63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Én ilyesmit csinálok,csak épp nincs idő rá -
Ugyan mar szerintem ez eleg konnyu most en is kezdofele vagyok foleg modellezesben proba cseresznye :) -
ejj, ez fasza lett :)
Én olyanra gondoltam hog egy nagy jégkocka, de olyan mint Vandit-é, formátlan, és abban van sör, de a tudásomat meghaladja :)
bár lusta voltam kipróbálni, h sikerül-e :)
Ha valakinek van kedve, akkor csinálja .) -
nagyon koszi :) -
Nagyon állat! -
wire
Na tolem ennyire telik nincs tobb idom se ra sajnos :) -
Nagyon igazad van :D -
ennyit akartam mondani xD
I am a little teapot -
Az is johet :) sok sorrel -
jégszekrény?
-
Na johetne egypar szekreny mert elegge kihalt a topic :) -
de de de lehet a jeg meg akkor legyen melle alkohol ahogy thomas irta -
nenad #45058 na mi van vazze a jeget nem vállaljátok be?
:D -
:)
Minden járólapra vrayfur
GI is mindha olyan furin lenne benne,ha van... -
A render szerintem nem rossz, de ha kikelsz az ágyból és rálépsz arra a hideg csempére, az szar. (: -
ja ja en is mar kerestem egy ket referenciakepet :D -
Jég és alkohol?:)
Mert én már e felé haladok modellügyileg:) -
Legyen jeg es benne sor :D -
Az tul photoshoppos lenne:) -
putyi #45051 szerintem legyen a speed egy korsó sör ebben a melegben. -
aha na az a hozzaszolas nekem valahogy kimaradt epp akartam is kerdezni hogy mi az uj speed de akkor az lesz az kb :) -
nem ez az aktuális speed contest?
-
Jeget mire??? -
senki nem csinál jeget?
-
Szeki26 #45046 Na mind1,az előző képen az ágy meg kanapé kivételével az én kreációm :)
De akkor itt a tolóajtós végre : -
Szeki26 #45045 Na még ez se megy -
Szeki26 #45044 Tolóajtós szekrény még nem volt :) Ime
-
tilbury #45043 köszi szépen. nekem más interface volt kiválasztva, de msotmár műxik. 
lényegesen gyorsabb a kijelölés:) -
bencsab #45042 ctrl+i -
tilbury #45041 Sziasztok!
Lehet kicsit hülye kérdés, de: van olyanra lehetőség, hogy poly módban amikor állítom be az ID-ket a polygonoknak, akkor amikor sok a polygon, kijelölni az ellentétes polygonokat. Nemtom érthető-e:( Szal van 1 sok polybol álló testem. Kijelölgetem az 1 ID-jű polykat, és hogy ne kelljen 1gyesével kattingatni utána a következő sok polynak kettes ID-nek, hanem mondjuk kijelöli 1 gombnyomsra az invers polykat vagyis azokat, amelyek eddig nem voltak kijelölve.
Előre is köszi.
-
zenoka #45040 ennyi majd ha meglesz mindegyikotoknek a sajat csaladi villaja harom negy medencevel thai szobalanyokkal (lehet brazil is) es a bankba levo kamatokbol tudtok havonta venni egy uj 911 es-t nah akkor kell szerenynek lenni de addig tolni tolni tolni:) -
:) Thx, épp folyamatban van! Fenébe a szerénységgel. Pénz kell, és kész. -
aha koszi szepen az infot akkor maradok a 800-as memorianal az FSB-m ugyis 200/400 ha joltudom. -
marcee #45037 Minnél kisebb az időzítése, annál jobb.
Mellesleg a 800-as ram-od sem biztos hogy nyolcszázon megy és értelme is csak akkor van, ha az FSB 200/400. Ha ennél jobban tuningolsz, 266/533-as FSB, akkkor mehet szinkronban az 1066-os memória, de ne várj tőle csodát max alatt. Inkább legyen sok memóriád és 64-bites rendszered. -
Meg egy picit offolhatok ;) mi a kulombseg a CL5-os es a CL4-es ramok kozot melyik a jobb es ha nekem a gepben 800 van akkor hiaba veszek 1066 -at az is csak 800 on fog menni igaz?? Koszi -
zenoka #45035 ehe:) nahja es a polcok alatti pockok sincsenek altalaban lemodelezve:) nh majd ha lesz megint valami butoros melo..mert amiket mutogattam az mind egy sorozat resze volt:)
Aldaryn: evermotion-re, cgarchitect-re nem pakoljatok fel szep szep a kaoszforum de nem feltetlen a leg latogatotabb..tudom hogy nem csiped az echibicionizmust de hasznos:) -
isten úgyse nekiesem hétvégén :c) -
Hát..ha lemodellezel egy 180 fokban nyíló kivetőpántot, isten vagy ! :P -
szeretem ezeket a szekrényes képeiteket de igazából nekem minden képről hiányzik pár fontos momentum.
Zénóka ez neked is szól.
Tök szép hogy lemodellezitek textúrázzátok és tényleg mutatós képek .
hiányoznak nekem a nyitott ajtajú szekrényknél a kivető pántok.
Tudom kekec de csak azért mertem felhozni mert pont benne vagyok egy kivetőpánt modellezésben mert lészrevettem hogy senkinél nincs éas turboskuiden sem találtam ( lehet rosszúl kerestem)
Amúgy lehetne ez a következő speed contest. eléggé komplesx hogy kihívás legyen de nem annyira hogy egy kezdő ne próbálja meg. az anyagok sokszinűsége és a variációs lehetőségek miatt sztem ideális lenne.
aztán majd jól megosztjuk egymásal a modelleket :c))))))
Peace -
zenoka #45031 minyimum hogy vetetsz magadnak egyet asszonypajtival a faradozasaidert:) biztos lehet meg valahol utah teapotot kapni:D