3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boba
Hajajj, ha tudnad, hogy mire hasznalom a 40es vinyot akkor szerintem az az 1 honap adattartas is boven eleg!😄😄😄

OS vinyo... 2 nap leforgasa alatt a 4ik OS beallitasa alatt szolgalt a vinyo. Vista Ultimate-Redhat9, Ubuntu, Fedora6, Ubuntu... majd ubuntu format kozben jott a galiba...😊

Az arakat neztem en is... 12ert lattam 80gigas Samsungot... sajna videk az draga.😞

Free

Maxtor 40.9 GB
/ 7200 rpm 5 db
8.394 Ft(6.995+Áfa)

Western Digital WD800BB
80 GB, ATA100, 7200RPM, 2 MB Cache
8.994 Ft(7.495+Áfa)

Samsung SP0411N
40 GB, 7200 RPM
8.999 Ft(7.499+Áfa)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
attól függõen hogy mire fogod használni a vinyót én azért nem bíznék már benne. hasonló körülmények között ment el 2 db 160 as vinyóm. low format megvolt szuperûl mûködtek rá 1 hónapra L szállt az alaplap és a két vinyó is utánna ár instabil volt . bad sectorok szaporodtak stb stb . egy 40 es vinyót mrá egész olcsón lehet kapni 3 év garival. sztem az adatárolás az amin nem szabad sporolni. mert azon van a munkád.

szerk.: jah az kimaradt hogy az alplap a vinyóktól szállt el mert a vinyókon valami kis fesz átengedet valami vezérlõ ic a tápellátásról az adatkábelre.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Boba
Mindenkinek koszonom szepen! Holnap elugrom cd-t venni es megprobalkozom a dologgal, remelem sikerul!😊

Lazarus
Hirens Boot CD többek közt erre is jó
http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Boba
Koszi szepen, ezt megfogom probalni! Remelem mukodni fog... utananezek ennek a proginak is. Az idotartam nem gazos, van mas gep amin addig netezhetek/dolgozhatok, csak mukodjon.😊

repvez
A seagate-nek is van külön progija .Nekem is mostanában kellett használnom csak nekem 320GB-osnál 15 ora volt a low level format 😞
Egyenlöre jol müxik! (kopp kopp)
Zsolo007
Igazából nem biztos, hogy érsz vele valamit, attó függ történt e fizikai sérülés. Kérdés milyen vinyó hogy reagál egy hirtelen áramszünetre, képes volt e visszahúzni a fejet, vagy az rápottyant a tányérra, ha ez az utóbbi a helyzet, akkor nem tehetsz semmit szerintem.

De az is lehet, hogy egy sima format elég 😊. Próbálkozz.

Zsolo007
alacsony szintû formatálást neki. (Low level format) Az megmentheti.

A maxtornak van ilyen cucca (ami mindengyiknek jó), illetve ha van hiren's boot cd-d azon van..

Boba
Itt is megkerdezem, hatha tud valaki nekem segiteni...

Gyartottam egy rossz vinyot azzal, hogy format kozben (OS-t installaltam epp) jott egy aramszunet. Azota a vinyo nem muxik. OS-t nem lehet rarakni (de meg a Live ubuntu linux se hajlando elindulni vinyo hiba miatt), ha a winxp-s gepre radugom akkor pedig a winxp kekhalallal elkoszon.

Valakinek van valami tippe? Egy 40 gigas seagate... nem a vilag legjobb vagy leg nagyobb vinyoja, de azert nekem nem artana, ha megiscsak eletet tudnek bele lehelni!😊

Zsolo007
Sziasztok!

A .max file mérete (amiben a scene-em tárolva van) befolyásolja a sebességét a megjelenítésnek? Mert nekem belassult rendesen az utóbbi pár órában, és most ahogy nézem a .max file-t, az bezony 81 megás. Hát le is esett az állam...

És tökmindegy mennyit lehet aktuálisan látni a scenebõl, ugyanolyan lassú (ergo vga probléma kizárva), fizikai memóriám van szabad bõven, szóval az sem lehet gond. Proci henyél 😄. Szóval csak erre tudok gyanakodni...

zsolesz92
nem a hátsó része tényleg nem látszott, de átállítottam most már fsza, mega sárga is kezd arra hasonlítani, de nem rakom fel minden változtatásnál, majd a végén. nekem egyre jobban tetszik.
Thomas, ügyi 😉bár az orra fura, nincs rajta smooth

<#taps>

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Akkor tojás...

