3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tehat szaggasuk le az autodeskes webdesignerek ajtajat😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Malakai
Jah, ez lehet zavaró, mert ugye ez nem egy híroldalra visz, hanem a max oldalára, ahol a legújabb hír az, hogy bejelentették a 2008-at. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

egyebkent az auodesk honlapjan az vicces hogy ahol mutatja az uj featurait a max 2008 nak ott jobb oldalt megjelenik egy download trial link de az a 9es max hoz vezet😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

majd fogod meg jobban is csak gyakorolj sokat😊 (baar ovatosan mert a max cukorbetegseget okozhat😊 )

Malakai
Bocs, ha egy hírlevélben azt írják, hogy bejelentik a 3dsMax 2008-at, akkor nekem még nem jelenti azt, hogy ki is lehet próbálni (fõleg, hogy ilyet sehol nem írnak), de lehet a logikám a hibás, kérdezzük meg Tuvokot! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#wow2>
Asztakecci!
Huh, deörülnék ha én negyed ennyire is tudnám a dolgot.😊

ja, csak az ember logikusan gondolkodó lény. ha neked küldenek egy hírlevelet rajta egy linkkel, akkor azt gondolod, hogy a link a hírrõl szól, nem pedig az egy évvel korábbi hírrõl.

megdumaltal😄

Malakai
Announcing = Bejelentés, kihírdetés. A hírlevélbe nem is említenek trialt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nyultap
kösz

amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...

idióta autodesk!
akkor miért küldenek hírlevelet announcing max2008-cal, ha nem is.

Malakai
Én max9 trialt látok autodesk oldalán (ha nem változtatnak a szokásaikon, akkor vmikor szeptember-október).

Zenoka: Akkor már inkább teafiltert áldozzunk a kannáknak. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

koszi😄
jopenzert eladom a turbosquidon...es utana a penzbol atom fegyvereket veszek es vilaguralomra torok...ez a forum lesz a fohadiszalas...es lefektetjuk a MAXimalis tarsadalom alapjait..
1.) szeresd a kannat
2.) tisztisd a kannat
3.) minden nap aldozz fel egy szuz kannat az isteneknek
4.) kannaval ne beszelj csunyan
5.)..
6.)..

na asszem besokaltam..😊

azt jól látom, hogy a max2008-ból letölthetõ a 30napos trial?

Nekem tetszik, szep kis kollekcio lesz belole 😄

pojen😄 osszesen 10et akarok most 4 van kesz..haat ha idom engedi akkor csinalgatom...aztan majd interiorokhoz fel lehet hasznalni es legalabb a lampak nem evermotion-os izek lesznek😊

jok a pilacsok, csak poen vagy valami projecthoz keszult?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

OFF
helyes hozzaallas muszaly mert kepesek a dokik kitalalni hogy gyogyszert szedj az meg rosszabb mint az inzulin mert csunya mellekhatasai lehetnek ha nem normalisan csinalja az ember...baar labnelkul lehet maxozni😊
On
ezzeket meg errefele nem mutattam na majd most

hat ja, en nagy edessegzabalo voltam. Nekem ugy tunik van visszaut, csak diatazas, trening, stb, meg hat vigyazni kell az embernek magara.
Par honap es jo lesz.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

OFF2:
kovetlek nenad megvolt az elso hypokoma-m (baszot szar) haat igy szar hogy az ember nem tudja hirtelen mit csinaljon..megoldas keksz es gyumolcsle..
na offok vege mara..

valszeg a kulonbseg az hogy en I tipusu vagyok tehat nem termel egyaltalan a szervezetem inzulint..szerencsere Nenad mester ugy tunik kettes tipusu tehat inzulin termeles van csak nem birja feldolgozni a szervezet a szinhidratot(cukor) meg a kemenyitot amik ugye glukonna bomlanak le..szoval egy anyagcsere zavar...orom az uromben hogy kenytelen leszel egeszsegesebben taplalkozni..lenyeg az hogy naponta sokszor keveset es tartsd be rendesen hogy mennyi szenhidratot viszel be..ha egy kicsit tulsulyos vagy akkor a kaloriara is oda kell figyelni..van par trukk pl. durum teszta jobb mint a sima teszta hiaba azonos a szenhidrat tartalma de mas a szerkezeti felepitese lassaban bomlik igy nem emeli hirtelen a cukrot...Nenad ha barmi kerdesed van keres meg szivesen mondom amit tudok....a II tipusbol van visszaut ha odafigyelsz..erdemes😉

Free
Egész érdekes lehet ezzel a dologgal foglalkozni. ügyi Zénóka is Cukros lett ...

Egy ügyes tanulmánnya biztos lehetne kezdeni valamit. de ez akkor is csak közvetetten igaz. a cukorbetegség a helytelen táplálkozás és a mozgás hiány is kiválthatja valamint a folyamatos tressz. ezt a 3 dolgot a max közvetetten éri el nálunk. érdekes lehet egy olyan indítvány, hogy a helpben vagy a dobozán miért nicns felütntetve, hogy függõséget okozhat és ennek veszélyes szövõdményei lehetnek :c)

Nenad sajnálom. neked is csak azt tudom mondani amint Zénókának . Füredi Lugos. olvasd el és szólj. anyum amióta issza a cuukra beállt a vérnyomásával együtt. én szentûl meg voltam gyõzõdve róla hogy palcebó de aztán én is L kezdtem inni és azóta nem fáj a hasam jobbízût alszom stb stb még sorolhatnám.

