63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
-
tőlled ez kimondottan nagy szó.. köszönöm :c) -
nenad #44543 Free te határozottan fejlödsz.
Fasza lett. -
zenoka #44542 inkabb telefon dizajn de nagyon faszantosak lettem a mat-tok szerintem:)
kifejezetten tetszik a lenti resz:) -
nah én csak ennyit tudtam kipréselni magamból ....
És a wire
-
Nincs vele baj sztem,jó lett nagyon! -
zenoka #44539 nekem tul kontrasztos:) (a benti monitorom anti kontraszt azon jobban tetszett)
de ehhez (is) hulye vagyok:)
na doglok vissza a ventilator ele:) -
nenad #44538 nekem teljesen kontrasztos... -
zenoka #44537 ohh baszus meloba a monitoron nem igy nezet ki (levan veve minden kontrasz meg minden szar mert altalaban cadhez nem kell hogy szinhelyes legyen de a szememet nem basztatja) :)) scenet sem kuldtem haza..noh mindegy ilyen marad:)
thanx:) -
nenad #44536 fasza ötlet!
jó a render is -
zenoka #44535 jah crop -
zenoka #44534 hehe gyors ebed utani igy penteken..asszem nekem ilyen marad ez a contest
wire -
árat nem írtam, igaz:/ mivel még csak amolyan pályakezdő féleség, és még csak ismerkedik ezzel a témával, über reaktort nem hiszem, hogy ki tudna pengetni, ill nem hiszem, hogy nagyon kéne még neki. nincs még nagy komolyság:) én olyan max 100-150-ben gondolkodtam. eddig egy hang hegesztésre való gépből indultam ki, ami kb ennyi volt. egy E4500 körüli porcogó, 2g/4g rammal, + ez-az. csak most hanghoz szükséges cumók helyett vmi 9600gt/8800gt, vagy egyéb hasonlóság. -
nenad #44532 vazze, amikor lesz rá időm,
vakker, ha fizeted a számláimat akkor azonnal :D -
zenoka #44531 en rendereim ugyis szarok maradok a modelezesnel csak:) -
én benne vagyok ebben dologban...
Nenad a speed.3dmax.hu mikor lesz hasznosítva ? :c))))))))) -
nenad #44529 a poén kedvéért brazil r/s 2 rióva vágok neki, (hogy legyen esélyetek)
most gyött ki. :-) -
En is szivessen megosztom csak hat modellel nemsokat kezd senki mert mas progiban keszult :) maxban modellezesben meg amatorkodom tobbet kell hasznalnom ;) -
nenad #44527 fasszzaaa. Na ma én is odaverek a témának.
látom mmgint fel kell kötnöm az agyékötömet.
-
zenoka #44526 en minden tovabbi nelkul bar az enyem eleg lepkefing lesz:) -
zenoka #44525 fuu asszem csak nagyon felve fogok indulni:) -
Azon töprengtem, mi lenne, ha a speedekre készült modelleket közkinccsé tennénk? Vagy aki akarja, vagy fene se tudja. Biztos vagytok páran, akik nem szívesen, és akkor már nincs sok értelme a dolgnak, csak azon töprengtem, hogy poén lenne, ha valaki a saját kis modelljét látná viszont mondjuk egy újságban egy lakásbelsőt ábrázoló látványterven. Konkrétan a távirányítóról jutott esezmbe. -
Hi!
Na az én kis távirányítónk. A konyhában van a falon 1 kis 20 cm-es lcd tv, főleg a páromnak, hogy legyen mivel szórakozni főzés/sütés közben :)
kicsit foltos wire :( -
elfogadnak egy ilyen tv-t csak nemtudom hogy hova tennem :D -
A tökéletes távirányító működés közben :c))))))
-
wirenek nincs ertelme :) modell nem maxban keszult :) -
zenoka #44519 fasza:D
wire? -
Joreggelt na latom nemsokan taviranyitoznak mind1 en beteszem enyemet
Meg volna mit rajta csinalni de nincs mar idom ra ;) -
Meg a mayás urakat is szivesen látjuk contestre!? -
jövő heti contestre vmi sörnyitó design? ( és/vagy üditő ) -
"sajatkezbe kell venni az iranyitast:)"
cukortávirányitó?:) -
zenoka #44514 milyen gomb?:) erinto kepernyo egy sulyesztett lcd panelen meg egy antenna oszt jolvan..
cukrom igy is magas mostanaba sajna..faszomnak halgatok a dokira sajatkezbe kell venni az iranyitast:) -
én aktívan nem fogok tenni semmit... vagy ha igen akkor az nagyontré lesz :s -
nenad #44512 huzzák fel a vérnyomásukat meg a cukrukat is az urak, és dobjanak be egy távírányítót, nem baj ha egy gombja van csak távolról irányítson. Vazz.
:-) Vasárnap estig. -
Én is igy vagyok:) -
zenoka #44510 felek en lehet ezzen a heten kimaradok..vagy valami nagyon viccceset dobok be:S -
Készül, és nem olan vérsz*rgagyif*s mint a fagyim volt. -
pauly #44508 én ezt kihagyom úgyhogy majd rám nem kell várni nenad :P
Adok esélyt másnak is
-
nenad #44507 gálya van, de ma még csak csütörtök van.. -
enyem mar keszul lassan meglesz :)