3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
csak néztem ,hogy mivan...? <#confused>#confused>
Ronin666: pont tegnap teszteltem kíváncsiságból max 2011 (vray1,5 sp2) és 2013 (2.30.1)-et ugyanazon képnél, ugyanazon beállításnál, tesztrender, míg elõzõnél 18 min volt a másik 12 min alatt leszámolta ugyanazt.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Rég jártam erre. Felmerült egy új projekt és, ugyanis elkezdtünk egy új rekumbens eBike-on dolgozni. Készül már a mûszakilag korrekt modell és látványterv, illetve párhuzamosan a kész modell már egy jó ideje. Képeket majd teszek fel késõbb ide is.
Lenne viszont egy kérdésem. Én lemaradtam a 2009-es 3DsMax-nál, illetve a Vray 1.5 SP2-nél. Azóta látom van új Max, 2014-es, ráadásul szét van bontva 3DsMax "for animators", 3DsMax Design, "for designers". Történt lényeges elõrelépés a régi verzióhoz képest?
Újra kell tanulni a program felét, vagy annyi minden nem változott?
A Design tényleg jó arra, amire való, vagy agyon van esetleg butítva a normál verzióhoz képest?
Illetve a Vray még mindig az egyik legjobb megoldás renderreléshez, vagy van ott is valami továbblépés?
Köszi a válaszokat, véleményeket elõre is!
per aspera ad astra
jut eszembe! ezt a trendet az átlásztó emberek világa elõzte meg. na, az a halálom volt. akkor már sokkal inkább a mb.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
ez a mai divat a (leginkább hazai) építészeknél. mert azt érzik, hogy a staffázs ember nem mindig illik bele a fénytérbe, arra viszont sem idõbeli sem pedig anyagi kapacitás nincs, hogy stúdióban befotózott embereket használjunk minden egyes projekthez így marad a taknyolás, ami meg van azzal ideologizálva, hogy egyes épületfotósok ezt a stílt nyomják. a dolog egyedüli szépséghibája a fotosopos motionblur szegényes eszközkészlete. így bármit csinálunk kicsit mindig gagyi érzete lesz az embernek. én, mi mindig igyekszem ennek az efektnek a jelenlétét redukálni és fejleszteni a staffázsparkot.
egyedül nekem kicsit túl sok a blur az embereken, szinte odavonzza akaratlanul is a szemem, hogy mi is van ott.
per aspera ad astra
Egyedül a viewportban látszik erõsebbnek a spot fényereje,de az árnyékokat nem látom rajta,pedig a leirásnál látszik és ezért is van bekapcsolva a harweres shadow is.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A képen (lejjebb) látszik a problémám. De ugyan ebbõl a box-ból már vágtam ki, de akkor normálisan ki vágta.
Bocs hogy fekete-fehér meg stb. de ez a 20KB nagyságú feltöltés nagyon buziság, de ott látszik, hogy az "S" átlátszódik.
\"So always look on the bright side of death\"
Végigbújtam mindenféle leírást és helpet<#whatever>#whatever>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
per aspera ad astra
Valami olyan kellene ami töröl minden vertexet ami nem kapcsolódik minimum 3 vonalhoz.
2014-es max
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
EZ lett belõle.
A végére eluntam, elfogyott a lendület.
http://prohardver.hu/hir/battlefield_4_probak_kaveri_apu_jpeg.html
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra