3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi!! Remekul muxik! Csak azert hianyzott, mert C4D-ben van ilyen, es olyan macera csak egy key pici arrebmozgatasaert bemenni a trackview-be.

Hehe, "fél napom".... De ne add fel. Btw, nem átlagos a progi. Nagyon átgondolt az "érthetetlensége" Tán csak valóban ahogy írtad mi "gyöpösödtünk" eddig a winfosra. Tablettel, és saját igényre kézhezállítva, "gyors mint a sors" speedmodeling stílusban lehet vele eszement dolgokat létrehozni.
KILLER2
Már megvan.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nekiálltam megtanulni a MAXot és nem is annyira vészes így, hogy a Maya-t tudtam már picit kezelni. Most éppen a reactorral szórakozok, de azt hogy tudom beállítani, hogy amikor rámegyek, hogy create animation, akkor ne csak 100 képkockáig csinálja meg?

Malakai
Itt is van, keyZoom a neve.
nikclark.com/scripts/pages/keyZoom

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nekem se ugrik be, hogy így lenne, de azt azért hozzáteszem, hogy a key-ek elsõdleges manipulálására nem a timeline való lent, hanem a trackview. 😊

Mondjuk nem lepõdnék meg, ha lenne rá script, mert ha a start timeot és az end timeot változtatod (pl az eredetileg 0-100-as framek, végig animáció, beállítod a 15-45-öt, változtatsz, utána visszaállítod 0-100-ra, ugyanúgy megmaradnak az azon kívüli key-ek).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
Létezik vmi keyframe zoom script.
De lehet h van maxban is,de animba nem vagyok otthon.

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Engem az háborit fel hogy az ember megszokja vagy rágyöpösödik a winfos és átlagos 3d progik kezelésére,és jön egy progi ami direkt megváltoztatja a szokásokat ami miatt plusz fél napomat elmegy hogy megtanuljam.de össze se tudom hasonliani emiatt mudboxal mert az kézreáll.De fehér srác nem adja fel😊

Hat en most hasonloan erzek a Max felol a hazim kapcsan... Egyszeruen annyira nem jon be, hogy az csak na... Tuti nem fogok valtani C4D-rol Max-re a kozeljovoben 😄
Es akkor egy kerdes is: lehet olyat, hogy a timeline-t ne mutassa vegig, hanem csak egy reszletet? Mert ha sok keyframem van, akkor elegge "osszeernek" es nemtom kivalasztani es mozgatni egyesevel oket...

Én egy évig nem nyúltam rá, annyira felb.szta a GUI az agyam!!
De ha az ember veszi a fáradságot a logikája (ami van) megértéséhez, rájön, hogy a leg kezesebb (hogy a legjobb e arról én nem vitázok, mert a Boba még "megvadul", õ Mudbox fun), és a legjobban konfigurálható GUI ami létezik. Én itt lestem el a dolgok nagyrészét:
http://206.145.80.239/zbc/forumdisplay.php?f=19
Én megszerettem azóta.
Lol. És szokás szerint...újra
Nem is tudom....hehe.
Csináltam "vezeklésnek" egy NFR-t, mert egy hónapja már nem jutok hozzá.
Kicsiben

És nagyobban:
Bluebay
lac coo
Azt vágom, de jó lenne látni is hogy néz ki 😊
Valaki egyszer írt valami plugint ami tudta ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Free
Nah ezt szeretem a Blizardos fiúkban hogy nagyon komolyan veszik a trailer készítést. az elsõ 3 4 mmp ben azt hittem, hogy nem anim hanem stúdió felvétel. mert mindenki tárgy mozgása felülete élethû lett.

utoljára a WOW trailer fogott meg ennyire. kira lett nagyon.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

nem tudok rola de ha kivalasztod a camerat akkor megmutatja fokusztavolsagot s az elo s hatsikot😊 elosik az ahonnan kezdodik az elesege a targyaknak hatsik az ameddig eles.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Vray kameránál van valami dof prewiew ?

