63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
pauly #44505
-
nemnagyon látok távirányítókat :c) nah hol vannak a munkák ?.... -
Biped ojjekt spline-on hogy mozgatható ugy hogy lépésre kiszámolgassa?
2 db dummyval összelinkelgetve megoldogattam,de elég buzis megoldás,van erre vmi kapcsolóféle? -
köszi :S
Sztem akkor képszerkesztő, de most valahogy kicsit megbuhertam a képeket, egy kis szines environ ide-oda, és már nem látszik át :)
Köszi mindenkinek a segítséget, ez volt az első kép, amikor hátteret adtam hozzá, és hozzá próbáltam hangolni a színeket, azért ilyen döcögős -
nenad #44501 a tile/mirror nem fogod tükrözni.. 
az u/v/ forgatással próbálkozzá, neadjisted képszerkesztővel. -
akármekkorát fogtok nevetni, nem tudom a spherical environ mapot tükrözni :)
ott van a mirror, bepipálom, és egy eléggé nonfigurativ cucc lesz belőle...
-
köszi, ezt ki is próbálom :) -
zenoka #44498 261 kep wtf o_O:) -
bencsab #44497 van egy trükkös megoldás erre
csinálsz egy másolatot a hátteredről, és megtükrözöd a függőleges tengely mentén. háttérnek beteszed az eredetit screen mapping-al, environment-nek a tükrözött verziót. -
viszont igy meg azt nem tudom megcsináni hogy az eégsz háttér benne legyen a renderben igy csak egy tetszőleges részt dob bele. amikor screenen volt, az egész képet beletömörítette a renderképbe.
valaki segít? :) -
köszi sikerült, ez volt a gond. -
zenoka #44494 en is csak aldaryn-putyiek miatt fogok internet explorert inditani...azt se tudom mar hol lehet vajon a gepen:) -
nenad #44493 nem lehet valahogy a google news-ba beírni ezt :DDD
sztem gyorsan megcsinálnák.. :D -
nenad #44492 aki ennyire igénytelen, - tőlem lehet a világ legnagyobb oldala is - az nem érdemli meg, hogy megnézzem az oldalát. Bojkottálok. :D -
putyi #44491 igen, sajnos úgy tűnik, hogy egyben bill gates rajongói oldal is. -
zenoka #44490 ohh baszus csak ie alatt megy:D akkor majd otthonrol mindenkepp:) -
putyi #44489 http://www.cgarchitect.com/3dawards/scoring/
ha tetszett a CET, akkor szavazzatok!
köszönjük. -
nenad #44488 modellezéshez; minél gyorsabb proci(magas órajelű modern proci előnyben)/ gyors videókaresz
rendereléshez; többmagos proci/sok memóriával -
GixEr #44487 Azert ebben a proci mag dologban nem lennek ennyire biztos.
Viszont VGA-rol nem esett szo.
Szerintem Nvidia es itt penztarcahoz igazitva a leheto legjobb. Surun berendezett helyisegben itt is kell az "ero" (nem beszelve arrol, hogy szoftveresen at lehet kapcsolni nemely kartyat quadro modba, bar par szazalek szerintem a max amit ki lehet hozni belole.)
A Quadro kartya jo valasztas lehet, ha az ember a gatyajat is ra akarja kolteni. Bar ha nem tul jartas akkor kesobb valthat quadro-ra, foleg ha az epitesz eddig is gepen dolgozott, mivel a CAD programok is szeretik.
Es most nyilatkozzon valaki ATI oldalrol is :) -
árat nem írtál: "minimum", "jó", "tökjó".
Ha a sok a manija van:
INTEL Core2 Quad Q9450 2.66 GHz, 1333 MHz, 12 MB cache
VGA: pl. Asus Extreme EN9800GX2 1GB GDDR3, 256 bit (PCX) vagy vmi frankó Nvidia Quadro FX ......
Memória: minimum, azaza minimum 4 giga.
Hirtelen ennyi, de majd jönnek a harderes srácok, ök jobban vágják ezt a témát
-
GixEr #44485 Bedobod a material editorba a Bitmep-et az environmentbol (instance kent)
es ott jobbra fent latod, hogy hogyan hasznalta (Environ - Spherical -kene) -
Én csak a személye vélemélnyemet mondanám el erről.
