63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• bencsab
    ez a 4:3-as képkivágás nemigen nyerő. aldaryn nyerő ebben, hátha ír valamit. én a tárcsázót egyébként az elejére gondoltam, ahol már most is van kör, és akkor felülre tehetnél bele kockacukrot. esetleg lehetne üres a bele, és megtölthetnéd teával! :D (hamár kifacsavarod a teapot-témát)
  • ThomasGins
    Állat!
    Kockacukor nem kell mellé?:)
  • nenad
    itt az ujabb verzió, kicsit megpseltem a korhüség miatt :-)

• nenad
    szórt cukor textura
  • zenoka
    golyoooo:D:D
    off
    hazajottem.. hazahoztam.. utalom..fel 6ra visszaviszem..ma kinyomtattam 0,6*70 méter pauszt..az egesz lakast kilehetne vele tapetazni..es ebbol meg nincs vege..12 peldany kell belole..erthetetlen hogyy a NIF Zrt. mire hasznalja ennyi peldanyban..
  • ThomasGins
    wip, up
  • ThomasGins
    még kicsit dolgozol 3:21kor letöltheted az internetet:)
  • zenoka
    13 ora...:S pfff...:S
  • Met
    van benne valamit, mert próbáltam nagy planekkel de akkor meg elég hülyén nézett ki (szerintem), hogy látszódott az oldalsó ablakban a nagy fehérség
  • putyi
    az a baj hogy pici ernyőkkel derítesz, így nem alakulnak ki a kasztni vonalait kirajzoló tükröződések.
  • ThomasGins
    Bocs akkor,akkor vray miatt látszik disp-nek.
  • Met
    azok rendesen lemodellezett recék a keréken :P
  • ThomasGins
    Lehet hogy egy vray reset kellene és előlröl kezdeni a beállitásokat:)
    Meg az a keréknyom disp kicsit traktoros:P
    Amugy szép lesz:)
  • Met
    Kicsit jobb a helyzet? :)
  • ThomasGins
    Amugy utállak érte, hogy vigyorog róla h nurbs:D
  • zenoka
    neha duplan kell betenni mert atsiklik felette a nep:)
    meg tessek szebbre csinalni az arnyekokat:P:)))
  • Atika :o)
    Ez az iPot :) de igen jo lett
  • nenad
    igazad van, tárcsázó tényleg jobb.
  • ThomasGins
    F*sza ez nagyon!
  • bencsab
    én arra a körre tennék inkább egy tárcsázót (azt a régi klaszikusat), úgy hitelesebb lenne a modell. amúgy fasza...
  • nenad
    egyébként itt van nagyobb felbontásban ha valakit esetleg érdekelnek a részletek.

pot-phone
  • nenad
    arról biza, a következő potos képet azzal csinalom,
    a .. nem lövöm le mi lesz az. :D
    Bár az előző nem aratott túl nagy sikert. :-(
  • zenoka
    nice...:D
    akkor most a 2008as max mental rayyerol van szo?
    ahoz valtani kenne az meg isten ments egyenlore:D
  • nenad
    1perc 28 a kis gépen, de alig latható különbséggel le lehet menni 30-40 secre ami szetm tök jó (1,6-os turion64x2)

• nenad
    ha a maxstart.max -ba ugy mented el akkor elméletileg igen,
    gyakorlatilag nem tudom.
    azt tudom hogy a maxscript ablakokat meg tudja jegyezni, ugyhogy valamilyen suffni tuningal meg lehet oldani.

Tegnap teszteltem az uj mental rayt, és annyira tetszik, hogy most egy ideig ezzel fogok renderelni. Föleg a hihetelten sebességű glossy és final gather tetszik. Simán lehet interioroket renderelni csak FG-vel, jó minőség/idővel.
  • bencsab
    Szerintetek be lehet valahogy állítani max-ban, hogy induláskor már nyitva legyen a tramsform type is, és a layers dialog box?
  • putyi
    háát...
    a világítást a helyedben újra átgondolnám. az egyetlen értékelhető részlet(világítási szempontból) jobb oldalon a hátsó sárvédőn kialakult csík, ami utal a karosszéria szép vonalaira.+aldaryn +nenad.
    az ablaknak lehet, hogy nincs vastagsága és lehet, hogy van smoothing probléma is azért tükröz kétszer.
  • Aldaryn
    A kereket pl. egy közvetlen nekifordított softboxszal, hogy csillogjon benne valami szépsígesen
  • Met
    én is de hogy?
  • zenoka
    koltoztunk frissultunk ilyenek:)
    http://tips.3dmax.hu/
    free blogmotor..elszantsag:)
  • nenad
    az élsimítást és a kerekeket, illetve a tükrözödést még belőném.
  • acsati
    hát nekem nagyon tetszik mivel én ilyen nem tudok :D grat
    amugy én is most dolgozok elsö automodellemen és az közel nem lesz ilyen szép és részletes dehát elsö. majd megmutatom
  • Met
    Na akkor elkészült a béta render. Várom az építő jellegű kommenteket :) (lehet dícsérni/fikázni)
    A jobb oldalon az a csík a falon valószínűleg a rosszul elhelyezett lámpa műve.
    Viszont az ablakokon mitől van dublán a belső tér? pl. a kormány.
  • zenoka
    mergeld uj scenebe az "mindig" segit:D
  • Met
    egyiksem segített, wire nézetben megy csak
  • bencsab
    vagy pedig customize/viewport config/disable textures
  • bencsab
    ilyenkor sok esetben segít, ha a textúra megjelenítése a customize/preferences/viewport/configure panelen nem match bitzmap size-on áll, hanem egy csöttekkentett módban
  • Met
    Amikor eltünt minden akkor mentettem, azzal nincs gond csak elő kellene szedni a renderhez :D
  • zenoka
    mindegy neki..ez feature hogy ideje pihenni:)
    csinalt elotte mentest? sikerult visszahozni?
  • Met
    Tök jó, szépen feltextúráztam mindent, (úgy szoktam, hogy ami kész azt hideolom, hogy ne zavarjon), nyomok egy unhide all-t erre elszáll a max
    Az megkönnyíti a progi dolgát ha az egyforma textúrás cuccok össze vannak attach-olva?