3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha mar internetnel tartunk, ma megerkeztek tesztelesre az elektromos halozatot hasznalo adapterek, igy nem kell csinalni semmit csak bedugod, es megy. Hihetetlen jo a cucc.
Egy UTP a csatlakozoba, az konnektorba, es csao, van net mindenutt.
Beszaras.
kb 75$ egy plug.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

repvez
én ma váltottam 1mbit-röl 2-re de a sebességteszten csak 1700kbit körüli értéket mutat remélem lesz ez többis és majd erre rájön még az emelés is
Malakai
Spec a vivanet se jobb, ezt ott is eljátszották...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Hehe... na nem így van az, legalábbis én konkrétan tudok ellenpéldát mondani.
Másfél évvel ezelõttig egy anno még Axelero DSL-t élvezhettem kis lakomban 2MBi sebességen, majd, 1,5 évvel ezelõtt egy akkor már T-Online részérõl végrehajtott szerzõdés módosítás miatt 1Mbi-re esett vissza, mert mindaddig tartaniuk kellett a 2MBi-et, ugyanis elõzõ szerzõdésben ez volt. Az újabban csupán valami 512K -s vagy valami hasonlóan minimumot kellett volna tartaniuk, és amikor reklamálni mertem, azt mondták, hogy örüljek, hogy 1MBi-et adnak. Így konkrétan megmondták, nem is szépítgették. Szóval, legyek én boldog. Ígí most várjuk, hogy leteljen a hûségi idõszak amibõl hátra van még pár hónap, és aminek több mint egy évét úgy töltöttük, hogy 2,5x annyit fizettünk, mint amit kaptunk.

per aspera ad astra

Met
thx

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

igen belvaros getto 7 ker.
Koszi az informaciokat gondolom sokunknak felnyitottad a szemet😊
meglasuk meglassuk😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Malakai
Kijelölöd mindet és megadsz egy nagyon alacsony weld értéket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Boba
Nem, lasabb semmikepp sem lesz. Mivel nalad 3 megabites net van, es megy a 3 megabit -> a kabel birja a 3 megabitet. Az tutira maradni fog. Az, hogy lesz-e 8 megabit ettol a par dologtol fugg:
-tavolsagod a kozponttol
-jel/zaj arany (kabel minosege) es a modemed bemeneti jelerossege
-regi modemed van-e... de mivel 3 megasod van, ezert az mar biztosan ADSL2-es, szoval csak az elso ketto lehet.

Ha 1-2 km tavolsagra vagy a legkozelebbi elosztotol, es nagyvasorban laksz (feltetelezem budapest) akkor jo eselyeid vannak a 8megabitre is. En csak vazoltam a lehetosegeket, hogy nem minden fenekig tejfel. De majd ugyis meglassuk.😊

szoval ha volt egy 3 mbites elofizum s tok jol mukodott eddig s ezzek belebaromkodnak lehet hogy meg szarabbul jarok ugy hogy nem ezt irtam ala anno plusz onkentesen modositjak az aszf-t ugy hogy max egy ertesiot kuldenek s nem tudok erre mit lepni...hmm..ha ilyen az se gaz..en szeretek birosagra jarkalni (rutinos vagyok) 😄
no hagyjuk majd kiderul😄
NFR-eket ide!😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
Köszi, mûködik de, nem zártak a körvonalak és ezért nem tudja kitölteni rendesen, ez nem gond mert össze weldelem a csomópontokat de az érdekelne, hogy nem jelöli e a max, hogy melyik nincs összekötve, hogy ne kelljen minden végigmenni

Boba
A 4 megabites vonalhoz elvben 256, a 8 megabites vonalhoz pedig 512es feltoltes lesz a maximalis. Ala Francia orszagi megoldas.

Boba
Olvasd el kicsit figyelmesebben a levelet, es tajekozodj... a 8 megabit az "up to 8 megabit"... vagyis a maximalis. Ez fugg a legkozelebbi kozponttol valo tavolsagtol (1000-1500 meternel tavolabb vagy akkor max almodozni lehet 8 megabitrol elvben), a modemed korarol (DSLAM ADSL2-ben tudja-e hajtani, satobbi) es a kozpont-kozted levo zaj mertekerol.

