63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
GixEr #44385 Eljenek a megrendelok, optikai analfabeta a 99%-a raadasul jobban ertenek mindenhez, 0 kepzeloerovel.
"most nezzuk meg zolddel"
"most sargaval"
"kicsit feljebb - kicsit lejjebb" stb... -
zenoka #44384 jol sejtettem akkor:) csereljetek fotost vagy ki kell menni vele es az orrcimpajara koppintani:) -
Iszonyat zajszűrés van rajta, iso 400-on készültek Nikon D200-as géppel, ami nem egy rossz masina, de a Nikonok sosem az alacsony zajról voltak híresek. Éjszakai képet én, kis amatőr, fotózni nem tudó ember is mindig állványról, és legkisebb isoval lövöm, hogy szép, tiszta, és éles legyen. De itt ráadásul külön fonots szerepe is lett volna az élességnek, tisztaságnak... Könnyen előfordulhat, hogy alkalom adtán kimegyek, és fotózok normális képeket...
Nenad, bencsab köszi! :) Mi meg nagyon jól éreznénk magunkat, ha több ilyen megrendelésünk lenne, amit lehet mutogatni. Persze, az igyekezet megvan, csak ugyebár amikor megkapja az ember az arcába, hogy mi az a fura zöld folt a fémeken (mellette lévő fa tükröződése...) és le kell szedni, akkor ugye a lelkesedés kicsit megbicsaklik. -
nenad #44382 thomas mester egy az egybe kifikkant.. :D -
bencsab #44381 Öregem, hihetetlenek a képek, minden elismerésem mindekettőtöknek. Nagyon színvonalas munka, profi végeredménnyel. Jó lenne tőletek több melót látni, mert alig publikáltok valamit. -
nenad #44380 részeges thomasgins-t ha nem jelenik meg képpel estére szavazásra ítélem! :D
Al, faszák a képek! -
-
zenoka #44378 kezbol???o_O ez kb 400 as isoval is (gondolom a fele nem ment mert nem latszik zajosnak) legjobb esetben 1/10 masodperc:) mi a fotosotok koszikla?:) szep a vegeredmeny nagyon;)
mennyi diot feccoltetek bele? -
Banner. STOP, look, listen! ( Vagy hammertime. Amit preferálsz. :P ) -
Hehe, az volt az összvissz tech infó, meg hogy olyan ótvar képeket kaptunk a "hivatásos fotós"-tól, hogy nyelni nem tudtunk, úgyhogy idő és lehetőség híjján maradtak. Fotós ilyen képeket, különösen további feldolgozásra, nem ad ki a kezéből. Majdhogynem kézből fotózta az éjszakai városképeket... O_o
Az SP2-vel debütált VrayIES lightokból van bent annyi. Jó kis optimalizált cucc lett az. Végleges renderméretben 4-5 óra volt egy-egy frame, intel q6600 -okon jól túlhúzva. (4K és 9K felbontásban) -
raulrm #44375 Sziasztok!
Már egész jól megy a program sötét bugyrainak a feltárása. De ehhez szükségem lenne a V-ray 1.5-re. Amit találtam az sajnos demo volt. Tudna adni nekem valaki egy linket, ahonnan letölthetném a komplett V-ray plugint? Előre is köszönöm. -
zenoka #44374 remelem szep magasra repit az ugrodeszka titteket:)
amit viszont serelmezek es szerintem a tobbiek is..hogy a chaosgroup oldalara irkaltal technikai infot ide meg nem:P 500 ies light (proxy vagy mivefene)? az azert igen baratsagos:) valami morzsa rendersetup / render ido?:) -
Köszönyjük szépen! :)
Ami eddig megjelent az épületből mindenféle médiában, az egy lengyel stúdió munkája volt, nincs közünk hozzá, olyannyira, hogy természetesen nem az ő munkájukat folytattuk, építettünk magunknak egyet az elejétől. :D
Amúgy meg, fene se tudja, hogy megéri-e. Most még abban reménykedünk, hogy igen, és van értelme ezzel domborítani idehaza is, de talán ugródeszkának sem rossz. Anyagilag, nos, annyira nem még idehaza. -
Fogadjátok őszinte (és 1 kicsit írígy #guluszem1])elismerésemet. 

