63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #42217 Nah mai (2 szekreny lemaradt rola utolag vettem eszre):
baar ez nem megy a megrendelonek mert vegul is nem akarja kornyezetbe hanem sima szurke hatter elott..szo ezvan:)
-
zenoka #42216 bambit nem ihatok televan cukorral:D de egy bubis vizet benyomok:)))
-
Idd meg a topiklakók egészségére ! :DDD -
zenoka #42214 wowow thanxi hova kuldjem a bambit?:D -
Most mi van , én csak jót akartam ! :DDD
Ez se borovi de hasonlít rá ... -
zenoka #42212 hmm az utso ket hozzaszolasbol ugy erzem lac coo beszopatot:) nah jon meg kutyara der..tolts csak fol valamit:P:))) -
nenad #42211 gecó vagy. :D -
marcee #42210 Istenbizony majdnem beszartam a röhögéstől! :D -
zenoka #42209 vegre visszatertel a kannakhoz "kelet"rol:) -
zenoka #42208 gyaaaa...Ha adsz borovi fenyo nagyfelbontasu texturat vendegem vagy egy bambira:)
Nenad thanx:) raagyurok..leveszem:)egyebkent a viragoknak semmi ertelmuk egesznap zabaljak a fenyt az meg mint tudjuk jo barat:) -
Kis éccakai nfr
-
Asztalosként mondom ( remélem nem olvassa a megrendelőd) hogy ez mintázatra fenyő de színre éger :))) -
nenad #42205 viragra ragyursz elhiszem..
:-) -
nenad #42204 jo az, legalabb kis gepen is gyorsan megvan :D -
marcee #42203 Tipikus Archicad/Artlantis renderek. Nem igénytelenek a építész ismerőseim sem, kidolgozgatnak fasza 3d-s modelleket, de nem tudják, hogy nem csak a built-in render engine-nel (hahaha) vagy a 4.5-ös art-lantis-szal lehet renderelni, aztán ha az ember mutat neki egy draft GI-t, amit 5 perc alatt hoz össze, akkor nem találják a dicsérő szavakat. Legalábbis sok az ilyen. -
zenoka #42202 tegyel bele 100*100 evermotionos fat plusz a materialok bumpjat told at displacebe:) es voala crash:) -
marcee #42201 Nem tud valaki véletlenül egy publikus highpoly/brutáldisplace/akármi-memóriazabáló tesztjelenetről? Egy baleset folytán került 6GB Ram a gépembe és ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik szélsőséges esetben a 64 bites max/vray ezzel az összeállítással. -
zenoka #42200 jelentem en is lattam a polc rossz szalliranyat de mar nem volt kedvem javitani a megrendelo meg nem vette eszre:) 10 szer javitottam a texturan kb.. mert 1: nem eleg fenyos. 2: ez mar fenyos de ez luc fenyo neki borovi kell (a'meg mi:) ) 3: ez mar eleg fenyos de nincs koztuk akkor tavolsag..etc. de most jo igy marad tobbinel javitva lesz:) (mondjuk azon tul normalis megrendelo respect (hatha olvas forumot):P )
renderidovel birom csak lustasag:) fel egeszseg:)
na irany house-t nezni:) -
Júúúújjjjjjjj... talán az első évben készítettem ilyen jellegű látványtervet.
vagy nem volt pénz igényesebbre vagy nem volt tudás nem bántom a készítőt de ennyi energiával lehetett volna szebb is :(
ajjjaaaajjjjjj -
nagyon tuti lett.. ha esetleg nem bírod render timeval keress meg szívesen bérrenderelek neked egy túrórudiért :c)))
módosítás:
khm.. csak hogy ne csak nyalás legyen rajta. ott kicsit bukik a szekrény hogy a polc erezete merőleges az ajtó felöli oldalára a szekrénynek. ez azt okozza, hogy pont a polc közepére helyezve egy nehéz tárgyat a polc törni fog mert szálirányban enged. kicsit figyelj a mappolásra és tedd az ajtó felöli oldallal párhuzamosan a polc erezetét és máris tökéletes lesz :c)
"... Fa polcoknál általánosan érvényes, hogy a szálirány a hosszabb oldalak mentén fut...." -
zenoka #42197 pontosabban voros-zold szinteveszto vagyok a szintevesztok nagy resze ilyen:)(nem ismerlyik fol a dolgokat ) de gyakorlatilag a voroset a vorosesbarnaval..ez van de kifogasnak mindig jo:) -
break -
helo
ha weldeltem két vertexet és késöbb rájöttem hogy nem kellett volna akkor azt vissza tudom még vonni valahogy? (ctrl+z már késö:S) -
értem, hogy mit mondasz de mégsem értem, valami konkrétumot nem mondanál, milyen "koszt" tegyek az autóra vagy a padlóra?
