63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Úgy néz ki az enyéám nem tetszik senkinek sem :c(
Na nem baj majd legközelebb :c) -
zenoka #44665 woww ennyire nem probaltam:) nice:) -
Most hogy így nézem... csak firefox alatt működik rendesen o_O Thx hogy szóltál. -
igyekszem :) -
Most is 20 van, ha valamit beírsz vagy be "browse-olsz" az elsőbe akkor megjelenik a következő, így szépen sorba lehet menni ;) esztétikusabb -
zenoka #44661 tomeges feltoltest vissza pleaseeeee:D ne csak egyszerre egyett lehessen:) -
Autodesk Inventort hivtam segitsegul :) maxban meg tanulgatok es sokaig tartott volna feleslegessen :) koszi a szavazatot :) -
tproli #44659 Vandit
Az egyik én voltam, bár félve adtam le a szavazatot, mert írtad, hogy nem maxban lett modellezve. Lehet tudni, hogy miben?
Lazarus
Milyen fícsöröket? Mondjuk jobb Opera supportot, kicsit el vannak csúszva a fenti gombok. Jelenleg javascript hiányát írja ki, pedig be van kapcsolva. Ja és Engedélyezt -> Engedélyezd -
He hee kaptam ket szavazatot tok jo buszke vagyok magamra
Na szavaztam en is hogy legyen holtverseny
-
alakúl :c)))
Jó lesz ez :c)) -
nenad #44656 te, tök jó a logód, emlékeztet vki máséra... :D -
Fellőttem az iaro újabb verzióját, nemsokára megcsinálom a "My uploads" funkciót, plusz még 1-2 dolog hátra van. Jöhetnek ötletek is hogy milyen fícsöröket látnátok szívesen :) -
Tényleg itt mért nincsenek új cikkek? Lehetne pl a transparent uwv mappingről :P de bármi jöhet! -
zenoka #44653 ha bevan kapcsolva a firefoxban a felugro ablakok tiltasa akkor sem enged szavazni hiaba jon fel a resaults:)
berlinboy:
valami barom csinalta ez is egy modszer de jol meg lett mar mondva hogy nem az igazi mert nem tul polybarat:) -
Az csak természetes, hogy magamra szavazok. Más összeegyeztethetetlen lenne az egómmal. :D Megpróbálom IE alól. :P -
Nézd meg a wire-eket és rájössz, egybe van modellezve, nem rápakolva.
Én is szeretnék így megtanulni modellezni, de se időm, se türelmem. :( -
nenad #44650 firefoxal van valami gond,
ha türlüd a cachet akkor megy, esetleg használd erre a célra a internet explorert. Magam sem értem mi az, nekem két loginom van (1 a backendre) és amiatt nem engedett szavazni. Valszeg ip cim az esetedben. A tiedben ha valaki esetleg használta a gépedet ugyanerre a célra..
egyébként szavazhatsz magadra, ha éppen annyire megtetszett a munkád... :D -
Hi all!
Lenne egy kérdésem..Látom hogy távirányítókat csináltok..Az lenne a kérdésem,hogy érdemes megcsinálni a lyukakat a gombnak,vagy csak akolgassam be a gombokat?Esetleg van valami trükkje?Pls vmi általános dolgot mondjatok,mert mayához jobban értek,csak épp egy tutorial alapján tanulgatok szobát kreálni és gondoltam plusszban kiegészitem ezzel azzal... -
Az hogyan megyen, hogy én thomasra szavaztam, és nem jelenik meg a szavazatom? Firefox 3 RC, java, miegymás be, a site nincs semmilyen tiltólistán. -
zenoka #44647 nem tudom:) felesegem is szokott szavazni (eddig meg egyszer sem szavazott ram:S ohh sors miert ily kegyetlen) es ugye wifi routert hasznalunk es ugy tunik hogy ha en szavazok aznap O nem szavazhat gondolom valami IP vagy mi lehet passzolom:) -
pauly #44646 tényleg amúgy lehet magunkra is? :D -
zenoka #44645 ne magadra szavazz:P:))) -
pauly #44644 thx!
hm most nehezebb lesz választani...:) -
nenad #44643 lehet votézni ismét -
zenoka #44642 gratula:) -
pauly #44641 
-
^_^ -
nenad #44639 Ismét pauly a nyertes 
-
Wow...
http://www.xn--d1abb4ane.com/blog/archives/68#respond -
A távirányítóra is azt mondta a fél banda, hogy kihagyja... :P -
pauly #44636 neked akarta írni nenad hogy akkor regisztrálj a http://losbellos.3dmax.hu/cms -oldalon :) -
nenad #44635 regisztrálj a http://losbellos.3dmax.hu/cms -oldalon.
este updatelek, melóznom kell mint az állat.
felteszem a nyertest is stb. -
nenad #44634 gyorsan elkészül... -
zenoka #44632 hehe:) noh de akkor mia speedmodelling ezen?:) -
pauly #44631 :D -
nenad #44630 jájjj,de jó hogy nyitottuk ezt a kurzust, a sok pályakezdő 3déző megtanulhatja, hogyan displaceljunk egy szivacsszerű anyagot a egy félbevágott megnyomott gömbön.
Majd odaírom, a többiek meghúztuka vizsgán!! :DDD -
zenoka #44629 engem nem mozgat meg a fel zsemle..modelezesben nem tunik egy nagy kihivasnak texturazashoz meg most nagyon nem fulliiiik a fogam.. -
pauly #44628
-
Na heten passzolom en is azt hiszem :) -
zenoka #44626 pff tul sok benne a szenhidrat lehet passzolom ezt a heten:)