3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
és ami kész van belõle azt megmuti?

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Á, már beküldött mûvet nem poén lemásolni. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Csináld meg,te legalább nem adod fel a felénél😊
kis higany lábnyom még elférne az biztos😊

Aldaryn
Áááá... bazze! Pedig már épp csináltam ezt... na jó, nem énnekem jutott eszembe, hanem Putyi vetette fel.

per aspera ad astra

RelakS
Jujj XD Azért a manus sarka még odakerülhetett volna, ahogy lelép (viccel)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Free
jaaa. a terminátor meg már L ment motort lopni.. vágom :c))

Azt tudjátok mi lett volna az utolsó mondat amit a terminátor hall ha a 8 kerben érkezik meg???

Dikmán. szinesfém...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
az nem lyuk akart lenni,hanem a beton alatt vmi földféle :S

Free
király lett de azért én egy füstölõ terminátort elviselnék aközepén. vagy az leesett a lukban ???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Huhuhuuuuu, ez aztán fasza!!!! És még a zenei passzent.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Erdemes ranezni... (allakat alatamasztani...!)

CG reel (3dsmax)
ThomasGins
pedig vrayfur és szinte alap beállitás.

Ujabb idiótaságom.Lusta voltam kidolgozni😞
cggömb

Na de porgot az este😄
Boba: gratulalok!!😊

Thomasgins: surisd meg egy kicsit a fuvet szerintem de nagyon zssir😊 vagy csak lekenne vagni a kep also harmadat hogy ne latszodjon a ritkas resz😄D

Aldaryn: Te golyod jobb...szvsz a masiknal annyi hogy vekonyabb a golyo fala..jobb oldalon ezert nehez eldonteni hogy ravan e fesve vagy sem...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Atika :o)
Aldaryn es Ronin koszi a segitseget kiprobalom mind a kettot 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

A fû hogyan készült? Beállításait is linkelhetnéd rögtön! 😊 Nekem a vrayfur-ben állandóan sikerül valamit úgy beállítani, hogy attól megfagyjon a max. De ez nem annak tûnik...

ThomasGins
LOL...cornell gömb...

ThomasGins
Még egy kicsit fáztam😊
nfr
2 óra render

Na ez igen, ezen látszik, hogy benne van. A másikon viszont nem. Nem tudhatod hogy az alkotó festett üveggolyót akart, vagy olyat amire te gondolsz. 😊

Grat Boba!
Boba
Koszi koszi! Eleg fotorealnak tunik... bar a rendertime borzasztoan lassu volt!!! Pedig multy-threadelve is volt a feladat... a fene egye meg, de vegre megy. 512es net utan az 1 megabit is megvaltas.😄

Aldaryn
Gratulálok. 😊

per aspera ad astra

Boba
Van uj netem.😛

Lazarus
A tiéd jobb 😊
Aldaryn
Jólvan, akkor egy vékony réteg van a golyón. Ettõl függetlenül az üveggolyókon nem vékony réteg van, hanem benne van valami.

per aspera ad astra

Bucser
Itt az eredeti:

Szerintem (bár nem vagyok profi modellezõ) bõven van különbség. Az eredetin inkább olyan mintha egy vékony réteg lenne magán a golyón.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Aldaryn
Tök ilyen lesz. Nekem ilyen lett 5 perc modellezés után. A belseje pont olyan, mint egy átlagos üveggolyónak.

per aspera ad astra

Nem vitatkozni akarok, de én nem tudom elképzelni, hogy ilyen hatása lenne, ha benne lenne ez a valami. :/
Aldaryn
Oké, fel is lehet festve, de ha beleteszi, akkor is ugyan így nézne ki. Szerintem az illetõ, aki csinálta, tökéletesen tisztában volt vele, hogyan készül egy üveggolyó, és egyszerûen lemodellezte a valóságot, akkor pedig a render sem lesz messze tõle.

per aspera ad astra

Boba
Az ablak tukrozodesebol lehet tippelni.

mibõl gondolod?
yeee megkora vak vagyok😊 Tenyleg ott van.
Thomas: Mea culpa, mea maxima culpa😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
benne van.

per aspera ad astra

Papirzacsi
Nemlátod a fától a kannát. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

s hol a kanna?😊

Szvsz az a kék valami nem benne, hanem rajta van.
Aldaryn
Úgy, ahogy egy tök standard üveggolyó felépül. Fögsz egy üveggömböt, és bele teszel valami csavarodott, színes mûanyagot.

per aspera ad astra

szerintem úgy, hogy egy tömör testre raksz egy olyan textúrát, aminek a reflect-je mondjuk 50 százalékos, a refracthoz van rakva egy map, amin a festett rész fekete, a többi fehér. Van egy diffuse map rajta, ami a festést tartalmazza és a benne lévõ buborékok pedig a testen belül elhelyezett gömb testek lehetnek, amiken van egy olyan textúra, aminek a refract-ja 100% és a fénytörése 1.00
Persze a buborékokat másképp is meg lehetne csinálni, de szerintem így a legegyszerûbb.
Atika :o)
Jo lett tetszik 😊

Ilyet hogy lehet csinalni? kep

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ThomasGins
Köszi😊

NFR

fle go
Thomasnak kulon grat!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Thomasgins is nyomott kettot fel😄
cimlapon is voltak😊

fle go
Eszmeletlen jok vannnak, vegigneztem az osszeset😊

atirtak? nem cask uj szervert gapota dolog? baar ehhez sem konyitok😄

ThomasGins
F*szán átirták...

ThomasGins
Mivel én txt-be jegyzetelek, nálam a gépen van kupi😊
Az otthoni gépemen pl az asztal (nem az analóg😊 ugy tele vcan ikonnal hogy a legtobb ikonon kettõ van egymáson😊

ehe ujra megy a gombos oldal:
Ez megkora fun

nalunk is van de egyszer irtam ki hogy ne nyulkalj az asztalomon a dolgokhoz (atrendeztek a terveket osszekevertek) na azota enyem a lemocskosabb asztal az irodahazba😊

ThomasGins
Leginkább webdesign meg hirdetés,de amugy vegyesen van itt minden.

ThomasGins
Van rá személyzet😊

Mivel is foglalkozol?
wow fun a hatterkep😄

Off: AMD 4x4
aranyos 😊