63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Geccoka #40619 VrayToon egyelore nincs, nem is tudom tervezik-e, a cinemas sketch and toon-t meg nemtom tamogatja-e, utananezek majd. A manualja egyebkent meg csak felkesz, csomo dolog hianyzik belole, mert mar ki akartak adni es erre nem volt annyi ido. Nehany dolgot persze megtok nezni a maxosbol is.
Az irr. mapnal bekapcsoltam viszont a details detection-t, nemtom mennyit segit ez.
Ha te forditod a c4d kezikonyvet, akkor tuti minosegi munka lesz :D -
Geccoka #40618 Jaja, meg kicsit foltos, majd probalgatom a beallitasokat :D
Amugy ez egy hazhoz van Moszkvaban, eredetileg finalRender-ben csinaltam, de most felhasznalom a VRAY teszthez :D
Asszem meg is texturazom.
Dof nelkul + mentett gi-al 11 perc, kivancsi vagyok a taxturaktol mennyire lassul majd be.
-
nenad #40617 itt jonne jol a vraytoon atmoszfera effekt.
egyebkent - meg nem hivatalos - en forditom a cinema 4d kezikonyvet magyarra..
-
zenoka #40616 LOL
mindenfele anyagcsere per rendereletlenseg melle felvehetjuk az agygorcsot is amit a max okoz:P:)))) -
"Az ideális megrendelő szerint a renderfarm az a hely, ahol a tehenek sz*rják a poligont.
- nőőővéééérrkkkeeeEEE....."
Részlet egy 3D-s jómunkásember szanatóriumi naplójából.
u.i.: Ne bántsatok, csak magamra nézve jelentek veszélyt...
-
Jó kis intro: intro -
Miböl kell neked pdf? -
Franko lett,dof is. -
zenoka #40611 gyaa melyik furdo lesz?:) szines uveget ra es vizet a medencebe:))
nekem nem a sotetseggel van bajom hanem a foltossagaval bal oldalon a falakon de ezt tuti latod :) egyebkent egesz korrekt kepet ad ahoz kepes hogy cinema:P :)) -
Geccoka #40610 Vegre kijott cinemahoz is a vray, ime az elso probalkozasom vele:
Lehet kicsit sotet, ejjel 3kor vilagosabbnak nezett ki
, 15+24 mins
-
nenad #40609 nem tud ebbol valaki egy pdft genralalni vmi egyszeru modon?
meg mindig nincsen otthon netem, a haverom irodajaba jarkalok be, neha neha.
na mikozben bepotyogtem talaltam egy ingyenes websiteletoltot (backstreet browser - a neve alapjan meg szerencse hogy nem az en gepem :D)
-
Hzsolesz #40608 Sziasztok!
A Particle Systems-ek közül a PF Source nevűnek meg lehet valahogy adni, hogy az apró darabok, amiket kilövell, az általam gyártott egyszerű geometriai alakzatok legyenek?
Köszönöm! -
GixEr #40607 Photoshop lett, nincs render. Meg amugy is "titkos"... :D -
ami a tördelést illeti... :( -
bencsab #40605 Frissítették:
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/ -
zenoka #40604 jah en is kerestem..talaltam mindenflet de dar u nem volt kozte legkozelebb leginkabb egy olajfurobazis volt:D tehat az van ha majd kell:D -
Én kerestem, de nem találtam. :| Azt meg felesleges beírni, hogy "bocsi, nem tudok segíteni". Szóval, ne érezd magad fórumgyilkosnak. :) -
Sziasztok nem tudom volt e mar de erdemes megnezni ezt az oldalat :) -
akkor nem is kapunk renderképet?:) -
GixEr #40600 forumgyilkos lettem...
Megoldodott, lehet irogatni nyugodtan :D -
GixEr #40599 Hi all, nincs veletlenul valakinek egy daru modellje? Olyan amiket nalunk hasznalnak az epitkezeseken. -
zenoka #40598 nalam az azt fedi le hogy photoshopban osszevagdosom oszt jovan:) ha am egbizonak igy jolesz akkor lejebb adok az igenyeimbol es nem szorakozom vele tovabb:)
-
Kompozit? :) -
ezt próbáld ki a festéshez :)
privátban nem küldesz 1 msn címet? lehet hogy tudnánk egymásnak segíteni 1-2 dologban:) -
jaja
-
zenoka #40594 Off2
mivan jon a tel nem kell huteni, hatha kivaltja a futest a gep?:)
-
Nagyon OFF:
Ha valakit érdekelne:
Van pár cuccom eladó:
CoolerMaster Cavalier Ház táp nélkül használt, kicsit moddolva Iá: 10eFt (fotót tudok küldeni)
Cooler Master GeminII CPU hütö 2db Noctua 12cm ventivel. Iá:13eFt
Thermalright HR-09 U MOSFET hütö Iá: 4500Ft
Thermalright HR-03 PLUS VGA hütö Iá: 10000Ft
Privátban keressetek

-
zenoka #40592 rpctol kifagy valamiert a maxom vagy a vray nalam(mindig):S -
putyi #40591 rpc a megoldás. erre a feladatra még éppen jó. -
zenoka #40590 pedig anno volt ilyen mondas hogy all mint .... a hideg vizben (legalabb is felenk igy mondtak):) -
Hidegben az lóg. -
zenoka #40588 alnak mint f.sz a hidegvizben:D
nem annyi hogy "korbejarja" oket a kamera es ha folyamatosan planet ugy forgatom hogy pont meroleges legyen a kamerara ugy eleg furcsa hatas lesz szerintem aztan ugye ez semmit nem jelent lehet ez tetszene a megbizonak:D -
Ha nem kell, hogy mozogjanak, akkor is OK a bevágott emberke, amúgy is akkor jössz ki legjobban, ha egy plane-re befeszítenéd őket, hiszen akkor nem kell PS-ben maszálni, és a tükröződésekkel sincs olyan sok probléma.
De ha azok ott meg is mozdulnak, akkor nem szóltam. :) -
zenoka #40586 jah az:)
ne is mond az emberkek azok tenyleg gyatrak de muszaly volt..az a baj hogy lesz kameraanim is benne emberre:D azt meg nem tudom megoldani fotobol. a megrendelo azt mondta hogy igy ok az ember tehat kar tovabb szorakozni vele:) -
Nem olyan rossz, autósiskola? :) tiszta GTA feeling. Az emberkék sajna elég gyatrák lettek, szvsz itt jobban járnál, ha egyszerűen bevágnál két embert fotóból, nem nagyon látszik a lábuk, így viszonylag könnyű helyzetben is lennél velük. -
zenoka #40584 ehh sorry utolag ceglogot kozeprol a pultrol kitakartam. mashol is van de ott nem olyan nagy -
zenoka #40583 keszulodik egy kisebb project itt tart jelenleg:
nagyobban
elmeletileg nem ilyen szinvilaggal indult de tobbszori modositas utan ez volt a keres.
webre fog menni, sajna a renderminosegen lehetne meg mit javitani de ez a vege amit a raforditott idobol ki tudtam hozni. Akvarium Thomasgins alkotasa:) remelhetoleg 2 heten belul kesz:) -
No ez egy frappáns szólás. :)
Aki még nem ismerné.: cgtextures.com. Jófajta gyűjtemény, nem tileolhatók, de kis munkával könnyen lehet belőlük jó közepes minőséget előállítani. -
http://mayang.com/textures/
amúgy meg google.... -
Töltényre milyen textura kellhet??? Nem elég egy szín meg valami bump esetleg shine?
Amúgy google talál neked sok warez helyet, ami itt tiltott...