63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Jah, 4K-ban a renderidő AA nélkül, viszont DOF-al (minek is hegytam rajta... viszont frankón helyettesíti az AA-t néhol... :D hehe...) kb 2 óra volt, ami tekintve, hogy a fa és displace teszi ki a kép 89%-át nem olyan rossz ekkorában. -
Ahhoz a környezetet is szépen el kellene készíteni, nem ilyen fakírfűvel. :D -
zenoka #45188 az barati foleg olyan renderidovel amit emlitettel..kikenne nyomtatnod es mutogatni laikusoknak hogy most fenykepezted hanem jonnek ra hogy valami trukk akkor franko (szvsz legjobb teszt cg-ben). -
Elrepültek. :) A fű a horizontig geometria, csak visszamaszáltam onnan kb 20-30px-t A fa közelében látszik, hogy hol volt a horizont, mert ott nem volt lelkem maszálni. :D -
zenoka #45186 de hova tuntek a madarak?;)
a fu meddig geometria es hol kezdodik a kompozit? van tippem de nem mondanam biztosra:D
-
Nagyon fasza.
-
Még tegnapelőtt estére feltettem ezt renderelni, el is felejtettem, hogy van nekem ilyen is. Öreg levelek talán túl sötétek. De fene se tudja, elvileg 95% színhelyes módszerrel lettek digitalizálva.
Ha valakit érdekel nagyban, akkor itten van jól vízjelezve és agyontömörítve a 4K-s render. AA nélkül, mert csak magamnak készítgetem ezeket, hogy lássam egyben az összes részletet, és ennek megfelelően tudjam pofozgatni. Friss zöld ágakon még nincs map, azt elfelejtettem fotózni, majd 7végén. :) -
Na mi van a jeges dologgal mikor lehet szavazni :D mi lesz a kovetkezo tema??? -
dredmusic #45182 Zenei videoklipes munkákra (rendszeres) keresek vágót, 3d animációban jártas szakembert (3d + élő kép + tracking+kompozitálás). A referenciákat a [email protected] címen várom.
Köszi,
dred -
Hát jegenyét, szomor fűzt itt sem találok . -
bencsab #45180 Pedig van egy csomó:
http://www.sharecg.com/v/7460/texture/tree-map-with-alpha?PSID=ef01888643452d893fbd14540f7587ab -
Szép !
Ha ebből tudnál adni egy alfás rendert nagyon megköszönném ! csak simán front nézetből ...
Játékhoz kellne sprite fákhoz, de sehol nem találok .... Fűz nincs véletlen :)
-
zenoka #45178 :)) nice:) -
zenoka #45177 nah Viz:
van rola papirom muhaha:)
igen sok mindent kiszedtek belole mint ami a maxban van inkabb anim teruleten..tehat nagyon sok mindent nem tudsz kulcsolni mert nem es pont (leginkabb a modifykra vonatkozik)
egyebkent felulete ugye azegy az egybe max
9 folott a maxnak a komunikacioja ugyanolyan jo autocaddel:) (jah viz 2004 es autocadet nem eszi csak a 2007 es dwg formatumokat)
de teny olcsobb..
egyebkent tudok helyet ahol lehet licenszelni is maxot (of course viszont eladok legalisan, legalabb is tavaly meg lehetett naluk pont azert mert rohadt draga)
-
Hello!
Talán mégsem Rhino lesz a dologból. Nem találkozott véletlenül valaki már az Autodesk VIZ-el? A főnök ugye szoftvert akar venni, de a MAX drága neki alapból, viszont a Rhino-hoz még nem fűlik a fogunk. Ellenben most hogy nézelődök a neten, azt vettem észre, hogy a VIZ tökre MAX-nak néz ki, csak éppen kiszedték belőle, ami nemkell a látványtervezéshez (azhogy az AutoCAD-hez jóval barátságosabban áll hozzá, az csak hab a tortán). Nos nekünk pont látványtervezéshez kellene, szóval a VIZ tökre megfelelne, és van hozzá V-Ray is, plusz a VIZ csöppet olcsóbb, mint a MAX.
Köszi a hozzászólásokat. -
sss lufi,csak h visszagyere beirni:P -
Itt munka, munka, munka, bármennyire is szeretnék, még ide benézni is ritkaság... :| Azért majd leszek én is idővel.
Addig is, jegenye. Nemrég csináltam, saját projekt, archvizhez lesz majd talán felhasználva. Viszonylag gyorsan renderelődik. Nulláról építve, saát fotók, stb... madarak hatásvadász, de bizsergett a tenyerem, bocsi. :D
-
nenad #45173 senki többet ice and pia,
nekem van egy 75%-osom.
még befejezem este gyorsan. (vagy reggel) -
zenoka #45172 Nenad a rhino gurunk:) -
Hello!
Úgy tűnik, hogy átt kell kicsit térnem a Rhino-ra. Itt volt valaki, aki Rhino-zott, ha jól emlékszem. Lenne olyan kedves és felvenné velem a kapcsolatot privátban? Lenne néhány kérdésem.
Tenkjú -

-
zenoka #45169 beteg:P:D -
Kis laza NFR -
zenoka #45167 persze ugy kell hogy be uwzod az objectumot es vagy materialt rendelsz hozza vagy megvested a texturat photoshopban:P:D -
Hali!!
texturázásban majd tuna valaki segíteni?? -
hehe:) -
zenoka #45164 nah elhalt a topic..dada lesz:
-
zenoka #45163 koszi:D
bookmarkolom:D -
nenad #45162 3dmax.hu - design -
zenoka #45161 fuu vazzz..elfelejtettem az oldal nevet:D -
zenoka #45160 ize iwiwen latszik hogy hogy elolvasta e az uzenetet..
ha telszama megvan miert sms miert nem hivod fel
peldaul..
a "masik" forumba kb. multheten irt.. -
nenad #45159 Halizz, upaadateltem az oldalt, az pia-jég kombót még hétvégéig befogadjuk.
Csőcsumicsá. -
Hi all! Ujra en, ujra itt... help kellene. Malakai tagot keresem... ki tud hozza elerhetest? (iwiw-en nem ir vissza, sms-re nem reagal -bar jon kezbesites ertesito-, hardwireden sincs, cgblogon sincs... plusz asszem el is koltoztek.)
Nem talalom a tagot... nem, nem tartozik nekem semmi penzzel, nem akarom megverni, se semmi artot:P Thx elore is! (Ja, es ha epp elolem bujkal es nemakar tobbet latni, akkor uzenjen valakivel, hogy epp Tahitin nyaral.:P)
obipeti kukac hotmail pon com -on vagyok msn-en, ha tud valaki valahol valamit rola, itt jelezheti. Ezer koszonet! -
Megnéztem ezt a Studiosetup cuccot, lett egy NFR : a reflect-en kicsit lágyítani kéne, de mivel csak próba volt marad így :)))
-
Nah,volt egy órája a gépemnek...
A lényege az lenne h a bor nem járt fizika órára,és ha kihuzzuk a dugót átfolyik a bor:)
-
Vray mit csinál render közben mikor uploading geometry-t ír ? Ilyent még nem láttam, ez miért van, jó lassú tőle a render .... -
Közben megvan, köszi .... -
éS EZT A STUDI sETUP sRIPTET HOGYAN KELL FUTTATNI ?
ELINDÍTOM A SCRIPTETE DE SEHOL SEMMI ÚJAT NEM TALÁLOK :ddd -
nekem is :))) -
hehe ez király én lusta kezdő vagyok nekem jól jön :c))))