Steel Painter
Hello a segítségeteket kérném
A 3ds max-al kapcsolatba

Elég kezdõ vagyok a dologban!
csináltam 1 modellt és csontot is hoztam létre, hozzácsatoltam a csontokhoz a vertex pontokat és próbaszerûen megmozgattam a modellt.
Elõfordul hogy nem csatoltam minden csonthoz vertexeket, és így vannak pontok amik nem mozdulnak el.
Kicsit húzós lenne mazsolázgatni a rengetegbe ha polyobjektekrõl van szó.
Ha van? Hogy lehet megnézni vagy kijelölni azokat a pontokat amikhez nincs csont hozzárendelve? Az az a kérdés másképp hogy van e olyan funkció a Max7-ben hogy kijelöli azokat a vertexeket amikhez nincs semmi hozzárendelve-( alapesetben csont ).

a segítséget elõre is köszönöm...

A hanglata a regi... Mar varom is 😊 De leginkabb a WoW filmet varom.
Malakai
Le vagy maradva, tegnap jelentették be, hogy a Warcraft 3 óta fejlesztik. 😊
A Ghostot meg nem az RTS-es csapat fejlesztette...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Linket dobhatnal, hogy ne kelljen keresgelni, de uj Starcraft trailer eleg bizarr, evek ota lealltak a starcraft projectrol. Utoljara Ghost trailer volt.
Bucser
3D-s topic lévén gondolom már láttátok az Új Starcraft 2 cinematic trailert😊

Ha még nem akkor szerintem érdemes megnézni😊 Már ha a TF trailer tetszett😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lac coo
Én nem jövök rá még az alapokra sem 😊))) Nem tok forgatni egy objektumot se, de lehet nem is objektum az amit annak hiszek 😊))))

ThomasGins
Ez a zbrush mindig felhuz a kezelõfelületeivel😊

ThomasGins
Bonyhád-Dombori fincsi helyek😊

piktor
Off:

Hej ThomasGins! Tudtad, hogy en bonyhadi vagyok? :-)
Hat ez poen...
Bocs az offert.

On...

ez a kiaszott kereso 10 bol ha egyszer mukodik, SG is csinalhatna mar valamit. Tul van terhelve vagy mi?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ez a mindentbele.hu szépen lemásolta a cgtalk design-t
Ha mar a ZB3 nal tartunk, neztetek mostanaban a Blendert?? Eleg komoly feature-k vannak benne, csak az az idiota kamerakezeles es pozicionalas ne lenne benne....

(Mulrires,Sculpt,UW,Texture paint,dinamika stb..)
ejnye-bejnye, hat te hol szoktal forumozgatni?!
😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Upps másik fórum..schuldigunk Al törölj!!
Ó, van crck is már
reccs
Alig gyorsak a srácok....
lac coo
Zbrush3.
PW:hereisthethoothpaste...nowwhereis

7 napos próba verzió ...

zsolesz92
ezt meg ezt néz meg, nem video, de sztem valahol itt kezdõdik a max.

KILLER2
3DS MAXhoz nincs valami ingyenes amgyar nyelvû videó, ami szépen elmagyarázza az alapokat?

tisztazzuk , n-patchnak abszolute semmi koze hozza.(meg hasonlo sem) Pont.

hunkircsi
Üdv MAX-os népek! Annak idején itt folytak kemény fejlesztések, meg próbálgatások, hogy hogyan lehet normális minõségû füvet elhelyezni nagy területre. Valaki összefoglalná nekem a legjobb, vagyis a legkézenfekvõbb, meg legmûködõbb megoldást? Vagy valami tutorialt mutatna? Nagyon kellene...
Thanks

Ki korán kel, poligont lel.

Boba
"hasonlo", ezt irtam.😉 Amugy ha igy nezed akkor quake3ban bezier spline van, amit az engine allitgat, hogy legyen a felosztas. Ez mar kozelit... de elvetettek a dolgot mer arnyekszamitas es normalmap mellett tul lassu volt.

nem találom az állam... leesett... 😛

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

n-patch nak nem sok koze van nurbshoz, mondhatni semmi sem...
az inkabb egyfajta meshsmooth.

Max Damage
Sziasztok...

Szeretném a segítségeteket kérni egy lowpoly ûrhajó modell (csak a külcsiny kellene) elkészítésében. Csontozva lenne rá szükség, jövõhét keddig...!!! Contept-et tudok küldeni a feladatról (de ha van jó vadász ûrhajó elképzelésed az is szóbajöhet), akit érdekelne a dolog 3e Ft-ért az írjon egy email erre a címre: [email protected]

Köszönöm...

