
D805... azzal az a galiba, hogy ippencsak jobb egy Hyperthreadinges P4-nel... messze nem olyan hatasfokkal dolgozik mint a CoreDuo2. 15-20 ezer forintos lap helyett 20-25, es 25ezres proci helyett 40. Ez 20ezer forint kulonbseg... ennyit igazan meger a C2d...
Bencsab: szerintem a tobb memoria tobbet er 3d grafikaban mint az, hogy gyorsabb... Dual-channel jatekokban ha szamit 5-10 szazalekot, alaplapja valogatja... de renderben hiaba gyorsabb, ha kifutsz a mennyisegbol. Nekem nem veletlenul van 2.5 giga. 32 bites rendszerre van meretezve... 2 giga a rendernek es 0.5 giga pedig marad az alap dolgoknak. Persze a 64bitesseg sokat valtoztatna ezen... de "szerencsere" penzem sincs most tobb memoriat venni.
Jó kis gép lesz...
Érdemes mégnézni az alaplapot, úgy tudom hogy a P5B-be nem mennek a 4magosak... pedig egy ilyen összeállításhoz érdemes egy olyat amiben legalább egyszer még tudsz procit cserélni..
Lehet hogy rosszul tudom, de azért érdemes utánajárni....
Amúgy aki alcsó gépet akar annak csak ajánlani tudom a D805öt egy 15-20ezer forintos lapban 25 ezres proci... sztnem még mindig megéri.. persze ezt nem lehet fejleszteni... de 2.4Ghz helyett 3.6Gh-en 90%ba mindegyik megy....
amúgy én Cinebench eredményeket nézem mindig mert ugye az render és nekem igazából ez érdekel... ha gondoljátok írjátok meg hogy nálatok a CB mennyit megy...
Cinebench : D805 @ 3.6 Ghz = 560 CBpont
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
kigyujtottem itt is amit lent irtam listat vege 100 forinttal lett kevesebb ugy hogy ugyanazokat irtam ossze😄
Sztem a 2gb-os modulok ára nem mostanában fog lecsökkenni. És mivel a költségvetés is szoros, nem hiszem, hogy érdemes ekkora modulokban gondolkodni.
Na ezt gondold át újra!
Az általad választott kingmax ram jó, de ha lejjebb akarsz menni, akkor vegyél inkább 667mhz-est. Én õket ajánlom:
http://www.hardverker.hu/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Másnál is instabil?
Oryon
Viszont a 800mhz-es tenyleg draga.
Nem eri meg sztem.
GYakorlatilag az AAnal jon ki igazan, ott is az Adaptiv AA nal.
Regebben, szarra tuningoltam a gepemet, es kulonbozo dolgokat futtattam rajta, a mem sebesseg gyakorlatilag csak aa nal jott ki.
Namost ami baj viszont hogy az Intel es dual prockok, (remelem a core2dou nem) az adatbuszon kommunikalnak egymassal... Ez betehet neki.
Aztan hogy a mem sebesseg mennyit szamit igy nemtom.
De ha a busz gyorsabb az vilagos hogy jobb - ebbol a szempontbol
Ennek majd utana kell olvasni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(10.775 Ft+Áfa) 533 mhz.
egy kis huzast biztosan kibir.
Es nem hiszem hogy ezen bukna el a dolog.
Adaptiv AAnal jon ki a mem sebesseg kulonbseg igazan,
de nem veszes.
vagy A-data 512MB. 800MHZ
14.520 Ft
(12.100+Áfa)
ecsem nezzel mar szet..
:-)
Nálam már ez a verzio kicsit szaggat.
\"So always look on the bright side of death\"
1.: rendernél a videókártya semmit nem számít, csak viewportban? (vagy ott sem? Ott azért csak használja)
2.: Egy ilyen kártyánál a viewport megjelenítést opengl-re, vagy direct 3d-re ajánlott belõni?
THX.
További off: egy barátom most fog gépet venni, nem sz@rozik, szán rá vagy 4százezret. GeForce 8800GTX és GTS között vacilál. RAM-l vszínõleg 2x1GB 800MHz DDR2-eset fog venni. A prociban nem biztos, de tutira core 2 duo-t akar csak még nem tudja h 6400-6600-at vegyen-e (6700 túl drága már neki is 😄) Illetve alaplapban sem biztos még teljesen, ASUS P5-öset akar, ezekbõl 3at talált, ami viszi a 800-as DDR2-t: Asus P5B, Asus P5B Deluxe, Asus P5W DH Deluxe. Ezekbõl az P5B-t akar venni egyelõre az ára miatt, csak azt nemtudja h elég jó-e ebbe a brutál gépbe 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Amugy en lehuztam a masodik telefont, de ugyse mukodott. (Mind a ketto telefonnal eljatszottam mindent, kulon kulon es egyutt is)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Al thx, mingyart olvasom!
per aspera ad astra
A gond az, hogy 2 telefon van a lakasban, 2 aljzat van, ahova dugni lehet. Mindkettot megprobaltuk, egyikkel sem megy. Az elosztas pedig nemtudjuk hol van, lehet, hogy oda kene dugni? Probalkozom tovabb...
Nem cserelted ossze a dugokat...mi megcsinaltuk a telefonhelyere a modem s reverze a szuron...
amit utopljára láttam azon nem voltak felirtatok vagy jelek úgyhogy totózni kelett
ott szokták az emberek elrontani , nmég , hogy a dsl modemben ha jobb van még egy ATM kimenet is . nah nem abba kel dugni a gépet.
ha nem megy fotózd le az eszküözt
amúgy azt szoktam javasolni ügyfeleknek, hogy hagyják ki a gépet a képletbõl elösszõr a telefonra koncentráljanak 3 lehetõséged van két vezeték , ha van vonal jól kötötted . pontosabban már csak egy hely marad na oda jön a dsl
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
De barki, aki tudna segiteni nekem t-online ADSL szereld magad csomag osszerakasaban, pls segitsen... amiota elvben van ADSL azota suketek a telefonok... berakom a szurot, rakotom a gepre (bar csatlakozni nemtudok, hibat ir ki) de a telefonok sem mukodnek... ahh, megorulok.
ha valahogy fürtbe lehetne tenni õket XP néálkül az lenne a királyság. sajna az xp t nem lehet kihagyni mert ügyi valamin futni kell a maxnak . nálam nem nagyon akadnak ki a dolgok nem is dolgozom nagy poly száûmmal. inkább a renderidõ amit tudom lehetne ügyeskedni meg minden. de az pont annyi idõ míg kiügyeskedi az ember mintha egyben lenyomná a rendert úgy haogy akarta. szvsz. nyerni kell a lottón venni egy 4 procis alaplapot abba bele 4 db duálmagos procit . és szeva 16 gigára feltenni a ramot. 2 db pcie s kártya valami jobb minõségû és haverok buli kannásbor :c)
ui.: mi az a játék ???? :c)))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..