3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsánat...<#rinya> köszi a segítséget
Rakd fel a max-ra a srevice pack 2-t is. Úgy már megy.
Amúgy csak a vista szóra kellett volna rákeresni a topicban.

Szasztok! Sehol nem találtam használható információt, úgyhogy megkockáztatom, hogy ti tudtok-e valamit: A 3D Studio MAx 9-et nem lehet valahogy összehozni a Vistával? Nekem Vistám van, és ez az elsõ progi, amit nem akar futtatni.
Aldaryn
<#idiota>

per aspera ad astra

egy ketto blenderes cucc,
allitolag nagyon jo a szimulaciox resze

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
Jap, Siggraphon voltak nem is egyszer, de a blog hiába játék orientált, ezek nem realtime futottak...
Itt van több videó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmmm.

Amugy ezeket mar lattatok?:
http://gameplanets.blogspot.com/2007/06/physics-simulations.html

vray szabvany

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mi az a VRayISO?

Malakai
Dieter Morgenroth készíti a VRayISOt, de azthiszem a legutóbbi verzió (amit nem tartott meg csak magának) az a béta2-es volt és az még sajna közelébe nincs a production ready fázisnak...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
😞

per aspera ad astra

en is ebben a hiszemben eltem.

Aldaryn
Akkor körbeérne a mosoly a fejemen.

per aspera ad astra

Malakai
Amúgy egy pillanatra azt hittem, hogy VRayISO...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ThomasGins
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/examples_vraydirt.htm

\"So always look on the bright side of death\"

lac coo
A dirt material érdekelne ( már ha ez az egyáltalán ), azt sose értem meg hogy mûködik .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Malakai
Az Dirt? Renderidõ mennyi volt?
Amúgy jól néz ki, bár fura, a bal oldali ívnél a különálló kõ, ahogy lelóg. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Ezen mit? Ahzoz túl egyértelmû.

per aspera ad astra

lac coo
Ezt a scene-t nem osztanád meg velem 😊))))
Szívesen megnézném 😉)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rájöttem. Az advanced transpareny-nél a type-ot additive-re tettem, és teljesen jó lett így.

ehe nagyon jok ezzek ar enderek...kezd gyanus lenni hogy a marsos videokat Te csinalod...😊😊😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

A probléma ott van, hogy egy üvegkorlát derékban félbevágja az embert. Van külön reflection-öm renderelve, amit rá tudok tenni erre a korlátra, hogy legyen, ami kitakarja az embert félig, de mivel az üveg mindenhol szürkén jelenik meg az alfacsatornában, lesz egy csomó fals infóm, ami ugye nem jó...

Aldaryn
Nem csak az RPC-ket rendereled csak külön passben? Akkor meg nem kell félig átlátszónak lennie, majd kompozitban levesezd az átlátszóságát.

per aspera ad astra

Aldaryn
na még egy, nagyobban, mára ennyi, megyek meggyet szedni. ^_^

per aspera ad astra

Sziasztok!

Egy nagyon egyszerû dolgot szeretnék megcsinálni, ami vray-el nem is lenne problémás, viszont a renderidõ, valamint RPC kompatibilítás miatt scanline-t vagyok kénytelen használni. Annyit szeretnék tenni, hogy a félig átlátszó anyag az alfa csatornában ne szürkén, hanem feketében jelenjen meg, pontosabban, hogy egyáltalán ne adja hozzá magát az alfa csatornához. Erre tudtok valami megoldást? Én sajnos már nagyon régen használtam scanline-t és nem mozgok benne túl otthonosan.

Korrekt, neked mitol nem esik szet az UW seam-oknal?
mivan csk nem az arcmagazinos mtv-s animos palyazaton indultok?😄 hajra hajra😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Azzal remélhetõleg már nem. 😊 Ezek meg amolyan van 10 percem a gép elõtt így a nagycsaládi kavarodásban dolgok.
Nenad, milyen demo? 😊 Ez Vraydisplacement modifier, ennyi, meg 10 noise egymáson.

per aspera ad astra

kirlay, van demo ebbol a cuccbol?
Milyen Palyazat? Szoljatok hozzam! :-)

youth
Jól néz ki 😊
De nem a pályázattal kéne pöcsölnöd? 😊

Youth

Aldaryn
VRay renderidejû subd mesherje nagyon érzéketlen arra, milyen szarkupac geometria van alatta. 😊 Kész...

(pár perc az egész, nagyon könnyed modellezési módszer)

per aspera ad astra

nem rossz😉<#taps>
valahogy lekenne vagni az asztalt rola😄

ThomasGins
Kicsit még játszottam a cuccal

Köszi!!!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

attol fugg milyen kozelre mesz.
vagy olyat feszitesz ra amin mar felhok is vannak
csak csinalsz meg1 gombot (kicsit nagyobbat) es arra teszed a
felhoket, ahol nincsen ott teljesen atlatszo...

Tisztelt profik, egy noobláma kéri a segítségeteket!

Bolygót szeretnék modellezni Max 9-ben, annyit már öszehoztam, hogy textúra és bump map, de nem tudom, hogyan kell külön textúrából rárakni a felhõket. A MAPS-nál kell beállítani, oder was?

Segítségeteket elõre és köszönöb és bocs, ha nagyon n00b voltam 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Juteszembe a Nero Recode illetve Vision nagyon kultúrált minõségû és sebességû konverter, fõleg ha DVD forrásról van szó. Mindkét magot 100%-ra terheli, a saját h264-es implementációja nyerte a legutóbbi doom9.org-os codec shootout-ot, de a mpeg2-esre sem lehet egy szava sem az embernek.
Csak ez éppen nem ingyenes. Premium Editon-t érdemes venni a teljes Nero csomagból, abban ez is benne van. 😛

repvez
Áldjon meg a kannák magasságos istene a segítségedért! <#worship>
ThomasGins

Rettenthető
Akkor az olvasási problémák elkerülése végett:

Kösz a segítséget!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ja nem csak az analisiz ment egy coreon...
koszi! :-)

ez sem dualos
de legalabb normalisan csinalja.

az uvegre sztem szimplan kapcsold ki az arnyek vetest
marcee nezem.. koszi.

youth
Bár mostmeg a finom kis árnyékok nem olyan pontosak... na kicsit babrálok...

Youth

youth
Szeva!
Secondaryra benyomtam a lightcachet, így egész korrekt a kép, alig foltos.
Köszi szépen!

Youth

Auto Gordian Knot, ha mpeg4-be jó a kimenet. (xvid avi/mkv)

repvez
mi állitodhatott el ha egy tégla testen nyomok egy flip normalt akkor csak feketére vált a szine de nem látok bele a belsejébe.Már visszaállitottam defaultra minden beállitást,de maradt minden ugyan ugy.

Nenad:Miböl mibe akarsz pontosan konvertálni?Vagy csak a extrát akarod leszedni hogy felférjen egy sima dvd-re?
-. .- / .- -.- -.- --- .-. / -- --- ... - / .-. .- -.. .. --- -.-. ... --- -. -.. / ...- .- -. / ..-. .- ... --.. --- -- .-.-.- / .- --.. / . .-.. .-.. . -. ... . --. / .-.. . -.- .--. .- -.-. ... --- .-..

affrancba, mar ezt is manual kell csinalnom?

-. .- / .- -.- -.- --- .-. / -- --- ... - / .-. .- -.. .. --- / -.-. ... --- -. -.. / ...- .- -. --..-- / ..-. .- ... --.. --- -- ? / .- --.. / . .-.. .-.. . -. ... . --. / .-.. . -.- .- .--. -.-. ... --- .-.. ? / ---... -..