3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
malakai: hehe, ebben az a vicc, hogy kb így van. 😄
per aspera ad astra
2.)egyebkent 30 nap trial meg sugo meg examplek meg tutorkbol meg vegignyomogatott gombokbol ra lehet jonni hogy fexik-e vagy sem....ugye erted amit akarok mondani..ha igen akkor porgess vissza az 1.) ponthoz.
egyebkent basszuss...vagytok max 18 evesek jo esetben eltek meg 50-60 evet (ha nem akkor meg tokmindegy) lehet hogy 15 ev mulva nem is lesz mar max,maya...Hanyszor kell elmondani hogy kurvara mindegy milyen programot hasznal az ember, olyan egyikben sem lesz hogy "minden csodas minden szep valosaghu, gondolatolvaso" gomb, mindegyikbe lesz problema amit att kell hidalni es nem programot valtani, mert a sracok a xyz oldalon a masik programmal szebb kepeket gyartanak..Hanem megprobalni kihozni magadbol a legtobbet. ha meg problema megoldas helye az ember mas programot akar mert arrol halott ezt azt akkor hagyja a francba az egeszet inkabb epitsen origami madarakat (az is igen kreativ dolog). No mindegy szo cseples helyett inkabb modelezek.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
hát hol kérdezzem meg hogy mi a különbség a maya és a max között ha nem itt.
figyelj ha nem ismerem a max-ot akkor honnan tudjam hogy pont ugyan az mint a maya csak máshogy tálalva. attól hogy letöltöttem, felraktam nem jövök rá hogy van-e benne vmi olyan ami miatt alkalmasabb modellezésre vagy sem. sorolhatnám de sztem érted mit akarok mondani...
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Töltsük le az internetet!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Istenem... mit nem adnek, hogy olyan tehettseges es nagytudasu lehessek, hogy a program hatraltasson.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ma valami hasonlot tapasztalok grafikai forumokon: melyik jobb ps/gimp, max/maya melyik konyebb etc.. tehat tartalom nelkuli kerdesekre minimalis energia raforditas nelkul (probald ki, olvass utana, gondolkodj) etc...es ez sajnos altalanos (akinek nem inge....kivetelek vannak -en is ismerek olyan 14-15 eves sracot aki tesz bele energiat-) na erre gondoltam, minden bantas nelkul😊
#40669: adatlapod alapjan neked meg erosen arra kellene koncentralni mostansag, szvsz erre celzott 😛
Amúgy körtét<#beka2>#beka2>
#40668: Ezt magyarázd el, szeretnék én is nevetni<#sir>#sir><#buck>#buck>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Azt se tudjuk megmondani neked, hogy almát, vagy körtét egyél...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#40663: Nem szóltam. Semmit nem találtam, leszámítva az elsõ találatban lévõ linket, amiben aztán bal oldalt ott van, hogy plugins vagy mi, de persze ezt nem vemme észre xD Azé köszi a segítséget.
Ugyhogy ha lehet meg tavolabb kerultem a forumtol egy idore.
Elo a jo kis 128 megas laptopot es hajts!
regi szep idok.
Nehogy meglepjelek benneteket valami renderrel aztan! 😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az a nagy kérdésem lenne, hogy melyik 3d-s programot használjam. A Maya-t, vagy a 3dsmaxot? Legutoljára 3dsmax 7-em volt, azóta nem foglalkoztam 3d-vel. -ergo nem tudok dönteni. Tanácsokat, ötleteket várok.<#help>#help>
(Igen. Tudom hogy ez a 3dsmax topikja, és azt fogják ajánlani, de nekem is alapból kicsit erre húz a szívem<#crazya>#crazya>)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
khm khm
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Fejlõdni meg mindig van hova😛
nagyon hasonlít csak minden kicsit más, más billentyûparancsok más irányítás, más beállítások.
a maya vhogy olyan letisztultabb, olyan rendezettebb szerintem.
úgyhogy egyenlõre maradok a maya-nál majd ha már nem lesz hova fejlõdjek akkor megismerkedek a maxxal is de addig maradok a MAYA-nál.
nem olyan régóta foglalkozom a 3D-s modellezéssel.Kérdésem a következõ:hogy tudnám azt megcsinálni,hogy ha egy képet renderelek,akkor csak az árnyéka látszódjon,de a az a felület amire az árnyék vetül, nem.Már sok helyen próbáltam ennek utánanézni.plíz help!
Az érthetõség kedvéért beszúrok egy képet is:
per aspera ad astra
Te legtobb megbizo/fonok igy gondolja hogy ez igy van. Tisztelet a kivetelnek😊)
Ugye, a központozás, már kisilabizáltam. 😊
Ibor, nézz meg egy sikeres egészestés animációs filmet, googlizd fel, hogy mivel készítették, és rájössz a nagy igazságra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
per aspera ad astra