3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akiket érdekel, és aki még nem nézte, azoknak mondanám, hogy nyitottam itt is egy topicot a CGH Magazinnak, és megvan a weblap is, ott is van fórum. Ha gondoljátok írjatok valamit 😊 az itteni topikban ott a cím is
Boba
Lattam, akkor meseltem asszonynak az Utah Teaportrol!😄 (Tom... kocka... szoval buek mindenkinek!)

Effendi
A DOF-ot a max Phkamerájával csináltad, vagy Photoshoppal?

Nekem kicsit Photoshopnak tûnik, mert a mélységélesség, nem egyforma a képen.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Aldaryn
Ez nagyon jó lett! 😊 Egy kis displace-t még kaphatna a kosár, de szeriem egy laikusnak ez már így is fotó

per aspera ad astra

"Zõd erdõbe vótam, aggy egy sört oszt jóvan!" 😄
Free
"Zölderdõben jártam berugtam és hánytam, egyszer csak rájöttem , husvét van oszt jöttem, Bõrbõl van a locsolóm nem kölni van benne ha én azt most elõvenném, nagy vihogás lenne."

"Zsigulival érkeztem kurva nagyot fékeztem, Okos vagyok , szép , és laza, locsoljak , vagy huzzak haza?"

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Hát daa fájl típus😞
nah gyun a husvet en meg nem biztos hogy leszek gep kozelben tehat kellemes husvetot mindenkinek elore is! Jo sonka zabalast s a csajokrol se feledkezzetek el hogy meg kell locsolni😉 oket😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Már nem😞((

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

FRenkie
emberek a discoveryn teapot készítés van!!! 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Effendi
Ezt én sem értem...
Mi az hogy Daemon Tools-ba adja ki???
a max-ot egy ISO file-ba töltötted le, vagy sok kis rar-ba?
Ha iso, akkor egyszerûen kiirható szinte bármelyik író progival, amelyik ismeri az ISO megfelelõ kiterjesztését.
Néha rar fileként látod a commanderbe, de az nem jelenti azt, hogy a rart meg is tudod nyitni azzal.
Ha sok kicsi rar, akkor meg vegyél elõ egy winrar-t és rakjad össze, akkor talán lesz belõle egy nagy ISO.
Na azt írd ki az elõbb említetteknek megfelelõen.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

A 3d WAREZban meg megbeszelhetnetek a technikai kerdeseket...
Render, modelling, UV stb...
lac coo
Kis képzavar van .... Miben adja ki ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
Akkor passz😊
Próbáld ki alcohollal,vagy frisebb rarral.

\"So always look on the bright side of death\"

Ez az.semmit sem ír ki!!!
ThomasGins
LOL
Valószinûleg azért amit kiir😊

nekem lenne 1 problémám.Letöltöttem a 3Ds max8-at és daemon tools-ba adja ki megnyitom (nám) winRAR ba és nem engedi .ha valaki tudja miért akkor jelezze köszönöm.
FRenkie
A suliban "alkotóhétre" készült projekt plakát-ptóbálkozása,ami végül nem ez lett.

(Akit érdekel itt megnézheti: )http://www.youtube.com/watch?v=HLrNL74z9Ww

hello mindenki!

Renderkor (vray), miért irja ezt ki: could not obtain a license....

rosszul tettem fel a vray-t vagy a crack-et?

valaki pleaseeeee!

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Egy kis ingyenes plugin maxhoz
http://www.preset.de/2007/0329/psd2mat/
vrayhez is hasznalhato photoshopos szuperkutyu😄

ThomasGins
Azért valamit irhatnál róla h ne zavarj össze minket teljesen😊

Aldaryn
+SSS! Amúgy nagon fasza!

Frenkie, a tied is... hehe

per aspera ad astra

FRenkie
NFR:

ThomasGins
Nekem se:S

Malakai
A folyadék anyaga nem tetszik, amúgy jó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
NFR.

Wizard77 nekem is volt ilyen de csak akkor ha valamilyen progi fut (pl foobar) nekem nem is volt uninstall elég volt hogy reinstall a vrayt hagytam csak ujra bemásoltam a crakkeket és nem futott semmi max mellett és akkor tettem be renderelõnek és nekem müködött valamikor inditásnál is kiir hibát pontosabban a mentalray betöltésénél hogy ha fut valami olyan ami zavarja akkor is reinstall és megy ujra 😞 eléggé zavaró de mostmár direkt oda figyelek erre és még nem jöttem rá hogy miért van ez na mind1
köccike kipróbálom......hátha segít
Boba
Nemar! Mi mind egyenisegek vagyunk?! Hat en akkor se!

fle go
Az en nevem is lenni bannerban😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
ne keseredjel el csak kifogytunk az otletbol....en a helyedben tennek egy probat es megis csak ujrainstallalnam, hogy segit-e azt nem tudhatom, egy probat meger, ha ugyse lesz valtozas akkor agyalunk tovabb<#vigyor3>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ehhe..most olvasom...hehe gyorsan megtortel😊

Boba
De kiraly csavoka lehetek, ha mar a banner is a nevemen szolit!😄 (Nenad is Petyakusz normalikusz, nem?)

na jol magamra maradtam a problémámmal.....
valaki irja le hogy pontosan milyen lépésekben kell installálni a vray-t, lehet hogy ott rontottam el valamit....
Nálam csinálja ezt amit írtam..

de nekem nem akkor ir ki valamit amikor renderelni akarok, hanem akkor amikor kia akarom választani az assign renderben a vray-t.....
fle go
Szerver nalam se fut, nelkule is megy minden rendesenn

nem tudom, de akkor valaki azt mondja meg hol lehet beállítani a virtualis memoriát?
Pont az a gond hogy azt írja ki hogy kifogyott a memóriából és ki fog lépni mikor le akarom renderelni a képet mental ray-el vagy VRay-el. Vagy ez a virtuális memóriától független?

lehet hogy valamit a vray installnál csesztem el, crack könyvtár alapján csináltam, a cgauth60.dll-t felülirtam az eredetivel.....
akkor nem értem hogy mi a gond....
nekem nem fut s gond nelkul elvan a vray..

gonolod talán megoldja az uninstall a dolgot?
Az a fura hogy ugyanez a gond itt is és az otthoni gépen is.
nem kellene futnia?
ThomasGins
A szerver miért fut?

fle go
aztan ujrainstall

fle go
szerintem, uninstall maxot is meg vrazt is

a license server felrakásakor generáltam egy licens számot és azt használja, és elvileg mükszik is mert azt irja : v-ray floating license server....