3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Erre gondoltal?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szóval van egy szekrény ,rajta az ajtónak a fogantyúja, ami körszimmetrikus test, de a wire-t, csak a felsõ felén rajzolja meg, az alsó felén pedig nem, van rá vmi megoldás, hogy ne csak a test felét hálózza be?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"So always look on the bright side of death\"
b, optikai csalodas ? ;-)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyébként nagyon zsír . kira lesz a pedigmár most is az
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Itt a mai.
Lesz új nemsokára.

www.gaborhertelendy.com
Knots3D
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ezt én is megtaláltam az msn-en, de vannak még érdekesek
Mars víz
A folyadék a vörös bolygón biztonságos, hogy iszik?
😄
Az a legpontosabb amikor egy magyar ir angolul és azt forditod vissza😊
"
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Durva kis weboldal fordito oldal.
Nekem egy Aston Martin DB9-et "kell" lemodelleznem, de nagyon rövid határidõvel :S 😞 (mestermunkához kell)
Csak reméltem, hogy nem ugyanazt modellezzük, de megnyugodtam ... bár kísérteties a hasonlóság, de van különbség 😊
Oryon
az nagyon kicsi, sztem nem szamit.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ha raklikkelsz teljesen jo 😊
Frenkie: popec! de miez😄 valami kelteto amibol kijon egy gomb?😄
Mayer: <#taps>#taps>
NFR..:
de valami gond van vele de nem tudom mi (megmindig hulye vagyok a renderbealitashoz)..AA?

per aspera ad astra
Tomi: köszi, igen hát a pince... de te jártál már benne, amikor loptad a bicajokat 😊
Youth
Mayában modellezted?😊
Terragen meg bekaphatja,rohadt lassu nálam.Egy kétórás render utolsó mp.-ében kifagyot a csudálatos képemmel😊
Maradok maxnál😊
a filterek jelentosen gyorsabbnak tunnek, egyebkent maga a program
sztem ugyanolyan vagy kicsit gyorsabb.
A designos dokkolo kezelofeluletnek csak az fog orulni aki nem hasznata eddig a tabot.(igy egyebkent tobb lepcsos)
oszinten szolva egy ket apro ujdonsagon kivul nem talaltam semmit sem.
de igeretes..
Kb csigalassúsággal haladok a vantage projecttel de ma rászántam magam és ma se haladtam vele semmit 😊 Viszont rendereltem egyet. Holnap kicsit modellezek is és lesz megint kép.
A jobboldali ajtóra nem tettem car-paint shadert (mer' elfelejtettem) de tudjátok hogy milyen lenne ha lenne rajta 😊
Kicsit alul is van exponálva de a kövi már jó lesz. Ennyit a magyarázkodásról, itt a kép:
Vélemények jöhetnek..
www.gaborhertelendy.com
kivancsi vagyok a cuccra.
Én volumetrikus fényt nem birtam belerakni😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
per aspera ad astra
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Rém bugos, de annyira jó ilyennel szivatni magamat szombat reggel. 😊 Minden harmadik node regennél elszáll a sunyiba a program, úgyhogy lismerés azoknak, akik az eddigi képeket összerakták vele, mert kellhet kis mennyiségû türelem. Persze, az is igaz, hogy baromi jó tökörészni vele. 😊
per aspera ad astra