63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Fisch
    de legalább már haladsz a PSben :D
  • 4D
    Vue6 infinite. Exportál simán obj.-be, vagy 3ds-be.
  • Free
    Én kérek elnézést .. nem bannernek szántam hanem csak úgy . :c)
  • Atika :o)
    Hat meglesem ezt a bryce-t de eddig ahogy neztem nem lehet ugy kimenteni belle hogy fel tudjam hasznalni maxban ugyhogy kenytelen leszek maxban osszehozni valami terepet :)
  • Malakai
    Készíteni simán max-ban is tudsz...
    meglesem koszi
  • Met
    Corel Bryce-t nézted? ráadásul ingyenessé is tették egy verzióját
    Sziasztok letezik valamilyen plugin vagy esetleg nem tudtok valami programot amiben 3d-s terepet lehet csinalni dombokkal kovekkel? Elore is koszi
  • Malakai
    Önkéntes Popeye.
  • RelakS
    Ki van a bannerben?
  • zenoka
    BANNER LOL!!!!!
  • ThomasGins
    Volt egy szkripthibás verzio is max 9ből,lehet rosszat töltöttél le.

Még jó h nem 100 hibaüzitt nyomott max:)
  • Free
  • nenad
    WIN2000 en nem megy, ha ez az.
  • fle go
    Honnan lehet letolteni a scenet en is tennek egy probat a gépemmel.
    Hanyas max? A sceneben kell a beallitasokkal bibelodni vagy csak siman renderelni kell?
  • kapika
    Sziasztok!
    Szóval ott kezdődött hogy felraktam a 3dsmax 9-et és elindítottam és mielött megjelent volna kijött csomó hiba üzenet belinkelek néhányat:

aztán miután nyomtam csomó ok-ot és bejött az ablak ujra jöttek az üzenetek:

szóval remélem tudtok segíten hogyi lyenkor mit tudnék csinálni mert a reinstall se segített
  • bencsab
    okés, köszi!
  • Aldaryn
    Pöpec. Nekem az előbbi, amin jobban kiéetted a külteret jobban tetszett, ott szvsz nagyobb volt az egység a képen.
  • nenad
    tuti.
  • Aldaryn
    Megjelent. Siggraph óta letölthető a Chaos site-járól az adott platformokra, és eltűnt az RC jelzés is. Egyedül a hardverkulcs kiszállítás bugzik kicsit, ezért jórészt csak amerikai userek használják, törés pedig nincsen még hozzá.
  • bencsab
    Szerintetek tényleg megjelent a vray 1.5 final? 1-2 oldalon írtak róla, de aztán semmi újabb infó. Ráadásul amire hivatkoznak azok portálok, az egy egy évvel ezelőtti hír. Szóval nem pontosan értem.
  • nenad
    szep a GI!!
  • youth #39917
    Elcsesződött a rooter, úgyhogy csak most jövök az újabb képpel :) én még egy lépéssel le vagyok maradva :)
    3:45 óra volt mire egy elfogadható képet tudomta kihozni a hdri megvilágítással:
  • nenad
    ky_surfaceblur
  • Malakai
    És mijaz? :)
  • nenad
    megvan
  • nenad
    volt egy plugin, vagy ilysemi regen egy orosz csavo irta,
    azzal lehetett egesz jo glossyt fakelni. nem emlekszik ra valaki,
    anno egy-ket videot is csinaltam vele.
  • Malakai
    Lehet olyat is, de egy végtelen térben nem nyomhat csak úgy a semmibe top, bottom, centert, hanem egy másik testhez igazíthatod, erre való a snap és az align.
  • Met
    Köszi, értem már (azthiszem)
    valószínűleg idáig is megcsinálta csak a hülye 0-ra igazította.
    Azthittem, hogy van olyan mint pl. Corel-ben, hogy valamihez lehet valamit igazítani, top, bottom, center-hez igazodjon.
    Továbbá nehezíti a dolgot, hogy egy íves felületen akartam síkká tenni egy részt, de most rájöttem, hogy ez így nem lesz jó :)
    A Mustáng hátsó lámpájának keretével szenvedek, csak, hogy tudjátok miről van szó.
  • Malakai
    Scalel is lehet, hogyha merőlegesek x/y/z-re, de local-al is lehet, hogy jól áll, arra a koordinátára 0-ra scaleled.
  • zenoka
    akkor make planar vagy az elejetol fogva odafigyelsz a modelezesre :P :))
  • zenoka
    edit poly modban kijelolod a vertexeket es az edit geometry "ful" nel (ott van az edit vertex alatt a kovetkezo lenyilo) van egy olyan gomb hogy make planar..na vagy arra boksz vagy mellete van hogy melyik sikra akarod felfektetni az osszeset x,y,z :D
  • Met
    Köszi de csak el ill. összetolja a vertexeket.
    Ezeket akarom síkba rendezni.
  • Effendi
    huh már én sem tudok helyesen írni bocs: s=j
  • Effendi
    Kiselölöd a z egy vonalba állítandó vertexeket, és scale egy irányba görgetésével egy vonalba húzza azokat!
  • GixEr
    Hat en is sirni tudnek a nalunk dolgozo formatervezok munkastilusan, eroforraspazarlok, mindent izombol megoldoak... stb, stb. Sajnos kikerult a 3D a kezem alol,de ha vegre jon friss hus, akkor visszakerulok bele. Addigis csak olvasgatok es raktarozom az itt elhangzott dolgokat.
  • repvez
    Lenne pár kérdésem.Én is letöltöttem a scene-t és 25 perc alatt anyagok nélkül lerenderelte,de az mitöl van hogy ezeket a beállitásokat használva ugyan igy egy vray sunnal nálam a saját scenemet nem világitja be a fény csak az ablak elött ahogy odavetül és körülötte meg már majdnem fekete.

A másik kérdés inkább modellezés jellegü ezeket az állmennyezet diszléceket hogyan készititek és illesztitek a falakhoz,mert ebbe a szobába az is kéne és mindenféle kiugrok vannak benne?
    Harmadik hogyan lehet a különbözö szöbarészeknek külön padlo anyagot adni ugy hogy egy kocka van a falak alá téve?
  • zenoka
    ezt tudjuk de ot nem dicserhetjuk folyamatosan:D:D
  • Aldaryn
    Nem a quad érdeme, hanem Nenadé. ;)
  • Geccoka
    Hé, ez nem ér, ez quad :D most mar nem en vagyok a leggyorsabb :(