3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a linket és a segítséget, de arra már jártam az illetõ szintén kereste (a Max 9-be), - tehát akkor valóban nincs, csak statisztikai megjelenítésként. (Egyébként lehet rosszul tudom de a Max 9 nem = a 2009-el.)
- Ezek szerint akkor ezekbõl kimaradt. Akkor maradok a statisztikai megjelenítésnél, elvégre ugyan az... csak gondoltam megkérdezem hátha valaki talált rá megoldást.
npeter

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék azzal kapcsolatban hogy - jól látom hogy a 3D Studio Max 2009-be nem került bele a Polygon Count(er) segédeszköz?
Mert az rendben van hogy a 7-el elõhívható a statisztika, de az eszközök közt amit külön (utilities) elõlehetne hívni Polygon számlálót, nem találom. Kifelejtették volna ebbõl a verzióból? Esetleg nem lehetne valahol külön beszerezni hozzá (x64)?

Az esetleges választ elõre is köszönöm.
Köszi szépen 😊
pár link, ahol vannak tutorialok:
mindentbele
design21
3dtotal
evermotionhttp://www.cgblog.hu/
hirtelen ennyi

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Sziasztok!
Nyáron is feltettem ezt a kérdést, gondolom páran azért nyaraltak, és nem volt kedvük visszalapozni, hátha még 1-2 ember aki segítõkész, ajánl pár tutorialt, akármilyen szösszenetet tanácsot, azóta én se voltam rest, sok-sok tutorialt, végigcsináltam (egyenlõre csak modellezés, többibe még nem szeretnék belenyúlni, amíg itt nem érzem magamat biztonságban).
A lényeg, tudnátok pár tanácsot adni, videó tipp akármi!
Elõre is köszi a válaszokat!
mindent jobbra feljesztette csak épp az adaptive sampler nem müködik... Ha minden igaz gyartok ra egy exportert... meg az üveg és glossy csucsfény tesztet illetve a gi tesztet beverem...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Mitsubát pár éve én is próbáltam, lehetne rá alapozni akár egy rendes production renderert is. Azóta van ez irányba valami változás, vagy még mindig inkább csak a GI eljárásokat tesztelgeti a csávó?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a kep tonemappolt azert halt meg a csucsfeny egy kicsit...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nfr,
mitsube renderer is egesz komoly cucc lett. Glossy kurva gyors, es highlightokkal is megbirkozik. A gi irradiance cachet meg tesztelni kell, majd hetvegen.

Köszi!

ThomasGins
BSZ!

\"So always look on the bright side of death\"

Boldog Születésnapot Bencsab! :-)
<#taps>

ha jo a gradiens alabb akkor nincsen gond...

Nekem kalibrált ips paneles dell monitorom van. nem egy filmillás eizo, de nem gondolom, hogy alapvetõen gond lenne vele.

Ezt mondom én is, kicsit világos a monitorod, emiatt a rendereidet sötétebbre csinálod.
Az alábbi kalibrációs ábránál én minden csíkot sávot szépen látok külön-külön, az oldalsó álló oszlopokban is.

ThomasGins
BSZ!

\"So always look on the bright side of death\"

probald beallitani a szukedet, nalam teljesen ok, sot egy kicsit vilagos is a monitor

szerintem nalad van a gond. van szurke kalibraciod?
Kösz! Végre 10 után keltem!

bocsi, de nálam ez is sötét. szerintem kalibráld újra a monitorod!

egyébként Isten éltessen!

ekkorában.
Mar nincsen meg sajnos szinesben, de van egy másik wireteapotom. Ebbõl vagyis egy variációból majd posztert nyomtatok otthonra..

VisualHarmony
Penge! Mekkora felbontásban 1perc? Esetleg színesben is megtekinthetõ?

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

szerintem igen, de nekem is ez jott le. Lehet en vilagosabbnak latom... xD

Baromi sötét a kép, de már megfigyeltem, hogy általában az összes képed sötét szokott lenni. Jól van beállítva a monitorod?

Lecsendesültek az entitások? xD

indulnotok kellene valami 3d render challengen akkor több melótok lenne...

kössz a tippet, régi redqueen rendererrel. 1 perc alatt lehúzta.
Ha a látásod nem tolja be a perspektivát a tükrözödésbe akkor lehet nem annyira zavaró...