-
montressor #42193 en ugy tudom, h zold-piros szintevesztes nincs...
-
zenoka #42192 koszonom:) hetvegen kiprobalom addigra meglesznek a scenek.
TG: thanx...analfabeta is vagyok szamokat sem ismerem:)...van jovom a szakmaban:P:)) -
bencsab #42191 természetesen mennek együtt. csak benyomod a net render kapcsolót na render panelon, és adagolod neki a feladatokat. -
Jó lett!
Tessék megtanulni az összes rgb szinkombinációt:) -
zenoka #42189 zold-piros szinteveszto vagyok felmentes kernek a valaszadasi kotelezettseg alol:):)
nah akkor jovoheten kaptok egy adaggal:) -
Geccoka #42188 Erdekli, még szép :D
Az egy művirág ott a tetején? Olyan fura a zöldje
-
zenoka #42187 Elkezdodik egy kis butorgyartas.
erdekli a jo nepet majd a tovabbi kepek..vagy egynek jo de ne szennyezem a forumot:P:) -
zenoka #42186 asszem backburner lesz a megoldasom kulcsa de nem tudom hogy megy e khm maxxal (9) es vrayyel (1.5rc5) van valakinek tapasztalata vele?
-
zenoka #42185 Van arra valami lehetoseg hogy egyszerre tobb filet tudjak renderelni..
tehat van nekem 5-6 max fileom mindegyikbe be van allitva a render outputok meg minden es azt akarom hogy este kirenderelje reggelre.. na most a sima batch render nem jo ugye mert az egy fileon belul tobb beallitast tud es nem kezel tobb filet asszem.. -
Leginkább ne legyen ennyire steril a környezet: a fényforráson kívűl semmi nem tükroződik az autón ( mert nincs is semmi ...), ilyen helyzetben talán csak néhány szerencsés fotos lát autót, műteremben ...ezért ilyen hihetetlen a halandó szemnek .
Vagy lehet studio setup, de akkor szórd tele sok lámpával, hogy mindehová jusson egy kis csúcsfény ..... -
koszolj.
jah és koszolj is
és nem árt ha van egy kis kosz is.
minden képet a tökéletlenség és a véletlenszerűség tesz realisztikussá. habár az ember mindig a szimetriára törekszik és mint a párválasztásban is a szimetria a döntőbb úgy a képeknél is az a jobb a szemnek de ahogy anőknél úgy a képeknél is fennál hogy ami túl szép azt nem hisszük el... tehát koszolj hibázz és ps utómunka :c) -
NFR :)
Hogy tudnám "fotórealisztikusabbá" tenni?
-
GixEr #42181 Egyszerubb ujra modellezni, akkor legalabb az van amit kell latni minden sallang nelkul.... -
zenoka #42180 a megoldas fel delutanom rament:
leszedni egy prodesktopot megnyitni a filet kiirtani belole mindenfele hulye workspace-t,sketcht, tokomnemtudja micsoda bizbazt..aztan elment *.sat-ban majd tetszes szerint felhasznalni.. de aaa ennek a szarnak (prodesktop) a dolgait a polytransfer sem tudta normalisan kezelni..lehet hogy az eredeti file szar nem tudom..szoval fuj
Off:
a hangulat adott -
újabb probálkozásom
-
putyi #42178 dxf-et minden tud. csak bazi nagy, és lehet, hogy nem fog beleférni a memóriába. esetleg dwg.