Megéri ezt (ilyen minőségben itt csinálni?) Igaza van Zenokának, nyomuljatok külföld felé, ott tuti jobban díjjaznák az ien frankó látványterveket.
-
kekpolos #44371 MOndjuk annak a zongorás képnek csak az a szépséghibája, hogy Buda szennyvize pont ott csapódik a falnak. Még jó hogy szagokat nem lehet modellezni 
nagyon jók lettek, mégegyszer
-
kekpolos #44370 hát most elővettem mégegyszer, nem egészen ugyanaz.. Ez hogy lehet?
-
kekpolos #44369 Amikor megláttam az újságban a képeket, azonnal beugrott az a kép amit felraktál ide múlt héten vagy mikor.. amúgy nagyon jól néznek ki
-
Hat ez nagyon jol nez ki gratula nektek -
zenoka #44367 egy exhibicionismustol mentes muvesz vagy:) furcsa genallomany:P:))) -
zenoka #44366 ha ez oda tett:) sok szep komment jon majd ra mindenhol:) kezdjetek nyitni kulfoldi piac fele mert ezzel a minoseggel kar magyar megbizok utan kajtatni ugysem akarjak megfizetni:) le a kalappal harmotok elott tenyleg nagyon szep lett!! -
Credit, Putyi és Én, csak hogy tiszta legyen, nem egyedül alkottam, sőt. :) -
baaaaazzzmeeeeeeegg

ha meghósz, az agyad az enyém stipistopi
-
pauly #44363 
-
No, NDA vége, CET nektek. Most kipróbálom a "mindenhova felteszem ahová csak lehet, hadd jöjjön a sok komment, meg megrendelő, meg mindenki" taktikát, amit én annyira utálok, hogy abba is hagytam miatta a képeim postolgatását egy ideje.
-
Most mi bajod? Elszórakoztatjuk magunkat... nem verseny ez, csak Nenad készített nagyon kedvesen egy felületet. Régebben is voltak ilyen játékaink, most van hozzá aloldal. -
ez már a mélypont -
pauly #44359 Ha malakai nincs akkor rád szavazok :P -
kekpolos #44358 Mivel éred el azt a hatást a dugó tetején? -
kekpolos #44357 világos.
(a te tubusodra szavaztam volna, csak véletlen elnéztem a nevet)
-
nenad #44356 én meg egy pontot sem kaptam a tubusomra 
az eheti csellendzs utánira majd pontozós lesz, ha más nem majd php form lesz a víge. -
zenoka #44355 szerintem beauldt:D msn sincs:) smsre se reagal:) huzza lobort biztos megint borozott:P:))) -
nenad #44354 dof oké photoshoppal, meg color correction is,
de a geomtriát megváltoztatni photoshopban csítnek minősül, (feltéve, hogy észrevesszük :D) -
tproli #44353 Photoshoppos utómunka megengedett? Mert én speciel tettem rá egy kis mű dof-et + brightness-contrast-levels kombót :) -
nenad #44352 ne izélj, maxhoz legyen köze aszt kalap,
vray sem max, csak plugíny.
Egyébként én átlalában rhinóban modellezek... -
Gratula!
-
pauly #44350 Hát nem volt kikötve hogy nem lehet használni :) -
pauly #44349 Húúú hát erre igazán nem számítottam! 
Köszi! :P -
nenad #44348 a képeket feldöftem, thomasra még várunk. -
zenoka #44347 karacsonykor ugye zold lesz:-) -
nenad #44346
(az előző nem működött)