3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mateditorban jók az anyagok ahogy a sample alapján látni,de a rendernél már nem.
ez alapján csináltam
nálam ilyen lett
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Arra próbálta utalni, hogy mennyit változott a világ. Akkor 400Mb(Asszem 512Mb Ram volt a gépben), ma 32Gb.
Nenadnak is válaszolva. Ez egy elég nagy beruházás(500 lakás, fürdõ, kaszinó), ami most kiegészül egy szállodával.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
xD
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
kép
Csak ennyit irt mellé aki a képet feltette:Just an example what the tone mapping gives me. Depending on the area of the helicopter, the effect of lighting removal is more or less visible. Most important for me is getting the smooth lighting gradients out of the rounded surfaces of the fuselage.
Hogy teszi egybe a képeket és az ilyen képekból pontosabb lesz a rendernél a szinmaghatározás?
A másik ,hogy a fényképeket felhasználva a texturázáshoz ezzel a puppet warp technikával teszi CS5-ben.
Használt már valaki igy képet ,nem torzitja el a képeken lévõ mintákat?
puppet warp
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(btw, ki ment még 2014-ben nem lineáris fileformátumokba? 😄)
per aspera ad astra
szerintem direkt csinálják.
mindig van valami alap dolog, ami mûködik aztán valamilyen fejlövésbõl eredõen megváltoztatják és szerintem kuncogva lesik az anyázást. aztán két verzió múlva nagy kegyesen visszaállítják eredeti állapotába.
Jó volt a tavalyi termés, tetszetõsek néhányat megnéznék nagyban is 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Elkezdõdött ez az év is :-) !
Boldog Új Évet Mindenkinek!
vki használ rayfire-t 3d studiohoz?
honnan lehet mûködõ verziót beszerezni?
thx.
üdv.
Vagy valami másik progit ajánlani amivel meglehet oldani és viszonylag egyszerü a kezelése , ,mert lenne egy munkadarab amit pontos méretre kéne legyártani , de most nincs más olyan progim amivel ilyet tudnék szerkeszteni.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Esetleg egy jó tutor jármü (repülö) modellezéshez spline modelling és utána edit poly convertálás?A lehetõ legkevesebb de szabályos négyszögre alakitással.
rendhagyó boldog új évet:
Sok sok munkát, sok politikus benézést és anyázást, apeh ellenõr benézést és anyázást,rendõr benézést és anyázást, és hasonló artikulálatlan röhögésbe fulladó jótetteket.
Dolgozzanak a törvényes egyenlõségért!