\"So always look on the bright side of death\"

fenyeken miattam vilagert se valtoztass...az is lehet ohgy az van hogy itt meloban levan huzva a monitor fenyereje nagyon...CAD-hez nem kell szin/kontraszthelyes monitor viszont a szemem nem zavarja😄DDD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

zsolesz92
akko majd adok neki egy kicsit erõsebb fényt jobbrol, meg elõrébb huzom h ne legyen a tál mögött.
amugy a sárgájárol van szó.
a repedéseket, ahol eltört a tojás, azt meg elcsesztem és lusta voltam elõrõl kezdeni, fõleg hogy nem tudom hogy adtam neki kivül belül különbözõ materialt.(elvet tudom, de sokat szórakoztam és nem sikerült)

en nem latom rendesen...arnyekba is van nagyon.....marha az osszetort tojast akarod mutatni....

ThomasGins
Jó lesz ez!😊

zsolesz92
nah igy fejbõl egy ilyen jött 😛
a material nem olyan jó, bár a sárgája sem sikerült túl jól.
szal ilyen.

keress egy kepet referencianak, es onnan mar realative egyszeru lemodellezni

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem olyan veszes az tobbet kell vele pepecselni mint egy kockaval de egy teapotnal (mint tudjuk a vilag legbonyolultabb formaja a teapot) nem bonyolultabb..tulkepp egy amorf pacnit kell oszt pont..materialja az vicesebb volna szerintem😄D

zsolesz92
na jó de egy folyó tojássárgáját hogyan?😄
mind1, hagyjuk, probálkozok, ugysem életcélom megcsinálni 😛

Malakai
Lemodellezed?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zsolesz92
aha. és kb hogyan kell nekiállni?😄 vagy inkább hagyjam?

Aldaryn
Mindent lehet plugin nélkül. Maximum sokáig tart.

per aspera ad astra

zsolesz92
plug-in nélkül lehet csinálni kifolyt tojássárgáját? mint amikor a lágy tojás összetörik

fle go
Jok lettek a tojglik, meg egy kicsit szemcsesnek talalom a kepet, meghat lehetne piros tojas, zold vagy kek vagy sarga ha mar Husvet😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
legalább egy szövegszerkesztõ lenne benne,kis 3d-vel😊

En allandoan kuldozgetem azt maxban is autocadben is de soha senki nem valaszolt meg😊) Valaki kapot mar visszajelzest?😄

Aldaryn
😄 Dehogynem, elég könnyû elõszedni. Autodesk error report formnak híjják

per aspera ad astra

ThomasGins
...juteszembe,maxba nincs husvéti tojás progi?

zsolesz92
köszönöm

nekem bejon, nagyon szep lett!

zsolesz92
Tényleg, elkezdem csinálni a bukósisakomat.
Ha vkinek nincs ötlete, és csinálna egy teljes bukósisakot plexivel, örömmel venném, nagyon szép lenne sztem.

zsolesz92
"Megkésve bár, de eltörve nem, íme, itt a tojás."
Na jó haggyuk a költészetet, meg az átköltészetet,
NFR a tõlem megszokott kezdõséggel:

Ismét csak egy ötletnyúlás volt, de nekem ez is boldogság, hogy ilyet tudok.
Holnap meek kismotor rutinra, szurkoljatok 😉

lac coo
Azt lehet valahol állítani, hogy a grid a beállított mértékegységhez igazodjon ? Most cm-ben van, de így olyan hatalmasak a gridek, hogy alapból a legkisebbb gömb amit rajzolni tudok néhány Km 😊))))

Talán érthetõ mit is akarok kérdezni 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zsolesz92
Köszönöm a segítségeket

OFF
LOL
lehet hogy tobb 3d-sre lesz szugseg😄D
oriasi nyomtato😊))

lac coo

FRenkie
gondolom vray...
http://vray.info/links.asp?categoryID=3
Itt nézz szét, választ kapsz majd arra, hogy melyik érték mire jó.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

A fényforrások subdiv-jét állítsd magasabbra.

Lazarus
A játékfejlesztés elég tág fogalom még 3D-n belül is. jatekfejlesztes.hu-n nézz körül
zsolesz92
illatve az irredance mapot

zsolesz92
melyik számokat?
8ról 16ra raktam, semmi változás. rendererben, van egy olyan h subdivs 1000
azt elõször levettem 500ra h gyosabb legyen. most visszaraktam, ugyanolyan.
még az indirectet kipronálom highon mert mediumon van.

FRenkie
Állítsd nagyobbra a számokat 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

zsolesz92
illetvw nem is homályos, hanem nem tiszta. foltos, vagy nerm tom milyen.

zsolesz92
hogyan tudnám megoldani hogy ne legyen ilyen homályos a kép?
mat editorban a subdivset porbáltam, nem jó

Azt én értem, hogy utólag teszi bele a fényt a képbe. Csakhogy a folyamat automatizáltnak tûnik. A zöld-el adsz neki egy mintaterületet, amit õ behelyettesít a kékbe. De azt a szabályos spriláis mintát honnan veszi egy teljesen besült képrõl, azt nem értem.

lac coo
Hali !

Nem ismertek véletlenül valami magyar nyelvû könyvet, ami 3d játékfejlesztéssel foglalkozik ? Akár csak alapszinten is....