Kb a felhasznalok vonalanak 60%a nem alkalmas 8 megabites jel atkuldesere, sok helyen pedig 1-2 a hatar, helytol, kabelminosegtol fuggetlenul. (hogy a modembe hany db-s jel erkezik, hany szazalekon van kihasznalva a savszel, satobbi)

Szoval orulni lehet, de majd csak azutan, hogy megtorten a moka. Nem 8 megabitet igernek, hanem _minimum_1-et... az a folotti "lehetosegert" fogsz majd tobbet fizetni. Ajanlom elolvasni a szerzodes valtoztatast is amit a T-online automatikusan megkot az ugyfelekkel anelkul, hogy tudnanak rola. Csak egy pelda... ma ejfel ota _nem_ fogadnak el olyan hibabejelentest, hogyha valakinek 3 megas vonala van, es csak 1 megaval megy a net. Ugyanis a minimum sebesseg megvan.

Bocs, nem akarok itt Trollkodni, csak gondoltam leirom.

az fatya.. no akkor mi csak letolteni fogunk feltolteni nem😄

Free
Eddig ha jól emlékszem 3 szor vol,t sávszélesség növelés de a feltöltés mindig maradt ugyan annyi 😞
Szóval ne reménykedj
Voltam valamelyik nap egy küldföldi DC hubon és az emberkék 80% a 10Mbit/10/Mbit es kapcsolattal volt fent.
Nah mi azt sosem fogjuk elérni. vagy csak akkor ha már mindenhol máshol 1G/1G lesz a sászél

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

jaja enternetnel azt igertek hogy elso negyedevben megtortenik az atalas.. 8 mbittel fogok tolteni jupeee😄 kivancsi vagyok hogy a feltoltesi sebesseg valtozik e..jo lenne

Free
Erre rohadtúl kíváncsi leszek a feltöltés meg marad a jó kis 256 meg 512 😞

Tisztelt Elõfizetõnk,

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az idei évben Elõfizetõink között tisztelhettük Önt, és bízunk benne 2007-ben is az Externetet választja szolgáltatójának. Az Ünnepek közeledtével, ezévi utolsó hírlevelünkben jó hírekkel szolgálhatunk, és egy kis ajándékot is szeretnénk adni Önnek.

1. Ingyenes ADSL sávszélesség-növelés
Nagykereskedelmi partnerünk tájékoztatása szerint az ADSL hozzáférések maximális letöltési sávszélessége az alábbiak szerint kerül bõvítésre:

512 Kbit/s --> 1 Mbit/s
1 Mbit/s --> 4 Mbit/s
2 Mbit/s --> 8 Mbit/s
3 Mbit/s --> 8 Mbit/s

A bõvítés január közepén kezdõdik, várhatóan néhány hónapot vesz igénybe. További részletekkel a jövõ év elején tudunk szolgálni.

2. ADSL hozzáférés - telefon elõfizetés nélkül
Nagykereskedelmi partnerünk tájékoztatása szerint, várhatóan 2007 elsõ negyedévében lehetõség lesz az ADSL szolgáltatást vezetékes telefonelõfizetés nélkül is igénybevenni. További részletek ezzel kapcsolatban 2007 elején várhatók.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Tom nem warez, de nincs meg veletlen valakinek a max 8, 22. rar tomoritett fajlja?<#banplz>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

hmm..akkor a lenyeg az hogy aze' nem art elsajatitani egy kicsit😄
baar toltam mar benne kannat😄D

nem hinnem,
sztem ez egyfajta stilus, valamelyik irodanak tetszik, masiknak kevesbe,
egyebkent ha megnezed, van mar vray, maxwell, meg xy renderelo hozza.
Ez sem veletlen.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
photo match videók elég jók a honlapján...

\"So always look on the bright side of death\"

Boba
En a sketchup free valtozatat probaltam... hat valami eszmeletlenul jo, gyors es konnyen kezelheto ez a progi. Meg kell nezni az elso bevezeto videot, es utana _azonnal_ tudja hasznalni. A toolok ugy mukodnek ahogy az kell, auto cleanup van az extrude utan meg ilyenek. Nekem nagyon tetszett!

johat nem lehet mindenki mayeeer valakinek van normal elete is😛PP 😊)))

erdekes ez a google-s 3d terjedese..felo hogy ezek utan a megrendelok meginkabb odzkodni fognak a tisztes latvanytervtol azzal a jelszoval hogy a szomszed kisfija a skecsáppal megkora dolgokat muvel... vagy nem ilyen borongos a helyzet?

ThomasGins
engem e

ecsem mennyi szamitogepes analfabeta! 😄 (csak viccolok)

kijott a csudalatos google sketchup pro 6. Mar tamogatja photobol is 3d model keszitest. Akit erdekel.

