63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• putyi
    az ember kiteszi a lelkét oszt tessék. kezdem megérteni Nenad álláspontját :-)
  • Met
    De, de nem akartam köcsög lenni hogy mindenbe belekötök :D
  • putyi
    a raytrace útjai kiszámíthatalanok :-)
  • putyi
    vagy ha igen akkor gratula a tervezőnek a fegyelmezettségért, meg azért, hogy nem kell telekúrni emberekkel.
  • putyi
    ez nem magyar munka ugye?
  • zenoka
    sokat javult azota miota mutattad!
    szep lett!:D
  • Aldaryn
    Archicad-es modellnél sokszor kihúz a slamasztikából a textúra projection. Nekem legalábbis bevált. Nem kell a gány szemetes modellel törődni, olyan, mintha csak messziről, bottal piszkálnám. :D

A képek meg nagyon szépek lettek. :)

Énis, énis! hiúságból: Egy Kettő . Még work in progress, animáció framejei, jelenleg azon töprengek, hogyan lehetne szép embereket tenni bele.
  • ThomasGins
    A középső ablakon lévő templomtorony nem is zavar?:)
  • Met
    Ez nekem is jobban tetszik.

A felső ablakban hogy a túróban tükröződik egy fa? Hegy van a kamera mögött?:)
  • putyi
    csak míg egy archicad-os modellt kiteregetsz, addig nyugdíjba mész.
  • zenoka
    textura festessel mi volt a baj? nem tart tovabb par percnel nem?
  • zenoka
    nekem ez jobban tetszik
    en errol a koszrol beszelek
    nekem ezzel van bajom.. 1-2 ev es valami borzalmasan nezne ki szerintem.. nincs erre valami franko epiteszeti megoldas rejtett eresz vagy barmi..? oke a egy klasszikus pecon is elofordul de azert ott az eresz sokat segit.
  • putyi
    csak neked! a kvázi nyers kép(az ucsó lépés hiányzik):

És egyben meg is beszélhetjük, hogy kinek melyik tetszik jobban.
    A lefolyásokra(kosz) visszatérve. Ebben a képben igazából az a modellezési truváj, hogy meg tudtam csinálni az archicad-es modellel. Gyakorlatilag a koszolós programok nem működtek megfelelően(még a richdirt sem), így ki kellett találni valamit, ami nem textúra festés és nem fotosopos maszatolás.
  • putyi
    Mondjuk a kosz(patina) adott, az építésznek csak abba van beleszólása, hogy hol kezdődjön.
  • zenoka
    en konzervativ vagyok szeretem a zajtalan kepeket tudom nem valosaghu ugy de akkor is:)

Al: patina ide vagy oda de a 2 eves vizkoszolodas nem szexi..:)
  • Aldaryn
    Kosz?! Patina!
  • putyi
    Köszönöm!

Tudod, csak iso 100-as film volt nálam, az pedig sajnos este már kevés :-).

No meg a filmconvert pro is közrejátszott, bár a zaj mértékét asszem 10%-ra csökkentettem.
  • zenoka
    jol nez ki!
    direkt lett ilyen zajos?
    egyebkent sose tudtam mire jo az olyan teto ahol nincs vizelvezetes es igy bekoszolodik a fal?
  • Midas
    még több cheeter
  • Met
    wire-t vagy meg sem történt
  • npeter
    pazar....szép munka
  • putyi
    Egy kis hangulatjavítónak:

A többi ittÉs itt.
  • zenoka
    csinalj!!
    bizonyits..
  • nenad
    szerintem inkabb fussál egyet mint nyomogasd itt a mindent sértő kommentjeidet!
    35+ lol 40+
  • nenad
    én nem tudok ilyet csinálni... ez lejáratás...
    ha valaki tud én tudok ilyet...
  • zenoka
    meg mindig nem ertem melyik volt az az iszonyat banto amivel egy 35+ eves embert igy elszomoritottam..

