3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat pedig mental rayhez kepest, tobb beallitas modja van (render parameterek).
De az teny hogy joval hamarabb kapsz vele szep eredmenyt.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

meglestem vrayt...ez szinte majdnem,hogy automata. beszarás hogy egy indirect illuminationnal mit csinál. sebaj néha foglalkozom vele egy kicsit hátha bele tudok még tanulni.

It\'s good to be bad.

ujra:

Fixing the scroll wheel in the modifier menu

Posted August 2006 by Vincent Brisebois

Software: Autodesk 3ds Max
Category: UI

PROBLEM: When you open the modifer list and try to use the scroll wheel, the menu doesn't scroll correctly, it flickers. SOLUTION: This is related to a windows display setting. Follow these instructions to fix this issue.. In Windows XP, click on "Start" -> "Control Panel" -> "Display" -> "Appearance" Tab -> Click on the "Effects" button Turn OFF "Use the following transition effect for menus and tooltips" That's it, your mouse wheel should now work while you are browsing through the modifier list.
nem haragszom, miert haragudnek? :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Akkor nagyon félreértelmeztem ne haragudj, csak ki vagyok merülve és másképp értékelem a dolgokat. Itt a hétvége és a mentalrayes problémám is megoldódott úgyhogy végre pihenhetek. Megmutatom az igen sok javításra szoruló munkámat.
Ez lenne itt!

It\'s good to be bad.

vray override material..Pl.

egyebkent ahogy elnezem eleg konnyen meg lehetne irni.
poen hogy milyen css stilusok vannak..

.nagyonirritaloszoveg {
font-weight: bold;
color: red;
font-size: 40px;
}
.kevesbeirritaloszoveg {
font-weight: bold;
color: red;
font-size: 20px;
}

Egy láma kérdésem van.

Interior rendernél a padlóról visszaverõdõ vény átszinezi barnás árnyalatúra az amúgy fehérnek szánt falat

Köszönöm elõre is!
szerencsere en kinyirok minden XP effectet alapbol.
DarkGeo, vicc volt, Egyebkent elegge fel lehetsz porogve..

masold ki, login nelkul nem megy...

Ez szerintem nem csak nekem okozott problemat...

Link
ThomasGins
Asszem ez lesz a legjobb nekem,köszi!

\"So always look on the bright side of death\"

Volt anno egy discreet -es website ahol proceduralis modellezes volt, noise volt egy palane-ra rakva de egy radial gradienttel ki volt maszkolva. Hatarozottan jol nezett ki (igaz az szakadek volt, tehat hegy, csak negativban)
24 vagyok a fenébe 😉

It\'s good to be bad.

LOL😊
lehet gyorsabb kitenni egy 18 as karikat meg szuloi engedelyhez kotni a topic latogatasat😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

*Nenad Elnézést

It\'s good to be bad.

Ennyire zavar akkor sajnálom. Van egy ötletem Nenand, ne olvasd el. Köszönöm.

It\'s good to be bad.

Egészségedre!

It\'s good to be bad.

ThomasGins
Kész vagy😊

youth
😊

Youth

<?php
DarkGeo_Filter();
...//vki irja meg. 😄
?>

ThomasGins
Nincs valakinek ötlete gyors eróziós hegy készitésre modifykkel?

youth
Skyperól az indexen: link

Youth

Miért lehet az ,hogy berakom vraybe a maxot, kreálok egy plane-t és egy gömböt majd render kiszámolja és miután végzett a renderelt képet még be tudom zárni ,de ezután percekig nem tudok hozzányúlni a maxhoz és csak áll...?!

It\'s good to be bad.

jöhet az egész éjszakás render

It\'s good to be bad.

NEM HISZEM EL!%%!++%'"+ MEGVAN!!!!!!!!!!!!😄
Ez a mocskos...csak annyit mondanék "Daylightassembyhead" Skylight -> mrSKY és ugyan ki volt kapcsolva , de ezt a kapcsolót No Skylightre kell állítani külömben a DOF átlátszóvá teszi az objecteket...rohadjon meg

It\'s good to be bad.

Kipróbáltam mergevel átraktam új scenébe még a szobát is újrakreáltam és ugyanez...fa.... a mentalraybe. Mire most egyáltalán materiálokba beletanulok vraynal...ahh:S azért a scenét majd megosztom veletek

It\'s good to be bad.

fle go
nem mükodik, valami gond van😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

sracok, nektek mukodik normalisan a skype? Nem nagyon tudok beloggolni...

