3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szinte biztos, hogy valami driverhiba. Próbáld meg egy újabb driver-el, vagy váltsd át a max-ot egy másik képernyõmeghajtóra csak úgy próbaképpen.

😊) vagy ja😄 de az mar nagyon elvan dugva😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Sziasztok!

Olyan gondom lenne,hogy kaptam egy IBM intellistation M Pro-t amiben firegl 4 kártya van.Fut szalad minden kivéve a max 9-et.Nem hajlandó megjeleníteni a nézeteket , csak bedobja oda a bezárt ablakokat ,de látszik a négy nézetet elválasztó két vonal.ha létrehozok bármilyen testet azt se jeleníti meg.Találkozott már vki hasonló gonddal?
Aldaryn
Vagy uvw map bitmap fit commandja.

per aspera ad astra

DJ Skyline
köszi szépen! <#eljen>

ThomasGins
http://immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun
nem néztem még de sztem jó lesz

\"So always look on the bright side of death\"

haat psben egy 5*5 meteres 72 dpi cucc hany pixel (egy kis matek)😊
maxban a letrehozott box oldalanak az aranya legyen akkora mint a psben letrehozott kep aranya tehat ha bealitassz egy boxot maxban ami 5*5 meteres (ugye unit setupban betudod alitani az egysegeket) akkor psben nem kell 5*5 meteres kep eleg egy mondjuk 1000*1000 pixeles kepet csanilni a lenyeg hogy a kep oldalaranyai akkorak legyenek mint a box oldalaranyai mert akkor ha rafeszited a kepet a box ra akkor nem fog elcsuszni..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

És ezt maxban vagy ps-ban csináljam?

Nagyon egyszerû, akkorára vedd a blueprinteket hordozó plane-ket, hogy az eredeti mérettel 1:1-ben legyenek. Ugyanekkorára rajzold azt a box-ot is, és akkor minden klappolni fog.

örülök is neki😄
Akkor mondom 😊 ,kivágtam a blueprintet(egy vh-s géprõl van szó)be is rakom a top,front,left view-et,csinálok egy boxot hozzájuk,viszont a box az eredeti méretek alapján lett megcsinálva és igy kb egy tanksapka nyilásával egyenlõ nagyságú a képeken.A viewportokhoz próbáltam boxot igazitani,úgy viszont több ezer méteres lett volna a box.Kérdés hogyan tudom azt elérni hogy a repülõ igazodjon a box méretéhez?

ezért vannak itt az okosabbnál okosabb emberek 😛

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Esetleg kinek irhatnék ha segitségre lenne szükségem?Mert van olyan amit tutorialban nem találtam meg!?

Rendben,köszönöm Mindenkinek!

További szép napot!

* is

ThomasGins
tuti van rá magyar tutor is

Van hát, felUVW-heted egy flippelt normálú téglatestre is, de ha ez a kérdés felmerült benned, akkor maradj inkább az elõbbi megoldásnál.

* is

😊 Én si gondoltam rá,de azt hittem van más megoldás...

LOL!!!
nagykes/ps😊

Sziasztok!

Ha van egy blueprintem arról hogyan tudom szétválasztani a majdani top,left,front nézetet?

lehalgatnak vazze!
lejegyzik szokasaidat, (mosma ne tolts le promo filmeket!)
😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Nem, ilyen nincs. Kezdj gyanakodni, és félni.

per aspera ad astra

Free
OFF:

Emberek vannak még csodák. megérte a sok telefonálgaTÁS ÉS HASONLÓ
Ma T-com kijött bemért módosított modemet és szûrõt cserélt majd L ment. és most gyorsabb a netem mint elötte :c)

OFF END:

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
persze😊
De volt pár távoli háttér azért 2d-be.

A Hatter is 3d?
<#ravasz1>

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Malakai
A nyilak neve pivot, innentõl már mindent tudsz.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
hali
lenne 1-2 kérdésem! az objektumok "nyilai" (nem tudom a szakszót) valamitõl kilóméterekre vannak az alkatrésztõl! hogyan tudom a nyilakat a helyükre tessékelni? íme egy kép:

a másik kérdésemet elfelejtettem :|

lac coo
És milyen reflection van rajta? Fershnel ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
Sokféle nem volt,de ezen mindjárt kettõ is van😊
Sajna csak ilyen minõségben sikerült.

lac coo
Gondolom ha kérném el tudnád sorolni, hol, milyen , mennyi, milyen shader-ü kanna szerepelt a filmben ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
shrek3at ajánlom mindenkinek,és moziba,nagyon szép embershaderek vannak benne,meg pár kanna is ugye😊

Mindketto van a gepen (crt/lcd), de leginkabb ha a pantone szinek viszonylag helyesek akkor arra a monitorra lovom be a szineket.
Aldaryn
Oh, a legendás Z4 visszatér! Taps, és ováció, sokan állva élveznek el a gyönyörtõl a tömegben, az idõsebbek hirtelen szívrohamot, a fiatalabbak nyalókát kapnak!

Mi a bajod ezzel? Szerintem szép. Egy noti képének ne feltétlen adj, még az igazán borsos árú darabok kijelzõje sem grafikai munkára lett kihegyezve.

per aspera ad astra

youth
Hehe, észre se vettem 😄DDD

Youth

Sadist
Porsche 911 Turbo-t tudsz csinálni? 😊
(a gumik amúgy mintha fordítva lennének rajta)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

legyetek szintevesztok mint en s mindenhol szep az elet😊
komolyan: kontrasztra ezt szoktam hasznalni..szinhelyesegre meg hasra utes..gondolom produkcios kornyezetbe ez mashogy mehet jo draga monitor kalibralo kutyukkel.

Papirzacsi
Nálam is hasonló problémák vannak. A notin tök másak a színek, illetve sokkal világosabb a kép. Ami itt normálisnak túnik, az az asztali gépem monitorán, és máshol is enyhén zöldesnek és sötétnek tûnik. Nem tudom a megoldást, csak azt ,hogy a probléma nálam is megvan. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

youth
Az a bajom, hogy a notin is más színek és kontraszt uralkodik meg más a CRTn is... mi a döntõ? Most rákötöttem egy régi katósugárcsöves monitort a notira és úgy lövöm be a színeket meg a kontrasztot, mert mintha nyomtatáskor ahhoz lenne közelebb a végeredmény...
Ti hogy toljátok?

Youth

youth
Elõvettem a régi Z4 modelt, gondoltam elbabrálok vele megint kicsit.

Youth

bar ha mar szõr es gombas here akkor par lapostetu nyugodtan nyomulhat rajta😊)

Én már írtam, hogy érdekes, és hát nézd meg mindenkit felcsigázott, ergo jó.
igazság szerint én NEONSZÕR-nek neveztem el, ha már ki akarjátoktalálni, mi ez... DE MINEK? 😄 ez egy sima golyó(najó labda és nem here), amit szõr, vaaaaaagy pl. haj borít... szal ne azt nézzétek mi, hanem azt, milyen! ok?😊
Gombara gondolt sztem.
majdnem ugyanaz.

ThomasGins
Én is csak péniszest láttam még😊

fle go
Láttál már penészes heregolyót? <#idiota><#idiota>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ez Einstein...csak meg nincs kidolgozva az arc😊)

Érdekes. Mint egy penészes heregolyó.
ez mi? elektrosokkolt szõrös labda?

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

egy kis nfr, csak úgy miért ne, vagy csakazértis😊