63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Mivel csak a sourcet lövöd ki, így azzal azt éred el csak, hogy ne generáljon mégtöbbet, nem azt, hogy ne mozogjon.
Amúgy nagyon rég láttam glu-t, gondolom van rá módszer, azthiszem talán van még vmi beállítás is rá, hogy bizonyos mozgás alatt már ne számolgasson velük, de lehet az csak realflowban volt. :) Más nem csinálsz egy snapshotot a geometriájáról... -
Heje huja!
Glu3d, nem találok arra vonatkozó témát, hogyha glu-ban elinditom a folyadek szimulációt és miután pl a 100. framenél benyomom a disable soure-t nekem egy istennek nem akar megállni a tálban már benne levö folyadék, állandóan hánykolódik, de nem nyugszik meg:( Tud erre valaki megoldást?
Köszi! -
nenad #43255 nekem még 1xsem fagyott ki,
viszont, maunálisan installáltam a dotnetfx-et mert valami gond volt.
egyébként pont a csilli villihez kell a dotnetfx ahogy elnézem.
-
Nekem a navigáció siralom. Ugyan azoka betegségei mint a régi walk troughnak. Egy normális méretű jelenetben behalt. :D
ÉS fagy mint állat. Legalább öt fagyáson túl vagyok, minden VRay nélkül.
Hát, kenegessék be babaolajjal, és lassan tolják fel az ánuszukba a MAX 2009-et kedves Autodeskék. -
nenad #43253 bocs hogy spammelek, mondjuk már előző maxban is volt.
de ami kurvára tetszik, hogy minden paraméternek van tooltipje, egy kis ablakba felugró szöveg leírja mi is az a dolog.
Az uj materialok elég jók, és mind1iknek van performance tuning paramétere. Akik imádják a reál dolgokat, a selillumot is candela/m2 kell megadni, illetve a szinhőmérsekletet, kelvinben.
Kira. 14 új material csoport, mind1ikben jónéhány preset. Pl van víz is, amiben, uszómedence ( 2féle) tó, folyó, és tenger presetek vannak.
Koool -
zenoka #43252 tenyleg jol hangzik nez ki...mar csak egy jo sp1 re kell varni meg egy mukodo vray buildra:D -
nenad #43251 fele lemaradt
ablak2 -
nenad #43250 ablak -
nenad #43249 a region render is fasza lett, uj renderelő ablak egy csomó kool cuccal. -
nenad #43248 mivel én most mentalos vagyok, valszeg ez engem igen kevéssé fog érinteni
:D
A nagy batárt baloldalt érdemes kikapcsolni, a kocka a jobbfelső sarokban viszont tök jó. -
Tényleg? Épp most ért le a demó, de még nem volt időm kipróbálni. Egyik nagy bánatom mindig is az volt, hogy nem lehet normálisan navigálni beltérben. Ha erre érkezett most normális megoldás, akkor már megéri. Mondjuk a chaos fórumos "crash, crash, crash, and crash" reakciók után kicsit szkeptikus vagyok. -
nenad #43246 visszavonom, nagyon cool kis viewport kezelő cuccot kapott
:D -
Aki benne van a témában, az nézze meg a Blizzard.com-ot... -
nenad #43244 Úgy értem valami ujjal jönnek ki sztem.
most így szinte semmi melóval sok időt nyertek. -
nenad #43243 akkor bocs, azt gondolotam szivatás.
:-) -
zenoka #43242 hehe:D akkor atterunk a c4d-re:D van topicja errefele?:D -
marcee #43241 Én is ezt akartam linkelni.
A trial amúgy leszáguldott, de a feature videók kiszolgálója halott jelenleg.
Nekem nem rémlik, hogy akárcsak egy év is eltelt volna a 2008-as megjelenése óta. :( Ha más előnye nem is lesz, talán lesz hozzá újabb vray build, mert ugye a régi plug-okkal nem kompatibilis. -
Ez a MR implementáció megint VRayesebb lett. :) -
nenad #43239 ha mental rayezel, és nincsen hatalmas material készleted akkor igen.
van némi uvw, renderer, és biped update. Illetve a legfontosabb, két újfajta photometrikus pilács, kör, és henger formájú.
Van egy olyan feelingem, hogy tényleg ez volt az utolsó max.
...és mindezt leszámítva, Április 1 van.
MUAHAHAHA
(sztem poén) -
A jelenlegi bugokat már úgyis meguntuk. Nemdebár. -
zenoka #43237 megvarom mig szetszeditek es azt mondjatok hogy erdemes valtani:) -
max 2009
-
nenad #43235 illetve a külső harmóniához belső kell.
Mindkettő igaz. -
Szoval a belső harmóniához külső harmónia kell?:)
Jól értem?:) -
Pár jópofa free kép
link -
zenoka #43232 egyebkent a belso harmonia kerdese a no..a megfelelo no megtalalasa:D
nah pihiszuszi:D -
zenoka #43231 az kamu az ember fuggo altalaban..de kozelharc az rulez:) -
Összedobunk egy mindenki mester és tanítvány egyben workshopot itt lassan. -
Jó, akkor egyezzünk ki abban, hogy én átadom neked Vraybeli tudásom, te pedig kiokítasz hogyan leljem meg a belső harmóniám. :D -
zenoka #43228 haha en akkor beleirhatom mar hogy geotechnican designer and martial art instructor :)) -
Megyek és gyúrok... Ki tudja, milyen faszán festene a biómban, hogy "Archviz TD and generic model unit" -
:))) -
Azért ezen olyan jót derültem. Nem, nem üti egymást, csak "fura"
"...I’ve been a 3D animator, Miss USA finalist,..." -
zenoka #43224 bikinis:) -
zenoka #43223 ott nincsenek bikis kepek :P ;) -
Vagy nézd meg, hogy honnan linkelte a képet. :) -
zenoka #43221 keres ra a google...:P -
-
zenoka #43219 innen lestem:
http://www.diamants-infos.com/en/polished/forme_taille.php -
zenoka #43218 ha valakit erdekel ket lowpoly gyemant csiszolas
modern:
kep
file
es egy regiesebb fajta amit kicsiknel hasznaltak:
kep
file
de az is lehet hogy hasznalhatatlan dragako materialon mar nem volt kedvem gyurni:S