Malakai
Esetleg rakd ki a scenet ide, aztán meglessük...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ha igy nem jo, akkor hasznalja mashogy csinalja...
pl? Refeszited egy planere, vagy egy gombre vagy akramire.
egyebkent en sem hiszek benne hogy ez ne menne, lehet mar megbugoztad a scenedet. Egyszeru mergeld be, vagy hoz be a modelleket egy uj scenebe.

Ez a probléma azért idegesít. nem értem miért csinálja és nincs kedvem nekiállni v-raynek mikor végre elmondhatom ,hogy "kezdem" ismerni a mental rayt😄 bár lehet próba képpen valamikor felrakom. max 9 alá van?!
de ez akkor is idegesít és úgy is rájövök mi lehet a baj😄 másnem újrakreálom az egészet

It\'s good to be bad.

Inkább 3 évente 1x nyúlok mélyebbre, mint elsietve gagyizzak, osztán csak waiting 4 the render. Szomorúan válok meg ettõl a régitõl. (3,2 éves P4 3,2 giga 400DDR), még mindíg elfutnak a gammák is, csak hát, a minap egy 72 órás render "kissé" rádöbbentett, hogy ebbõl elég volt. Majd ez megy nyugdíjba "netezni".
Met
Az lenne a kérdésem, hogy ugye amikor bekapcsolom a use nurms subdivisiont akkor az elsimítja az éleket, hogy tudom azt megoldani, hogy 1-2 élen ne simítson annyira vagy egyáltalán ne nyúljon hozzá?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
Próbáld ki a vray-t mert itt fogsz szivatni minket😛

Malakai
Bocsesz, de nem sikerült reprodukálni a problémádat...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hegyekben állnak a dual xeon, opteron lapjaik, csak tessék, csak tessék! Mondjuk nem lesz olcsó mulatság, pláne a szükséges kiegészítõkkel (EATX kecó, FB-Dimm memó és ugye a prockók)

Még nem tudok róla, nálam minden gigabyte, ergo míg ki nem jön tõlük addig túlórázik itt az "öreglány". Szvsz, ez alatt, ha új gép esedékes 3d nél nem érdemes megmozdulni. Van gigabyte vonalam, majd rákérdezek náluk mi a pálya, mi várható, de logikus hogy jönni fognak, mert a core2 Quadok itt kopogtatnak már erõsen.
Szóval hogy higyjetek már nekem😄

It\'s good to be bad.

Szerintem meg nem.

It\'s good to be bad.

Malakai
Hát ez pedig screen...
Az environmentbõl húzd be a material editorba a mapot, ha még nincs bent. A mapnál a Mapping legördülõben Spherical Environment legyen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Majdnem kész. mutatoma problémám:
DOF nélkül
DOF-al

It\'s good to be bad.

ThomasGins
bocs félreolv

ThomasGins
hát ne screen legyen😊

ThomasGins
utilities fülnél a rescale,ha ezt keresed

egyébként az enviroment map nem screenbe van állítva, cal az nem lehet :S

It\'s good to be bad.

hehe😄 hát igen az alapok ugye😛 Na szóval hamarosan csinálok egy képet róla,hogy mirõl is beszéltem lejjebb. perpill épp azt renderelem csak DOF nélkül is lehajtott nézettel,hogy ne látszódjon az enviroment, ami miatt akartam használni.

It\'s good to be bad.

vafeN
Háhá😊 most már igen, köszi szépen^^ [ nem is gondoltam hogy erre jó a scale😄 szótározni meg lusta vagyok^^ ]

[O_O] (.)(.)

Malakai
Láttad már az alap transzformációs eszközöket? Move, Rotate, Scale? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vafeN
Valaki tudna segíteni egy nagyon egyszerû kérdésben? Egy boxból csináltam egy plasma TV-t [ legalábbis ugy néz ki😄 ] és annyi bajom van vele hogy tul kicsi lett mint aminek kellet volna lenni-e. Az át alakításhoz edit poly-t használtam, de így nem birom a méretét változtatni. Hogyan bírom azt megcsinálni hogy tudjam változtatni? Vagy legalább nagyobbra venni [ nem fogom ujra kezdeni ]

[O_O] (.)(.)