3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off:
halott mar valaki errol a cegrol latvanytervezesi szekciojarol pontosan😊 keressen mar meg privatban ha igen please.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
hmm... akkor elmebeteg ötleteket már ne is írjak?

per aspera ad astra

ThomasGins
<#falbav><#kuss>

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn

per aspera ad astra

ThomasGins
Ugy gondoltam tovább fejlesztem a romantikannát,ha valakinek vannak (akár elmebeteg😊ötletei kiegészitõkben vagy szinekbe szivesen várom....😊

hunkircsi
Üdv!

Valaki fel tudna homályosítani engemet arról, hogy miért nem tûnik el a matte beállítású objektum, ha vraylight-al világítom meg? Ha vraysun-al világítom, akkor simán eltûnik a render végére.

Ez nekem magas. Ez valami bug?

Ki korán kel, poligont lel.

Free
most haragszom rá :d nem vagyunk beszélõ viszonyban. amúgy vannak kimentéseim de most nincs rá idõm sem nagyon nem ám.. 😞

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
mergelés se segít? valami autoback file? vagy egy maxback.bak?

per aspera ad astra

Free
hehe én pár hónapja nem kapcsoltam be a maxot amióta a légmotort behívtam és kifagyott tõlle :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nekem mondod???!!!!!
1 sz@ros BMW 850 CSi modelltõl hibázik..-.-
Még be se töltöttem már is hbázik..-.-

Aldaryn
hhh... elegem van. a hétvégi ügyködést megint lehet kidobnom. nem hiszem el, hogy enyire gány instabil a max a gépemen.

per aspera ad astra

Met
neten van egy csomó

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

acsati
és te hol nézed az ilyen video tutorialokat?
Met
szerinted én beszélni angol perfekt?
<#schmoll2>
amúgy nagyrészt hang nélkül néztem a tutorialt

na hatarido elott meg egy csatorna azert
autocad+3dsmax modelezes kb 25 perc referencia kep alapjan
material lighting nem tul sok szorakozas...
renderido kb 8 perc

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

acsati
igen lehet de ha valami billentyû kombináciot mond akkor azt nem értem
repvez
nem kell angolul se tudni egy jo video tutorhoz,mert azt ugy is mutatja hogy éppen hova kell kattintani egy szövegesnél meg még azt is neked kell kitalálni,hogy azt éppen hol fogod megtalálni.
acsati
köszi szépen!

Met: neked is igazad van csak angolul se tudok ez is gáz 😄 nagyon jo lett az auto!

Majd akkor olvasgatok magyar dolgokat!
npeter
heh, a srác 4,5 évig volt szobatársam fõsulin. a jó öreg "gépész" 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Met
Inkább idegesítenél 1 embert MSN-en?<#ravasz1>
Én se kérdezek 5 percenként csak ha nagyon elakadok valahol és elkészült ez

csak egy jó tutorial kell, lehetõleg videos

ThomasGins

ThomasGins
NFR - Romantikanna😊

acsati
és neked ez a pdf megvan?
ThomasGins
Próbáld ki😉

Kizárólag grafikai cuccok vannak fenn!
Van 1 jó torrent oldal linkem és ma szabad rá a reg szabad megosztani veletek?Vagy az már tiltott?
ThomasGins
Csak a help marad😊
Torrenten vagy vmi hasonszõrû helyen van egy régebb maxhoz magyar leirás, 3D_Studio_Max_-_Magyarul.pdf-néven.Vagy megveszed az épp aktuális könyvet hozzá.

acsati
Hellotok!
Most kezdek ismerkedni ezzel a programmal. Valaki nem tudna segiteni MSN-en? Mer ha itt kérdezgetnék minden aproságot az gondolom idegesitö lenne.
Vannak magyar tutorialjaim csak olyannal sem vok tisztába hogy csináljak egy uj scenet. <#szomoru1>
Aldaryn
Hmm, télleg, juteszembe, van kint fryrender 1.8 demo. Lehet menni játszani vele. Szvsz nem is olyan rossz.

per aspera ad astra

ThomasGins
Hasonlóan vagyok én is,addig izgalmas sokszor amig küzdeni kell vele ha már a 3/4-e kész és látom hogy könnyen megy a vége akkor van h abbahagyom.De egyszer tervezek egy hetet amikor befejezek jópár régi modellt...

