3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy lövésem sincs, google-el keresgéltem képeket és láttam hogy némelyikben van ilyen tubus is.
az a tubus az vazelin?😄DDD
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Azt hittem rossz helyen járok, mindenhol az epekõ és vesekõ szavakat láttam 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nekem egyszer vesegorcsom volt (a vesehomok kipisilesevel megoldottam kulonosebb orvosi beavatkozas nelkul - szerencsere) - arra azt mondta a dokino, hogy most mar legalabb tudom milyen a szulesi fajdalom, merthogy allitolag a vesegorcs meg ahhoz foghato szenvedes.
(Odafent a piros szoveget nezve ez most nem is volt offtopic...) :-)
Udv!
hat a kep az olyan kb ahogyan ereztem magam, csovecske kilog belolem, itt egy oltes ott egy akarmi, 4 lyuk.
Csak amolyan mechanikus stilusban eloadva.
Egyebkent tenyleg szivas ez az epeko.
de ami jo benne, hogy a mutet utan gyakorlatilag semmit sem vesztesz.
Az epevezetek vagy kialakit meg egy holyagos reszt, vagy, siman az epevezetek ellatja a funkciojat. Ugyhogy szerencses voltam.
Egyebkent ugy fajt hogy a legkemenyebb fogfajas, laza tangozas hozza kepest, pedig azt hittem annal semmi sem fajhat jobban.
Na most dolok megint.
Majd az elkovetkezo napokban lesz meg alkotas sztm. :-)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Uncsitesó mesélte éppen húsvétkor, hogy az egyik csoporttársa ajánlkozott a sote-n ulrahangos laborgyakorlaton tesztalanynak, mert éppen nem állt rendelkezésre beteg, és kiszúrták a leánynál, hogy egy nagy kõ tölti ki az epéjét fullosan, úgyhogy mehetett is a kés alá! (azt már nem a gyakorlat keretében) Én majdnem betojtam a röhögéstõl, mondjuk rajtam kívül senki nem találta mulatságosnak.
Jobbulást nenad. Nem bírtad elemelni a kezed az égérrõl, vagy mi másért nem sikerült gépelni a számokat? Ez a hsz is képernyõ-billentyûzettel jött össze?
Project off😊
\"So always look on the bright side of death\"
A gyógyulás elsõ jele a 3d😊
Ugy néz ki a kép mint vmi nurbs tutorial😊
mijeza kutyu?😊 inkabb az apolonenik szoknyaja ala kellet volna fotozni😄😄
A legjobbakat kivanom neked es mielobbi gyogyulast!!
A kép mit abrazol egyebkent? <#idiota>#idiota>
Ez valami korhazi ketyerenek a herkentyuje? 😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Hazajovok hogy meglatogassam, apolgassam, beteg edesanyam (aki jobban van mar) es erre mi tortenik? Szemvillanas alatt korhazban talalom magam, a kes alatt. Epeko. Beszaras.
Na de mar itthon vagyok, es a korhazi agy-unalomban egy epekomutethez kapcsolod NFR-re is tellett, ugyhogy meg ki tudja valami jo is tortent velem. Egeszen elkezdtem megkedvelni a 3dt megint.
tom nem egy nagy szam, de ezt ugy csinaltam hogy kizarolag az egeret hasznaltam, ha szamokat kellet beutni, azt elobb a calculatorba beegereltem es aztan becopyztam.. :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Renderkor (vray), miért irja ezt ki: could not obtain a license....
rosszul tettem fel a vray-t vagy a crack-et?
Feltettem újra a maxot is és a vrayt is de semmi változás.
valaki pleaseeeee!
per aspera ad astra
Nem sokat irtatok a hétvégén😛
EGy tojást még én is beszurok ha kész lesz ma😊
Kellemes ünnepeket!
Nincs valakinek véletlenül egy pendrive és\vagy egy egér (pc) modellje kõcsönbe?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Most már megy a dolog.
Thx
aztan osszefuzod BINK-el (www.radgametools.com)
(egy örökzöld a killfrogtól 😊 )
per aspera ad astra
az orok klasszikus😄
Jányokat, sokat, szépeket, pajkosat!
per aspera ad astra
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Effendi: vray phisiccammal keszult a DOF..persze hogy nem egyforma a cameratol valo tavolsag es a fokusztavolsag fugvenyeben valtozik😊
per aspera ad astra