63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #42817 ez a 4:3-as képkivágás nemigen nyerő. aldaryn nyerő ebben, hátha ír valamit. én a tárcsázót egyébként az elejére gondoltam, ahol már most is van kör, és akkor felülre tehetnél bele kockacukrot. esetleg lehetne üres a bele, és megtölthetnéd teával! :D (hamár kifacsavarod a teapot-témát) -
Állat!
Kockacukor nem kell mellé?:) -
nenad #42815 itt az ujabb verzió, kicsit megpseltem a korhüség miatt :-)
-
nenad #42814 szórt cukor textura -
zenoka #42813 golyoooo:D:D
off
hazajottem.. hazahoztam.. utalom..fel 6ra visszaviszem..ma kinyomtattam 0,6*70 méter pauszt..az egesz lakast kilehetne vele tapetazni..es ebbol meg nincs vege..12 peldany kell belole..erthetetlen hogyy a NIF Zrt. mire hasznalja ennyi peldanyban.. -
wip, up -
még kicsit dolgozol 3:21kor letöltheted az internetet:) -
zenoka #42810 13 ora...:S pfff...:S -
van benne valamit, mert próbáltam nagy planekkel de akkor meg elég hülyén nézett ki (szerintem), hogy látszódott az oldalsó ablakban a nagy fehérség -
putyi #42808 az a baj hogy pici ernyőkkel derítesz, így nem alakulnak ki a kasztni vonalait kirajzoló tükröződések. -
Bocs akkor,akkor vray miatt látszik disp-nek. -
azok rendesen lemodellezett recék a keréken :P -
Lehet hogy egy vray reset kellene és előlröl kezdeni a beállitásokat:)
Meg az a keréknyom disp kicsit traktoros:P
Amugy szép lesz:) -
Kicsit jobb a helyzet? :)
-
Amugy utállak érte, hogy vigyorog róla h nurbs:D -
zenoka #42802 neha duplan kell betenni mert atsiklik felette a nep:)
meg tessek szebbre csinalni az arnyekokat:P:))) -
Ez az iPot :) de igen jo lett -
nenad #42800 igazad van, tárcsázó tényleg jobb. -
F*sza ez nagyon! -
bencsab #42798 én arra a körre tennék inkább egy tárcsázót (azt a régi klaszikusat), úgy hitelesebb lenne a modell. amúgy fasza... -
nenad #42797 egyébként itt van nagyobb felbontásban ha valakit esetleg érdekelnek a részletek.
pot-phone -
nenad #42796 arról biza, a következő potos képet azzal csinalom,
a .. nem lövöm le mi lesz az. :D
Bár az előző nem aratott túl nagy sikert. :-(
-
zenoka #42795 nice...:D
akkor most a 2008as max mental rayyerol van szo?
ahoz valtani kenne az meg isten ments egyenlore:D -
nenad #42794 1perc 28 a kis gépen, de alig latható különbséggel le lehet menni 30-40 secre ami szetm tök jó (1,6-os turion64x2)
-
nenad #42793 ha a maxstart.max -ba ugy mented el akkor elméletileg igen,
gyakorlatilag nem tudom.
azt tudom hogy a maxscript ablakokat meg tudja jegyezni, ugyhogy valamilyen suffni tuningal meg lehet oldani.
Tegnap teszteltem az uj mental rayt, és annyira tetszik, hogy most egy ideig ezzel fogok renderelni. Föleg a hihetelten sebességű glossy és final gather tetszik. Simán lehet interioroket renderelni csak FG-vel, jó minőség/idővel. -
bencsab #42792 Szerintetek be lehet valahogy állítani max-ban, hogy induláskor már nyitva legyen a tramsform type is, és a layers dialog box? -
putyi #42791 háát...
a világítást a helyedben újra átgondolnám. az egyetlen értékelhető részlet(világítási szempontból) jobb oldalon a hátsó sárvédőn kialakult csík, ami utal a karosszéria szép vonalaira.+aldaryn +nenad.
az ablaknak lehet, hogy nincs vastagsága és lehet, hogy van smoothing probléma is azért tükröz kétszer. -
A kereket pl. egy közvetlen nekifordított softboxszal, hogy csillogjon benne valami szépsígesen -
én is de hogy?
-
zenoka #42788 koltoztunk frissultunk ilyenek:)
http://tips.3dmax.hu/
free blogmotor..elszantsag:) -
nenad #42787 az élsimítást és a kerekeket, illetve a tükrözödést még belőném. -
hát nekem nagyon tetszik mivel én ilyen nem tudok :D grat
amugy én is most dolgozok elsö automodellemen és az közel nem lesz ilyen szép és részletes dehát elsö. majd megmutatom -
Na akkor elkészült a béta render. Várom az építő jellegű kommenteket :) (lehet dícsérni/fikázni)
A jobb oldalon az a csík a falon valószínűleg a rosszul elhelyezett lámpa műve
.
Viszont az ablakokon mitől van dublán a belső tér? pl. a kormány.
-
zenoka #42784 mergeld uj scenebe az "mindig" segit:D -
egyiksem segített, wire nézetben megy csak -
bencsab #42782 vagy pedig customize/viewport config/disable textures -
bencsab #42781 ilyenkor sok esetben segít, ha a textúra megjelenítése a customize/preferences/viewport/configure panelen nem match bitzmap size-on áll, hanem egy csöttekkentett módban -
Amikor eltünt minden akkor mentettem, azzal nincs gond csak elő kellene szedni a renderhez :D -
zenoka #42779 mindegy neki..ez feature hogy ideje pihenni:)
csinalt elotte mentest? sikerult visszahozni?
-
Tök jó, szépen feltextúráztam mindent, (úgy szoktam, hogy ami kész azt hideolom, hogy ne zavarjon), nyomok egy unhide all-t erre elszáll a max 
Az megkönnyíti a progi dolgát ha az egyforma textúrás cuccok össze vannak attach-olva?