3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést a maya kulturát kedvelõktõl😄
És a wire,boolean kicsit tulmisztifikálta😊
\"So always look on the bright side of death\"
Szóval nem mûxik a diszperzió ilyen módú összerakása, nm is értem, hogy az én képemen hogyan ment. Holnap utánanézek.
per aspera ad astra
Youth
Max a botanika szabályosságába kötnék csak bele,meg kicsit hidegnek tünik ezzel a padlószinnel😊

Ki korán kel, poligont lel.

per aspera ad astra
Egycsapásra semmi se lett világos😊
per aspera ad astra
Ez lenne jó volumetrikus causticsal😊
Mennyi volt a renderidõ amugy?
Egyszer mintha mondtad volna hogy PS-ben is lehet,azt hogyan?
És jöhet még elmebeteg ötlet...😄
Ronin ha fake akkor lehet anim is
itt egy példa,ha jól emlékszem ebbe volt...Elég ötletes,legalábbis az én agyamhoz képest😊
per aspera ad astra
Youth: pedig de, úgy kellene.
Mert ma reggel én is hamar hülyeséget mondtam: diszperzió
Diffrakció
per aspera ad astra
Mivel a képben egy gramm max nincs, csak ZB3, és Vue, direktben be se rakom a képet, csak a linket mert ugyi ez max fórum.
The Frog Prince
Aperature mapba beraktam egy képet ami fekete és a közepén van egy fehét 6szög... de nemjó szokásomhoz híven. Oda milyen map kell?
Youth
a miniszterelnök is ezzel készült.
kérdés:Valakinek volt már testi kapcsolata ezzel az eszközzel?
Észrevételek ,milyen volt vele? <#crazya>#crazya>
Viszont figyelmeztetnem kell, hogy ehhez sok munka, sok tanulás és mégtöbb kitartás szükséges. És még ezekután is akármikor lehetsz cukorbeteg, jöhet elõ innhüvelygyulladás, vagy nyomják a fejedre a szemüveget. 😊
Nincs ott hepehupa, ez csak egy shading bug, amit valószinüleg az okoz, hogy a felület, amit így alakítasz nem leírható egy folytonos négyszögû felülettel (nem egy sík). Ezt lehet javítani, legegyszerûbb, ha készítesz egy élt a bal fölsõ - jobb alsó átlónak (vagy állítod a triangulationt úgy, hogy úgy bontsa fel háromszögekre).
Mondjuk nálam spec akkor se keletkezik ilyen, de nálam a sima felület se ilyen randa. 😛 Ez valószinüleg a viewport driver beállítás okozza (vagy vga driver), ezt tudod állítani a Customize\Preferences\Viewports\Display Driver és Choose Driverrel választhatod, hogy Softwares (nem ajánlott), OpenGL, vagy Direc3D legyen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezzel a programmal lehet embert készíteni? Mármint, van beépített ember generálója, vagy mi? Ilyesmit mondtak.
A renderek úgy kb. Bryce szinten mozognak.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
mondhtani magnitudokkal jobban.. :-)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.