63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #45110 ohh:S passzolom registrybol kiirt valahogy ujratelepit talan:S -
Sziasztok !Telepíteném újra a MAX8 -at, de amint felrakok egy service pack-ot , abban a pillanatbna nem hajlandó elindulni a MAX, begáll a betöltés a "starting 3DSMax " ablaknál :((((
Mitől lehet ez ?
THX ! -
zenoka #45108 baszus egy az egybe magamra ismertem..kiveve a pizza:) mondjuk ekkora fejem nincs mar:))))) -
GixEr #45107 Ezt nalunk is forgathattak volna :D -
pauly #45106 :D -
zenoka #45105 szep az elet:
http://www.youtube.com/watch?v=HPflLGEHUAI -
Köszi, közben megoldottam. feljebb nyomtam a lámpa subdivjet, meg 1-2 értéket még változtattam, úgy néz ki a foltosodás eltünt. -
kisjan #45103 közben megvan, köszi
amelyik lámpának nem kell csillogás, abban az Advanced Effectsnél a Specular kikapcsolása -
kisjan #45102 hi
szeretném, ha tudnátok segíteni
van egy golyó, amit a kamera mögül 2 lámpa világít meg, de az egyik árnyékot vet
jelenleg mindkettő csillog a golyón, de csak az egyiket szeretném, hogy csillogjon
mit kellene beállítanom, hogy ez így is legyen
előre is thnx -
Köszi...
-
zenoka #45100 elso korben nez korul a bannerban ott vastaggal van irva hogy sugo:) megnyomod a programban az F1 et es vegig nyomod..kezdokent az megfelelo vagy ott a google a jelszo: 3ds max konyv, 3ds max book, 3ds max basic tutorial..tobb onalosagot.. -
Sziasztok!
Kezdőként esnék bele ebbe a gyönyörű világba!
De biztosan nehéz lesz! Ám állok elébe! Viszont egy kis segítséget szeretnék hozzá kérni:
Tudtok könyvet, tananyagot prezentálni amivel el lehet kezdeni 0-ról?
Köszi, Üdv
-
Hehe...
Igen, pont ez volt az! :)
Köszönöm az ötletet! XD -
Jó lett. a képet néztem elöbb utánna olvastam így már érthető miért volt ismerős a dlog nekem . de így valóban szebb a kompozíció.
Remnélem ez a kép ichletett meg mert akkor már volt értelme
Ha mégsem akkor bocsi posztoltam egy feleslegesen egoista dolgot :c)))))
-
nem tom maxba hogy van de mayaban a lámpánál lehet állítani a kilőtt fotonok számát
meg a rendernél belehet kapcsolni olyat hogy mutassa a jelenetben a fotonokat miután kirenderelted és így láthatod hogy vane elég -
szerintem több foton kell neki -
Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség, mert már totál kiakaszt ez a max.
Mit kellen még állítani, mely beállításokat, hogy az a fránya foltosodás ne legyen már ott?? :(
settings -
Jó lett a hangulata!
Jeget még nekem is renderproblémák akadályozzák:) -
Ejj, mindig későn jut eszembe az ilyesmi...
Itt van újra kisebb javításokkal a füvön:
Kép -
Hi!
Azért félévente azért csak elő tudok állni egy képpel. XD
Az ötletet egy ide kirakott kép adta, de már nem tudom, ki csinálta.
(Szóval ne lepődjön meg senki, ha némi hasonlóságot vél felfedezni a saját és az én munkám között :) )
-
nenad #45090 nekem megvan minden csak a render nem jo meg. -
na hát azt hiszem hogy ennyi lenne az én jeges képem :)
-
én is csináltam vmi jeges cuccot csak még este majd finom hangolom a rendert..meg a gnomon MR tutorjából megnézem még1x a caustichoz tartozó részt mert már homályos -
Én még nyomom ha sikerül -
nenad #45086 ma.. legalábbis én. -
hmm senki mas nem csinalt jegestemat?? vagy akkor most nem is ez volt a tema vagy mi?? :) -
kéne egy szekrény
-
Passz,talán a padló texturája miatt,de tényleg nem tudom:) -
Szeki26 #45082 Konkrétan mit találsz furának a renderbe ? GI-vel csináltam bizony,de ez is mégcsak próbálgatás volt,csak már belefáradtam (a gépem lassúságába),majd karácsonykor megajándékozom magam egy bőrönd ram-al,aztán lehet,h bejefezem :) -
zenoka #45081 olvastam valaszoltam:) -
putyi #45080 zénóka!
privi ment. -
Na most mondjuk nekem is jó a bourbon :S akkor bocs a fölösleges kérdésért :) -
RC 3 -
Nálam sima default vray beálitásokkal is jól látszik,egy db lámpával.Lehet régebbi vrayed van -
jaja -
studio lightban sem látszik -
Fekete háttér előtt light nélkül nem fog látszódni szerintem:) -
mivel rendereled vrayel?? -
Letöltöttem ezt a mat-t, előtte pedig az ice cube nevüt, de ha rárakom egy tárgyra, csak feketeség látszik... Valamit gondolom állítani kéne mat editorban de nem tom mit. nem tudjátok mé nem müxik?
-
Heh, a materialokkal már gond van xD