ThomasGins
Ha más nem akkor a középsõt😄

Thomas: latod a fiatal nemzedeknek is lehet ujatt mutatni😄D

Báhh, én sem. De fasza!

Aldaryn
Wow! Ezt nem is ismertem... :o)

per aspera ad astra

Free
jah és ilyenkor rájövök mindig arra hogy eszméletlen piszkosúl rohan el az diõ felettetek :c)))

ThomasGins
screenshotra ajánlom az alt+prtscr kombinációt,akkor csak ablakot másol😄
NC rulez!😊

Aldaryn
Hátborzongatóan gyorsan kezd el az ember nosztalgiázni... 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Igaz. 😛 De a legtöbbször az okozza.

per aspera ad astra

azaz dosnavigator nem jutott eszembe...kircsi volt...meg amikor cimbikkel berheltuk az autoexe.bat hogy mar bitetal totbb memoriat tudjunk felszabaditani egy jateknak s vegre elindult..hmm..😄
Jah 8 karakter ehehe😄

Free
Nem feltétlen az ip cím hiánya okozza a kis felkiáltó jelet. hanem bármi okozhatja. rosz driver, helytelen beállítás, vagy az eszküz hibás mûködése, eamihez kapcsolódik.
Jah És TC bõl is van már 7 es béta 2 :c)

Zénóka. nekem a Dosnavigator os idõk jutnak eszembe. és abból is a fileedit.exe amivel régen magyarra próbáltuk átalakítani a programokat :c)))
Heh meg amikor Qbasicben sikerélvény volt ha tudtunk rajzolni két kört és be is tudtuk szinezni a közepét :c)

Aldaryn
Amikor még 8 karakter volt a világ... na jó. 11.

per aspera ad astra

MEnnyire szeretem en a total commandert...mindig a regi norton commandert jutattja eszembe ejj azok a szep idok😄

Aldaryn
Érdekes, hogy egy ilyen screenshot mennyi mindent elárul az illetõ felhasználóról. Kivel beszélget milyen IM-en keresztül, hogy total commander user, de még azt is, hogy nem kapott rendesen IP-t a gépe a hálózaton. :o)

per aspera ad astra

ThomasGins
Egy *.mat-ban sok material is lehet.Ha nem azt rakja a felületre lehet azért mert a 6bol nem azt választod ki ami neked kellene,vagy nem adod hozzá a modellhez,vagy rosszat töltesz le,vagy rosszul rakták ki.😊

Értem!De akkor miért egy fájlban jött le a netrõl.És ha rárakom az egyiket a felületre, nem is az amit leszedtem!Hogy tudom megoldani hogy jo legyen?Elõre is köszönöm a segítséget
ThomasGins
Ez nem egy material 6 részre osztva,hanem 6db material.

Helló mindenki!

Megpróbálom érthetõen leirni a gondomat!Letöltöttem Vry materialokt!És amikor a material editorban megnyitom akkor több részbõl van összerakava!Az összeset nem lehet rárakni a renderelendõ felületre ugye?Vagy hogy tudom megcsinálni hogy ugyanazt az eredményt kapjam ami az oldalon volt fennt ahonna letöltöttem!Mellékelek egy képet is
ThomasGins
vagy még spline-ban attach-olod vagy extrude után boolean,de inkább az elsõ😊

Met
Átvittem ai-ból egy logot amiben szöveg is van, hogy tudom "kivágni" pl. az A betû közepét? Mert amikor kihúzom akkor nem látszik a közepe.

repvez
Hamár volt repülésröl szo akkor egyszer majd ilyen szinten jo lenne megtanulni repülöt csinálni.
Érdemes végiglapozni
mig21
ThomasGins
ja😊
Csak rádobtam egy optimize/smootho-ot a render miatt,nem tudom még h polyban hogy lenne a legszebb,vagy disp.-el.
Ha van ötlet ne kimélj😊

Aldaryn
Kicsit kartodoboz hangulat, fõleg az oszlopok. 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
Kövek egymáson😊
Félkészen...

Effendi
Anno emlékszem még erre a kéttörzsû repcsire egy tutorialból 😊 még én is megcsináltam próbaképpen.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Malakai
Szerintem csak az aláírásod miatt mondta. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nyultap
öööö...nem😊
eddig nem irogattam ide, d21-en voltam másnéven még anno, deasse nemaz amit mondcc<#vigyor>

free: dehogy, nem kezdõ mûrepülõ...épphogy ellenkezõleg, vérprofi, befestett üveggel is tud repülni<#nyes>

amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...