3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem csak az itteniekre gondolok mert itt nincs akkora különbség. de pl Artist Pub-on megnézed az összes királyat max-al csinálják. vagy akár világviszonylatban is én úgy érzem hogy max-al csinálják a legjobbakat.
de szval akkor ezt ugyanúgy meg tudnák csinálni mayaba is, ha azzal kezdtek volna 3d-zni?
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Ibor: inkabb arrol van szo hogy az itt levo maxos sracok nem tavaly meg tavalyelott kezdtek el maxozni valszek par honap utan barmelyik masik programban is ugyanolyan kepeket dobnanak ki magukbol..de egy ugyes mayas is hozza szokna max vagy barmelyik masik program hasznalatahoz pikk pakk szep kepeket allitana elo.
A nyitja nem a program hanem a belefeccolt energia es evek mennyisege..ugyanis a vertex huzigalas mindenhol "ugyanaz" igaz ez a fenyekre es a materialokra is csak max mashogy nevezik a ket programba..szoval elveket kell elsajatitani.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ezt a mondatot csak én nem tudom kibogozni?
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mármint úgy érzem hogy max-ba elég durvákat csinálnak sokan maya-ba meg sokkal kevesebb van aki olyan xtra dolgokat tud csinálni. nehéz megtanulni a max-ot ha már tudok mayazni? mi a különbség a kettõ közt?
mert lehet akkor beletenulok a maxba is, ha az jobb.
\"So always look on the bright side of death\"
A téglalapok meg pl a perspektiv feliraton jobb klikk és show safe frame.
Az átlátszóságra meg,jobb klikk az ojjektumra,obj.prperties,és ott backface cull bakapcs.Én konkrétan utálom szal ki lehet kapcsolni véglegesen a pref settingsnél.
\"So always look on the bright side of death\"
és csak 23 éves. és nem csak egy progiba vágja a dolgokat hanem maya, 3dmax, PS, Zbrush, stb azta, remélem egyszer én is tudok majd úgy mint õ
Az irr. mapnal bekapcsoltam viszont a details detection-t, nemtom mennyit segit ez.
Ha te forditod a c4d kezikonyvet, akkor tuti minosegi munka lesz 😄
Amugy ez egy hazhoz van Moszkvaban, eredetileg finalRender-ben csinaltam, de most felhasznalom a VRAY teszthez 😄
Asszem meg is texturazom.
Dof nelkul + mentett gi-al 11 perc, kivancsi vagyok a taxturaktol mennyire lassul majd be.
egyebkent - meg nem hivatalos - en forditom a cinema 4d kezikonyvet magyarra..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
mindenfele anyagcsere per rendereletlenseg melle felvehetjuk az agygorcsot is amit a max okoz😛😊)))
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
- nõõõvéééérrkkkeeeEEE....."
Részlet egy 3D-s jómunkásember szanatóriumi naplójából.
u.i.: Ne bántsatok, csak magamra nézve jelentek veszélyt...<#idiota>#idiota>
Ki korán kel, poligont lel.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
nekem nem a sotetseggel van bajom hanem a foltossagaval bal oldalon a falakon de ezt tuti latod 😊 egyebkent egesz korrekt kepet ad ahoz kepes hogy cinema😛 😊)
Lehet kicsit sotet, ejjel 3kor vilagosabbnak nezett ki <#vigyor5>#vigyor5>, 15+24 mins

meg mindig nincsen otthon netem, a haverom irodajaba jarkalok be, neha neha.
na mikozben bepotyogtem talaltam egy ingyenes websiteletoltot (backstreet browser - a neve alapjan meg szerencse hogy nem az en gepem 😄)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A Particle Systems-ek közül a PF Source nevûnek meg lehet valahogy adni, hogy az apró darabok, amiket kilövell, az általam gyártott egyszerû geometriai alakzatok legyenek?
Köszönöm!
http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Megoldodott, lehet irogatni nyugodtan 😄
privátban nem küldesz 1 msn címet? lehet hogy tudnánk egymásnak segíteni 1-2 dologban😊
mivan jon a tel nem kell huteni, hatha kivaltja a futest a gep?😊
Ha valakit érdekelne:
Van pár cuccom eladó:
CoolerMaster Cavalier Ház táp nélkül használt, kicsit moddolva Iá: 10eFt (fotót tudok küldeni)
Cooler Master GeminII CPU hütö 2db Noctua 12cm ventivel. Iá:13eFt
Thermalright HR-09 U MOSFET hütö Iá: 4500Ft
Thermalright HR-03 PLUS VGA hütö Iá: 10000Ft
Privátban keressetek
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
nem annyi hogy "korbejarja" oket a kamera es ha folyamatosan planet ugy forgatom hogy pont meroleges legyen a kamerara ugy eleg furcsa hatas lesz szerintem aztan ugye ez semmit nem jelent lehet ez tetszene a megbizonak😄
De ha azok ott meg is mozdulnak, akkor nem szóltam. 😊
per aspera ad astra
ne is mond az emberkek azok tenyleg gyatrak de muszaly volt..az a baj hogy lesz kameraanim is benne emberre😄 azt meg nem tudom megoldani fotobol. a megrendelo azt mondta hogy igy ok az ember tehat kar tovabb szorakozni vele😊
per aspera ad astra
nagyobban
elmeletileg nem ilyen szinvilaggal indult de tobbszori modositas utan ez volt a keres.
webre fog menni, sajna a renderminosegen lehetne meg mit javitani de ez a vege amit a raforditott idobol ki tudtam hozni. Akvarium Thomasgins alkotasa😊 remelhetoleg 2 heten belul kesz😊