63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Úgy néz ki az enyéám nem tetszik senkinek sem :c(

Na nem baj majd legközelebb :c)
  • zenoka
    woww ennyire nem probaltam:) nice:)
  • Lazarus
    Most hogy így nézem... csak firefox alatt működik rendesen o_O Thx hogy szóltál.
  • Lazarus
    igyekszem :)
  • Lazarus
    Most is 20 van, ha valamit beírsz vagy be "browse-olsz" az elsőbe akkor megjelenik a következő, így szépen sorba lehet menni ;) esztétikusabb
  • zenoka
    tomeges feltoltest vissza pleaseeeee:D ne csak egyszerre egyett lehessen:)
  • Atika :o)
    Autodesk Inventort hivtam segitsegul :) maxban meg tanulgatok es sokaig tartott volna feleslegessen :) koszi a szavazatot :)
  • tproli
    Vandit
    Az egyik én voltam, bár félve adtam le a szavazatot, mert írtad, hogy nem maxban lett modellezve. Lehet tudni, hogy miben?

Lazarus
    Milyen fícsöröket? Mondjuk jobb Opera supportot, kicsit el vannak csúszva a fenti gombok. Jelenleg javascript hiányát írja ki, pedig be van kapcsolva. Ja és Engedélyezt -> Engedélyezd
    He hee kaptam ket szavazatot tok jo buszke vagyok magamra Na szavaztam en is hogy legyen holtverseny
  • Free
    alakúl :c)))
    Jó lesz ez :c))
  • nenad
    te, tök jó a logód, emlékeztet vki máséra... :D
  • Lazarus
    Fellőttem az iaro újabb verzióját, nemsokára megcsinálom a "My uploads" funkciót, plusz még 1-2 dolog hátra van. Jöhetnek ötletek is hogy milyen fícsöröket látnátok szívesen :)
  • eNiX
    Tényleg itt mért nincsenek új cikkek? Lehetne pl a transparent uwv mappingről :P de bármi jöhet!
  • zenoka
    ha bevan kapcsolva a firefoxban a felugro ablakok tiltasa akkor sem enged szavazni hiaba jon fel a resaults:)

berlinboy:
    valami barom csinalta ez is egy modszer de jol meg lett mar mondva hogy nem az igazi mert nem tul polybarat:)
  • Aldaryn
    Az csak természetes, hogy magamra szavazok. Más összeegyeztethetetlen lenne az egómmal. :D Megpróbálom IE alól. :P
  • eNiX
    Nézd meg a wire-eket és rájössz, egybe van modellezve, nem rápakolva.
    Én is szeretnék így megtanulni modellezni, de se időm, se türelmem. :(
  • nenad
    firefoxal van valami gond,
    ha türlüd a cachet akkor megy, esetleg használd erre a célra a internet explorert. Magam sem értem mi az, nekem két loginom van (1 a backendre) és amiatt nem engedett szavazni. Valszeg ip cim az esetedben. A tiedben ha valaki esetleg használta a gépedet ugyanerre a célra..
    egyébként szavazhatsz magadra, ha éppen annyire megtetszett a munkád... :D
  • berlinboy6329
    Hi all!

Lenne egy kérdésem..Látom hogy távirányítókat csináltok..Az lenne a kérdésem,hogy érdemes megcsinálni a lyukakat a gombnak,vagy csak akolgassam be a gombokat?Esetleg van valami trükkje?Pls vmi általános dolgot mondjatok,mert mayához jobban értek,csak épp egy tutorial alapján tanulgatok szobát kreálni és gondoltam plusszban kiegészitem ezzel azzal...
  • Aldaryn
    Az hogyan megyen, hogy én thomasra szavaztam, és nem jelenik meg a szavazatom? Firefox 3 RC, java, miegymás be, a site nincs semmilyen tiltólistán.
  • zenoka
    nem tudom:) felesegem is szokott szavazni (eddig meg egyszer sem szavazott ram:S ohh sors miert ily kegyetlen) es ugye wifi routert hasznalunk es ugy tunik hogy ha en szavazok aznap O nem szavazhat gondolom valami IP vagy mi lehet passzolom:)
  • pauly
    tényleg amúgy lehet magunkra is? :D
  • zenoka
    ne magadra szavazz:P:)))
  • pauly
    thx!

hm most nehezebb lesz választani...:)
  • nenad
    lehet votézni ismét
  • zenoka
    gratula:)
  • pauly
  • Aldaryn
    ^_^
  • nenad
    Ismét pauly a nyertes

• Aldaryn
    Wow...
    http://www.xn--d1abb4ane.com/blog/archives/68#respond
  • Aldaryn
    A távirányítóra is azt mondta a fél banda, hogy kihagyja... :P
  • pauly
    neked akarta írni nenad hogy akkor regisztrálj a http://losbellos.3dmax.hu/cms -oldalon :)
  • nenad
    regisztrálj a http://losbellos.3dmax.hu/cms -oldalon.

este updatelek, melóznom kell mint az állat.
    felteszem a nyertest is stb.
  • nenad
    gyorsan elkészül...
  • zenoka
    hehe:) noh de akkor mia speedmodelling ezen?:)
  • pauly
    :D
  • nenad
    jájjj,de jó hogy nyitottuk ezt a kurzust, a sok pályakezdő 3déző megtanulhatja, hogyan displaceljunk egy szivacsszerű anyagot a egy félbevágott megnyomott gömbön.
    Majd odaírom, a többiek meghúztuka vizsgán!! :DDD
  • zenoka
    engem nem mozgat meg a fel zsemle..modelezesben nem tunik egy nagy kihivasnak texturazashoz meg most nagyon nem fulliiiik a fogam..
  • pauly
    Na heten passzolom en is azt hiszem :)
  • zenoka
    pff tul sok benne a szenhidrat lehet passzolom ezt a heten:)