az hogy ilyen minosegben nem tudsz igy alkotni..
    Haat nezd szerintem max 5 ember van az orszagban aki nfr szinten ilyet tudna (te nem vagy kozte.. ebbe semmi ciki sincs ez egy allapot oszt pont)... studio szinten az mas teszta persze.

vagy az hogy mi jatszodik a kis fejedben.. ezt is kifejtem... tenyleg nem ertem miert volt erre szukseg.. mire bizonyitek vagy mire jo ha megprobalod atbaszni a topicot?
  • Met
    Szappanopera a topciban, cooool
  • nenad
    hogy bánthatsz meg ennyire, hogy lehetsz ennyire lelketlen,most is miket írsz nekem! Miért csinálod ezt velem!?
  • zenoka
    asszem fel kell hivnom Robert Langdon professzort hogy ertelmezze nekem amit irsz..
    vagy fejtsd ki hogy mi a szemetseg es mi a lejaratas..
  • VisualHarmony
    Egyébként én még hiszek(hittem) a csodákban, de kissé kételkedtem. Asszem sűrűbben kéne látogatnom a site-ot, hogy tisztába legyek az egyének képességével:D
  • VisualHarmony
    LOL:D
  • nenad
    ez már minennek a tetetje azért sírok ilyen lejáratás és szemétségek miatt!!!
  • putyi
    gyakorlatilag visszaéltél az itteniek irántad érzett bizalmával, ezért nem kezdte el senki vizsgálgatni.
    aldaryn már csak sportból (és hiúságból :-) ) is szőrözött rajta egy picit.
    meg visualharmony is kételkedett, mert wire-t kért.
    ilyenekért más liberálisabb helyen ban jár.
  • zenoka
    most irigykedsz mert en szexelek vagy nem ertelek?:DDD
    ha jol emlexem nyilvanosan kertem bocsanatot vagy 5-6 eve egyszer amikor tenyleg fasz voltam.. viszont te permanensen hivogattal mindenfele faszsaggal amikor pesten jartal alig birtalak lerazni..

es te meg eltunogetsz, x havonta megjelensz vilagmegvalto hulyeseggel (pl hogy van a kis zold emberes friss uj vilagmegvalto energias projected) es trollkodsz.. beszelsz osszevissza

ki a faszt erdekel hogy mikor kezdtel 3d-zni..attol meg nem hozod azt a minoseget amit gondolsz..

hat jelents ha megtudod mondani mi volt ebbe becsuletsertes.. csak kerdeztem hogy mi jatszodik le, hatha megertem...
    1.) ha sertegetni akarlak akkor ennel cifrabakat mondok..
    2.) most jon az hogy mindenki menjen a picsaba es eltunsz fel evre?

• nenad
    eyt ez egészet most felvettem...
  • nenad
    maradjunk annyiban hogy al egyedül nem szopta be mindenki más, aki meg kurva anyázni akar az szoljon, feljelentem...
  • nenad
    zenoka meg a másik,
    nem kell a cukorbetegségre meg rendszeres szexre hivatkozni.

maradjunk annyiban hogy én már akkor is 3dztem amikor te még nem tudtad hogy mi van, illetve meg AL meg se született.... LOL.

Nem kellene hogy ennyire elmenned, nézd meg hogy mit írtál ide....

"meg ize.. szoval ott bukott a dolog hogy ilyen minosegben te nem tudsz alkotni..
    es ugy igazabol meg tudod mondani mi jatszodik a kis fejedben?"

Feljelentselek becsületsértésért? Zeno?

Zeno, hahóóóó kezelés? Inzulin? Megint bocsánatot fogsz kérni ahogy szoktad privatban, + stb, minel keresel te egyébként engem...

• zenoka
    ez azert messze volt a majdnem "bebuktatok"tol.
    meg ize.. szoval ott bukott a dolog hogy ilyen minosegben te nem tudsz alkotni..

es ugy igazabol meg tudod mondani mi jatszodik a kis fejedben?
  • nenad
    Muhahahaha! :-)

egynek jó volt majdnem mind bebuktátok!

xd
  • MasterMason
    http://flexslider.woothemes.com/basic-carousel.html

Itt van az eredeti kép. :D