Keményen néz ki. A filmtõl túl sokat nem várok, de a CGk miatt tuti megnézem. 😊
lac coo
Új Transformers trailer, hardwired.hu...

Boba
Nyah, par dolgot megint beirogatnek... Al ugysincs itt, szoval nem lesz kitorolve😛

Jatekok VS Nurbs. Volt mar hasonlo megoldas (Quake3 engines jatekok a mai napig tamogatjak, de termeszetesen polyra bontanak... rossz megoldas, de legalabb lassu. Doom3bol termeszetesen mar kikerult. Nem osszeegyeztetheto az arnyekokkal). Az Ati 8500as sorozata is tamogatta, N-patch (trueform) neven. A videokartyak gyartasa viszont nem olyan iranyba ment el, plusz ez kulon grafikai melot es programozast igenyelt egy abszolut bukta lett. Serious Sam es pl a Return to Castle Wolfeinstein tamogatja.

Dx10. Szeretnem itt is leszogezni. A Dx10 _NEM_ szebb megjelenitest fog megengedni. Abszolut nem errol van szo. Arrol van szo, hogy azok, amik mar 90%ban Dx9ben is elerhetoek, vegre elfogadhato sebesseggel fussanak. Így olyan effektek is megvalosithatoak lesznek, amik Dx9el halal lassuak voltak. (Vista alatt dx10el Lost planet azonos gepen vagy 2szer gyorsabban fut es szebb is picivel.) DoF es Motion blur se Dx10 specifikus... sot... megcsak Dx9 se, sokkal elobbi DX verziok is tamogattak mar. Szimplan kraft nem volt a gepekben. (Es talan meg mindig nincs... fene tudja... Project Offset valaki?)

Realtime raytraceing. Kizart, hogy bonyolultabb GI rendszer legyen hamarosan a jatekokban (2 evre elore biztos merem mondani...), egyszeruen nem abba az iranyba mennek meg. Jelenleg tokre ugy tunik, hogy a filmes ipart kovetik a jatekok effektekben. (Hint... a kovetkezo generacios xboxban se lesz meg valoszinuleg displacement. Ami azert egyszerubb es gyorsabb eljaras mint egy GI rendszer.)

Ezt a Dx10 WinXP dolgot mar cafoltak is... (Nem, nem a microsoft vedte a sajat portajat. Szimplan kiprobaltak az emberek es nemment. Ami viszont ment, az egy felreertesbol adodott. Az egy Dx10 SDK volt. Az valoban megy XP alatt.)

Sorry a sok rizsaert... ez van, ha nem vagyok gep elott napokig es beesem ide este 10 kornyeken es vegigolvasom a forumokat.😄
"Jo estet jo szurkolast!"

masnak is akadozik..

igen teljesen jol bejon...
nem lehet hogy egy masik oldalt nezel ahol "Hamarosan mostmar tenyleg van😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

nektek bejon az artistpub?
nekem leakad, de nem irja ki hogy nem talalja.

Én meg annak örülnék még jobban, ha közel élethû játékok lennének jó történettel és játékmenettel. Stalkert vittem most végig. fél-egy éve ez az elsõ játék, amire rábírtam magam. Van benne több fényrenderrelési beállítás. Static lights, dynamic lights. Ha staticon hagyom, akkor iszonyat sokat bukok az egész játék feelingjén. Dynamicon játszottam végig, még akkor is, ha néhol kicsit szaggatott, de szerintem megérte. Egy reálisabb játék még többet adhat az egészhez. Jobban beleképzeled magad a sztoryba. Szvsz ezért lenne fontos a jó grafika.
Igazából nem nagyon láttam semmi extrát azokon a képeken, ami miatt odaverne más gaméknak. Kap néhány új effektet a DX10 miatt, mint pl. motion blur, esetleg Dof. Na de attól még...

Nekem a mai napig a HL2 a kedvencem engine szempontjából. Nem a legjobb grafika, de a program baromi jól meg van írva.
Evogordon
Nem néz ki jól? 😄 Szerintem szebb egy pillanatkép a játékból mint amit te renderelsz 😄DD