3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
A vazelin mndig tégely,merõkanál😊

\"So always look on the bright side of death\"

Lazarus
Persze, néha az is jól jön váratlan helyzetekben 😊

Amúgy lövésem sincs, google-el keresgéltem képeket és láttam hogy némelyikben van ilyen tubus is.
Nagyon zsir nekem tetszik😄
az a tubus az vazelin?😄DDD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Lazarus
Eésõsegély csomag próbálkozás
Aldaryn
Utólag festette bele az izzószálat. A "light painting" része ez, hogy tudsz plusz fényt belefesteni a képbe. Ha ezek mellett tûnik hihetetlennek, akkor sorry. ^_^

per aspera ad astra

A villanykörtés az nekem eléggé hihetetlennek tûnik...

Met
mármint epekõ<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
Hihetetlen, hogy vesekõ kell ahhoz, hogy újra gépet fogj a kezedbe. HA ezt tudjuk, akkor már levágtuk volna egyik lábadat. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
A vesekõ warez a tiltott....😊

FRenkie
Gyógulást nenad!

Azt hittem rossz helyen járok, mindenhol az epekõ és vesekõ szavakat láttam 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Nálunk a családban apai ágon mindenkinek van veseköve, még a hugomnak is, én valahogy megúsztam eddig, mondjuk igaz, hogy már az oviban is sörösrekesz volt a jelem! 😄 Nem egy vicces látvány, mikor ezek konkrétan a földön fetrengenek fájdalmukban. (még jó, hogy külön-külön teszik évi átlag egy-két alkalommal)

piktor
Jobbulast Nenad - a vilag masik felerol!
Nekem egyszer vesegorcsom volt (a vesehomok kipisilesevel megoldottam kulonosebb orvosi beavatkozas nelkul - szerencsere) - arra azt mondta a dokino, hogy most mar legalabb tudom milyen a szulesi fajdalom, merthogy allitolag a vesegorcs meg ahhoz foghato szenvedes.
(Odafent a piros szoveget nezve ez most nem is volt offtopic...) :-)
Udv!

jaja, a gep jo, csak messzire vot, az eger meg kozel.
hat a kep az olyan kb ahogyan ereztem magam, csovecske kilog belolem, itt egy oltes ott egy akarmi, 4 lyuk.
Csak amolyan mechanikus stilusban eloadva.
Egyebkent tenyleg szivas ez az epeko.
de ami jo benne, hogy a mutet utan gyakorlatilag semmit sem vesztesz.
Az epevezetek vagy kialakit meg egy holyagos reszt, vagy, siman az epevezetek ellatja a funkciojat. Ugyhogy szerencses voltam.
Egyebkent ugy fajt hogy a legkemenyebb fogfajas, laza tangozas hozza kepest, pedig azt hittem annal semmi sem fajhat jobban.

Na most dolok megint.
Majd az elkovetkezo napokban lesz meg alkotas sztm. :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

tenyleg az a veseko...ahogy mondta anno a fizika tanarom nem mindegy hogy az emberen a gozeke vagy a gizike megy vegig....

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Hanyatfekvés,laptop hason,számok messze.Alap😊

Epekövet viszonylag ritkán pisili ki az ember! 😄

Uncsitesó mesélte éppen húsvétkor, hogy az egyik csoporttársa ajánlkozott a sote-n ulrahangos laborgyakorlaton tesztalanynak, mert éppen nem állt rendelkezésre beteg, és kiszúrták a leánynál, hogy egy nagy kõ tölti ki az epéjét fullosan, úgyhogy mehetett is a kés alá! (azt már nem a gyakorlat keretében) Én majdnem betojtam a röhögéstõl, mondjuk rajtam kívül senki nem találta mulatságosnak.

Jobbulást nenad. Nem bírtad elemelni a kezed az égérrõl, vagy mi másért nem sikerült gépelni a számokat? Ez a hsz is képernyõ-billentyûzettel jött össze?

ThomasGins
Na én ezt akartam beszurni husvétra,de fuck sss.
Project off😊

ThomasGins
Jobbulást!
A gyógyulás elsõ jele a 3d😊
Ugy néz ki a kép mint vmi nurbs tutorial😊

ijjj... hidd el jobb mint ha kipisiled..rosszabb mint az aranyer pedig aztan az....jobbulast!
mijeza kutyu?😊 inkabb az apolonenik szoknyaja ala kellet volna fotozni😄😄

Aldaryn
Iii... jobbulást!

