63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• npeter
    ehun-e ni: szekrény erre hétre is:)
    páromnak kellett gyorsban készíteni, hogy milyen fajta komódot csináltassunk. A teapot csak funnak van ott, előre tudtam csak összezavarja asszonyt

• zenoka
    http://www.chaosgroup.com/forums/vbulletin/showthread.php?t=42720
    popec egyedul nekem egy kicsit fura az eloado terembe a telefonalo no "elkenesse" o olyan fixnek tunik:D
  • Free
    Néha ilyenkor dabhatnál azért linket is :(
  • FRenkie
    Értem :S

A képek klasszak! A bácsik, nénik MB-rel szaladgálnak? Jó ötlet.
  • Met
    Figyelem hülye kérdés jön

Mi a különbség az Editable Mesh és az Editable Poly között? Vagyis inkább melyik mire megfelelőbb?
    Én Poly-t használok mert amikor autót kezdtem modellezni azzal dolgoztak, de ha a Mesh jobb, kevésbé terheli a gépet stb. akkor átállok arra.
  • ThomasGins
    Jóféle!
  • Aldaryn
    Káosz fórumon friss eresztésünk, ha valakit érdekel.

Frenkie: Én nem, 5 percig volt fenn, ment kukába. :(
  • FRenkie
    Használ valaki 2009es maxot/maxokat? Tapasztalatok?
  • zenoka
    koszi a pontositast:D
  • marcee
    16 exabyte a 64 bites rendszer elméleti korlátja!
  • Atika :o)
    ohh az nagyon jooo :) koszi
  • zenoka
    64 bites asszem 8 gigat tud kezelni..de negyet mindenkepp..
  • GixEr
    Csak nem a pisztaciat is ugy toltik meg mint a krinolint? :D
  • Atika :o)
    Sziasztok picit off azt akarom megkerdezni hogy a 64 bites XP is csak 3 giga ramot tud kezelni hiaba lenne 4 giga?? Koszi
  • zenoka
    vagy a disznyo amibol van az pisztaciat evett elotte:)
    de a gyartosor egyertelmu:))
  • nenad
    a gyártósor miatt, használhatják másra.
  • npeter
    Hunkircsi: Frankó lett ez a fül :)

Jó ez a szöveg a bannerban:) csak kimaradt 1 's' betű a kisbetűs részben

kis off: erről a "nyomokban polygon.... tartalmazhat"-ról jutott eszembe: minap párom vett sima mezei krinolint, olvasgatom és azt írják a csomagoláson nyomokban pisztáciát tartalmazhat. Na mondom ez kész. Mifenét keres ebben pisztácia...:) Belegondolni sem akarok,mi minden lehet még ezekben (és még sok másban)
    end off
  • hunkircsi
    Ez az egér ötlet, ez tényleg nagy ötlet. Ha lesz időm, akkor modellezek egy egeret...
  • Free
    szép lett..
    még annyit lehetne hogy modelezel egy egeret és akkor annak ráa hátára mint a génkisérleteknél :d:d
    vagy esetleg lehetne egy pot két oldalára :d:d

az lenne a kémkanna mert mindent hall :c)
    és ha átlátszó lenne a kanna akkor lehetne benne egy keszeg is. és akkor már minden hal.

:d:d:d:d
  • marcee
    Diablo 3 cinematic trailer nézzétek, nem semmi produkció újfent. Blizzard annó tuti autodesk partner volt, ha most is azok még, akkor jó eséllyel max-szal készült. Elején a gyertyák sss-ét megkönnyeztem! :)
  • hunkircsi
    Üdv a poligonfelhasználó népeknek ebben az egetverő kánikulában!

Szakmai gyakorlat címszó alatt nekiálltam valami organikusat modellezni, és mivel mindig a fül modellezésétől tartottam a legjobban, ezért belevágtam. Alant látható a végeredmény.

Jah, nincsen rajta SSS...

• zenoka
    aaa dehogy mindenki teszteli a mapot:D:D vagy strand vagy work:)

laccoo: nincsen nekem sajnos:D
  • lac coo
    Valakinek nincs véletlenül egy korrektül körbemaszkolt (szomorú) fűzfa texturája ? :P
    Hetek óta gúglizok utána de semmi :((((
  • youth #45007
    Ennyire nem akartam leamortizálni a topicot :)
  • youth #45006
    Ahoy!

