63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
ehun-e ni: szekrény erre hétre is:)
páromnak kellett gyorsban készíteni, hogy milyen fajta komódot csináltassunk. A teapot csak funnak van ott, előre tudtam csak összezavarja asszonyt
-
zenoka #45029 http://www.chaosgroup.com/forums/vbulletin/showthread.php?t=42720
popec egyedul nekem egy kicsit fura az eloado terembe a telefonalo no "elkenesse" o olyan fixnek tunik:D -
Néha ilyenkor dabhatnál azért linket is :( -
Értem :S
A képek klasszak! A bácsik, nénik MB-rel szaladgálnak? Jó ötlet. -
Figyelem hülye kérdés jön
Mi a különbség az Editable Mesh és az Editable Poly között? Vagyis inkább melyik mire megfelelőbb?
Én Poly-t használok mert amikor autót kezdtem modellezni azzal dolgoztak, de ha a Mesh jobb, kevésbé terheli a gépet stb. akkor átállok arra. -
Jóféle! -
Káosz fórumon friss eresztésünk, ha valakit érdekel.
Frenkie: Én nem, 5 percig volt fenn, ment kukába. :( -
Használ valaki 2009es maxot/maxokat? Tapasztalatok? -
zenoka #45022 koszi a pontositast:D -
marcee #45021 16 exabyte a 64 bites rendszer elméleti korlátja! -
ohh az nagyon jooo :) koszi -
zenoka #45019 64 bites asszem 8 gigat tud kezelni..de negyet mindenkepp.. -
GixEr #45018 Csak nem a pisztaciat is ugy toltik meg mint a krinolint? :D -
Sziasztok picit off azt akarom megkerdezni hogy a 64 bites XP is csak 3 giga ramot tud kezelni hiaba lenne 4 giga?? Koszi -
zenoka #45016 vagy a disznyo amibol van az pisztaciat evett elotte:)
de a gyartosor egyertelmu:)) -
nenad #45015 a gyártósor miatt, használhatják másra. -
Hunkircsi: Frankó lett ez a fül :)
Jó ez a szöveg a bannerban:) csak kimaradt 1 's' betű a kisbetűs részben
kis off: erről a "nyomokban polygon.... tartalmazhat"-ról jutott eszembe: minap párom vett sima mezei krinolint, olvasgatom és azt írják a csomagoláson nyomokban pisztáciát tartalmazhat. Na mondom ez kész. Mifenét keres ebben pisztácia...:) Belegondolni sem akarok,mi minden lehet még ezekben (és még sok másban)
end off -
Ez az egér ötlet, ez tényleg nagy ötlet. Ha lesz időm, akkor modellezek egy egeret...
-
szép lett..
még annyit lehetne hogy modelezel egy egeret és akkor annak ráa hátára mint a génkisérleteknél :d:d
vagy esetleg lehetne egy pot két oldalára :d:d
az lenne a kémkanna mert mindent hall :c)
és ha átlátszó lenne a kanna akkor lehetne benne egy keszeg is. és akkor már minden hal.
:d:d:d:d -
marcee #45011 Diablo 3 cinematic trailer nézzétek, nem semmi produkció újfent. Blizzard annó tuti autodesk partner volt, ha most is azok még, akkor jó eséllyel max-szal készült. Elején a gyertyák sss-ét megkönnyeztem! :) -
Üdv a poligonfelhasználó népeknek ebben az egetverő kánikulában!
Szakmai gyakorlat címszó alatt nekiálltam valami organikusat modellezni, és mivel mindig a fül modellezésétől tartottam a legjobban, ezért belevágtam. Alant látható a végeredmény.
Jah, nincsen rajta SSS...
-
zenoka #45009 aaa dehogy mindenki teszteli a mapot:D:D vagy strand vagy work:)
laccoo: nincsen nekem sajnos:D -
Valakinek nincs véletlenül egy korrektül körbemaszkolt (szomorú) fűzfa texturája ? :P
Hetek óta gúglizok utána de semmi :((((
-
Ennyire nem akartam leamortizálni a topicot :) -
Ahoy!
