63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #39939 de legalább már haladsz a PSben :D -
4D #39938 Vue6 infinite. Exportál simán obj.-be, vagy 3ds-be. -
Én kérek elnézést .. nem bannernek szántam hanem csak úgy . :c) -
Hat meglesem ezt a bryce-t de eddig ahogy neztem nem lehet ugy kimenteni belle hogy fel tudjam hasznalni maxban ugyhogy kenytelen leszek maxban osszehozni valami terepet :) -
Készíteni simán max-ban is tudsz... -
meglesem koszi -
Corel Bryce-t nézted? ráadásul ingyenessé is tették egy verzióját -
Sziasztok letezik valamilyen plugin vagy esetleg nem tudtok valami programot amiben 3d-s terepet lehet csinalni dombokkal kovekkel? Elore is koszi -
Önkéntes Popeye. -
Ki van a bannerben?
-
zenoka #39929 BANNER LOL!!!!! -
Volt egy szkripthibás verzio is max 9ből,lehet rosszat töltöttél le.
Még jó h nem 100 hibaüzitt nyomott max:) -
-
nenad #39926 WIN2000 en nem megy, ha ez az. -
Honnan lehet letolteni a scenet en is tennek egy probat a gépemmel.
Hanyas max? A sceneben kell a beallitasokkal bibelodni vagy csak siman renderelni kell? -
kapika #39924 Sziasztok!
Szóval ott kezdődött hogy felraktam a 3dsmax 9-et és elindítottam és mielött megjelent volna kijött csomó hiba üzenet belinkelek néhányat:
aztán miután nyomtam csomó ok-ot és bejött az ablak ujra jöttek az üzenetek:
szóval remélem tudtok segíten hogyi lyenkor mit tudnék csinálni mert a reinstall se segített -
bencsab #39923 okés, köszi! -
Pöpec. Nekem az előbbi, amin jobban kiéetted a külteret jobban tetszett, ott szvsz nagyobb volt az egység a képen. -
nenad #39921 tuti. -
Megjelent. Siggraph óta letölthető a Chaos site-járól az adott platformokra, és eltűnt az RC jelzés is. Egyedül a hardverkulcs kiszállítás bugzik kicsit, ezért jórészt csak amerikai userek használják, törés pedig nincsen még hozzá. -
bencsab #39919 Szerintetek tényleg megjelent a vray 1.5 final? 1-2 oldalon írtak róla, de aztán semmi újabb infó. Ráadásul amire hivatkoznak azok portálok, az egy egy évvel ezelőtti hír. Szóval nem pontosan értem. -
nenad #39918 szep a GI!! -
Elcsesződött a rooter, úgyhogy csak most jövök az újabb képpel :) én még egy lépéssel le vagyok maradva :)
3:45 óra volt mire egy elfogadható képet tudomta kihozni a hdri megvilágítással:
-
nenad #39916 ky_surfaceblur -
És mijaz? :) -
nenad #39914 megvan -
nenad #39913 volt egy plugin, vagy ilysemi regen egy orosz csavo irta,
azzal lehetett egesz jo glossyt fakelni. nem emlekszik ra valaki,
anno egy-ket videot is csinaltam vele. -
Lehet olyat is, de egy végtelen térben nem nyomhat csak úgy a semmibe top, bottom, centert, hanem egy másik testhez igazíthatod, erre való a snap és az align. -
Köszi, értem már (azthiszem)
valószínűleg idáig is megcsinálta csak a hülye 0-ra igazította.
Azthittem, hogy van olyan mint pl. Corel-ben, hogy valamihez lehet valamit igazítani, top, bottom, center-hez igazodjon.
Továbbá nehezíti a dolgot, hogy egy íves felületen akartam síkká tenni egy részt, de most rájöttem, hogy ez így nem lesz jó :)
A Mustáng hátsó lámpájának keretével szenvedek, csak, hogy tudjátok miről van szó. -
Scalel is lehet, hogyha merőlegesek x/y/z-re, de local-al is lehet, hogy jól áll, arra a koordinátára 0-ra scaleled. -
zenoka #39909 akkor make planar vagy az elejetol fogva odafigyelsz a modelezesre :P :)) -
zenoka #39908 edit poly modban kijelolod a vertexeket es az edit geometry "ful" nel (ott van az edit vertex alatt a kovetkezo lenyilo) van egy olyan gomb hogy make planar..na vagy arra boksz vagy mellete van hogy melyik sikra akarod felfektetni az osszeset x,y,z :D -
Köszi de csak el ill. összetolja a vertexeket.
Ezeket akarom síkba rendezni. -
huh már én sem tudok helyesen írni bocs: s=j -
Kiselölöd a z egy vonalba állítandó vertexeket, és scale egy irányba görgetésével egy vonalba húzza azokat! -
GixEr #39904 Hat en is sirni tudnek a nalunk dolgozo formatervezok munkastilusan, eroforraspazarlok, mindent izombol megoldoak... stb, stb. Sajnos kikerult a 3D a kezem alol,de ha vegre jon friss hus, akkor visszakerulok bele. Addigis csak olvasgatok es raktarozom az itt elhangzott dolgokat. -
Lenne pár kérdésem.Én is letöltöttem a scene-t és 25 perc alatt anyagok nélkül lerenderelte,de az mitöl van hogy ezeket a beállitásokat használva ugyan igy egy vray sunnal nálam a saját scenemet nem világitja be a fény csak az ablak elött ahogy odavetül és körülötte meg már majdnem fekete.
A másik kérdés inkább modellezés jellegü ezeket az állmennyezet diszléceket hogyan készititek és illesztitek a falakhoz,mert ebbe a szobába az is kéne és mindenféle kiugrok vannak benne?
Harmadik hogyan lehet a különbözö szöbarészeknek külön padlo anyagot adni ugy hogy egy kocka van a falak alá téve? -
zenoka #39902 ezt tudjuk de ot nem dicserhetjuk folyamatosan:D:D -
Nem a quad érdeme, hanem Nenadé. ;) -
Geccoka #39900 Hé, ez nem ér, ez quad :D most mar nem en vagyok a leggyorsabb :(