3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szambol vetted ki a szot, az asztal anyaga ribanc szep! :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
Az asztalka anyaga kurvára szép.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Az, tudom. Ott kevés volt a 25framenkénti irrmap, de lusta voltam kitölkölni, hogy hol gyorsabb a kamera annál.

per aspera ad astra

Malakai
Jaj de foltos a háttérben a fal. Sry. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aldaryn
Tudod, hogy úgysem keressük vissza, mi? 😄 Amúgy meg meg.

videja megint

Nah, este elksézült még 200frame, így normálisabb. Nem tudom viszont, mitõl szaggat. Lehet 30fps-rõl visszavéve 25-re ez lett belõle... sebaj, majd úgyis kerül még sokminden ebbe a térbe, lesz normális anim is. 😊

per aspera ad astra

na jo legyen stipistop a 100K
met koszi😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
az angol take-bõl ered

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#idiota><#banplz>

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sracok, valljuk be, megerdemeltem 😄, soha nem voltam egesz ezredik! :-)

off
tudom tudom rtfm de minek a roviditese a ték?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
általánosban nem tékelünk<#ejnye1>
kickbandelhtx

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
Hehe

per aspera ad astra

ThomasGins
lol😊

\"So always look on the bright side of death\"

én leszek az 50000-ikkkk

én leszek az 50000-ikkk

én leszek az 50000-ikk

én leszek az 50000-ik

megtisztelsz😄

akkor ezt a plakatot en most kinyomtatom! :-)

ez a legkondis ez komoly poen. :-)
na, majd nekifogok valami kepet generalni en is ma sztem.

Neeeeeeeeem, vagyok annyira egoista, hogy eme hatast a szemelyes vonzeromnek tudjam be 😛

Nagyitasok sajna annyira nem jok, de azert koszi a kegyes velemenyt 😊
Ido kozben kenytelen voltam platformot valtani, x2-rol, c2d-re, uj procival lehet tobb ido jutott volna sz@rakodni a high-res-vel...

De ahogy lattam volt szo mostanaba procikrol, igy 1 sorban megirom mennyi javulast tapasztaltam... kb. 1.5x gyorsabb a c2d (@3.0GHz), az x2-es (@2.6GHz) konfignal.
mert sokat legkondizol😄
jok a nagyitasok nagyon!

Nem tom, en mindig meredt bimbokat latok, ha a lannyal vetkozesig jutok 😄
youth
Ejha, ekkora hegyes mellbimbókkal üveget lehet vágni...

Youth

b@zz, a sajat oldalam cimet sem tudom...

szoval itt a jo link: KATT!
Hali!

Nehan napja megerkeztem, es ahogy igertem belinkelem a nem olvashato helyeken nagyithato kepet a korabban mutatott plakattervrol...

katt!

Ja meg ha mar irok, beszurok egy okorkodest. Egy fotozashoz csinaltam previewkent (hogy en ilyesmi beallitast kepzelnek a fotohoz), csak egy picit elszamitottam a modell mereteit (csoppet mangasabb aranyura sikerult, hat nem hiaba szeretem a kerekebb dolgokat 😛)

multifunkcionalis😄

ThomasGins
Ha rosszul fogja az ember és issza belõle a söritalt,még fel is nyársalhatja vele magát😛

gyaa 40k😄 bestof topic forever😄

highres

ThomasGins
<#eplus2>Csiter😊

Aldaryn
hehe... az ilyet törölni szokás. 😛

per aspera ad astra

EN! <#vigyor3><#vigyor2>

:-) Csalok!

Ki lessz a NEGYVENEZREDIK?
hunkircsi
Aldaryn! A videódat betettem képernyõkímélõnek! A csodafás leíráshoz meg visszaszámolok 13 órát, habár lehet, hogy már letelt...arról a fáról mindent tudni akarok...renderidõ, poligonszám, stb...az egy nagyon brutáljó fa! Az egy CSODAFA...wondertrí...<#worship>

Ki korán kel, poligont lel.

Aldaryn
Hehe, háromezernél elakadok, és belekeveredek. Azt hiszem jobbhíján elhsizem, hogy annyi.

per aspera ad astra

OFF:
3DTotal - Freelance Photographers Needed
fotoskedvueknek

megcsapoltad a venad es microskope-ba neztel?😄

ThomasGins
Hehe,40.000,aki nem hiszi megszámolhatja😛

ígéretes lesz nagyon, szeretek én is ilyen belsõ tereket csinálni, mert marha látványosak. az gondolom neked is feltûnt, hogy a 6. sec-nél foltos a sarokban a fal... bár gondolom csak a preview miatt.

igen, mar bennem is hasonlo gondolatok fogalmazodtak meg 😛
Jo a lampa!

ThomasGins
Ezt a szót mintha hallottam volna már😄

fle go
ehh bakker...8-om van😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

<#mf1>dejavuuum van...olomba van ontve alul😄 meg az siiik😄

ThomasGins
Fasza,tuti nem borul fel?😛

ThomasGins
Max 9 rc4 vagy 5

na ma esti levezeto jatek😄

fle go
A szobás scenenél megnyitáskor hibát jelez nálam😞 hanyas maxhoz van ez?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ize legujabb tapasztalatom a minoseget ne magadhoz merd hanem a megbizo elvarasahoz..ha jo neki a gyengebb minoseg akkor ne szopasd magad halalra a csucsrenderrel legfeljebb nem teszed bele a cuccot a portfoliodba...szerintem..😄

En meg remelem hulyen nem vagyok, csak megbizott es itt szopok, hogy valami hasonlo minoseget kihozzat rovid renderido mellett 😄