Legutóbbi próbálkozás. Pécsről hazafelé fotóztam. Van sok hibája tudom én, jelenleg ezzel érjétek be...
Szántó HDRI, ~16MB, 4000 x 2000, ~3 800 000 : 1
És egy esetlen kép. A "másodlagos" causticsot a lens flare okozhatta??
-
zenoka #45005 lekotelezel:)
uraim mondjatok meg nekem miert szopatom magam fel 11 kor meg mindig azzal hogy csak azert mert egy sweepnek az align pontjat meg akarom valtoztatni 3 adszorra adja meg magat ez a szar:S
utalom utalom utalom:D -
4D #45004 Ez igaz.
Ezért gyorsan csináltam egyet extra néked.
-
Hát itt:
.
Gondolom mentés előtt, utána már mi értelme bármit is változtatni :)))) Da ha eddig a 3-as csatornán dolgoztál akkor azt buktad, illetve esetleg próbáld meg kimenteni az UVW mapot és később visszahozni az 1-es csatornára .... De ezt nem próbáltam én újracsináltam . -
nem mondod? mentés előtt, és hol? Vagy mentés után? -
Én átírtam a 3-ast 1-esre, okéztam azt jó .... -
Sziasztok. Lenne egy gondom, amire nem találok megoldást. Az objectecen a map /unwrap uv/ valamiért a MapChannel3-on van, és nem tudom hogyan rakhatnám át, hogy az 1-es csatornán legyen. Ha elmentem, majd az objectről törlöm az infot, és visszatöltöm, megjegyzi, hogy a 3-as csatornán volt, visszatöltéskor nem lehet állítani. Ismer esetleg valaki erre megoldást? -
zenoka #44999 ugye viszont van valahol feldobva iarora pot objektum tesssek beleimplatalni modoba is:D legalabb egy render erejeig hisz a teapot orok:D -
4D #44998 Thx a hozzászólásokat.
Az összegyűrt téma igen érdekes, mert a shader kikeverése előtt, ill a render előtt, jó sok autót megnéztem az utcán, és biza több autónál élőben esküdtem volna, hogy törve vannak, pedig nem voltak.
Gyanítom a szög miatt.
A studio setupnál is, ill pl ennél is (4U Thomas):
Carchamber
u.az a shader volt, és no problem.
Éshát igen Zenoka, valahol igazad van, mert no pot a Modoban, ergo ez valóban plusz a maxnak. -
Dark Geo #44997 Szimpatikus az ötlet, ha este lesz időm, kedvem és nem lesz a szobámban 50 fok akkor szerintem neki is állok:P Legalább fejlesztem a texturázás skillemet, úgy is le vagyok maradva (magamhoz képest) :P -
nenad #44996 akkor egy piszok nagy jégbe hűtött piát...
veder, jég, pia.
kicsit komolyabb.
ok? -
GixEr #44995 nem szerencses a szog, elsore en is azt hittem valami "karikatura" -
bencsab #44994 Nem akarok nagyon kekeckedő lenni, de mindamellett, hogy mindegyik szóló kép nagyon ütős, a fotóbaillesztésen valahogy úgy néz ki az autó, mintha egy összegyűrt modell lenne. -
CC3 nagyon bejön! -
zenoka #44992 ahoz kepest hogy modo nem rossz:P maxxal szebbet tudnal:):)
(komolyan ne vegyel):) -
4D #44991 Ave népek. Régen néztem be.
Én teljesn letettem a maxot, mert B.a Sokal-lettem tőle.
A Modo mellett döntöttem, ami mellett nekem főleg a renderje, meg mégfőlebb a modeling része szól.
Terveztem egy conceptcar-t. 2!! nap alatt voltam vele meg a nemrég megismert Modoval.
A renderidő sem volt semmi, átlagban 30-45 prc/kép.
Asszem ez magáért beszél, aztán mindenki maga tudja mivel szív, vagy nem....
És itt van pár közeli, meg a Wire, csak nem akarom széthúzni a topicot.
CC1
CC2
CC3
CCWire
.