3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Olyan gondom lenne,hogy kaptam egy IBM intellistation M Pro-t amiben firegl 4 kártya van.Fut szalad minden kivéve a max 9-et.Nem hajlandó megjeleníteni a nézeteket , csak bedobja oda a bezárt ablakokat ,de látszik a négy nézetet elválasztó két vonal.ha létrehozok bármilyen testet azt se jeleníti meg.Találkozott már vki hasonló gonddal?
nem néztem még de sztem jó lesz
\"So always look on the bright side of death\"
maxban a letrehozott box oldalanak az aranya legyen akkora mint a psben letrehozott kep aranya tehat ha bealitassz egy boxot maxban ami 5*5 meteres (ugye unit setupban betudod alitani az egysegeket) akkor psben nem kell 5*5 meteres kep eleg egy mondjuk 1000*1000 pixeles kepet csanilni a lenyeg hogy a kep oldalaranyai akkorak legyenek mint a box oldalaranyai mert akkor ha rafeszited a kepet a box ra akkor nem fog elcsuszni..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
További szép napot!
nagykes/ps😊
Ha van egy blueprintem arról hogyan tudom szétválasztani a majdani top,left,front nézetet?
lejegyzik szokasaidat, (mosma ne tolts le promo filmeket!)
😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Emberek vannak még csodák. megérte a sok telefonálgaTÁS ÉS HASONLÓ
Ma T-com kijött bemért módosított modemet és szûrõt cserélt majd L ment. és most gyorsabb a netem mint elötte :c)
OFF END:
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
<#ravasz1>#ravasz1>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
lenne 1-2 kérdésem! az objektumok "nyilai" (nem tudom a szakszót) valamitõl kilóméterekre vannak az alkatrésztõl! hogyan tudom a nyilakat a helyükre tessékelni? íme egy kép:
a másik kérdésemet elfelejtettem :|
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sajna csak ilyen minõségben sikerült.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi a bajod ezzel? Szerintem szép. Egy noti képének ne feltétlen adj, még az igazán borsos árú darabok kijelzõje sem grafikai munkára lett kihegyezve.
per aspera ad astra
(a gumik amúgy mintha fordítva lennének rajta)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
komolyan: kontrasztra ezt szoktam hasznalni..szinhelyesegre meg hasra utes..gondolom produkcios kornyezetbe ez mashogy mehet jo draga monitor kalibralo kutyukkel.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ti hogy toljátok?
Youth
majdnem ugyanaz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs