3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az teny hogy joval hamarabb kapsz vele szep eredmenyt.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
It\'s good to be bad.
Fixing the scroll wheel in the modifier menu
Posted August 2006 by Vincent Brisebois
Software: Autodesk 3ds Max
Category: UI
PROBLEM: When you open the modifer list and try to use the scroll wheel, the menu doesn't scroll correctly, it flickers. SOLUTION: This is related to a windows display setting. Follow these instructions to fix this issue.. In Windows XP, click on "Start" -> "Control Panel" -> "Display" -> "Appearance" Tab -> Click on the "Effects" button Turn OFF "Use the following transition effect for menus and tooltips" That's it, your mouse wheel should now work while you are browsing through the modifier list.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ez lenne itt!
It\'s good to be bad.
poen hogy milyen css stilusok vannak..
.nagyonirritaloszoveg {
font-weight: bold;
color: red;
font-size: 40px;
}
.kevesbeirritaloszoveg {
font-weight: bold;
color: red;
font-size: 20px;
}
Interior rendernél a padlóról visszaverõdõ vény átszinezi barnás árnyalatúra az amúgy fehérnek szánt falat
Köszönöm elõre is!
DarkGeo, vicc volt, Egyebkent elegge fel lehetsz porogve..
It\'s good to be bad.
lehet gyorsabb kitenni egy 18 as karikat meg szuloi engedelyhez kotni a topic latogatasat😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
DarkGeo_Filter();
...//vki irja meg. 😄
?>
\"So always look on the bright side of death\"
Youth
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Ez a mocskos...csak annyit mondanék "Daylightassembyhead" Skylight -> mrSKY és ugyan ki volt kapcsolva , de ezt a kapcsolót No Skylightre kell állítani külömben a DOF átlátszóvá teszi az objecteket...rohadjon meg
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
pl? Refeszited egy planere, vagy egy gombre vagy akramire.
egyebkent en sem hiszek benne hogy ez ne menne, lehet mar megbugoztad a scenedet. Egyszeru mergeld be, vagy hoz be a modelleket egy uj scenebe.
de ez akkor is idegesít és úgy is rájövök mi lehet a baj😄 másnem újrakreálom az egészet
It\'s good to be bad.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"So always look on the bright side of death\"
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Az environmentbõl húzd be a material editorba a mapot, ha még nincs bent. A mapnál a Mapping legördülõben Spherical Environment legyen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)