OFF:END

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Pár renderfarmot megér😊

\"So always look on the bright side of death\"

leszel az ugyvedem? 😄

ThomasGins
Akkor a max cukrot okoz?Bepereljük a céget?😊

\"So always look on the bright side of death\"

öööö...Én asszem még követlek.

es igen, most mar hivatalason bejelenthetem, 3dsmax tovabbi atkokat vert ram!:-) Cukor beteg vagyok! Yeah, Az elet szep!!!!

Az jo viszont ha fullra nem eszem tobb edeset, es 5 liter vizet megiszok naponta, + mindenfele keseru gany izu teat, meggyogyulhatok!

Na, ki tud kovetni? :-)

Camponában van potó gép, beletömöd a memkarit, az kinyumtatja neked.150/levelezõlep méretû kép, és úgytudom van a4 is.

OFF
fu nem tud valaki olyan helyet ahol vasarnap azonnal (meg aznapra) elohivnak (nyomtatnak)fotopapirra A4-es meretben?😄

kitchen draw sztem.

nyultap
laccoo írtál régebben egy "bútortervezõ" progiról, meg tudnád mondani miis a neve?
kösz

amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...

probald ki az autocad mentalrayet...igen kemeny meglepetesekben lesz reszed..hihetetlen hogy ilyen szarul tudnak valamit beleepiteni ami mar mashol mukodik..:S

Koszi
directx-el probalkozz.
installald ujra. (dxet)

ja, mindharom rendermodnal elojon!!! (openGL/DirectX/Software)
Talalkozott mar valaki ezzel a hibauzenettel??

Max7 (WinXP sp2, Dualcore, 1GBram, Gef8xxx)
3 van csak az lemaradt😊
THX.

kemeny hogy pont a ket letezo poznanak ment a 3 bol ketto auto :-)
de egyebkent jo eldeformaltad..

Tessék.
Elég gyenge, de elsõ olyan amit nem nagytam félkbe..hehe😊

ez azert van mert gondolokozik - hibazik! 😄

kiprobaltam: Hypershot.
conclusion, ha van par perced szorakozni jo, egyebkent felejtos...
tenyleg csak szorakozasra jo.
Az viszont poen hogy csak cades importja van szinte (az obj nem beleszamolva)
Rendereles sebessege, gyalazatos. Vray, MR, RQ sokkal gyorsabban lerenderel egy glossys akarmit.
annak aki egy targyal akar szorkozni azt bemutatni egy studio szeru megvilagitasban jo.

Hecker007
Hello, valaki nem tudja mitõl van az, hogy csinálok valamit a maxben és a program gondol egyet és 2-3 percre meg fagy teljesen? Elég idegesítõ, kb 2 napja csinálja ezt mióta újra lett húzva a win, 9.0-ás maxem van.

oke fonok de egy alap GI-s vraysun/vraysky-al nem lehet problema😊

Kapsz print screent érd be azzal,😄 renderbe nem akar jó lenni a fény..-.-
1 órán belül lesznek, csak most mást csinálok más gépnél..hehe

pre rendert a nepnek kivancsi😄

Már belefogtam funny car dragverdába, csak meguntam abbahagytam mejd meghalta gép és odaveszett az is.:S

Heh..Nem nagy, 1 keresztezõdés+már a lámpák is megvannak.Megcsináltam az aszfaltot, lámpákat,autókat szedtem, formára"zúztam"😄 a törések helyét, stop tábla oszlopát meghajlÍtottam ahogy kellett...STBSTB...
már igazából kész a kodell, már csak jó texet + világÍtás kellene..mert Így alapból minden rikÍtó fehér, de a renderen igy is alig látszik valami..-.-

Ha megcsinálnád nekem megköszönném.

Balesetet akarsz modellezni? Nagy fába fágod a fejszéd!
Ha az alapokat nem tudod, akkor szerintem ne ilyennel kezdj. Ezt szépen iszonyat macera lenne meg csinálni, bár ha szép, akkor nagyon látványos lehet. Ilyesmivel a profiknak is meg gyûlik a bajuk.

Ha viszont meg tudod csinálni az ütközési modellt, akkor én szívesen elvállalom a bevilágítást + rendert, sõt fel is textúrázok neked mindent, bár nem tartok tõle, hogy ez bekövetkezne. 😊
Hali, belekezdtem 1 baleset modellezésébe, csak régi gép és 1 centit lerenderelt 1 óra alatt, de NP, most lesz új..
A lényeg, hogy, hogy tudok texet húzni az 1 es modellekre?material editor? és hogyan tudom õket mozgatni, hogy pl a szaggatott vonal ne az út szélén legyen?

És a fényeket, hogy lehet emberiaen beállÍtani? mert rendernél olyan rohadt sötét minden:S.
Helpeket elõre is THX.

elfaradtam.
aztal leleptem daniaba.