63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nos, mit lehet erre mondan? Fasza. :) -
pauly #44584 na még itt van az enyém is :P
-
hat meg en se tudom hogy kire szavazok majd becsukott szemmel aztan akire sikerul
-
frankó tavirányítók születtek...
-
zenoka #44581 asszem most gondba leszek a szavazassal ket eselyes a dolog :)
-
nenad #44580 itt a véglegesem, környezet most sem lesz, nyista idő rá.
-
zenoka #44579 es mi lesz a Te taviranyitoddal?;):)) -
mehanikusan váltogatja a elején lévő képeket/anyagokat ami a TV-re csatolt kamera figyel? -
Ah, megvan, egy leírás szerint A Volume On/Off a T ki és bekapcsolására szolgált, a Mute meg a menet közbeni lehalkításra, valamint az alternatív módba váltásra egyben. (Hue változtatás)
Egy flickr post szerint a földre dobott ollók hangjával is lehetett a TV készüléket vezérelni. Haláli... :D Maga a cucc pedig ultrahanggal működött. Minden funkcióhoz más frekvenciát sugárzott, ezt a TV megette, és elgondolkodott, mit csináljon. Ha anyuci felsikított, akkor átváltott egy Bill Haley előadásra. -
Hmm... csak az elődjéről találtam komolyabb leírást, azon pedig csak négy funkció volt. Csatorna fel/le, hang ki/be, és készülék ki. :D Valamint elég aranyos, hogy nem kell bele elem. Soha. ;) -
Ez már felér egy mortalcombat megakombóval -
arra gondoltam hogy a mute-val ugye mutezik, de a sound on-off ha le van nyomva, akkor meg ugy tudsz rá hangot adni, hogy az a gomb ben marad, aztán nyomod rá a bal vagy a jobb oldali gombot, és amikor megfelelő a hang megnyomod megin a sound on-off-t -
Hehe... gondoltam, hogy valódi, de akkor sem értem, hogy miért van rajta háromszor a hang ki. Mert ugye van Sound On / Off, van Sound Mute, meg simán Mute felirat is... :D Azt nem hiszem, hogy ezek két nyomáspontú kapcsolók lennének, szóval valamelyik mute, gondolom a sound mute gomb megnyomása valamiféle funkcióváltó lehetett. -
LoL...
de az a két gomb ugyanaz nem?:) -
zenoka #44571 fasza render:D:D:D tetszenek a kopasok/serulesek bar a DOF eros:):):):) -
Akarsz röhögni?
-
vegyétek minimálra - fél zsömle SSSel -
Akkor a jöv heti contest mi legyen?
-
zenoka #44567 mondjuk szerintem nenad mester lehagyta rola a "hadja' maxozni" gombot:)) -
Állat vagy:)
Védettesd le,és ha majd lesznek robotmacák az unokád gazdag lesz:) -
kettőt kérek :c))))))
Újra meg kell hajolnom a nagyságod elött

-
pauly #44564 :)) jó lett!
Először én is valami hasonlót akartam,de mostmár marad a hagyományos távkapcs :P -
tetszik! az aljára rakhattál volna kis talpat, mint a joystickeken -
csak ami lényeges, az van rajta
-
zenoka #44561 allat:D -
nenad #44560 egyébként lusta távírányító -
nenad #44559 van egy ilyenem, de sajna brazil trial limitálja a felbontást.
Meg agyon sharpeneztem.
egyébként sorban
szex
csend
mosogatás
főzés
vasalás.
ujrarenderelem indigóval holnap
-
zenoka #44558 nagyon fasza!!! -
Kicsit foltos lett szegényem...
wire,kisebb fényviharban:) -
volume on-off
mute
:D -
tproli #44555 Idő, crt monitor és az otthoni asztali gép híjján csak ennyire futotta:
pauly, gratulálok előre is! :) -
pauly #44554 Akkor is én fogok nyerni!! 
-
nenad #44553 hagyományoktól igen eltérő távirínyítót modelleztem...
hehe, de még nem mutatom meg. -
köszi mester :c)))) -
nenad #44551 a baj csak az, hogy a legnagyobb felbontás az oldalon 800*600 -
Fisch #44550 mert végre nem 100 dologra koncentrál egyszerre, hanem csak 10-re :D -
zenoka #44549 

-
Imádom a distributed renderinget :c)))
jah ha valakinek nincs kapacitása renderelgetni vagy nem akar vagy ilyesmi akkor küldje el nekem az archivált max filet meg hogy mivel renderelte, ha van benne plugin akkor milyen plugin stb és kirenderelem neki ingyé bérmentve.
Eddig most 3 gép van bekötve de még be lesz kötve vagy 4 amiről most tudok.
Kis ingyenes renderfarmon töröm magam :c)))
1248*1024_Xtreme Wifi remote conroller :c)))) -
pauly #44547 :) 
hm,lehet én is csak összedobok majd egyet :P -
tok jo lett tetszik :)