63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
a pot a kamera mögött, a baloldali sor első darabja :c)))
De igen ott tükrőződik :c)))
Már meg is rendelték tőllem 1280*1024 ben a képet :c)))))) -
ilyesmit nem tanítottanak számech órán...de a 3D-s programokról se esett még csak gondoloat se...a paintet súroltuk de csak hogy hol találjuk meg...ja meg még esetleg ami kicsit a kreativitást engedte szárnyalni az a comenius logo volt a kis teknőssel..de az inkább egy olyan ismerkedjünk a programozással dolog :D -
zenoka #44868 Hali
lol (marmint naogyn regen talalkoztam ezzel utoljara):
regi hp scennelok scanneltek max formatumban...tehat neked ezt at kell konvertalni mondjuk pdf be
erre alkalmas pl a pdf995 nevu progi
az altalad emlitett max formatumnak semmi koze az ebben a topicban targyalt 3ds maxhoz:))
eretsegi akkor viszont szamtech tortenelem vagy mi a rak..oda kellet volna figyelni:P:)
-
Jana32 #44867 Sziasztok! olyan problémám lenne, hogy küldtek nekem beszkennelt anyagot aminek .max a kiterjesztése. Mivel én tudatlan még soha nem találkoztam ilyen kiterjesztéssel elkezdtem keresgélni és erre a programra találtam... nah most a kérdésem: csak ez a progi bírja megnyitni???
vagy mi a teendő?? válaszotok előre is köszönöm... (sürgős lenne a válasz, mert érettségi tételek és mindjárt ittvan
)
-
zenoka #44866 csak azt ko megnezni melyik tukrozi a kamerat mert szerintem am moge tette a potot:D es jo sok billiardozassal a legtobbe benne van szerintem:) -
xD -
Az utolsó előttiben is mintha tükröződne egy:) -
Culram #44863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobb oldalról a második golyóban. -
montressor #44862
ilyesmi volt, de olyan pici, h normal nagyitasban nem latszodott
-
zenoka #44861 viszont igy furi mert amiat (felteve ha jo iranyban all a bezier) akkor nem kenne igy..noh mindegy megoldodott.. -
montressor #44860 igazad van, az egyik sarkaban a corner helyett bayier volt a vertex, es egy naon apro hurok volt a vonalvezetesben emiatt.
koszonom -
zenoka #44859 a kulso resz valahol nem zar vagy dupla vertex van..tessek atnezni.. -
montressor #44858 ez a baj:
-
montressor #44857 sziasztok
egy ureges spline-t szeretnek exrudalni, de az ureget extrudalja...
van vm megoldas?
koszi -
itt a kanna hol a kanna ?? :c))))
-
marcee #44855 Render végeztekor zenét lejátszó plugin nincsen? -
zenoka #44854 erik a szekreny... -
csak textura? szerintem kicsit meg ps-elted a képet
-
Állat,kicsit drága mondjuk -
dehogy disz...lódtál (túl hosszú szó az bezeavar :) az nem kenyér csak egy nagy zsömléből egy szelet
-
pauly #44850 
Lehet én is összeütük majd valamit,de már nincs sok kedvem,mert amit csináltam az odalettt
-
őőő nem tudom miért úgy emlékeztem hogy kenyér zsemle miegymás... diszkvalifikálódtam :(

jah a másik hogy mi nem szünk zsemlét ezért nem volt referencia
-
zenoka #44848 nah hogy harmat posztoljak egymas utan mert az trendi (ma hallotam vonaton gyaaaaa o_O)
polo hegyek:
http://347630.spreadshirt.net/en/GB/Shop/Index/index/page/1 -
zenoka #44847 uganugy keszul csak mas a formaja:) szenhidrat tartama is megegyezik kb:D -
zenoka #44846 vannak erre jol bevalt elore elkeszitett alpha mapos texturak amiket csak rahuzol egy planera:
pl par ingyenes:
http://vyonyx.com/index.php/category/down/cutout-people
vannak olyanok is amig mozognak tehat egy loopot hivsz be marlin studio gyart ilyeneket... -
pauly #44845 Ez zsemle?
-
Hello!
Lenne megint egy kérdésem. A legtöbb látványterven vannak ugyebár ezek a fotózott kétdimenziós emberkék. Ki milyen programot (plugint) használ ezek létrehozására, vagy hogyan készülnek? Plíz csak egykis tapasztalatmegosztást kérnék, aztán ráfekszek a gugligombra.
Tenkjú verimáccs -
király!
kicsit talán túl szabályos...én mondjuk az egyik felét magasabbra csináltam volna de úgy...na mind1 szval túl szabályos :)
én meg a zsömlén még egy kcisit módosítottam PS ben, de csak annyi hogy kicseréltem tárhelyen a képet....szval lent láthatjátok a már frissített, végleges verziót :) -
nah beszáltam én is. ez csak max. semmi utóunka semi környezet.
igaz anyum reggel hülyének nézett mikor előkaptam a reggel frissen vásárólt kenyeret és elkezdtem lefotózni minden szögből egy fehér kartonra téve mindenféle külön világítású környezetben. de csak lett belőlle textúra :c)))
-
marcee #44841 Ha sok a vray displacement-em a jelenetben és nagyon lelassítja, illetve fagyasztja is a rendert akkor a subdivison-t érdemes csökkenteni vagy van más lehetőség is? -
nenad #44840 fasza, te vagy az egyetlen aki eddig elkészítette..
-
F*sza!Eddig te nyertél:D -
de volt vmi ilyesmi de nem akartam olyan sok időt rászánni, még így is többet szántam rá mint akartam azokkal a szenvedésekkel amiket írtam...
örülök hogy inspiráló hatással volt rád :) -

szépszerű lett.
Meg is hoztad a kedvem hozzá hogybeszálljak :c))
aúgy nem úgy volt hogy félbe kell vágni ? :c)))))) -
hmm..nem tom mért nem megy a kép, de talán majd most
-
na mostmár felrakom a zsömlét mert mindig csak vmit kitalálok hozzá aztán elszenvedgetek vele és végül rájövök hogy nem lesz jó vagy nem teccik és kitörlöm..pl poharat akartam mellé meg hogy az egész egy asztalon legyen de ez a maya physical sun and sky nem úgy működik mint a sima lápák és a caustic nem látszódik...de rendes lámpákkal meg már nincs kedvem bajlődni..szval most erre ez van
röviden: maya low poly modell>>zbrushban általam készített fényképekből készített alpha mapokkal sclutolás, aztán textúra festése és végül újra maya...ja és egy minimális PS
-
zenoka #44834 ma esti gyors szorakozas:)
sima natur 3 lightos studio setup..ha kell valakinek:) (of course model nem sajat)
basic lighting setup
Aldaryn, Nenad: ha van kedvetek megfikazhatnatok egy kicsit (nagyon) a vilagitas reszet a rendersetup tudom kaki:) (3dsmax 9, vray rc5) -
zenoka #44833 akkor modelezessel kezd...tudod jo sok tutor.. -
feltöltöttem a scene filet , ha valamelyikötök vetne rá egy pillantást, hogy nálatok is 20perc-e?
köszi, és bocs a sok kezdő kérdésért, nagyon érdekel a modellezés. -
tproli #44831 Jelen esetben nem erről van szó imho, de ez a bevtieli mező nem alkalmas ennek a tárgyalására :)