Aldaryn
Nagyon szép végeredmény. 😊 Én mondjuk az autómodellezéssel vagyok úgy, hogy ha egy pici darabot el tudsz készíteni belõle fullosra, akkor az egész is menni fog, onnantól meg csak kitartás, és szabadidõ kérédése, és az igazat megvallva elveszti a jelentõségét.
Még sosem jutottam el odáig, hogy összerakjak egy ilyen modellt. Volt, hogy megvolt pár panel, a felnik, meg jópár dolog, de mindig beleuntam. :| Ha valamibõl nem látok értékelhetõ végeredményt egy nap után, az unalmassá válik... 😄

per aspera ad astra

repvez
Ezt most miért kellett?Én mindig azt hittem hogy ezek igazi autok, most meg kiderül, hogy csak illuzio az egész.Hát lehet hogy tényleg létezik a matrix. <#idiota><#wow1>
ThomasGins
Nagyon jó kis kocsi tutor.Fények nagyon bejövõsek nekem.

No igen. De nem baj, így legalább van benne kihívás. Most már úgy is kéne csinálni valami új referenciát, mert az utóbbi idõbe nagyon bepunyultam...
zsolesz92
igen, a csõ nem lett méretarányos, de van ekkora pipa is

Hehe, én is gondolkoztam már ienen, kéne valami memóriát ültetni az agyba, és akkor nem tartana a sok sulis sz@r megtanulása ennyi ideig, és lenne több itõm ezt a rohadt msn ot megtanulni normálisan..-.-

ThomasGins
Ha lenne usb kimenet a fejeden mennyivel egyszerübb lenne😊

Ma álmodtam egy interiort. Már el is kezdtem megrajzolni. Bár ködösek az emlékek, de álmomban gyönyörû volt. 😊
Ez mi??Vizipipa??<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Nekem csak krónikus kés fájdalamat és aztal roskadozást okoz..<#idiota><#idiota>
Akkorát ütök az asztalra, hogy a kezem van, hogy oár perc alatt full belilul és a CRTm is "ugrik" 1 et..<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

en elkezdtem a csatorna fedot le is modeleztem cadbe meloba de en barom ott inditottam a rendert es az autocad ugy gondolta hogy akkor viszlat..tehat elszalt az egesz igy passzolom a temat😄

Free
jah ha már itt vagyok látom ez a csatorna tetõ dolog nem sok ember fantáziáját mozgatta meg. nem tudom itt leszek e vasárnap ezért most mondom. a következõ projekt " A jövõ Házimozi rendszere....)

A Téma miatt az 1 órás modellezési idõt mindenki szabadon értelmezheti.

Free
Ötletes nagyon :c)
Sira lett .

ibor90
kész lettem a csatornafedõs képpel.
Maya 8, Mental Ray
Modellezés: kb 1 óra, ebbe volt egy kis (végül is fölösleges) Zbrush
Textúrázás: 20 perc
Renderelés: na ez má több volt mer mire rájöttem hogy hogy rendereljem ki úgy hogy az árnyéknak is legyen alfa csatornája, szval kb 3 óra
aztán Photoshoppolás: 2 óra
meg letöröltem még a renderelés elõtt a maya-fájlt szval elõkellet keressem azt a progit amivel visszatudtam szerezni természetesen a 9 DVD közül az utolsón volt rajta.
csatornafedõ wire
és akinek sötétnek tûnik a kép vagy sötét a monitorja annak itt egy világosabb változat világosabb
jah és szval egy csontváz mászik ki a csatornából, a csatornát a csontváz kezet csináltam a többi egy kép és a képen még alakítottam.

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Na lezajlott a 3d okitas, nem volt rossz, foleg hogy meg vilagito kanna is volt 😄 Sztem azert ott sok embernek segitett ez. Még nenad neve is szoba kerult, hogy õ tartotta a legutobbit kb 2 eve, es hogy ezentul gyakrabban, mondjuk felevente lehetne ilyent tartani 😄
Amugy eleg sok a parhuzam finalrender es vray kozott, ahogy igy elnezem. Szal igaz az, hogy ha egyet ismertsz, akkor mindet ismered

zsolesz92
Köszi, minnyá ki is probálom. importtal nem müködött.
Ezt a képemet asszem még nem tettem fel:

Vélemény? a textúrák elég egyszerüek, de talán van valami hatása rátok 😄 Na jó ez buzis volt xD

ThomasGins
file/merge
vagy import

file/Merge
zsolesz92
ha régebben készítettem egy szöbabútort, amit .max-ban kimentettem most meg egy házat készítettem hogy tom össehozni a kettõt?

Malakai
Jah, kb. 😊
De amúgy biztos, hogy az Autodesk turné elõtt nem raknak föl kipróbálható verziót.
Ha már turné, lesz idén NME? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )