63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
jóféle,lassan sponza sorsra jut ez a scene:) -
Kösz de még van rajta dolgozni való... -
Videja
Tegnap este hagytam, had menjen egyet. :) Csak az érdekesség kedvvért, lehet beredezem, és csinálok normális kameraútvonalat is. 5-10 perc / frame nem vészes, pár este alatt készen lenne. -
Huh, köszi. :) ez mind nagyon jóljön most. -
bencsab #39975 Én ezt ajánlom neked:
http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/te4xp.html
Egy csomó formátumot ismer, és nagyon, gyorsan kódoló egyszerű program, alapvető vágási funkciókkal. -
marcee #39974 Képszekvenciát megnyitod VirtualDubMod-ban (1.5.10.2 build 2542). Video\Compression. Itt kiválasztod a listából az Xvid-et, majd configure. Itt válassz profile-t (mondjuk unrestricted :D) és elsőnek az encodeing type-ot "Two pass - 1st pass"-ra. Mellettte a more gomb, azon belül add meg a létrehozandó statisztika fájl el helyét, nevét. (a .pass kiterjesztéssel együtt!) (finomhangolhatod a ficsőröket GMC, VHQ, etc). Az xvid codec tömörítés első lépésének beállítása után, ha mindent leokéztál, file\save as... itt pipáld be a "don't start this job now..."-t. Majd menj vissza az xvid beállításaihoz, állítsd át "Two pass - 2nd pass" módba, ekkor meg kell adnod, hogy mekkora méretűre, vagy milyen bitrátájúra kívánod kódolni az anyagot. (mpeg4 asp codec lévén 0.15-0.30 bit per pixel tartományban ad tökéletes minőséget dinamikától, részletességtől függően)
Majd ismét save as azonos fájnévvel, ok. F4-gyel előhozahtod a job listet, amin két feladatnak kell lennie. Start. Ha minden jól megy akkor lefut a számítás és egy fasza avi fogad. -
Esetleg TSCC. -
És ettől egyből faszán le is lesz tömörítve? :D Nem jpg szekenciaként (vagy png, vagy passz) tárolja flash a bitmapeket ilyenkor?
GixEr thx, lesem is! -
GixEr #39971 www.radgametools.com -ingyenes. -
Nem pont lejátszósra gondoltam,de az se bonyi. amugy insert/new symbol, ott kép behiv,rákérdez h szekvenciástól és kész kb. -
Lol. :D Ez jó ötlet. Flash is talán. Ahhoz nem értek. Vagyis, gyártottam már jópár flash cuccot, de lejátszóprogit pl. még nem. -
Tényleg 40 ezres proxy speed?:) -
Flash-be?Egyy kattra beviszi a képeket,már ha kicsit is értesz hozzá,de ha nem privbe segitek. -
Vááááááááááá ^_^ Hehe... :)
Emberek! Mondjatok valami jó videókodeket, vagy használati utasítást xvidhez, divhez... mindkettővel csak egy darab fekete framet ment ki. Azok, amik meg működnek, azok őskövület vackok. QuickTime pedig kifagy. elegem van... mégsem tölthetek fel ide 120mb-nyi képszekvenciát... :| Hülyének érzem magam, d világ életemben képszekvenciákban mentettem el a dolgaimat, és sosem kellett publikálnom netre is alkalmas formátumban semmit, csak ilyen szabvány DV, meg hasonló hardverspecifikus dolgokban. -
Nézd meg 40ezer hozzászólással ezelőtt hány ismerős név van,annyi ideje:P -
doki11 #39964 ti mennyi idő allat tanultátok meg? -
doki11 #39963 húú ez kurva jó csak most nézem kira gép!!! -
Leona3do
Ha ez kikerül a forgalomba akkor elég jol lehet majd használni mondjuk zbrushoz sztem.
Csak egy kicsit azt nem értem, hogy ha térben kell rajzolni akkor a kézremegést és egyéb nem kivánatos mozgást hogyan küszöbölik ki vagy ha egy referencia képen akarod a vonalait körberajzolni akkor mondjuk ne vegye figyelembe a z irányu elmozdulást? -
A csodafára jelenleg 13 (tizenhárom, igen) órát kell várni, hogy kinőljön, majd akkor, ha van benne más is, mint bruteforce modellezés. -
Üdv Aldaryn!
Nem térnél ki néhány szóval arra a csodafára, amit a minap ide bedobtál? Tudod, kismillió levelek, véréj, stb.
Köszi!
-
koszi jo otlet azt hiszem hogy ezt a valtozatot fogom hasznalni -
Dark Geo #39958 Szép napot!
Múltkor valaki feltett egy könyek textúrázott modelt. Akinek még megvan vagy van saját és feltenné legyen olyan kedves. Köszönöm -
Tudom én, hogy te mire gondoltál, azzal is kezdtem, hogy nem lehet, én arra reagáltam, hogyha a scattert szeretné felváltani a részecskékkel, akkor még megoldható így. -
zenoka #39956 vagy csinalnek scatterral egy csomo kovet (ugye ott is tudod transformalgatni veletlenszeruen) aztan meg ezzel radobnam a felszinre
-
Ez már beteges 
Szééép :)
-
Nem a szétszóráshoz kellene, hanem ahhoz, hogy X százezer proxyt közvetlen render előtt hozza létre max külön instancolt objektumokként, és így talán nem döglik bele. -
koszonom megprobalom ;) -
bencsab #39952 én ezzel próbálkoznék:
http://scriptspot.com/3ds-max/advanced-painter -
Sziasztok azt szeretnem megkerdezni hogy van egy terepem amire szeretnek koveket sziklakat rakni kulombozo nagysagban van erre valami megoldas script esetleg plugin amivel gyorsan meg tudnam csinalni hogy kulombozo nagysagu es formaju kovek legyenek nekem a foldon? Elore is koszi -
Ilyet kerestem épp,köszönöm! -
Jap, részecskeként proxy mesht nem fogsz tudni renderelni.
Viszont van egy jó script, hogyha scatter felváltására akarod használni. Pflow instancer a neve, a részecskékre készít a kijelölt ojjektumból instancet (pozíciót, elfordulást és méretet vesz át, animálni nem animálja). -
nenad #39948 pedig van benne instanced geometry opcio.
Az hogy vraymesht nem lehet az mas kerdes sztem.
Az inkabb vraymesh problema semmint pflow.
-
ech -
Nem. Öreg hiba. Pflow is ugyan olyan "nagyszerű" módszerrel működik, hogy render előtt nemesen kib*sza az egész datasetjét egy meshbe, és csá. Olyanra ne is gondoljon senki, hogy esetleg instancolt objektumokként kerüljön renderelésre minden részecske. Neeeem, az túlzottan erőforrástakarékos lenne, neeem, az túlzottan evidens lenne. Valamivel el kell amdj adni a MAX2010-et is. -
particle flowban nem lehet vray proxyt hozzáadni? -
bencsab #39944 volt valahol lejjebb egy rapid link -
Ha visszaolvasol akkor talalsz linket a szobara nem is egy hozzaszolasban pl #39876 -
áruljátok már el, honnan lehet leszedni a szoba scenet, meghogy hanyas maxban van, szeretném én is kipróbálni. köszi -
zenoka #39941 jopofa:D
mar csak belekenne tenni az elozo bannerbol a funkciokat(linkek etc)
..ja egyebkent bejott amirol multkor beszelgettunk autocad vs 3dsmax spline rajzolgatas: most nyertem harom szintes 500 negyzetmeter alapteruletu epuletet, szarul scennelt alomanybol alaprajzot nyomni atepitesi tervhez..pentekig:D legalabb hajnalba is megmerem a cukrom meloba indulas elott:D -
koszi