VisualHarmony
Baromi sok az üvegen a specular és elég zavaró, hogy a tükrözõdésben az environment tök üres.
Egyébként mivel készült?

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

mivan bekaptad? LOL
FLAME ON?

Két kérdés:
Valaki kényszerít, hogy dolgozz vele?
Mennyit fizettél érte?

b&W render.

[/img]

visszaterve a scalere LOL
A max rescale hibazik!! mm scenet kertem hogy athuzza m-be es elbaszta, 10x kisebb lett!
Kinaiaktol jott a jelenet lehet a karakterek miatt hibazott de hibazott LOL autodesk ismet rabolja az idomet.

face/poly felületéhez pivot igazítása lehetséges?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

FLAME WAR YEAH!

6 eve van egyes tipusu diabeteszem mellete joban vagyok a legnagyobb magyar diabecis alapitvsnnyal egy csomo diabecis sportoloval es par dokival.. eleg sok mindent tudok de azert majd utana olvasok😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

majd olvass utanna de nem megyek bele jobban en sem 😊

the world is mine

ja kijon belole egy 12 node-os amds rendszer 8gb + rammal..

Haaat azert nem idoskorinal van hogy nem segit az eletmod valtoztatas sem. Mindegy ez itt off tema. Nanorobotokat akarok amik helyrtesitik a hasnyalmirigyem oszt jolvan😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Idoskori kover ugyanaz eletmod valtozas es gyogyszerek. Lehet az elsot is vannak kezelesek az autoimun betegsegekre de en amit eddig lattam ott mar nem volt mit tenni joreszt cask beallitani az inzulint.

the world is mine

Magyarorszagon az horrible ar kategoria es max felautomata😊 egyebkent kettes lehet idoskori is nem csak kover😊 elsonel meg termelhet minimalist ha idoben eszreveszik es jol viselkedik az ember(6eve tart a honeymoonom)😊

A cukor problemat nem bacterium okozza fonok, alapvetoen 2 tipust kulonboztetunk meg az egyik autoimun a masik egyszeruen fogalmazva mikor valaki kover az elsonel mar nem termel a szervezeted inzulint a masodiknal meg igen de ezekre a sejtjeid rendszerint nem eleg erzekenyek ezert tobet kell termelnie a szervezetednek es a beta sejtek elobb utobb kimerulnek. Van meg a terhesegi de ez sztem minket nem erint 😊 Es jelenleg csak gyogyszeres, human inzulin van ra amugy vannak mar nagyon jo automata adagolok pumpak.

the world is mine

Nem olyanra gondoltam hanem kutyure ami mer reagal szamol es adagol😊 egesz jo eredmenyek vannak mar. Csak meg ne heckeljek😊

ja és az inzulin helyett szedsz 15 másik gyógyszert, ami a kilökõdést gátolja :-)

Olvastam, baromsag szerintem ugyanis betasejt pusztit es nem bakterium. De tuti meggyogxulok 15 even belul bar en inkabb a mesterseges hasnyalmirigyben bizok😊)

es ez a 21. szazadban... LOL
egyebkent olvastad hogy megtalaltak a bakteriumot ami a cukorproblemat okozza?
Lehet meggyogyulsz egy nap vakker!

De még egyszer köszönöm a segítségeteket.
Cad meg egy másik program amit csak próbaidõre lehet letölteni.
Eredeti meg egy kicsit drága.
Köszönöm a válaszokat.
Igazándiból a cad részhez nem értek annyira.
Ezt is útközben még gyakorlom,de rendesen.
aaa lesz meg ido mikor autocadhez nyul es azt huzza atmaxba...
James33 tan az iv subdivjet at kellene allitani.. de tenyleg jobban jarsz ha az utvonalat keresztszelvenyeket acadban es azt huzod at maxba... es ugy futtatod vegig a palyaszerkezetet a splineon...

Szerintem amihet te szeretnél, arra nem ez a program az ideális. Úttervezéshez inkább bármilyen CAD programot használj, mintsem a 3dsmax-ot.