3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najo popec lett😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Editpoli modban van-e valami negatív kijelölés gomb vagy bill parancs ?
THX .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de irt ide regebben😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(Gratula neki... irigylem jol. Megprobalom az O sikeret inkabb motivacionak venni, nem pedig lelombozodni.😄)
Csak a "borotvahab" nem szokik úszni a felszínen?" 😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Szerda, Szeptember 5, 2007
<00:37>00:37> Piktor: Udv mindnekinek San Franciscobol, az ILM-bol! Meg akkor is ha mindenki alszik eppen.😊
Amúgy ki fogom próbálni a render féle DOF-ot is. Csak eddig mindig rossz tapasztalataim voltak, mármint a renderidõt illetõen, és egy netes tutorialban láttam a ZDepth-es Photoshop-os DOF utómunkálatot, ezért próbáltam ki. De úgy látszik, hogy mint minden egyeszerüsített módszernek, ennek is megvannak a maga korlátai.<#szomoru1>#szomoru1>
Ki korán kel, poligont lel.
miert nem probalod meg vrayfizikxcam dofjat?😊
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Amúgy meg én szerintem, ha az õsrégi 3D Studio verziókban is lett volna teapot primitív, akkor bizony ma lehet, hogy azt mondanánk, hogy "A kanna el van vetve". De hát ugye akkoriban még csak a kockát ismerték. Rohadtul tud irritálni a kannákkal szemben elkövetett diszkriminatív viselkedés. Szóval igenis, a kanna el van vetve!
Jóvanmár...takarodok aludni..<#vigyor>#vigyor>
tenyleg jo akep csak a zsemit vedd ki😄

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Azt a lenyegi reszre is keves az ido, szal... Amugy dof nelkul 17 perc alatt lehuzza a gep, itt ez is szempont 😄
nagyon hangulatos kevesbe fotoreal: citrony meg a krumpli anyaga nem tetszik..meg a krumplinal levo kessel is van bajom de megnem mondom micsoda..
de a hangulat az otos😊
Dof kicsit LQ, mert hat dolgozni is kell a gepen 😄
mar csak azon agyalog hogy tudom megnezni hogy all a render😄😄
bar a renderablak latszik es ha rakattintok akkor egy pillanatra fel is ugrik igy sacc per kabe sejtem merre all a dolog😄
Amúgy nem fetétlen attól lesz a post DOF röcögõs, hogy ez így néz ki.
Nomeg normalizálni kellene ezt a Z mapot a 0-1 tartományra is, mert most egy jó rész nekem üresnek tûnik. (mondjuk 0,7 ~ 1.0 üres)
per aspera ad astra
Valaki megmondaná nekem, hogy az alábbi z-depth-es képen miért ilyen gyenge minõségû az élsimítás? A sima renderen minden rendben van, de mivel így akarok DOF-ot, így a végeredmény is gyenge élsimítású lesz a fotosoppolás után. <#falbav>#falbav>
Köszi elõre is a gyors segítséget.
Majd mostanaban lehet tobb idom lesz.
Meg mindig nincs sajat netem, talan ket nap mulva.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
nenad: serleggel/kupaval jutottal egyebkent valamire?😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
itt olvastam most:
http://support.microsoft.com/kb/833721
AL koszi ezt kifogom mindenkepp probalni.jah azt neztem mikor betolti a scene-t a max akkor mar kb 500 megat bezabalt a kis tetu:S
Ilyenkor rengeteg mindent nem b@sz bele a memóriába pluszben, csak a renderhez tölti be a scene-t, és UI sincs.
per aspera ad astra
de en meg nem hallottam ilyenrol.
szerintem megnezem ezt a 3gb switchet ha delutantol nem jelentkezek par napig akkor hazavagtam valamit😛😊)
commandline?! ezt a trukkot kifejtened ha szepen megkerlek? winfost commandline modban inditsam es ugy inditsam a maxot?
A jelenlegi rendszer kb 1.5x gyorsabb az X2-nel (persze nem egeszen fair a dolog, leven 400MHz difi is van koztuk igy), de ha deszka is lesz veve, en is ajanlom az intelt (X2-t csak akor ajanlnam, ha van egy jo s939-es lapod amibe jo ideje singe core a64-et hasznalsz, es csak egy procit kellene cserelni)
Nomeg max-et commandline módban indítsad, az is spórol pár száz megát.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
de mit lehet tenni akkor amikor a max render kozben eleri az 1.5 giga memohasznalatot es se kep se hang elszall valszeg tul nagy a scene ugy 1.3 millio poly par helyen megtudom oldani hogy vrayproxyt hasznaljon par cucc de szerintem az keves lesz:S
scene-t nem szabad feltoltenem😞
es a mostaninal mar nem tudom lejebb alitani a kepminoseget mert igy is khm hany nemi kivanni valot maga utan:S
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>