3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Állatkert?😊

\"So always look on the bright side of death\"

vafeN
😄 Merre is laksz? De amugy meg akkor már könyebb dolgom van hogy ha keresek valami képeket farkasokról és láttás alapján😊

[O_O] (.)(.)

ThomasGins
Van kint egy causticsos leirás fryrendernél az nagyon komolyan néz ki

redqueennel meg nem lattam gyorsabb path tracinget exteriorben az biztos, ez simcs hozza kozel sebessegben, de legalabb van benne instanceing meg egyeb. Egy alu materialt probaltam ki, az ugy tunik eleg gyorsan elfogadthato szinture renderelte magat.
Ami igazi utes lenne az interior portallal, (egyebkent az Jozsi altal belinkelt max2008 as linken az mr renderelos video jol erzekelteti a dolog jelentoseget) valoszinuleg igen sokat javithat a renderidon.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Jó, akkor elõttem vagy, majd tudósíts, ha megnézted. Aszondják, hogy ezeken túl, még gyors is... bár noná, hogy nem írják, hogy lassú.
epp ma tettem fel de meg nem rendereltem vele.
A felulet tetszik meg a megoldas is szezacios ahogy betettek maxba sztem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

portalos dologra mar egeto szukseg volt, mert mental egy nagy gyengesege az interior, es ha mar fryrender is tud ilyet akkor az milyen gaz hogy mental nem.. 😄

egyebkent sztem jo lesz az uj max.

Malakai
Mi nem tetszik? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ibor90
Sztem nem kell azét elmenj akkor 200km-t, a neten biztos találsz egy csomó képet pózoló kutyákról, kutyakiállításokról, stb.
És így még azzal se kell kínlódni hogy rábírd a kutyát hogy megálljon neked egyhelyben, vmi pózban amíg te elsétálsz beállítod a képet csinálsz vagy 2-3 fotót hogy legyen egy jó legalább, mert úgyse fog úgymaradni hacsak nincs betanítva vagy ilyesmi. Az enyém bevan 😛

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

Nenad. Te vagy a renderengi guru. Ezt már próbáltad? Vélemény?
Esetleg tapasztalat?
Fryrender
Szép tiszta modell gratula, a metál stuffokat meg nem könnyû rutin nélkül. De ahogy Youth is mondta...
ThomasGins
Egy studios hdri-re befizetnék azér😛

vafeN
uh😄, hát a kutyás rész nem is rosz ötlet de 200km-en belül van csak egy ismerõsön akinek van kutyája is😊

[O_O] (.)(.)

youth
Szerintem kezdj el fotókat gyûjteni farkasokról.
aztán szerintem jó ötlet az is, ha kutyát fotózol, pózoltatsz és az alapján modellezed le, nincs sok különbség, a szõrét kicsit megbuherolod PSben és textúrád is van.

Youth

youth
Na ez egy klassz modell, szerintem ezen ha kicsit pöcsölsz a fényekkel, shaderekkel stb útközben bele fogsz jönni hidd el.

Amúgy stúdiófényekkel tudnám elképzelni faszán, mint pl ezt: link
Józsi: ismerõs gép? 😊))

Youth

Effendi
Hát igen, jól látod 😊
HDRI-vel csináltam, de az is beltéri, és a csúcsfények elég rosszul estek, ezért néhol beégett, ezért betettem egy kis light materialt föléje, hogy elnyomja.

... Amugy köszi a pozitiv kritikákat. Az az igazság, hogy fõként modellezni szoktam, és a fények, meg a material beállítások nem az erõsségem.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

vafeN
Tudnátok segíteni? Szeretnék csinálni egy farkast, de nem tudom hogy hogyan kezdjek és erre kéne az ötletetek/tudásotok, vagy ha tudd vki tutorialt adni azt is megköszönöm [ én seholse találtam még google-t is használtam ]

[O_O] (.)(.)

youth
Szép a modell!
Nem csinálsz dobozkát neki? mint itt: link
Amúgy milyen környezete van? a világítás olyan mintha kültéri lenne amit meg visszatükröz meg mintha egy szobában lenne... lhet én látom szarul

Youth

KILLER2
Ez fasza. Én még rohadtul kezdõ vagyok, azért ilyen. De majd még próbálok javítgatni rajta.

Töltsük le az internetet!

fuu haver ez nagyon rendben van😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Nagyon pöpec lett!

Effendi
Na elkészítettem a trombitát. Végül a modellezés kb 4 óra lett...Tom, béna vagyok 😊
A renderre és világításra annyi idõm ment rá, hogy nem is mondom.
(van vagy 20 renderem róla és a közelik között volt amelyik 2 óránál is több ideig készült a gépemen.
íme néhány , lehet, hogy szétnyomom a fórumot, elõre is bocs.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

ThomasGins
megoldódott...

ThomasGins
Akkor passz😊

Nincs valakinek egy villamos modelje?

Met
Azért írtam, hogy nem állítgattam semmi mert elvileg minden alapon van😊. Levettem low-ra az irradiance map-ot de így is beáll<#fejvakaras>

szerk: kikapcsoltam a frame buffert és most nem akadt ki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
Ez egy vray tutor,mi az h nem állitgattál semmit?😛
Alapbol az irradiance map highra van állitva,ha visszaveszed gyorsabb lesz,ha ez a gond...

Met
Kiszerettem volna próbálni ezt a tutorialt, csinálnám a próba rendert és utána megáll az élet, a max 50%-ot eszik a prociból de nem történik semmi. A V-ray melyik beállítása lassítja le így? Nem állítgattam semmit.

Zsolesz ez aranyos! Igenis tessék folytatni még akármi is lehet belõle! Most nekem is adtál ötleteket nem is keveset , bár már régóta tervezek egy hasonlót. Ha folytatnát tartsd meg ezt a vonalat mind materiálban mind tervezésben, legyen a lehetõ legegyszerübb 😊

It\'s good to be bad.

Met
én kerestem 😊 a többit privátban

ngcsnet: én is azon gondolkoztam hogy mi lenne ha külön ojjektumot gyártanék belõle nurms nélkül

ibor90
Én ezt Maya-val csináltam még régebben, csak mutatom hogy ilyen az én késem (amúgy bicska de mindegy)
Bicska

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

KILLER2
íme elsõ próbálkozásom egy késsel:

Töltsük le az internetet!

zsolesz92
Elõször normális képet akrtam belõle kihozni. mivel ez nem ment, és nem akartam több óra munkámat eldobni (igen, jól láttok nálam ez több óra volt xD) ezért raktam rá minden szart és naggyábol igy elmegy(nekem😄)
Ps utómunka nincs rajta(ugysincs értelme 😉)

ngcsnet
én a helyedben egy maszek, de egyszerû megoldással oldanám meg:

azt az 1-2 élt explodáld, aztán arra az objektumra már ne rakj nurms modifiert

zsolesz92
Aztá nem bizti h te voltál😄

zsolesz92
szia, sajna nem értek hozzá de azt hiszem te kerestél mustanghoz tutorialt azzal az okkal hogy 5ödször kezded ujra.
Mondtad h megtaláltad egy oldalon. Meg tudnád adni ezt az oldalt? bent volt kedvencekben, nagyon tetszett, rengeteg tutor volt rajta, és elveszett az összes könyvjelzõm a vinyócserénél.

youth
<#alien2>

Youth

Met
senki?

A Mustáng oldalán a "kopoltyú nyílást" szeretném megcsinálni, kihúzom a megfelelõ éleket, bekapcsolom a nurms-öt és csak egy hullámos felület lesz belõle<#szomoru1>

nincs mit...gondolj ram ha majd kijon a dvd-d;P (komolyan ne vedd)😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ctrl+alt+del 3szor egymas utan vagy reset gomb esetleg a halokabelt kihuzod...
Elnezeset:
de a problema veled tenyleg csak annyi hogy olyanokat kerdezel FOLYAMATOSAN ami egy kis gondolkodassal megoldhato..az elmult 24 oraban kb 5-6 teljesen olyan newbie kerdest tettel fel amiert mar egy tanarba' azt mondta volna hogy irany vissza az ovoda eloszor a kezsegfejleszto dolgokkal kenne foglalkozni rajzolgatas/legozgatas..
elhiszem hogy ujdonsag meg minden, de azert a gondolkodas nem art meg, meg neked sem...
no offense csak legyel mar kevesbe "pattogos"... relax...

hogyan lehet kikapcsolni a vray messege ablakot mert bezárni nem lehet csak átméretezni de ha hozzáérek atommód lefoglalja a procim.

It\'s good to be bad.

youth
Király! Köszi szépen!!!

Youth

na ez kell neked:
html be kell beilleszteni

<embed src="http://www.dvision.hu/chianti.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="false" name="chianti"></embed>

csak a width et meg a heightet alitsd at😄
egyebkent faszantos panorama😄

OFF
PL:
html-be illesztes:
<embed src="http\akarmi.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="false" name="na ez a neve"></embed>

width, high: egyertelmu
controller: controlerek
lopp, autoplay: valszeg egyertelmu
ui: remelem mukodik😄

youth
Off:
Egy oldalba szeretném beszúrni ezt a quicktimeos panorámát:
http://www.dvision.hu/chianti.mov
próbáltam beszúrni mint kép, stb, de dreamweaverben csak javas cuccot lehet beszúrni vagy én nem találtam mit kell csinálni.. mondjuk egy táblázat egyik mezõjébe szeretném ha megjelenítené és ott lehessen forgatgatni míg mellette képek, szövegek lennének.
vagy át kéne valahogy javas cuccba menteni?

Youth

ó igen!
megy!
kösz!
privatban kuldtem egy filet.

itt rc5 van max9 en, teljesen jol megy..

1.5 RC5
vray verzio?

Még mindig nem megy a vray override material.

Megnéztem ezt a tutorialt:
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/examples_vray_overridemtl.htm
Basic material:floor
GI material:wall
eredmény: fekete lett mindkettõ.

Azt hittem, hogy itt nincs mit elrontani.
😞