Ami számít az a proci teljesítménye, és a memória, memória, memória.
Jelenleg az Intel procik az erőssebek, de az áruk is vastagabb.
A magok száma nem fontos, mivel a studió max és a többi felhasználói progi nem igazán tudja kihasználni még azokat, tehát minimális a teljesítménynövekedés, így elég max. 2 magos prociban gondolkodni egyenlőre.
Kell egy stabil alaplap, szerintem gigabyte-ban gondolkodj, valamint mindenképpen márkás memóriákat a kifagyások elkerülése érdekében, és ha van pénz rá, akkor min. 4GB memóriát.
A fontos, hogy ekkora memóriához Vista kell, tehát, ha nem azt használ az ismerősöd, akkor elég a 2 db. a többi megy a levesbe. -
OK. én is így vagyok ezzel, csak gondoltam, hátha .... :) -
szép napot emberek:)
egy olyan kérdésem volna, hogy... azzal bízott meg egy építész ismerősöm, hogy rakjak össze neki egy studio maxos, modellezős, videó renderelést jól tűrő gépet. leginkább lakások, és egyéb hasonló belterekről lenne szó. mit ajánlanátok kb a "minimum", és a "jó", vagy "tökjó" kategóriában?:) mennyire számít jelen esetben a vga? + ilyen szoftosabb Intel E2200 (2,2GHz/1MB), E2220 (2,4GHz/1MB) procik megfelelnek a zökkenőmentes melóhoz, videórenderhez, vagy legyen vadabb? ill AMD-ben mennyire érdemes gondolkodni? vagy nem is eszik ezt olyan forrón..^^ -
zenoka #44481 Thomas mar ismer:)
khm munka van reggel 8 tol fel otig utana vacsora es hatkor kezdodik a nap:P:) -
SZtem délutánban számol:))) -
putyi #44479 van. a v-ray 1.5 sp2 -
hali! láma kérdés, dsmax 2009-hez van már V-ray plugin? vagy jó pl a max9-hez lévő? -
No, azért nem szabad azzal két napot szöszörészni... -
zenoka #44476 2 nap:D komplett normal meretu csladi haz kulso:P:)) -
nem tudom, nem is néztem, csak rákattintottam oda ahol be kell tenni, aztán bitmap, és kiválasztottam a fájlt... hol tom megnézni :S
#472 köszi, kipróbálom ha hazaérek -
Víg napot polgárock!
Ezt érdemes megnézni: 3DTotal Speed Sculpt Challenge
Miért van olyan érzésem, hogy meg kellene tanulnom a ZBrush használatát?
npeter: képet csak akkor tudok postolni, ha nemcsak a megrendelő számára, hanem nekem is elfogadható lesz a minősége a dolognak. Nemszeretek olyan képeket kirakni, ahol az embernek egy-két napja van egy full project felépítésére.
-
GixEr #44473 Nem lehet, hogy screen modban raktad be es ez csak rukrozodes?? -
ezzel már én is találkoztam. a vray: environmentnek is add meg a képet. nekem ez segített.
aztán lehet, hogy van rá más megoldás is.
-
kérdésem lenne...
az miért van hogy beállítok renderben egy hátteret (environtmentnél), előtérbe berakom a modellezett tárgyat, de az egy picit átlátszó lesz? -
ez baromira nem gyenge, elismeresem! Egyedul annyi, hogy a 3.kepen a fedo nekem kicsit tul muanyag, abbol rajonnek hogy 3dsmax, de egyebkent nem!:) Nagyon szep munka
es szerintem is, kulfold, ott meg is tudjak fizetni az ilyen munkat -
zenoka #44469 off3:
ha van benne thaifoldi osi gen(bar furcsa volna) akkor barmi lehetseges:P -
GixEr #44468 Off2:
Gesa golyonak nagy lenne... -
dupla OFF:
vajon a menyecskének HDRI kép készítéshez kell a gömb?

sorry....
end OFF -
képet kérünk :)