63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #43217 amit en linkeltem az is szar volt?:S -
nenad #43216 példa értékű...
Larissa Meek,
-
nenad #43215 tuti hogy van, a chaosgroup forumon például Linda.
Milyen kis csini csaj, és milyen képeket renderel!
Free, komám, de felvitte az isten a dolgodat, A Ciscó-nak dolgozól?
:-)
na nyomok még egy gyűrű modellt, egy nagyon lyukasat fogtam ki, újra építem. -
Hehe. :) Láttatok ti valaha egyetlen fiatal, szép nagymellű lánykát is 3D-s programokkal szívni? Nah, itt van a kutya elásva...
-
nenad #43213 mondasz valamit ;-) -
...és a 17 éves nagy mellűek,nem felejtünk:) -
jah mostanában a cisco -ban dolgozgatunk átalakítás van. reggel 5-6 között érek be és este 7-8 között jövök el.
Közben meg töményen kapom az ideget. mindenfelől. a Nap legjobb része mikor a gyönyörű recepciós lányokkal lehet reggel KV-z ni :c) -
nenad #43210 http://www.visualarq.com/ -
putyi #43209 mi a neve? -
nenad #43208 a hardwireden postoltak egy fasza kis múvit.
- Weyland Yutani Teherűrhajó -
nenad #43207 ja, csak első install után meg se moccant aztán annyi meg 1 bambi, szóval meg se tudtam nézni, mondjuk még wip5 statuszban van, ugyhogy annyi. -
zenoka #43206 egyebkent megint kedvet kaptam a rhinohoz lehet elkezdek vele ujra jatszani:D -
zenoka #43205 ez az a modell: gyuru rhino
siman csak at tettem maxba max minosegben (nem tul polygonbarat) es kiszedtem par felesleges dolgott belole. oszt annyi:) -
Hehe... pont a minap emlegettük, hogy pl. Rhinohoz ajtó/ablak gyors objektum nincs... :D -
nenad #43203 a gyűrűt meg a foglalalot irigyelem tűled, az sokkal jobb mint az enyém, ugyhogy én is készítek egy másikat majd.
a modelleket bedobom hátha kell valakinek.
érdekesség megjelent rhinohoz, egy paraméterezhető építész kiegészítés, amivel ajtókat ablakokat stb lehet gyorsan bedobálni. Mint maxban.
-
zenoka #43202 aham ertem mire gondolsz:D
nagyon durva:) -
nenad #43201 viszont, melozol? -
Reggelt :c) -
nenad #43199 pl, bocs piszok fasza ez a image.
-
zenoka #43198 nah majd gondlokodok rajta hogyan kenne...de honnan szedek dragakovet hogy megvizsgaljam..hmm:) lehet elkapom asszony jegygyurujet (orulni fog):) -
nenad #43197 a drágakö hatást kellene erősíteni, ez olyan mintha üvegből lenne. -
Csiszolj még
-
zenoka #43195 kosz:D majd holnap este (valami nagyobb felbontasban, meg nem tudom milyen uton kenne elindulni a dragakovek vilagaba -gyemant renderhez nem egy nagy cucc latvanyilag szerintem, szoval valami szines kell majd), ma meg melot nyomatt ki a gep magabol:)
-
nenad #43194 piszok jó, a drágakövön csiszoljál még. -
zenoka #43193 nah ugy latszik megsem ezt szedtem en le:D
nekem ezt dobta a gep:
-
nenad #43192 http://www.indavideo.hu/video/Kaja_csata -
nenad #43191 végre exclusive rhino3d content. -
vannak rá konverter progik, vagy csak rhinobol lehet? -
Sok cucc megdől ott hogy nem lehet normálisan átkonvertálni maxba:( -
van egy gyürü az oldalon, ami ugyanolyan mint anyunak van -
nenad #43187 gyuru.3ds -
zenoka #43186 hehe ugyanezt a gyurut neztem hogy jatszani kenne vele de rauntam:D
nice egyebkent -
nenad #43185 az egyik gyűrűt kikupáltam amennyire lehetett.
-
Hmm... bakker, az újabb buildekben a direkt tracelt caustics clampolt. :| Hát ez elég érvégés. edig akartam valami szépet renderelni, de így nem fogok. :( -
zenoka #43183 nah ennek most jol utana olvasok:)
koszi -
lightcache esetében a PPT mód ez a "trükk" -
zenoka #43181 bar ezt multkor kitargyaltuk most jutt eszembe..sry:S -
zenoka #43180 egyebkent ugyanilyen trukkot nem tudsz lightcachre egesz veletlenul?:))) -
zenoka #43179 nah igen igy szebb:D
-
Ah, bocs, csak megilyedtem, mert nem akarok mahaságot beszélni. Amúgy meg de. Mindig meglepsz egy csomó dolgoddal, és csak csapkodom a homlokom, hogy jééé... ezt így is lehet. :)