Legutóbbi próbálkozás. Pécsről hazafelé fotóztam. Van sok hibája tudom én, jelenleg ezzel érjétek be...
    Szántó HDRI, ~16MB, 4000 x 2000, ~3 800 000 : 1

És egy esetlen kép. A "másodlagos" causticsot a lens flare okozhatta??
  • zenoka
    lekotelezel:)
    uraim mondjatok meg nekem miert szopatom magam fel 11 kor meg mindig azzal hogy csak azert mert egy sweepnek az align pontjat meg akarom valtoztatni 3 adszorra adja meg magat ez a szar:S
    utalom utalom utalom:D
  • 4D
    Ez igaz.
    Ezért gyorsan csináltam egyet extra néked.
  • lac coo
    Hát itt:

.

Gondolom mentés előtt, utána már mi értelme bármit is változtatni :)))) Da ha eddig a 3-as csatornán dolgoztál akkor azt buktad, illetve esetleg próbáld meg kimenteni az UVW mapot és később visszahozni az 1-es csatornára .... De ezt nem próbáltam én újracsináltam .
  • petesilver
    nem mondod? mentés előtt, és hol? Vagy mentés után?
  • lac coo
    Én átírtam a 3-ast 1-esre, okéztam azt jó ....
  • petesilver
    Sziasztok. Lenne egy gondom, amire nem találok megoldást. Az objectecen a map /unwrap uv/ valamiért a MapChannel3-on van, és nem tudom hogyan rakhatnám át, hogy az 1-es csatornán legyen. Ha elmentem, majd az objectről törlöm az infot, és visszatöltöm, megjegyzi, hogy a 3-as csatornán volt, visszatöltéskor nem lehet állítani. Ismer esetleg valaki erre megoldást?
  • zenoka
    ugye viszont van valahol feldobva iarora pot objektum tesssek beleimplatalni modoba is:D legalabb egy render erejeig hisz a teapot orok:D
  • 4D
    Thx a hozzászólásokat.
    Az összegyűrt téma igen érdekes, mert a shader kikeverése előtt, ill a render előtt, jó sok autót megnéztem az utcán, és biza több autónál élőben esküdtem volna, hogy törve vannak, pedig nem voltak.
    Gyanítom a szög miatt.
    A studio setupnál is, ill pl ennél is (4U Thomas):
    Carchamber
    u.az a shader volt, és no problem.
    Éshát igen Zenoka, valahol igazad van, mert no pot a Modoban, ergo ez valóban plusz a maxnak.
  • Dark Geo
    Szimpatikus az ötlet, ha este lesz időm, kedvem és nem lesz a szobámban 50 fok akkor szerintem neki is állok:P Legalább fejlesztem a texturázás skillemet, úgy is le vagyok maradva (magamhoz képest) :P
  • nenad
    akkor egy piszok nagy jégbe hűtött piát...
    veder, jég, pia.
    kicsit komolyabb.
    ok?
  • GixEr
    nem szerencses a szog, elsore en is azt hittem valami "karikatura"
  • bencsab
    Nem akarok nagyon kekeckedő lenni, de mindamellett, hogy mindegyik szóló kép nagyon ütős, a fotóbaillesztésen valahogy úgy néz ki az autó, mintha egy összegyűrt modell lenne.
  • ThomasGins
    CC3 nagyon bejön!
  • zenoka
    ahoz kepest hogy modo nem rossz:P maxxal szebbet tudnal:):)
    (komolyan ne vegyel):)
  • 4D
    Ave népek. Régen néztem be.
    Én teljesn letettem a maxot, mert B.a Sokal-lettem tőle.
    A Modo mellett döntöttem, ami mellett nekem főleg a renderje, meg mégfőlebb a modeling része szól.
    Terveztem egy conceptcar-t. 2!! nap alatt voltam vele meg a nemrég megismert Modoval.
    A renderidő sem volt semmi, átlagban 30-45 prc/kép.
    Asszem ez magáért beszél, aztán mindenki maga tudja mivel szív, vagy nem....

És itt van pár közeli, meg a Wire, csak nem akarom széthúzni a topicot.

CC1
    CC2
    CC3
    CCWire