63013
"Aki másnak felbontás...!"
-
minek?:) -
putyi #42298 tavasszal jön a max2009 -

-
zenoka #42296 szerintem jo ugy is:)annyi fele eljaras ahany tehen:D
off:
holnap legyel maaar msn please ha tudsz valamikor ;)
zenoka off megy pihi kidolgozta magat:) -
Én csak azt nem értem ezeknél a jukasztós dolgoknál, hogy akár milyen formából akármilyen formát is szeretnék akkor fogom az egyiket lemodellezem. aztán fogom a kivágást is lemodellezem . convert poly és összetolom a kivágandó részen a normálokat megfordítom majd összeattacholom a két objektet törlöm a megfelelő faceket és a bordereket ösze bridgelem.
ez akkor így nem jó ??? -
Storno, hülye kérdés majd a két fél elkészülte után lyukasztom ki .... Bocsi ! -
zenoka #42293 1.) haat a symetrinel nem mindegy hogy osszeweldeli e a vertexeket.
2.) smoothnal bevan kapcsolva mondjuk a smoothing group es masban van a ket oldal...pasz..kepet.. -
No persze semmi sem egyszerű :)))
Ez az object egy symetri része, szal a körnek a két félen kell lennie: félkör itt, félkör ott...
Hogy a fenében érem el, hogy ne legyen törés a két fél között smooth után , és szabályos kör legyen a végeredmény :)) ??? Mert most mindig pina alakot kapok :)))) ( Már bocsánat ...) -
zenoka #42291 hat igazan nincs mit:)) -
Kitrükköztem, köszi az ötleteket ! ;) -
zenoka #42289 inset modosito polygon modban?:D
keeepet! -
Ezt így vágom, a dolgot az nehezíti, hogy a már meglévő éleket nem igen mozgathatom már el :P -
montressor #42287 bitang jo :) -
zenoka #42286 pff es nem egyes turbosmoothot hasznalni a vegen:):):) -
zenoka #42285 en igy oldanam meg sacc per kabe:
annyi hogy amikor a "kor"t letre hozod vertex tologatassal akkor erdemes egy 8 oldalu Ngon-t (spline->ngon) letrehozni segedkent es raigazitani a feluletre. -
zenoka #42284 meeert interioroztam...jott egy surgos...ma mar szekrenyezem valszeg:) -
Geccoka #42283 Ja, nekem is ezt irta :S -
én nem tudom megnézni mert :
Free, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
-
Nem nagyon jönnek a szekrények ! :))))
( Bár speciel én hányok már a szekrényektől :))) ) -
Srácok !
Egy egyenes lapból , mondjuk egy doboz egyik felületéből hogy tudok egy szabályos kör alakú lyukat kivágni ? Boolen kizárva ...
Tudom alap kérdés, de esküszöm nem jövök rá, és tutorialt sem találtam ...
THX ! -
Áh kösz, ez tetszik, kiprobálom. -
zenoka #42278 ez azert hogy hogy kell bump mapot hasznalni elegge google gyanus :)
de tenyleg:D ravan-e mappolva a "lemez"-re rendesen? fenyforras van a jelenetben?szoval hajra:)
-
Ronin666 #42277 Aldaryn-nak valójában. :) -
milyen file formátumnak kell lennie a bump-nak? megy hogy kell kinéznie?
megcsináltam feket alapon fehér vonalakkal de nem igen látszik semmi -
zenoka #42275 amikor par hete/honapja ujra indult a forum akkor ujra kellet aktivalni a logint.:S -
Be akartam jelentkezni, erre:
"You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never"
Édesek :) -
őőőőő 
-
zenoka #42272 de a recek bumpja miert befolyasolja neked a diffuse-t?:) -
lehet de "kell", később szinezni is kell pl. aranyra
esetleg nincs valakinek bakelit és dodge charger modellje?
-
zenoka #42270 ps textura(bump/disp) nem nagyon erdemes szerintem modelezni:) -
Hogy lehetne lemodellezni egy bakelit lemezt? A recézést nem tudom hogy állítsam elő. -
zenoka #42268 szerintem nem nekem szantad:):):):) -
Ronin666 #42267 Honlapotokat lassan feltölthetnétek. Kíváncsi lennék pár hasonló referencia munkára. ;) -
le a kalappAl:) -
zenoka #42265 aaa miert is erdekelne ilyen munka:) huhh baaz nagyon durva.. respect:)
-
Ha valakit érdekel, egy nemrégi munkánk itten -
zenoka #42263 van egy csomo ingyenes kalibracios oldal a neten ahol sacc per kabe be tudod loni a fenyerot kontrasztot a monitorodon.
peldaul a fotozz.hu-n is van..de tenyleg sok helyen talalhato.
-
Igen, ez szerintem is sötét. -
Most mondanám, hogy az előző előtti kommentembe volt egy kép linkelve és azt látom crt-n sötétnek... - de nem elérhető vagy nemtom, nyilván a beigért servercsere lesz :) Feltettem mégegyszer rá. De lehet hogy ez a szoftveres dolog lesz. (az feltételezem nem befolyásol semmit, hogy milyen vga van a gépbe.) -
bencsab #42260 Vray-be is bele lehete ezeket írni. Egyszerűen odagépeled. %-al meg a változókat, jelöli, erről bővebben itt:
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/render_params_system.htm#frameStamp