63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Kéne egy szekrény:) -
Én tegnap kolbászos kenyeret sütöttem,ananászos sonkasalival:) -
nenad #44745 akkor a zsemlyét senki meg nem ussza, de jővő hétre húzza. -
teszem, még egy adag spárgát pucolok, meg sajtmártást főzök, de teszem. :) Szvsz is legyen még egy hét. -
zenoka #44743
asszem en sem zsemlezem nem kicsit vagyok mas/harmadnapos meg mindig:)
gyerekek diabetesszel ne igyatok mert nem olyan a masnapossag mint anelkul ... egy kicsit tovabb tart:) a tudomany erdekeben tettem:P -

-
zenoka #44741 sweep modofier:) -
Hali !
szokásos hülye kérdésem :
valamikor régen nézegettem max-ban valami loft féle dolgot amivel "vasgerendákat" lehetett csinálni ..."L" "H" profil stb ...
Most viszont sehol nem találom, lehet az csak valami plugin volt ? -
nenad #44739 tegye fel.
én sem tettem semmit sem még az ügyben, lehe megcsusztatjuk egy héttel. -
Hmm... vendégeket kaptunk nyakunkba, én vagyok a szakács, úgyhogy lehet kimarad a pékárúm. :| Viszont ha valakinek kell, adok neki highres normal és diffúz mapet kenyérről. :D Azokhoz öszetettem egy lightboxot, meg rekket, és végeztem velük tegnap. -
GixEr #44737 Egy par quadro.
http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3994&page=3 -
Eddig holtverseny van zsemle téren
-
Bár pont most néztem, hogy 8800GT-k már kaphatók 33~35 E forinttól, úgyhogy ezt szem előtt tartva szvsz best buy. -
köszi az infót. majd utánolvasok ezeknek a 8800/9800-nak mit is tudnak.
-
Semmi másra nem alapozok, csak viszonyag nagy mennyiségű fórumozó véleméynére. Sajna annyira nem vagyunk/vagyok eleresztve, hogy bármelyiket saját magam kipróbálhatnám, és összehasonlíthatnám. -
nenad #44731 ez a quadro felesleges miért, (csak kérdem) van valahol valami performace test? -
Attól függ... Vista semmiképp, ilyen alaklamzásokkal csak szopás lesz vele, jó kis XP64 tökéletes. Quadrokat felesleges. 8800GT, aztán boldog a költségvetés, és a user is. Ha nagyon bika kell, akkor 9800GTX karikat, de még az is olcsóbb a quadroknál. Quadro nagyon spec esetben kell, ha már shadelt nézetre is szükség van sokszor, sokkal jobb egy sima "gamer" kártya.
Bár, arra asszem lehet várni, hogy pl. ArchiCAD viewport párhuzamosított DX10 raszterizálásra váltson... :O -
Hali!
<OFF>
ahol melózok kis építész iroda bővíteni szeretné gépparkot pályázat útján.
szerintetek mennyire jók ezek QUADRO VGA-k? Megérné beruházni erre vagy inkább vmi más felsőkategóriás kártya?
ja, és Xp 64bit, vagy Vista? mennyire stabil ezeken pl. 3dmax?
<!OFF>
-
T-kanna ? -
-
használd a bannerben lévő képfeltöltés linket -
Mintha max alaptutorjaiban is lenne vmi hamburgeres tutor... -
sry, tehát egy 5perces
-
Sziasztok!
1 hete maxozok, 5giga bibliát nyálazok át, következő speeden indulok!
1 nfr
-
Készül... :) -
Én nekiesek,ami nem azt jelenti h egy óra mulva be is nyomom:)
-
zenoka #44720 es kinek van zsemleje?:))) -
zenoka #44719 ez megvolt akkor reagalas az volt hogy minden szep minden jo..az ugyvezetovel valo megbeszelesnel derultek ki a turpissagok..tehat nem ertem:) de mar lenyugodtam fogok tudni normalisan komunikalni:)
-
GixEr #44718 Mondjuk, ja.
Automata levelezes beallit 1 oras idokozokre es bombaz :D -
Amikor elküldöd a munkát, MINDENKÉPPEN kérj ÍRÁSOS reagálást. Ha nem ad addig baszogasd míg nem reagál, vagy fordulj a feletteséhez.
a, Köszi így jó lesz
b, ez meg ez nem jó javítsd ki -
GixEr #44716 Cegvezetes felhiv, idopont egyeztetes, ott szembesites. Bekesen nyugodtan eloadod, minden vad nelkul. Azutan megkoszonod udvariasan, hogy meghallgattak es angolosan tavozol. Ezzel kicsit megizzasztod a kapcsolat tartot es szerzel neki par nap kellemetlenseget, de az is lehet hogy az ugyvezeto elhiszi es igazat ad. Vesztenivalod ugysincs. -
ech -
welcome in hungary... -
zenoka #44713 miert van az hogy ha az ember bedolgozik egy cegnek es ott egy alkalmazott elfelejt eszreveteleket irni egy melora, akkor az ugyvezetonek mar ugy adja elo, hogy csori bedolgozo azt mondta NEM hajlando es NEM tudja megcsinalni a eszreveteleket..es akkor szegeny hulye bedolgozo telefonal x nap mulva hogy szamlazhat e (abban a tudatban elve hogy kesz a munka nem jot eszrevetel tok jo), erre meg olyan lebaszast kap az arcaba hogy nyikkan hogy miert nem volt hajlando tisztesseges munkara...kurva elet faszara mar az emberek hozzaallasaval -
hát nem tudom...elég random húzgálta a sziklát szval nem tudom hogy csinálta volna meg előre pont jó helyre a korlátot -
Új ZBvel nem dolgoztam két percnél többet sem, de nem lehet, hogy ő azt a toolt már előzőleg scalelte, összeforgatta a modellel? Ha jól emlékszem, ZB megjegyzi ezeket. -
mayas fórumban kérdeztem de berakom ide is hátha van itt hozzáértő
"vki aki jártas Zbrushban segítsen!
van egy ilyen tutorial
http://gnomonology.com/tutorial/255?logout=1
itt egy sziklafalat csinál meg ZB ben alfákkal eddig minden ok de a végén fogja és berak egy subtoolt hogy ottlegyen egy kis korlát a szikla szélén..
én próbáltma hogy kimentem obj be a zb modellt egy alacsony levelen és úgy mayaban odamodellezem a korlátot de aztán hiába mentem ki a korlátot nem rakja a helyére...ugyanolyan nagyba jelenik meg mint a sziklafal maga" -
zenoka #44709 ugy tunik csak meloban nem ment:D
egyebkent mennyi a konyv mert azt nem latom:D -
jaa tényleg én is ott olvastam róla, mostmár eszembejutott (kis segítséggel :)) -
nálam megy gond nélkül