63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #42777 tegnap vettem észre -
Én azt hittem, te jó régóta Tsplineolsz. Tetszetős dolog, amióta megjelent nézegettem. :) -
nenad #42775 ez se rossz.
http://www.tsplines.com/rhino/ -
Ah, eddig nem jöttek be ezek a képek nekem. :| Itthonról már látom. Na, igen, ezek rendes referenciaképek. Procedurálisan előállítani ezt a mintázatot nem egyszerű, főleg nem 3D-ben. -
nenad #42773 http://www.youtube.com/watch?v=nZYFqjnF-_I -
Vagy mégegy ezeken a képeken egész jól megfigyelhető, hogy milyen a kockacukor szerkezete. -
:D Egy példa még nagyban struktúrára -
4 irány helyett,
körbe fekete szigetelőszalagozni:)
-
zenoka #42769 pff nem szoltam utana olvastam sorry..megdobalhattok kannaval:D:D -
zenoka #42768 off:)
hogy lehetne a kep kontrasztjat novelni utomunka nelkul?:D vray renderelo.. kepet nem mutathatok:S..gamma 2,2
-
bencsab #42767 Ja, így már értelek. Jogos, bár akkor már a pontosság kedvéért 4 irányból kellene bevilágítani, hogy egyenletes legyen a fényeloszlás is.
Amúgy a kényszerből így lehet segítséget is kovácsolni, ugyanis a textúrák megfelelő irányba forgatásával a renderelt képen rajta lesz egy imitált SSS. Perzse ha 50 kockacukrot akar az ember szétdobálni ractorral, akkor már hisztis ez a megoldás. -
Arra gondoltam h minimum 9db kockacukorbol a középsőt felülröl fényképezni,és akkor a középső nem látszik át:)
De nem hisztiből....
-
bencsab #42765 mármint:
kockacukor google -
bencsab #42764 Abból sok minta van a neten:
-
egy doboz kockacukorbol kellett volna egyet fényképezni,sss miatt.De f*szák nagyon! -
bencsab #42762 Bazzeg, sztem egyszerre postoltunk, és az én írásom elszállt. :D
Most írhatommegint. Szóval:
http://www.benkodesign.hu/3d
87-90ig már sokkal jobbak lettek. Utóbbi képet az SSS szemléltetésére töltöttem fel. -
nenad #42761 sztem jó lesz.
köszi.
B -
bencsab #42760 Ja, én utómunkát nem csináltam rajta, mert ezen a képen nem is igen érdemes. A levels szerintem ezen nem segít, mert egyszerűen hiányoznak a képből a részletek. SZinte csak a csillanások látszanak rajta a többi egy nagy maszlag. -
másik -
mindjárt jobb nem? :] -
bencsab #42757 Fotóztam 2-t, de nem lett az igazi sajnos. Megpróbálom RAW-ba fotózni, hátha abból többet ki lehet hozni.
Az az alapprobléma egyébként, hogy ha 2cm-nél közelebb teszem a fényképezőt, akkor nem lehet rendesen bevilágítani a kockacukrot, ezért lettek csak ekkora felbontásúak a képek, pedig a kamera 6MP-s.
http://www.benkodesign.hu/3d -
Sajnos nem az :)
Vannak Beteg emberek :c)))) -
zenoka #42755 most lattam nem az:D:D
-
zenoka #42754 ne..ne mond hogy render:D -
-
Ugye ugy kérted meg h sss ne legyen rajta?:P -
nenad #42751 öcsémet megkértem, hogy fotozón,
nem könnyű, hanem intelligens megoldás. -
texturával könnyü:P -
nenad #42749 az jégkocka volt.
cukrot szetem fotozni kellene.
nincsen jó kép a neten.
-

Egycsapásra semmi se lett világos:) -
Egy kiterített kocka UVjéből tangens térben kellett volna Z-t nyomnod, hogy displaceléssel visszaadhasd ugyanezt a kocka élein is átfordulva. -
zenoka #42746 nekem ez a kep onmagaban is tetszik
-
Állat!:)
Képem nekem sincs,de itt a zdepth hátha jó vmire:)
link -
zenoka #42744 haha tele-pot :)
texturat nem tudok lonni sajna mert nincs itthon:):)
Jah Putyi igertem kepet 3d s nyomtato altal nyomtatott cuccrol:
ez az ize van egyedul itthon ez mar muanyag egybe lett nyomtatva (a kozepso kerek ize kiveheto)
bocs a minosegert telefonnal lett fotozva vaku nelkul felhomalyban:)
-
nenad #42743 én sem talaláltam textúrát, nincs kedve valakinek fényképezni egyet?
-
nenad #42742 renderido 3perc. -
nenad #42741 Potos kép.
cukros talán holnap
-
nincs renderelt kockacukor a neten. Bálnamentést meg buzis csinálni:) -
Inkább csináljatok valami eredetit : rendereljetek autót vagy atomágyut...(szarkazmus)...kockacukor - ezzel tényleg feladtátok a világnak a leckét.(( -
Igazábol gömb alaku "kockacukrot" akarok hozzá csinálni:)Gondoltam vicces a sok szögletes körités mellé:)