63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
A világ legnagyobb könyvtára előtt ülsz...;) -
Üdv
Textúrákat honnan lehet szedni?
Jelenleg egy töltényre kellene valami külső. Esetleg mit ajánlotok?
Kösz -
Nos, azthiszem elkészültem.
A kerekeket, a belsőteret, az ablaktörlőt és a hűtőrácsot"loptam" :)
Már csak textúrázni kellene, ha valaki segítene vagy használható leírást mutatna azt megköszönném, csillivilli krómot és festést szeretnék :)
-
rezty5 #40576 megvan -
Tegnap elindítottam a Max-et és nem volt meg a gombok a felső sorban, illetve a gombok megvoltak csak nem voltak jelek rajta.
Aztán visszaállítottam alapra és előkerültek :) -
rezty5 #40574 szeva. Sürgős lenne. Tesóm eltűntette faszán a toolbárokat. A jobboldali panel is eltűnt és a fejléc alatti is. Fél órája keresem de nem találom. Légyszi valaki írjon, mert így nem tok csinálni semmit -
de azt hiszem hogy a shell jo lesz :) koszi nenad -
Shell modifier. -
hat pl hogy van egy formam aminel olyan hatast szeretnek elerni hogy legyen fala mint az uvegnek pl -
nenad #40570 shell modifier?
-
GixEr #40569 Mit akarsz elerni vele?? -
Sziasztok ha van nekem egy poly objektom es abbol akarok egy offsetot kesziteni azt hogyan tudom megcsinalni csak scale-val lehet vagy van valami offsetelesi lehetoseg is? Elore is koszi -
zenoka #40567 haha jopofa:D -
Thx, azért még dolgozom rajta, ha már egyszer a modell készen vala. Kapni elég sokhelyütt lehet, változó árakon, de nem vészes, ajándékboltokban láttam már, ahol komolyabb választék van furmányosabb borosüvegekből, csavart lopótökökből, ott általában akad a klein féle palacknak is valamiféle változata. -
jó lett!
nem lehet vhol ilyet szerezni? már régóta akarok egyet. -
Hehe,agyaltam én is h ezt csinálom:)
Jó lett azért! -
Klein flakon még asványvízre akartam, de csak eddig jutottam. Lehet lesz még belőle valami értelmes is, ez a környezet most kicsit gáz. -
rezty5 #40562 Az lenne még, hogy bipedben hogyan tudom megnyújtani a csontokat?, mert a testemnél pl hosszabb a bicepsz. -
rezty5 #40561 Rájöttem hülyeség volt. bocs -
rezty5 #40560 kösz szépen bencsab. Még annyit h a chracter studio az be van építve vagy le kell szednem külön. Amúgy a 9et használom. -
update,igy is olyan mint egy lufi fagyott vizzel:) -
imp99 #40558 autoUV :) -
Unwarp UVW ben edit és a tools-ban van render. -
Egy 2d-s plane objektumot hogyan lehet kimenteni maxböl hogy texturát tudjak rá rajzolni és visszarakni a modellre.
Már probáltam uvw mappinggal,de nem találtam olyan opciot ami kimentené képként.
néztem helpet ,de nem lettem okosabb :( -
colásra akartam először,de az több idő,cimke,bordák a flakonon,és uw se sikerült vmi fényesre,elvileg össze van karcolva.De rágyurok még:) -
nenad #40554 kicsit dolgozhatnal meg a minosegen, egyebkent jo otlet sztem! -
Zsottybobo #40553 Én kijelölöm az objektumot, nyomok egy "Z"-t, aztán megint enged egy kicsit zoomolgatni.....
próbáld ki! -
Zsottybobo #40552 Ez nagyon jó!!!!
jég veled!
-
bencsab #40551 Ez mindenkinél így működik, sajnos egy örök idegesítő jelenség a max-ban. Ha ctrl+alt+középsőgombal közelítesz egy picit, utána megint jó lesz. Kifelé zoomnál persze a fordítottja játszik. -
rezty5 #40550 Sziasztok. Nemrég kezdtem el 3ds maxozni. Az a problémám hogy perspectie viewportban nem tudok közel zoomolni, csak egy bizonyos távolságig és nem megy tovább. A többi viewportban normálisan műkszik, de perspectiveben nem. Ha tud valaki segíteni légyszi tegye meg. Köszi -
Ez elég klafa lett! Grat szép munka, környezetet neki vagy valami szebb bevilágítást és
-
zenoka #40548 hehe ez tenyleg jo:D
Aldaryn: biztos oregszik mar a fiu azert nem pakolgat kannat:D -
Ez nekem is tetszik :) -
Azért figyelitek.... nem kanna. :) -
Váááá.... ez krvajó! -
És akkor a wire
-
A flakon belsején megforditottam a normal mapot,és elvágtam vizszintbe,aztán kis meniszkusz próbáltam rátenni:) -
mivel csináltad a vizet?
imp99: aham erre gondoltam én is. de akkor hogy textúráztad, ha ilyen girbe görbe? -
imp99 #40541 Mivel nekem van egy ilyen így biztos nem magas az orra :) A fűzőt meg, hogy is mondjam, befűztem egy curve-ot majd e mentén extrudáltam de utána annyi hiba lett hogy szinte minden vertexet meg kellett mozgatnom -
Nah a flakon,wire később,renderidő 20 perc,tökölés rengeteg:D