63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
karakkga #39578 valaki tudna adni 1 linket ahol video tutorok vannak a linkgyüjteményt átnéztem de csak a 3d palace-t találtam van másik?? -
nenad #39577 aha, mashol is olvastam, szep hosszu lett a changelog megint. -
bencsab #39576 ez most igaz?
http://vray.info/news/n0194.asp -
zenoka #39575 Off
Kossuth teres latvanytervek tegye fel a kezet aki dolgozott a projecten:) -
zenoka #39574 fuck..link az jo csak tobb lett hozza a szoveg:D -
zenoka #39573 popec!
anno meg d21 es hangos speedcontestre elkezdtem szinten egy trombitat de nekem se sikerult befejezni:D igy mast csinalatam.
aztan vegulis utolag [URL=http://fenyess.3dmax.hu/gallery/img17.jpg]befejeztem[/URL.
jo lesz ez csak folytasd:D
Asszem az ehetin en nem fogok tudni indulni:S -
Köszönöm, kipróbálom. :) -
Dark Geo #39571 nekiálltam egy "speedmodelnek" ami annyira nem is lenne rosz...azért ez a vicc hányok a saját munkámtól. és mivel szar lett nem is oszom meg senkivel:P
Viszont egy kérdés: mentalrayben nincs véletlen olyan hogy wire-ben renderel le mindent?! addig sajnos nem tudom a wire-sat betenni mert ha materiállal csinálom az minden csak nem jó. -
Szoval még eddig soha nem próbáltam ki a speed modellinget, így gondoltam a hang témára én is összedobok valamit. Sajnos túl nagy falat volt számomra amit választottam, így hát nézzétek el nekem, hogy befejezetlen lett a mű.
Tehát a modellezést 1 óra elteltével be is fejeztem ,mivel már láttam, hogy sajnos, ha gondos munkát akarok, akkor ez mét több óra alatt sem készül el.
Egyébként elég egyszerű modellezni, mvel csak primitivekből készült poli, illetve loft.
A világítás default v-ray környezet, egy kis HDRI-vel, a textura, pedig elég alap v-ray material össz. 2 db.
Tehát a texturázás kb 5-10 percet vett el az életemből, illetve a render is fél óra szórakozás.
Ezzel inkább nem neveznék, de ha már nekiálltam, akkor majd a későbbiekben befejezem egyszer.
-
nenad #39569 a, clamp output
b, sub pixel ingyom bingyom AA
a+b= biztos siker! -
Nem fussa hdri-re?:P -
Hi!
Egy kis technikai tanácsra lenne szükségem.
A mellékelt kép bekeretezett reszein lévő durva, pixeles töréseket szeretném valahogy eltüntetni.
Nem tudtám rájönni a gond okára.
A pohár geometriájában lehet a baj vagy a materiálban?
Esetleg másban?
-
Ilyen a háttér, kicsit fura tőle... -
nenad #39565 egyebkent ezt a csitelos modszert en is kiprobalom majd.
-
nenad #39564 a fekete szelek toon vagy? (fekete hatter? :D) -
zenoka #39563 nagyon jo lett!
laikus siman ravagja hogy: "mie' fenykepeztel gyumolcsot?!" -
nem figyeltek oda
ezek be vannak olajozv egy speciális uvszűrő struktúrálisan stabil exponáns anyaggal.
attol csillog ennyire
ezt még a barackgyárban rakják rá -
Kopasz baracknak van hasonlóan sima felülete, de az se csillog sztem ennyire. -
Hát nemtom... inkább almáknak tűnnek mint baracknak:
-
zoolee #39559 THX. -
euh,
Modifier > Edit mesh > Selection > Vertex -
zoolee #39557 Hi, az miért van, hogy felrakom a 3dsmax 7 et, és és nemlátszanak a polygon jelző pontok...
Nem tudjátok, hogy lehet bekapcsolni?
THX. -

-
4D #39555 lol. -
4D #39554 Hmm. Nem látom a képet Free koma, pedig "nálad" van.
Ha dupla lesz sorry folks.
-
4D #39553 Üdv, mindenkinek, jó régen jártam erre. Munka, meg ZB3.1....
Van mit nézegetni, olvasni nem mondom. Még nem sikerült szabira mennem, de végre volt most időm legalább NFR álmodozni róla.
Render Vue, ahogy nálam külsőknél már megszokhattátok.
South[IMG]
Itt meg picit nagyobban
South
Most meg visszaolvasok. -
zenoka #39552 LOL bannerba vele:D -
nenad #39551 lehet hogy szopat az elet, vagy te szopatod az eletet?
-
Dark Geo #39550 a másik meg az ilyen törvényszerűségek....ha csak nézem az asztalom tehát épp nem csinálok semmi (unatkozom) akkor 100%,hogy senki nem talál meg. ha elindítom a 3dstudiót azonnal 150en rámírnak.. -
Dark Geo #39549 gondoltam ma speedmodelling hang témában...nekiálltam gondoltam egy kis inventor erre ez a szar egy laza tükrözésnél szétfagyott és oda a mentésem....azt hiszem ebből windows install lesz! fakk -
LOL!
De tényleg az,tuti lefényképez vmit aztán rádobja a wire-t:P -
nenad #39547 csiter! :D -
Hülyegyerek :) -
-
Culram #39544 :D És melyiket fotóztad? Felső képet vagy a textúrát?
SZVSZ nagyon jó. -
zenoka #39543 megkenne mar tanulnod banni a fotomasineriaval :P :)
Nagyon tetszik nekem:D
-
Free a maya-nál megtalálod a vélegest. :) -
Csatlakoznék ha még lehet:
Wire:
Összvissz kb 1 óra, ebből pár perc a "modellezés" :) UV-zás is annyi hogy planar mapping a kamera felől aztán a fotóra odaigazgattam nagyjából az UVkat.
Az idő nagy részét a render beállítás, teszt stb vette el, bár nem lett olyan amilynre terveztem. Hát remegett a kezem amikor fotóztam :P -
zenoka #39537 igen en is igy vagyok vele..meg egy ket oktatjuknak lattam par munkajat...haat..ha valakinek eleg az a referencia lelke rajta, de en oket nem ajanlanam:P -
Én semmit nemtok' róluk, csak, hogy vannak, bár tény, hogy nem szimpi, hogy valszeg a fiatal tanítók nem túl magas tényleges munkatapasztalattal rendelkeznek. :P