63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    A világ legnagyobb könyvtára előtt ülsz...;)
  • eNiX
    Üdv
    Textúrákat honnan lehet szedni?
    Jelenleg egy töltényre kellene valami külső. Esetleg mit ajánlotok?
    Kösz
  • Met
    Nos, azthiszem elkészültem.
    A kerekeket, a belsőteret, az ablaktörlőt és a hűtőrácsot"loptam" :)
    Már csak textúrázni kellene, ha valaki segítene vagy használható leírást mutatna azt megköszönném, csillivilli krómot és festést szeretnék :)
  • rezty5
    megvan
  • Met
    Tegnap elindítottam a Max-et és nem volt meg a gombok a felső sorban, illetve a gombok megvoltak csak nem voltak jelek rajta.
    Aztán visszaállítottam alapra és előkerültek :)
  • rezty5
    szeva. Sürgős lenne. Tesóm eltűntette faszán a toolbárokat. A jobboldali panel is eltűnt és a fejléc alatti is. Fél órája keresem de nem találom. Légyszi valaki írjon, mert így nem tok csinálni semmit
  • Atika :o)
    de azt hiszem hogy a shell jo lesz :) koszi nenad
  • Malakai
    Shell modifier.
    hat pl hogy van egy formam aminel olyan hatast szeretnek elerni hogy legyen fala mint az uvegnek pl
  • nenad
    shell modifier?
  • GixEr
    Mit akarsz elerni vele??
    Sziasztok ha van nekem egy poly objektom es abbol akarok egy offsetot kesziteni azt hogyan tudom megcsinalni csak scale-val lehet vagy van valami offsetelesi lehetoseg is? Elore is koszi
  • zenoka
    haha jopofa:D
  • Aldaryn
    Thx, azért még dolgozom rajta, ha már egyszer a modell készen vala. Kapni elég sokhelyütt lehet, változó árakon, de nem vészes, ajándékboltokban láttam már, ahol komolyabb választék van furmányosabb borosüvegekből, csavart lopótökökből, ott általában akad a klein féle palacknak is valamiféle változata.
  • ibor90
    jó lett!
    nem lehet vhol ilyet szerezni? már régóta akarok egyet.
  • ThomasGins
    Hehe,agyaltam én is h ezt csinálom:)
    Jó lett azért!
  • Aldaryn
    Klein flakon még asványvízre akartam, de csak eddig jutottam. Lehet lesz még belőle valami értelmes is, ez a környezet most kicsit gáz.
  • rezty5
    Az lenne még, hogy bipedben hogyan tudom megnyújtani a csontokat?, mert a testemnél pl hosszabb a bicepsz.
  • rezty5
    Rájöttem hülyeség volt. bocs
  • rezty5
    kösz szépen bencsab. Még annyit h a chracter studio az be van építve vagy le kell szednem külön. Amúgy a 9et használom.
  • ThomasGins
    update,igy is olyan mint egy lufi fagyott vizzel:)
  • imp99
    autoUV :)
  • ThomasGins
    Unwarp UVW ben edit és a tools-ban van render.
  • repvez
    Egy 2d-s plane objektumot hogyan lehet kimenteni maxböl hogy texturát tudjak rá rajzolni és visszarakni a modellre.
    Már probáltam uvw mappinggal,de nem találtam olyan opciot ami kimentené képként.
    néztem helpet ,de nem lettem okosabb :(
  • ThomasGins
    colásra akartam először,de az több idő,cimke,bordák a flakonon,és uw se sikerült vmi fényesre,elvileg össze van karcolva.De rágyurok még:)
  • nenad
    kicsit dolgozhatnal meg a minosegen, egyebkent jo otlet sztem!
  • Zsottybobo
    Én kijelölöm az objektumot, nyomok egy "Z"-t, aztán megint enged egy kicsit zoomolgatni.....
    próbáld ki!
  • Zsottybobo
    Ez nagyon jó!!!!
    jég veled!
  • bencsab
    Ez mindenkinél így működik, sajnos egy örök idegesítő jelenség a max-ban. Ha ctrl+alt+középsőgombal közelítesz egy picit, utána megint jó lesz. Kifelé zoomnál persze a fordítottja játszik.
  • rezty5
    Sziasztok. Nemrég kezdtem el 3ds maxozni. Az a problémám hogy perspectie viewportban nem tudok közel zoomolni, csak egy bizonyos távolságig és nem megy tovább. A többi viewportban normálisan műkszik, de perspectiveben nem. Ha tud valaki segíteni légyszi tegye meg. Köszi
  • fle go
    Ez elég klafa lett! Grat szép munka, környezetet neki vagy valami szebb bevilágítást és
  • zenoka
    hehe ez tenyleg jo:D
    Aldaryn: biztos oregszik mar a fiu azert nem pakolgat kannat:D
    Ez nekem is tetszik :)
  • Aldaryn
    Azért figyelitek.... nem kanna. :)
  • Aldaryn
    Váááá.... ez krvajó!
  • ThomasGins
    És akkor a wire
  • ThomasGins
    A flakon belsején megforditottam a normal mapot,és elvágtam vizszintbe,aztán kis meniszkusz próbáltam rátenni:)
  • ibor90
    mivel csináltad a vizet?

imp99: aham erre gondoltam én is. de akkor hogy textúráztad, ha ilyen girbe görbe?
  • imp99
    Mivel nekem van egy ilyen így biztos nem magas az orra :) A fűzőt meg, hogy is mondjam, befűztem egy curve-ot majd e mentén extrudáltam de utána annyi hiba lett hogy szinte minden vertexet meg kellett mozgatnom
  • ThomasGins
    Nah a flakon,wire később,renderidő 20 perc,tökölés rengeteg:D