per aspera ad astra

fle go
Huhh...nem semmi epekö...mint irtad mar otthon vagy es tul a nehezen.
A legjobbakat kivanom neked es mielobbi gyogyulast!!
A kép mit abrazol egyebkent? <#idiota>
Ez valami korhazi ketyerenek a herkentyuje? 😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

na csavokaim...
Hazajovok hogy meglatogassam, apolgassam, beteg edesanyam (aki jobban van mar) es erre mi tortenik? Szemvillanas alatt korhazban talalom magam, a kes alatt. Epeko. Beszaras.
Na de mar itthon vagyok, es a korhazi agy-unalomban egy epekomutethez kapcsolod NFR-re is tellett, ugyhogy meg ki tudja valami jo is tortent velem. Egeszen elkezdtem megkedvelni a 3dt megint.

tom nem egy nagy szam, de ezt ugy csinaltam hogy kizarolag az egeret hasznaltam, ha szamokat kellet beutni, azt elobb a calculatorba beegereltem es aztan becopyztam.. :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Microsoft Research is hallucinating HDR avagy LDR to HDRI. Interesting.

felraktam ujra ugy ahogy mondtad hogy nem irtam felül a cgauth60.dll-t, de ugyanaz az eredmény....:-(
Aldaryn
<#hawaii>

per aspera ad astra

Maya fájlt(.mb) hogy lehet megnyitni maxban?(ha lehet egyálltalán)
szerintem hagyda fenebe..ide regisztralsz s leszeded a demo-t vagy atnyergelsz a mentel ray-re lehet azzal is jo dolgokat csinalni egyebkent olvasd mar el a bannert ha meg nem tetted volna meg kivetelesen! s nem azert mert nem akarunk segiteni hanem senkinek nincs kedve ahhoz hogy ilyen hulyesegek miatt szivasak meg a topicot ha mar megert 37 ezer hozzaszolast....

ha hibás verzióm lenne akkor honnan lehetne leszedni egy müködõ jó vrayt?
Aldaryn
Valaki leszedte a nem warez topic felira... ja, nem, látom, még ott van. Kicsit nehéz észrevenni, tudom. Bocsi.

per aspera ad astra

Igen, valószínûleg rosszul tetted fel. Nézd meg, hogy a tûzfal, vagy a vírusirtó nem tiltja-e le a vrlserver.exe-t.

Emlékeim szerint kaptál már választ. Nem találja a licenszet, ergó vagy rosszúl tetted fel, vagy hibás verziód van.

hello mindenki!

Renderkor (vray), miért irja ezt ki: could not obtain a license....

rosszul tettem fel a vray-t vagy a crack-et?
Feltettem újra a maxot is és a vrayt is de semmi változás.

valaki pleaseeeee!
Aldaryn
Nézd meg az Archmodels kollekciót, komplett PC, egerestül, billestül, mindenestül van benne. Pendrive nemhiszem, de lehet. 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Pipec lett!
Nem sokat irtatok a hétvégén😛

EGy tojást még én is beszurok ha kész lesz ma😊

FRenkie
Hey yo!

Kellemes ünnepeket!

Nincs valakinek véletlenül egy pendrive és\vagy egy egér (pc) modellje kõcsönbe?

Kösz GixEr segítettél.
Most már megy a dolog.
Thx
Atkonvertalod jpg, tga stb. -re (www.xnview.com)
aztan osszefuzod BINK-el (www.radgametools.com)
RelakS
Puoff!!! <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nem tudja valaki, hogy hogy lehet IFF képsorozatból videót csinállni?
Boba
Ez nagy!😄

Aldaryn
Sok sok csokoládényulat népek!
(egy örökzöld a killfrogtól 😊 )

per aspera ad astra

s reppelo nyuszikat😊
az orok klasszikus😄

Aldaryn
Na neee... furryket neeee, legalább ide neee.

Jányokat, sokat, szépeket, pajkosat!

per aspera ad astra

Free
mindekinek nagy csõcsû nyuszikat :c)))) husvét hétfõ van vagy mi a szösz :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Kellemes Húsvétot Mindeninek!!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Mester: koszonom😊 <#worship><#worship> a masnival tobbet szenvedtem mint az egesz scene-nel a kosarnal osszvissz a textura lett szurkearnyalatositva s bedobva bumpnak😊 majd megnezem dispel is😊)

Effendi: vray phisiccammal keszult a DOF..persze hogy nem egyforma a cameratol valo tavolsag es a fokusztavolsag fugvenyeben valtozik😊

Aldaryn
Jaaa... hogy nem www.cgh.hu, mint írtad alant, hanem khm.... http://cgh.atw.hu Persze, ha rendesen összerakjátok a magazint, akkor respect.

per aspera ad astra

Aldaryn
És havonta csak egyszer érhetõ el, vagy még nem él a domain? 😊

per aspera ad astra

A CGH Magazin egy magyar online havonta megjelenõ grafikai magazin, melyet egy portálon kialakult baráti társaság szerkeszt.
FRenkie
Mi az a CGH magazin? (tudom hogy van link, és a rövidítést is sejtem mi lehet, ettõl eltekintve érdekelne a válasz)